Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ξένος Τύπος: "Πήγαινε σε μεγαλύτερο σύλλογο Τζέραρντ"

Πρώτο θέμα στην Αγγλία, ενόψει του φιλικού των λιονταριών με την Σουηδία, τα όσα είπε ο Ιμπραίμοβιτς στον Τζέραρντ: "Φύγε από την Λίβερπουλ, πήγαινε σε μεγαλύτερο σύλλογο". Πλατινί: "Μπορεί η Γιούβε το Τσάμπιονς Λιγκ"


Στην Ισπανία η Marca έχει πρωτοσέλιδο τον Κασίγιας να υπογράφει αυτόγραφο και ο τίτλος της εφημερίδας να σχολιάζει: "Τον κανάλι των αστέρων", για το σημερινό φιλικό της Ισπανίας με τον Παναμά

Στις καταλανικές, η Sport έχει τίτλο: "Ακόμα μια ταπείνωση για την Ρεάλ", σχετικά με την ψηφοφορία προπονητών και ποδοσφαιριστών για την Μπαρτσελόνα. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Mundo Deportivo που έχει τίτλο: "Σαρώνει" σχετικά με τα βραβεία του Ισπανικού πρωταθλήματος της περσινής χρονιάς.

Στην Αγγλία και με αφορμή το φιλικό της Σουηδίας, η Star έχει στο πρωτοσέλιδο τους Τζέραρντ και Ιμπραίμοβιτς, με τον τελευταίο να δηλώνει: "Τζέρο (Τζέραρντ), πήγαινε σε μεγαλύτερο σύλλογο".

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Mirror που έχει την ίδια υπόθεση: "Ίμπρα σε Τζέραρντ: Φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς".
Τέλος στην Ιταλία και την Corriere dello Sport μιλάει ο Μισέλ Πλατινί και τονίζει: "Η Γιούβε είναι φανταστική, με έχει μαγέψει. Μπορεί να κυνηγήσει το Τσάμπιονς Λιγκ". Όσον αφορά την Tuttosport, πρώτο θέμα είναι η συμφωνία Μπουφόν - Γιουβέντους για ανανέωση συνεργασίας έως το 2016.

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου