Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Θρίαμβος για Γιουβέντους....Μίλησε στο Φινάλε (Video)

Μετά από ένα σκληρό και μέτριο παιχνίδι, η Γιουβέντους επικράτησε 2-0 της Νάπολι σκοράροντας και τις δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι πρωταθλητές βρίσκονται, πλέον, μόνοι στην κορυφή της Serie A και ακολουθεί από κοντά η Λάτσιο.


Serie A - week (8) : Juventus VS. Napoli 2-0 από Footballista

Η Νάπολι άντεξε για 80 λεπτά στο Τορίνο, αλλά η Γιουβέντους πήρε εκδίκηση για την ήττα στον τελικό κυπέλλου (η μοναδική από το Μάιο του 2011) και νίκησε 2-0 στο ντέρμπι κορυφής της Serie A. Οι αναμετρήσεις στο νεότευκτο "Juventus Stadium" περιλαμβάνουν, συνήθως, πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, εν προκειμένω όμως, οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας επιδόθηκαν σε ένα συντηρητικό παιχνίδι με ελάχιστη φαντασία από τα αστέρια τους.

Ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν κακός, αλλά οι εκατέρωθεν επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ μετρημένες. Η σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 27ο λεπτό από πλευράς Νάπολι, με τον Καβάνι να σημαδεύει το δοκάρι του Στοράρι.

Στο πρώτο ημίωρο του δευτέρου μέρους οι φίλαθλοι της αναμέτρησης προσπάθησαν με δυσκολία να κρατήσουν ανοικτά τα μάτια τους, αφού το θέαμα ήταν κάκιστο, αλλά το τελευταίο δεκάλεπτο τους αποζημίωσε και με το παραπάνω.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πίρλο στο 80', ο Κάσερες με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στη Γιουβέντους, ενώ δύο λεπτά αργότερα, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος όταν ο Πογκμπά με υπέροχο μονοκόμματο σουτ, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ντε Σάνκτις.
 
Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου