Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Επίσημα στην ΚΠΡ ο Ρέντναπ

Ο Χάρι Ρέντναπ είναι ο νέος τεχνικός της ΚΠΡ, με τον λονδρέζικο σύλλογο να ανακοινώνει την συνεργασία τους για τα επόμενα 2,5 χρόνια.


Μία μόλις ημέρα μετά την απόλυση του Μαρκ Χιουζ, η ΚΠΡ κατέληξε στον αντικαστατάτη του Ουαλού για την άκρη του πάγκου της, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με τον Χάρι Ρέντναπ.

Ο 65άχρονος τεχνικός αναλαμβάνει έτσι το δύσκολο έργο να σώσει τους Λονδρέζους από τον υποβιβασμό (τελευταίοι στην Πρέμιερ Λιγκ με 4 βαθμούς, χωρίς νίκη μετά από 12 αγωνιστικές) ενώ όπως έγινε γνωστό θα βρεθεί σήμερα στις εξέδρες του "Ολντ Τράφορντ" για να παρακολουθήσει διά ζώσης την προσπάθεια της νέας του ομάδας κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Χαίρομαι που επιστρέφω στην προπονητική αναλαμβάνοντας τον καυτό πάγκο της ΚΠΡ. Όταν μίλησα με τους μετόχους και μου είπαν για τα πλάνα τους ήξερα ότι ήταν μία καλή ευκαιρία που δεν μπορούσα να απορρίψω", τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ, και συνέχισε:

"Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες, όμως για τον ένα ή τον άλλο λόγο τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα τα ήθελαν από το ξεκίνημα της σεζόν.
Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά και να αρχίσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα".

Να σημειωθεί ότι ο Ρέντναπ γίνεται ο πρώτος προπονητής που έχει αναλάβει πέντε διαφορετικές ομάδες στη μεγάλη κατηγορία από καταβολής της Πρέμιερ Λιγκ (1992).

* Λίγο μετά την είδηση της πρόσληψης Ρέντναπ στην ΚΠΡ, ευχήθηκε στον Άγγλο τεχνικό ο Τζόι Μπάρτον, ο οποίος αγωνίζεται τη φετινή σεζόν δανεικός από τους Λονδρέζους στη Μαρσέιγ.

"Καλή τύχη στον Χάρι και στην ΚΠΡ. Μεγάλη μάχη ενόψει", έγραψε χαρακτηριστικά.


 Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου