Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

"Όνειρο του Φαλκάο η Ρεάλ Μαδρίτης"

"Πρόδωσε" το μυστικό του γιου του ο πατέρας του Ρανταμέλ Φαλκάο, Ρανταμέλ Γκαρσία, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο αρχισκόρερ της Ατλέτικο Μαδρίτης ονειρεύεται να αγωνιστεί στη Ρεάλ.


تشيلسي 1 : 4 أتلتيكو مدريد από G.Pavlidis

"Το όνειρό του είναι να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από τον καιρό που ήταν μικρός, πάντα ήθελε να παίξει εκεί. Υπάρχουν ομάδες στην Ευρώπη, όπως η Τσέλσι κι η Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Εάν δεν μπορεί να αγωνιστεί στη Ρεάλ, τότε θα παίξει για μία ομάδα στην Αγγλία", τόνισε στην τηλεοπτική εκπομπή "El Gran debate de Todelar".

"Φυσικά και θέλει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, αλλά προτεραιότητά του είναι να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης", συνέχισε ο Γκαρσία, ο οποίος υποστήριξε πως ο γιος του "θα αλλάξει ομάδα στο τέλος του χρόνου".

Η μετακίνηση του σκόρερ 3 τερμάτων στον τελικό του σούπερ καπ Ευρώπης θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί πριν το ματς της Ατλέτικο με την Τσέλσι και γι' αυτό ο παίκτης ειδοποίησε τον πατέρα του να μην ταξιδέψει στο Μονακό.

Συμμαζεύει τα ασυμμάζευτα ο Φαλκάο ,το βράδυ της Τετάρτης (05/09), ο Κολομβιανός επιθετικός επιχείρησε να... ανασκευάσει τις δηλώσεις του πατέρα του, δηλώνοντας πιστός στους "ροχιμπλάνκος": "Για όλο τον κόσμο το ξεκαθαρίζω: Το όνειρό μου είναι να συνεχίσω να κατακτώ τίτλους με την Ατλέτικο Μαδρίτης και να προκριθώ με την Κολομβία στο Μουντιάλ".

Πηγή:  Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου