Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Κινείται για Βίγια η Γιουβέντους

Το θέμα του επιθετικού βρίσκεται στο προσκήνιο για τη Γιουβέντους, η οποία φέρεται να έχει ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις για τον Νταβίδ Βίγια. Διαβάστε αναλυτικά.


Το καλοκαίρι οι πρωταθλητές Ιταλίας συνδέθηκαν με τους Ρόμπιν φαν Πέρσι, Φερνάντο Γιορέντε, Έντιν Τζέκο και Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αλλά τελικά απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού τον Νίκλας Μπέντνερ, ο οποίος ως τώρα δεν έχει βοηθήσει. 

Το επιθετικό πρόβλημα είναι έντονο από τη στιγμή που στα περισσότερα παιχνίδια της η Γιουβέντους δε σκοράρει μέχρι την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και το θέμα απόκτησης παίκτη έχει επαναφερθεί στην πρώτη γραμμή.

Το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως η Γιούβε θα είναι πολύ πιο οργανωμένη ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και πως ήδη έχει κάνει τις πρώτες της κινήσεις. 

Η ιταλική ομάδα έχει προσεγγίσει τον Τζουζέπε Μπότσο, έναν μεγαλοατζέντη που έχει επαφές με την VOS, την εταιρία που εκπροσωπεί τον Βίγια, και του έχει αναθέσει να ασχοληθεί με την περίπτωση του Ισπανού.

Ο Μπότσο, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον τεχνικό διευθυντή της Γιουβέντους Τζουζέπε Μαρότα, ήταν αυτός που πήγε στο Τορίνο και τον Μάρτιν Κάσερες, πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, ενώ είναι από τους λίγους σύμφωνα με το δημοσίευμα που θα μπορούσε να πείσει τον Βίγια να αφήσει τη Βαρκελώνη για τη "γηραιά κυρία". 

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου