Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

"Καθάρισε" σε ένα τέταρτο η Γιουνάιτεντ, σκόνταψαν Τσέλσι και Σίτι (Video)

Υπόθεση ενός τετάρτου αποδείχθηκε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η αναμέτρηση με τη Γουίγκαν (4-0). Αντίθετα η Τσέλσι υπέστη την πρώτη της απώλεια (0-0 με την ΚΠΡ), ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 1-1 με τη Στόουκ.


Manchester United vs Wigan - Fulltime Highlights... από G.Pavlidis

Την πρώτη της απώλεια στο εφετινό πρωτάθλημα υπέστη η Τσέλσι, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με την ΚΠΡ. Οι γηπεδούχοι ήταν ισάξιοι των "μπλε" και δίκαια κατέκτησαν το δεύτερο βαθμό τους, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη αν ο Μπόμπι Ζαμόρα ήταν πιο εύστοχος στο φινάλε. Από την πλευρά της η ομάδα του Ρομπέρτο ντι Ματέο ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και ζήτησε πέναλτι σε δύο περιπτώσεις, ωστόσο η εικόνα της δεν θύμισε σε καμία περίπτωση εκείνη των προηγούμενων αναμετρήσεων.


ملخص المباراه - كوينز بارك رينجرز 0 : 0 تشيلسي από G.Pavlidis  

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε αυτή τη φορά τη Στόουκ, με αποτέλεσμα η Μάντσεστερ Σίτι να χάσει την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή. Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στην αναμέτρηση, ο Πίτερ Κράουτς με παλικαρίσια προσπάθεια έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Είκοσι λεπτά αργότερα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τέβες, ο νεοαποκτηθείς Χάβι Γκαρσία με κεφαλιά έφερε το ματς, ωστόσο η ανατροπή δεν έγινε ποτέ. Ήρωας της τελευταίας στιγμής για την ομάδα του Πούλις ήταν ο Σόουκρος, ο οποίος απέκρουσε πάνω στη γραμμή την προσπάθεια του Τζέκο.


S0101M από G.Pavlidis  

Πηγή: Contra.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου