Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Δώρο Κακά στη Γιουνάιτεντ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να ξεφορτωθεί τον Κακά και στην προσπάθεια αυτή τον πρόσφερε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το σκέφτεται ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

 
Ο Ρικάρντο Κακά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο και η Ρεάλ προσπαθεί να βρει ομάδα για να τον παραχωρήσει. Μάλιστα η επικείμενη απόκτηση του Λούκα Μόντριτς κλείνει οριστικά τις όποιες ελπίδες του Βραζιλιάνου ο οποίος ψάχνει για ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, η «βασίλισσα» προσέφερε τον ποδοσφαιριστή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο! Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το σκέφτεται σοβαρά, αφού γνωρίζει ότι η μεσαία του γραμμή είναι το μοναδικό μείον στην φετινή Γιουνάιτεντ, αν και φοβάται τον ρίσκο εξαιτίας της αγωνιστικής κατάστασης του Βραζιλιάνου (ευπαθής στους τραυματισμούς).


Ο Κακά ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε στην πρεμιέρα της Ρεάλ απέναντι στην Βαλένθια (1-1) αμείβεται με 250.000 λίρες περίπου την εβδομάδα ένα ποσό κοντά σε αυτά των Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι και οι «μερένχες» δεν θέλουν καν να σκέφτονται ότι θα τα δώσουν σε έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα χρησιμοποιείται σχεδόν καθόλου την φετινή σεζόν.


Πηγή: Gazzetta.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου