Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Διασυρμός για Λίβερπουλ, "γκέλα" για Άρσεναλ!

Η Λίβερπουλ συνετρίβη εκτός έδρας στην πρεμιέρα, 3-0 από τη Γουέστ Μπρομ, ενώ η Άρσεναλ "κόλλησε" στο μηδέν με τη Σάντερλαντ στο πρώτο ματς της μετά-Φαν Πέρσι εποχής. "Πεντάρες" για Σουόνσι και Φούλαμ.


Η "κατάρα" που ήθελε την Λίβερπουλ να μην έχει καλά αποτελέσματα στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος (μόλις 2 νίκες στις 9 προηγούμενες σεζόν) συνεχίστηκε και φέτος, με το "χαστούκι" να είναι μάλιστα πολύ ηχηρό...

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στο "Χόθορνς" από τη Γουέστ Μπρομ του πρώην "κόκκινου" Στιβ Κλαρκ (συνεργάτης του Νταλγκλίς στη Λίβερπουλ για 1,5 χρόνο), με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 43' με γκολάρα του Γκέρα, να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 62' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Οντεμβίγκι και να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους στο 77' με κεφαλιά του Λουκακού.


Να σημειωθεί ότι ο Πέπε Ρέινα απέκρουσε πέναλτι του Σέιν Λονγκ με το σκορ στο 1-0, ενώ εξαιτίας αυτής της παράβασης οι "κόκκινοι" αναγκάστηκαν να συνεχίσουν με 10 παίκτες από το 58' λόγω αποβολής του Ντάνιελ Άγκερ.

Άσχημη εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα είχε πάντως και η Άρσεναλ, καθώς υποχρέωθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Σάντερλαντ, στο πρώτο παιχνίδι για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ μετά τη μετακίνηση του Φαν Πέρσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Λούκας Ποντόλσκι και Σάντι Καθόρλα ήταν στο αρχικό σχήμα αλλά δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τους "κανονιέρηδες" στη νίκη απέναντι στις "μαύρες γάτες", ενώ ούτε ο Ολιβιέ Ζιρού (μπήκε αλλαγή στο δεύτερο μέρος) μπόρεσε να ανοίξει λογαριασμό τερμάτων με τη νέα του ομάδα και να της χαρίσει το τρίποντο.


Σαν να μην έφτανε μάλιστα το αρνητικό αποτέλεσμα, οι φίλοι των Λονδρέζων δέχτηκαν μία ακόμα "ψυχρολουσία" μετά το τέλος του αγώνα, με την διοίκηση να ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι ήρθε σε συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Άλεξ Σόνγκ (εκτός αποστολής κόντρα στη Σάντερλαντ) στους Καταλανούς!

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχωρίζουν φυσικά οι "πεντάρες" με τις οποίες φιλοδώρησαν Φούλαμ και Σουόνσι τις Νόριτς και ΚΠΡ αντίστοιχα (οι Ουαλοί νίκησαν μάλιστα εκτός έδρας), με την πρώτη εξάδα αγώνων να συμπληρώνεται από το 1-0 της Γουέστ Χαμ επί της Άστον Βίλα και το ισόπαλο 1-1 μεταξύ της Ρέντινγκ και της Στόουκ.

 Πηγή: Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου