Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Φαβορί για Ντελ Πιέρο η Σέλτικ

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δεν απάντησε στην πρόταση της Σιόν για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά είναι στην pole posistion για να τον αποκτήσει.


Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο πρώην αρχηγός της Γιουβέντους αρνείται να απαντήσει προς το παρόν στην πρόταση της Σιόν για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με την επιθυμία του είναι να φορέσει τη φανέλα ομάδας η οποία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.


Αυτή τη στιγμή, είναι δεδομένο το ενδιαφέρον των Τότεναμ, Σέλτικ και Μπράγκα για τον 38άχρονο εμβληματικό άσο, με τα "σπιρούνια" να έχουν μεν το δέλεαρ της Πρέμιερ Λιγκ αλλά τους πρωταθλητές Σκωτίας και την ομάδα του Ζοζέ Πεσέιρο να προσφέρουν στον "Πιντουρίκιο" την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι "κέλτες" του Γιώργου Σαμαρά πήραν το εισιτήριο για τους ομίλους αποκλείοντας τη Χέλσινμποργκ και οι Πορτογάλοι θα κουνήσουν σεντόνι αντί της Ουντινέζε που άφησαν εκτός στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με το ρεπορτάζ των Ιταλών να κάνει λόγο για προβάδισμα της Σέλτικ για τον Ντελ Πιέρο.
Και αυτό γιατί ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα με μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης, τη Σέλτικ. 

Πηγή:  Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου