Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Αποφασίζει ο Σαββίδης για μεταγραφή

Στο.. χέρι του Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται η απόκτηση ενός ακόμα παίκτη στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει εντοπιστεί και είναι ελεύθερος, ενώ αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής.


Το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Γιώργος Δώνης έχει πολύ λίγα «όπλα» στα χέρια του και όταν λείπουν από το βασικό σχήμα κάποιες βασικές μονάδες, τότε υπάρχει πρόβλημα. Η ανάγκη για ενίσχυση ιδίως σε ό,τι αφορά το επιθετικό κομμάτι είναι εμφανής και δεν θα μπορούσε να είχε ξεφύγει της προσοχής των Βρύζα, Γεωργιάδη και Δώνη, οι οποίοι μάλιστα έχουν ήδη συγκεκριμένο στόχο για την ενίσχυση της ομάδας.

Αυτός αφορά σε παίκτη που αγωνίζεται ως αριστερός μεσοεπιθετικός, που μάλιστα έχει μεγάλη εμπειρία σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θεωρώντας επιπλέον πως είναι σε θέση να μπει άμεσα στην ομάδα και να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες. Βέβαια κάποια κίνηση δεν έχει υπάρξει ακόμα, αφού αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση που δώσει το «ok» ο Ιβάν Σαββίδης. Το αν δώσει την έγκρισή του ο ομογενής επιχειρηματίας θα φανεί τις προσεχείς ημέρες, όμως τα χρονικά περιθώρια έχουν πλέον στενέψει πολύ. 

Συν τοις άλλοις το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει επικεντρωθεί στην εξυγίανση της ΠΑΕ, ώστε να μπουν τα οικονομικά του συλλόγου σε μία «τάξη», δεν συνηγορεί στο ότι θα πραγματοποιηθεί τελικά αυτή η μεταγραφή.

Πηγή: Gazzetta.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου