Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Η ενδεκάδα, το crash test και η εκδίκηση

Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ που θα σημάνει και την οικονομική του σωτηρία. 


Μάλαγα εναντίον Παναθηναϊκού με έπαθλο το σεντόνι! Δύο ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και ευελπιστούν να μπουν στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για να πάρουν βαθιά ανάσα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εναντίον της πρώην ομάδας του. Ο Άραβας ιδιοκτήτης της Μάλαγα τον έδιωξε τον Οκτώβριο του 2010 και μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός να δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ότι "στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εκδίκηση", όμως σίγουρα θέλει να πάρει τη ρεβάνς του.

 
  • Η υπέρβαση του Παναθηναϊκού...
Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε στην Ανδαλουσία να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση. Υπέρβαση;

Σίγουρα η Μάλαγα δεν τρομάζει, όμως πρόκειται για μια ομάδα που αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Πριμέρα Ντιβιζιόν και ασφαλώς δεν έχει καμία σχέση με τη Μάδεργουελ, την οποία απέκλεισε το τριφύλλι στον 3ο προκριματικό γύρο με συνολικό σκορ 5-0.

 
  •  Το crash test
Το αποψινό ματς στο "Ροσαλέδα" αποτελεί crash test για τις δυνατότητες του εφετινού Παναθηναϊκού. Καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει με αντιπάλους τέτοιου επιπέδου. Χωρίς άγχος από τη στιγμή που έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα κυνηγήσει να ζεστάνει τον κόσμο του και τα ταμεία της ΠΑΕ. Γόητρο και τουλάχιστον 12 εκ. ευρώ!

Στα αγωνιστικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδειξε πανέτοιμος στην τελευταία προπόνηση επί ισπανικού εφάδους και το μοναδικό δίλημμα που υπάρχει για την 11αδα είναι Φορναρόλι ή Χριστοδουλόπουλος για την κορυφή της επίθεσης σε ένα πιο ευέλικτο σχήμα χωρίς κλασικό φορ.

  • Οι 11 του Πορτογάλου
Η 11αδα των "πρασίνων" στη Μάλαγα θα αποτελείται από τους: Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνη, Ζέκα, Μαυρία, Σισοκό και Χριστοδουλόπουλο ή Φορναρόλι.

Πηγή:  Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου