Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Μπολτ παίζει σε φιλικό Μάντσεστερ-Ρεάλ!

Tο όνειρο του Γιουσέιν Μπολτ να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί, με αντίπαλο μάλιστα τη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε λεπτομέρειες.


Ο Γιουσέιν Μπολτ αποτελεί φανατικό θαυμαστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και χρόνια και στο πρώτο φετινό εντός έδρας ματς της σεζόν με αντίπαλο τη Φούλαμ ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο "Ολντ Τράφορντ", με τον "βασιλιά των σπριντ" να έχει μάλιστα και συνάντηση με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σε εκείνο το ματς οι οπαδοί των "κόκκινων διαβόλων" ζήτησαν μέσω ευρηματικών συνθημάτων από τον 70άχρονο τεχνικό να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μπολτ και φαίνεται πως θα γίνει τελικά το χατήρι του Τζαμαϊκανού υπερπρωταθλητή αλλά και του κόσμου.

Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο Φέργκιουσον, ο οποίος στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ("Inside") άφησε να εννοηθεί ότι το πιθανότερο είναι να φορέσει την κόκκινη φανέλα ο Μπολτ σε φιλικό απέναντι σε Θρύλους της Ρεάλ που θα διεξαχθεί το 2013.


"Ο Γιουσέιν είναι μεγάλος θαυμαστής της Γιουνάιτεντ. Είναι ενδιαφέρον το ότι λέει πως θα ήθελε να παίξει σε ένα φιλανθρωπικό ματς.

Θα ήταν κάτι το υπέροχο και την επόμενη χρονιά που θα παίξουμε ξανά με τους Θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης, θα υπάρξουν ευκαιρίες να έρθει μαζί μας και να δούμε πως θα τα πάει".

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης, ο Σκωτσέζος τεχνικός πόνταρε χρήματα στον Γιουσέιν Μπολτ ότι θα αναδειχτεί χρυσός Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο τόσο στα 100 όσο και στα 200 μέτρα.

"Θα πρέπει να τον ευχαριστήσω επειδή ήταν το μεγαλύτερο στοίχημά μου. Ο Μπολτ είχε απόδοση 4/5 να κερδίσει και τις δύο κούρσες μία εβδομάδα πριν την έναρξη των Αγώνων. Ήταν ένα υπέροχο κερδισμένο στοίχημα".

Πηγή:  Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου