Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Δώνης: «Θα κάνουμε μεγάλες μεταγραφές»

Ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, προανήγγειλε πως θα γίνουν δύο δυνατές μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου.


Τις συζητήσεις που είχε με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Γιώργος Δώνης μετά τη φιλική αναμέτρηση της ομάδας του με τον Πανσερραϊκό, τονίζοντας πως θα γίνουν δύο καλές μεταγραφές για τον Ιανουάριο.  

«Είναι φυσιολογικό να θέλει ο ιδιοκτήτης να μαθαίνει για την ομάδα, η δεύτερη συνάντηση που είχαμε ήταν πιο σημαντική από την πρώτη. Έγινε κουβέντα για μεταγραφές, για τώρα, για τον Ιανουάριο, αλλά και το επόμενο καλοκαίρι. Απ΄ αυτά που είδαμε τώρα, δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο. Θα δώσουμε βαρύτητα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου και συζητάμε να κάνουμε μία – δύο μεγάλες μεταγραφές» είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, για να συνεχίσει:

«Ρωτήθηκα από τον ιδιοκτήτη για την άποψή μου για το αγωνιστικό κομμάτι. Η άποψή μου συμπίπτει μ΄ αυτές των Βρύζα και Γεωργιάδη, και βεβαίως και του ιδιοκτήτη. Όλοι μας ξέρουμε τις απαιτήσεις που έχουμε απ΄ αυτή την ομάδα», είπε.

Σε ότι αφορά το φιλικό με τον Πανσερραϊκό, ο Δώνης είπε ότι «προσπαθήσαμε να δείξουμε κάποια πράγματα, δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν πλήρεις, περιμένουμε τους παίκτες, που ήταν τραυματίες», ενώ για τον Βιβιάν, που τραυματίστηκε χθες και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για θλάση, είπε ότι «δεν γνωρίζουμε ακόμη το μέγεθος του τραυματισμού».

Πηγή:  OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου