Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Πίστη για την Ευρώπη, κακή αρχή στην Ελλάδα

Η πίστη στην ανατροπή του 2-0 και η κακή αρχή στο πρωτάθλημα! Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γράφει για τη ρεβάνς της Τρίτης με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ και για την κόντρα των δύο αιωνίων πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική.


Λεβαδειακός Παναθηναϊκός 0-1 από G.Pavlidis

Το 2-0 στην Ανδαλουσία καθιστά τη Μάλαγα ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η λογική λέει ότι οι Ισπανοί χάρη στη μεγάλη ποιότητα τους από τη μέση και μπροστά, θα πετύχουν και ένα γκολ στο ΟΑΚΑ προκειμένου να σφραγίσουν το εισιτήριο για την κλήρωση της Πέμπτης.

Όμως ο Φερέιρα και οι παίκτες του πιστεύουν στην ανατροπή. Με υπομονή στο παιχνίδι και αποφυγή των λαθών του πρώτου ματς, ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να παλέψει για την πρόκριση.

  • H Μάλαγα θα πάρει την πρόκριση...
Το έργο του τριφυλλιού είναι εξαιρετικά δύσκολο και προσωπικά θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα, η Μάλαγα θα πάρει την πρόκριση στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο οι "πράσινοι" οφείλουν να τα δώσουν όλα, να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους και ότι βγει.

Η απουσία του τραυματία Μπουμσόνγκ από το κέντρο της άμυνας αποτελεί πλήγμα και ο Φερέιρα καλείται να βρει την καλύτερη δυνατή λύση απέναντι στους επικίνδυνους μεσο-επιθετικούς της Μάλαγα.

  • Τα πλάνα του Φερέιρα
Ο Βελάσκες αναμένεται να επιστρέψει στην 11αδα με παρτενέρ λογικά τον MVP στη Λιβαδειά, Λουκά Βύντρα και όχι τον αργό Πίντο, στα αριστερά θα είναι ο Σπυρόπουλος και τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας διεκδικούν ο Μαρίνος με τον Σεϊταρίδη που ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο με τον Λεβαδειακό.

Η συμμετοχή του Κατσουράνη, ο οποίος έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση αλλά εκτιμάται ότι θα προλάβει και θα επιστρέψει στον άξονα ως παρτενέρ του Βιτόλο.

Ο Ζέκα στα δεξιά, ο Σισοκό στα αριστερά, ο Χριστοδουλόπουλος σε ελεύθερο ρόλο και ο Φορναρόλι στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται να είναι οι επικρατέστεροι για τις υπόλοιπες θέσεις στην 11αδα με τερματοφύλακα τον Καρνέζη.

  • Η κόντρα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού...
Θέμα συζήτησης ασφαλώς αποτελεί η κόντρα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού με το καλημέρα! Προσωπικά "σιχαίνομαι" τον χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων και η ένταση από την πρώτη αγωνιστική δεν βοηθά για να δούμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Ουκ ολίγες φορές έχω γράψει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και θα πρέπει να αποτελεί κομμάτι της διασκέδασης μας και μια καλή παρένθεση στις δύσκολες εποχές που όλοι μας βιώνουμε.

Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να μην αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω και να βγαίνουν όλα στη φόρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε ένα δύσκολο χειμώνα με την αντιπαράθεση των αιωνίων αντιπάλων.

Πηγή: Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου