Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Τα έβαλε με τους παίκτες του ο Μαντσίνι

Βολές κατά των παικτών του εξαπέλυσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος ήταν έξαλλος όταν πήγε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού. Διαβάστε αναλυτικά.


Έξαλλος ήταν με τους παίκτες του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά το τέλος του ντέρμπι του Μάντσεστερ.
Μπορεί ο Ιταλός να έκανε πολλές επιλογές που τελικά κόστισαν στην ομάδα του, αλλά εκείνος επέλεξε να τα βάλε με τους παίκτες του, κάτι που έχει ξανακάνει τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής "Sun" o 48χρονος όταν πήγε στα αποδυτήρια ήταν εκτός εαυτού με τους παίκτες του. Αφού είπε στον Τζο Χαρτ πως "ήταν δικό σου λάθος" για την ήττα, στράφηκε προς τους Μάριο Μπαλοτέλι, Κάρλος Τέβες και Σαμίρ Νασρί, τους οποίους επίσης κατακεραύνωσε. Πηγή εντός του συλλόγου αποκάλυψε στη συνέχεια: "Ο Μαντσίνι είχε τρελαθεί, φαινόταν σα να ήθελε να πλακωθεί με όλους".

Ωστόσο, ο Μαντσίνι δεν έμεινε εκεί, αφού μετά έβγαλε δύο παίκτες του στη... σέντρα και με τις δηλώσεις του στα Μέσα. Αρχικά για τον Τέβες, ο οποίος έκανε το φάουλ από το οποίο έγινε το 2-3, είπε: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Το κατάλαβα αμέσως πως το φάουλ ήταν επικίνδυνο, δεν ξέρω γιατί το έκανε. Του είπα να πάει στο τείχος, αλλά ήμουν πολύ μακριά από τον πάγκο".

Ακόμη, για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος ξεκίνησε βασικός χωρίς να το περιμένουν πολλοί, σχολίασε: "Αγαπάω τον Μάριο αλλά είναι σημαντικό να αρχίσει να σκέφτεται τη δουλειά του. Έχει τα πάντα για να παίξει καλά. Θέλαμε περισσότερα από αυτόν. Όταν έχεις την ποιότητα του Μάριο δε γίνεται να την πετάς έτσι".

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου