Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

"Να μην υποτιμήσουμε τον ΠΑΟΚ"

Στην ετοιμότητα του Αστέρα Τρίπολης αλλά και στο επερχόμενο παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Σάκης Τσιώλης μετά το φιλικό με τον Ιωνικό (4-1).

  • Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη
Για τον Ιωνικό: "Ήταν ένα παιχνίδι για τα παιδιά, για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Ήταν αρκετά καλά. Προσωπικά χάρηκα που είδα την αγαπημένη μου ομάδα τον Ιωνικό, με τους φιλάθλους της. Μακάρι και μέσα από αυτή τη διαδικασία να μπορέσει ο Ιωνικός να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες, και γρήγορα-γρήγορα να ξαναγυρίσει εκεί όπου ανήκει, στη Σούπερ Λίγκα.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, δεν έχουμε ευτυχώς κανένα πρόβλημα. Δεν προέκυψε κάτι, ένα πρόβλημα που είχε ο Κουρμπέλης δεν νομίζω ότι θα του στερήσει την συμμετοχή στην Τούμπα. Με διπλή προπόνηση συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τον ΠΑΟΚ."

Για τη θετική παράδοση των τελευταίων χρόνων του Αστέρα στην Τούμπα: "Σίγουρα ελπίζουμε, σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Ήταν η πρωταθλήτρια ομάδα του β’ γύρου ο Αστέρας Τρίπολης. Το ότι όμως έκανε κάποια αποτελέσματα με τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, δεν λέει τίποτα. Κάθε φορά είναι πάντα από την αρχή. Δεν πρέπει ποτέ να υποτιμήσουμε τον ΠΑΟΚ. 

Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες, έχει ιδιαίτερη δύναμη, έχει πίεση πολλή η Τούμπα και ο κόσμος της. Είναι πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε, θα δουλέψουμε, θα παλέψουμε σε αυτό το παιχνίδι και από εκεί και πέρα θα δούμε στο τέλος τι καταφέραμε."

Πηγή:  Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου