Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Αρχή με 3άρα η Μπάγερν

Η Μπάγερν ξεκίνησε το πρωτάθλημα νικώντας 3-0 στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ, ενώ η Βόλφσμπουργκ τιμώρησε την Στουτγκάρδη στο 90' με Ντοστ από ασίστ του Βιεϊρίνια. Ντεμπούτο ο Μαλεζάς.


Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε ιδανικά την νέα σεζόν, καθώς επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ.
Ο Τόμας Μίλερ άνοιξε το σκορ στο 43', ο Μάριο Μάντζουκιτς σκόραρε στο ντεμπούτο με τους Βαυαρούς στην Bundesliga στο 59' και το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 79' από τον Άριεν Ρόμπεν.

Με νίκη ξεκίνησε και η Γκλάντμπαχ, καθώς επικράτησε 2-1 της Χόφενχαϊμ στο "Μπορούσια-Παρκ", με λυτρωτή των Αράνγκο στο 79'.

Η Νυρεμβέργη νίκησε 1-0 στο Αμβούργο και η Φορτούνα Ντίσελντορφ πήρε επίσης "διπλό" με 2-0 επί της Άουγκσμπουργκ, ενώ Φράιμπουργκ και Μάιντς έμειναν στο 1-1.
Ανατροπή η Φρανκφούρτη

Η Λεβερκούζεν προηγήθηκε με τον Στέφαν Κίσλινγκ στην Φρανκφούρτη, αλλά η Άιντραχτ έκανε την ανατροπή και με τέρματα των Άιγκνερ και Λάνινγκ επικράτησε με 2-1.
Ντεμπούτο ο Μαλεζάς

Ο Στέλιος Μαλεζάς έκανε ντεμπούτο, καθώς ήταν στην 11άδα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία μετά από 15 χρόνια με νίκη.
Συγκεκριμένα, επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ χάρη σε δύο γκολ του Ντανί Σαχίν (από τον Λίβανο ο πατέρας του και Ρωσία η μητέρα του).
Στο 90' με Ντοστ από Βιεϊρίνια

Στο 88' η Στουτγκάρδη έχασε πέναλτι με τον Βένταντ Ιμπίσεβιτς (αστόχησε και στην επαναφορά σε άδειο τέρμα) και στο 90' η Βόλφσμπουργκ την τιμώρησε, παίρνοντας παίρνοντας σπουδαία εκτός έδρας με 1-0.

Το "χρυσό" γκολ πέτυχε ο Ολλανδός επιθετικός, Μπας Ντοστ, στο ντεμπούτο του, από ασίστ του πρώην άσου του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια.
  • Ντοστ...
  • Ντοστ με Βιεϊρίνια...

Πηγή:  Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου