Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Θέλει ρεβάνς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η αναμέτρηση της Εβερτον με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει στο σημερινό πλούσιο σε συμμετοχές πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει σύνθεση του αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από την Ισπανία, την Αργεντινή την Ιρλανδία, τη Σκανδιναβία και το κύπελλο Γερμανίας. 


Στο μεγάλο ματς της ημέρας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έναν περισσότερο λόγο να πάρει τη νίκη καθώς η Εβερτον με την ισοπαλία που απέσπασε πέρσι στο Ολντ Τράφορντ έδωσε τη δυνατότητα στη Σίτι να πάρει ένα πρωτάθλημα που φαινόταν χαμένη υπόθεση. Το διπλό της Μάντσεστερ άνοιξε στο 1.80 και στο 1.90 ενώ στα γκολ οι αγορές δίνουν προβάδισμα στο under που παίζει στο 1.70 με το over να ξεπερνάει και το 2.10.


Το πρόγραμμα θα ανοίξει με μια αμφίρροπη αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Φινλανδίας με τη Μιλικόσκι να υποδέχεται την επικίνδυνη και φιλόδοξη Μάριεχαμν με τον άσο φαβορί στο 2.30. Δεν είναι εύκολη η αναμέτρηση της Σοντερίσκε με την Οντένσε για το πρωτάθλημα της Δανίας με τους γηπεδούχους πάντως να δικαιούνται ένα σχετικό προβάδισμα λόγω της έδρας.

Στο γερμανικό κύπελλο επικρατεί ισορροπία δυνάμεων και προβλέπεται σκληρή μάχη για την πρόκριση. Αμφίρροπη και η κόντρα της Λε Μαν με την Οσέρ για το πρωτάθλημα της Β΄Γαλλίας ενώ στην Αργεντινή ξεχωρίζουν περισσότερο οι γηπεδούχοι Αρσενάλ Σαραντί και Νιουέλς Ολντ Μπόις όμως ο συντελεστής δυσκολίας του πρωταθλήματος είναι αυξημένος και θέλει προσοχή.

Στην Ιρλανδία ξεχωρίζει περισσότερο η πρωτοπόρος Σλίγκο Ρόβερς ενώ φαβορί στο 1.70 έχει  και η φιλοξενούμενη  Σεντ Πάτρικς στην αναμέτρηση με την κατώτερη Ντάνταλκ. Μεγάλες δυσκολίες παρουσιάζουν οι άλλες τρεις αναμετρήσεις της αγωνιστικής αφού δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές δυναμικότητας.

Στην Ισπανία δέχτηκε πιέσεις ο άσος της Λα Κορούνια στο ματς με την Οσασούνα με την απόδοση να υποχωρεί στο 2.00, ενώ στο Βαγιεκάνο-Γρανάδα οι γηπεδούχοι άνοιξαν φαβορί στο 2.20 σε μια αναμέτρηση που προβλέπεται μάχη για τους βαθμούς της νίκης. Στο Σαραγόσα-Βαγιαδολίδ το προβάδισμα το έχουν οι γηπεδούχοι όμως πάντα μια πρεμιέρα κρύβει απρόοπτα επειδή  οι ομάδες μπορεί να παρουσιαστούν διαφοροποιημένες σε σχέση με τα φιλικά.

Πηγή:  KingBet.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου