Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Εντείνει τις προσπάθειες για Κακουτά

Εντείνει τις προσπάθειές του ο Ολυμπιακός για την απόκτηση (με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο συν οψιόν αγοράς) του Γκαέλ Κακουτά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός φέρεται να καλύπτει τα "θέλω" της πλευράς Κακουτά και προσπαθεί να τα βρει με την Τσέλσι. Με Κοντρέρας στη Βέροια.


Εντείνει τις προσπάθειές του ο Ολυμπιακός για την απόκτηση (με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και την ύπαρξη οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι) του Γκαέλ Κακουτά. 

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Τσέλσι και προσπαθούν να μπουν "σφήνα" στη Μαρσέιγ, οι άνθρωποι της οποίας στα πλαίσια της παραχώρησης του Ισπανού αμυντικού Θέσαρ Αθπιλικουέτα στους "μπλε" συζήτησαν για το ενδεχόμενο ενσωμάτωσης στο ρόστερ τους (ως δανεικό) του 21χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός φέρεται να καλύπτει τα "θέλω" της πλευράς Κακουτά και προσπαθεί να τα βρει με την Τσέλσι με την οποία συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις (ένα από τα ζητήματα στα οποία υπάρχει προς το παρόν διαφορά είναι το ύψος της οψιόν αγοράς).

Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού επιβεβαίωσαν το απόγευμα της Παρασκευής, ότι τους απασχολεί έντονα η περίπτωση απόκτηση του Γκαέλ Κακουτά, ενώ έσπευσαν ταυτόχρονα να "χαμηλώσουν" τους τόνους για τον Γιόσι Μπεναγιούν, λέγοντας πως "υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες". Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του θέλουν να παραμείνουν στην Αγγλία και οι μάνατζέρ του έχουν επαφές με τη Φούλαμ, την ΚΠΡ και τη Γουέστ Χαμ.

Επίσης, οι Πειραιώτες με αφορμή τις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Φλοράν Μαλουντά, επισήμαναν ότι "δεν υπάρχει θέμα αυτή τη στιγμή". Αλλά το "αυτή τη στιγμή" αφήνει τα πάντα ανοιχτά για το επταήμερο που απομένει μέχρι να πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου.

Πηγή:  Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου