Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πρωταθλητής ο Άγιαξ

Ο Άγιαξ αναδείχθηκε πρωταθλητής Ολλανδίας για 2η σερί χρονιά και 31η φορά στην ιστορία του, μετά την νίκη με 2-0 επί της Φένλο. Δείτε video της απονομής, αλλά και από παλαιότερες με Φαν Μπάστεν, Λίτμανεν, Ιμπραχίμοβιτς και Νίκο Μαχλά...


Πρωταθλητής Ολλανδίας αναδείχθηκε για δεύτερη σερί χρονιά ο Άγιαξ, εξασφαλίζοντας τον τίτλο και μαθηματικά μετά την νίκη του με 2-0 επί της Φένλο.

Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Σιμ ντε Γιονγκ για τον Αίαντα, ο οποίος έφτασε έτσι τους 31 τίτλους πρωταθλητή στην ιστορία του.

Αυτή ήταν η 13η συνεχόμενη νίκη για τον Άγιαξ και θέλει στην τελευταία αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή για ολοκληρώσει την χρονιά με 14η, στην έδρα της Φιτέσε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε video με τα γκολ του ματς και της απονομής, με τον Βέλγο αρχηγό, Γιαν Βερτόνχεν, να σηκώνει την... σαλατιέρα, ενώ για όσους δεν θυμούνται, προπονητής της ομάδας του Άμστερνταμ είναι ο Φρανκ ντε Μπουρ.

Έμεινε 2η η Φέγενοορντ

Δεύτερη παρέμεινε η Φέγενοορντ, νικώντας 4-1 την Χεράκλες και τρίτη η Αϊντχόφεν, νικώντας 5-0 την Ντεν Χάαχ.

Η Χέρενφεν επικράτησε με 4-3 της Τβέντε μέσα στο Ένσχεντε και ανέβηκε στην 4η θέση, προσπερνώντας την Άλκμααρ που έμεινε στο 1-1 με την Νάιμεγκεν.


Περισσότερα »

Στη Super League ο Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός νίκησε με 1-0 τον Πιερικό στην Κατερίνη και πανηγυρίζει την άνοδό του στην Super League. Με το ένα πόδι στην μεγάλη κατηγορία και η Βέροια (3-0 την Καλλιθέα). Μόνη τρίτη η Παναχαϊκή (2-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών). Δείτε τα αποτελέσματα της Football League..


Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μπορεί να είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο ακόμη δεν υπολογίζονται οι δύο αγώνες με τον Διαγόρα και ο ένας με τον Εθνικό Αστέρα. Μόλις επικυρωθούν οι εννέα αυτοί βαθμοί η ομάδα της Κομοτηνής θα είναι και τυπικά στην μεγάλη κατηγορία, ύστερα από απουσία δύο ετών.

Επίσης, η Βέροια νίκησε εύκολα με 3-0 την Καλλιθέα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει και αυτή μια νίκη για να εξασφαλίσει και τυπικά στην άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Στην τρίτη θέση εκεί που είναι πλέον μόνη της η Παναχαϊκή η οποία είχε εύκολο έργο επικρατώντας με 2-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών στην Πάτρα.

Από εκεί και πέρα, ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 του Αγροτικού Αστέρα, ενώ με το ίδιο σκορ (3-0) νίκησε και ο Ηρακλής Ψαχνών τον Φωκικό.

Χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκαν τα ματς του Πλατανιά με την ΑΕΛ και του Βύζα Μεγάρων με τον Θρασύβουλο. Δεν έγιναν τα παιχνίδια ΑΕΛ Καλλονής-Εθνικός Αστέρας και Διαγόρας-Αναγέννηση Επανομής.

Περισσότερα »

Γκολάρες Σισέ & επιστροφή Μουαμπά

Με δύο φοβερά γκολ του Παπίς Σισέ η Νιούκαστλ νίκησε με 2-0 την Τσέλσι μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ενώ η Τότεναμ νίκησε 4-1 την Μπόλτον στο "Ρίμποκ", όπου βρέθηκε και αποθεώθηκε ο Φαμπρίς Μουαμπά!


Η Νιούκαστλ νίκησε 2-0 την Τσέλσι μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ", χάρη σε δύο καταπληκτικά γκολ του Παπίς Ντεμπά Σισέ και την άφησε εκτός "μάχης" για την 4η θέση.

Οι "καρακάξες" διατηρήθηκαν έτσι στην 4η θέση μαζί με την Τότεναμ, η οποία νίκησε 4-1 την Μπόλτον στο "Ρίμποκ".

Δύο γκολ πέτυχε ο Αντεμπαγιόρ και από ένα οι Φαν ντερ Φάαρτ και Μόντριτς (γκολάρα) για τους "σπερς", οι οποίοι στην ισοβαθμία υπερτερούν της Νιούκαστλ.

VIDEO 


Περισσότερα »

Πασιένσια: "Κάντε λίγο υπομονή"

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια προβλέπει ό,τι την επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζει που θα δουλέψει τη νέα σεζόν. Πιθανότατα στο εξωτερικό!


 Οι επαφές στον Ολυμπιακό συνεχίζονται όσον αφορά το θέμα του προπονητή με την διοίκηση να επιμένει ότι το όνομα του νέου τεχνικού θα ανακοινωθεί στις αρχές Ιουνίου.

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια, βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί και είναι ο μοναδικός στην λίστα που δεν δεσμεύεται με ομάδα.

Ο Πορτογάλος δε θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του και δηλώνει ό,τι δεν υπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά τον Ολυμπιακό.

"Δεν υπάρχει κάτι νεότερο με τον Ολυμπιακό σε σχέση μ΄αυτά που είχαμε πει την Παρασκευή. Δεν έχει γίνει άλλη επαφή μετά την αρχική προσέγγιση, όταν ο Ολυμπιακός με ρώτησε αν είμαι διαθέσιμος.

Οπότε δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι την επόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να γνωρίζω ποια ομάδα θα προπονώ του χρόνου, αλλά δεν μπορώ να πω αν θα είναι στην Πορτογαλία ή εκτός Πορτογαλίας", ήταν το λόγια του Πασιένσια στην εφημερίδα "Sportday".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Πασιένσια περιμένει την Πόρτο αν και ο ίδιος βλέπει το μέλλον του εκτός Πορτογαλίας.

Περισσότερα »

Σταντ μπάι για Ταυλαρίδη

Θετική άποψη για τον Στάθη Ταυλαρίδη στον ΠΑΟΚ. Τυχαία η παρουσία του στο ξενοδοχείο που καταλύουν οι παίκτες του Δικέφαλου.


Το όνομα του Στάθη Ταυλαρίδη ήρθε και πάλι στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Ακούστηκε έντονα το τελευταίο διάστημα, η αλήθεια είναι πως προτάθηκε στους "ασπρόμαυρους" και στον ΠΑΟΚ δεν αποκλείουν στο μέλλον να υπάρξει "φλέρτ" μεταξύ των δύο πλευρών. 

Προς το παρόν, πάντως, και παρόλο που ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, έχει θετική άποψη για τον παίκτη, όπως τονίζουν από τον "Δικέφαλο", αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει κάποια διαπραγμάτευση με τον έμπειρο αμυντικό, αφού ακόμη δεν μπορεί να γίνει προγραμματισμός.

"Τυχαία η παρουσία του στο ξενοδοχείο"

Ο Στάθης Ταυλαρίδης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (3/5) στο ξενοδοχείο που οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ακολουθούν αποθεραπεία μετά τους αγώνες. Σύμφωνα με τον επίσημο ΠΑΟΚ η παρουσία εκεί ήταν εντελώς τυχαία.

Περισσότερα »

Καιρός !

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 03/05/2012 


Καλό καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις και καταιγίδες στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά καθώς και στα ορεινά της Πελοποννήσου μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Πέμπτη 03 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 ως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 ως 31 στη Δυτική Ελλάδα, 17 ως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.


Μέτριοι και τοπικά ισχυροί άνεμοι βορείων-βορειοδυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, με σταδιακή εξασθένιση από το απόγευμα. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.


Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς. Μέτριοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό, με εξασθένιση μετά το μεσημέρι.


Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα »

Στο -3 η Παρί Σεν-Ζερμέν

Η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε με 2-0 την Σεντ-Ετιέν στο Παρίσι και μείωσε στους 3 βαθμούς την απόσταση από την πρωτοπόρο, Μονπελιε.. 


 Οι Νενέ και Παστόρε πέτυχαν τα γκολ για τους Παριζιάνους στο "Παρκ ντε Πρενς" και πλέον ελπίζουν ξανά για τίτλο.

Τα δικά της όνειρα πάντως κάνει και η Λιλ, καθώς νίκησε με 1-0 την Νις στην Νίκαια και πλέον απέχει 5 βαθμούς από την κορυφή.

Εντυπωσιακό στοιχείο της αγωνιστικής πάντως η νίκη της Μαρσέιγ με 1-0 επί της Νανσί και είναι εντυπωσιακό, καθώς οι Μαρσεγέζοι μετρούσαν 13 συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη!

Περισσότερα »

Μέσι όλων των εποχών!


Με ακόμα ένα χατ τρικ, ο Αργεντινός οδήγησε την Μπάρτσα σε νίκη 4-1 επί της Μάλαγα και έφτασε τα 68 γκολ στη σεζόν, σπάζοντας το ρεκόρ όλων των εποχών!
Ο ΚΟΡΙΟΣ Κρίμα τέτοια χρονιά για τον Μέσι, να λήγει χωρίς μεγάλη... κούπα!
Σε ένα ματς που το «Καμπ Νόου» αποθέωσε τον τεχνικό που άφησε εποχή και μία τεράστια κληρονομιά, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Λέο Μέσι είχε ένα επιπλέον κίνητρο να κυνηγήσει τα γκολ και έγραψε ξανά ιστορία. Ο μεγάλος Αργεντινός, όπως και στον αγώνα του πρώτου γύρου με την Μάλαγα, πέτυχε χατ τρικ και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που σκοράρει 68 φορές με τον σύλλογό του μέσα σε μία σεζόν. Ο 24χρονος σταρ έφτασε παράλληλα τα 46 γκολ στην Primera Division, αφήνοντας τρία πίσω τον Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έγινε ο πρώτος εν ενεργεία σκόρερ της λίγκας με 164 γκολ, ξεπερνώντας τον συμπαίκτη του Νταβίδ Βίγια που έχει 161. Οσον αφορά τη μάχη του πρωταθλήματος, οι Μπλαουγκράνα μείωσαν στο -4 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, η οποία αν νικήσει στο «Σαν Μαμές» την Μπιλμπάο θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Η Μάλαγα έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ στο 11', όμως η προσπάθεια του Ντούντα σταμάτησε στο δοκάρι και δύο λεπτά μετά ο Πουγιόλ άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς (1-0). Στο 26' ήρθε το 1-1 για τους Ανδαλουσιάνους μετά από σέντρα του δεξιού μπακ, Γκάμες και ωραία κεφαλιά του Ροντόν, που νίκησε τον Πίντο και πέτυχε το γκολ Νο10 στην Primera. Στο 35' ο Μέσι πέτυχε το πρώτο του γκολ στη βραδιά με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ινιέστα στο όριο της περιοχής από τον Γκάμες (2-1) και ξανά από τα 11 βήματα ο 24χρονος στο 59' νίκησε για δεύτερη φορά τον Καμενί, αφού είχε νωρίτερα ανατραπεί από το Ντούντα (3-1). Το τελικό 4-1 το έκανε με πλασέ στην κενή εστία στο 64' αφού είχε αποφύγει τον πορτιέρε της Μάλαγα μετά από κάθετη του Ινιέστα, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με δύο ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι.


Περισσότερα »

Ρονάλντο: «Άντε γαμ...τε»

Βρισιές και χειρονομίες από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στους εξαγριωμένους Βάσκους μέσα στο Σαν Μαμές, αφού φυσικά δεν τον χειροκρότησαν που πανηγυρίζει τον τίτλο μέσα στην έδρα τους.

Μπορεί η Ρέαλ να πανηγύρισε τον τίτλο στη Ισπανία με την νίκη της μέσα στο Σαν Μαμές, ωστόσο, οι φίλοι της Μπιλμπάο δεν τους... αναγνώρισαν και φυσικά δεν χάρηκαν που οι Μαρδιλένοι το γιόρτασαν μέσα στη χώρα των Βάσκων, με νίκη 3-0 κόντρα στην ομάδα τους.

Τα γιουχαΐσματά τους όμως εκνεύρισαν τον έτσι και αλλιώς οξύθυμο και ιδιαίτερα αυθόρμητο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τα έβαλε μαζί τους βρίζοντάς τους. Μάλιστα, η κάμερα τον έπιασε να λέει: «Άντε γαμ...τε», ενώ έκανε και ανάρμοστες χειρονομίες προς το αγριεμένο πλήθος.

Βέβαια, αυτό ίσως φέρει την τιμωρία του Πορτογάλου άσου, αφού δεν είναι η πρώτη φορά. Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο την αντίστοιχη αντίδραση του CR7 στο εκτός έδρας ματς με την Ρεάλ Σοσιεδάδ που του φώναζαν: «Μέσι - Μέσι», μια και όπως φαίνεται έχει την απαίτηση από τους αντίπαλους οπαδούς να αναγνωρίζουν την αξία του...


Περισσότερα »

Ο «Τόρο» για τη μεταγραφή του


Το επόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Τοροσίδη και σκέφτεται αν έρθει καλή πρόταση που να ικανοποιεί και τον Ολυμπιακό να φύγει, αλλιώς να μείνει για πάντα στο Λιμάνι.

Μήλον της Έριδος δείχνει να αποτελεί και αυτό το καλοκαίρι ο Βασίλης Τοροσίδης για αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες. Μερικές από αυτές που δείχνουν να σκέφτονται σοβαρά να εντάξουν τον διεθνή φουλ-μπακ είναι οι Βέρντερ Βρέμης, Στουτγκάρδη, Βόλφσμπουργκ και Ρούμπιν Καζάν.

Τι λέει όμως ο ίδιος για τη μετακίνησή του από το «μεγάλο λιμάνι» σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο; Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωταθλητής, το περιβάλλον του πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή τονίζει: «Θεωρητικά είναι πλέον κατάλληλη στιγμή για να πάρει μεταγραφή ο Βασίλης, καθώς το άλλο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό Είτε θα φύγει τώρα λοιπόν, είτε θα ριζώσει στον Ολυμπιακό», και προσθέτουν:

«Ενδιαφέρον υπάρχει από πολλές ομάδες και όχι μόνο από γερμανικές. Και ομάδες άλλων χωρών έχουν ενδιαφερθεί για τον Βασίλη και μάλιστα πολύ γνωστές, αλλά επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής».

Η πλευρά του αρχηγού του Ολυμπιακού τονίζει επίσης πως: «Είναι πολύ σχετικό να συζητάμε τι πρόταση πρέπει να έρθει για να πουληθεί ο παίκτης. Για τα δεδομένα της εποχής, τα 2,5 εκ. ευρώ είναι μάλλον ταβάνι για έναν παίκτη που το άλλο καλοκαίρι μένει ελεύθερος, αλλά όλα σχετικά είναι.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι για να φύγει ο Βασίλης θα πρέπει να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές. Αν έρθει πρόταση που ικανοποιεί και τον ίδιο και τον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανό να κάνει το άλμα αυτό το καλοκαίρι.

Περισσότερα »

Γιορτάζει η Μαδρίτη!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε ραντεβού με τους οπαδούς της στην... καθιερωμένη πλατεία Θιμπέλες της πόλης το βραδάκι της Πέμπτης, προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί τον 32ο τίτλο!

Μπορεί το πρωτάθλημα να «σφραγίστηκε» στη χώρα των Βάσκων τη Τετάρτη, αλλά οι πανηγυρισμοί έπρεπε να καθυστερήσουν μία μέρα! Οι Μερένγκες θα γιορτάσουν τον τίτλο στις 19:00 (ώρα Ισπανίας) στην πλατεία Θιμπέλες, η οποία στο παρελθόν έχει ζήσει πολλές μεγάλες στιγμές δόξας της Ρεάλ!

Αρχικά, ήταν να γίνει στις 21:00, αλλά πήγε νωρίτερα λόγω της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ. Το παρών θα δώσουν φυσικά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι είναι στον... έβδομο ουρανό και η αστυνομία τρέχει και δεν φτάνει, προκειμένου να επιβαρυνθεί όσο το δυνατόν λιγότερο η κίνηση! 

Οι οπαδοί της Ρεάλ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και το βράδυ, αμέσως μετά την κατάκτηση της Λα Λίγκα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την Πέμπτη!

Περισσότερα »

Αλλάξτε επιτέλους τα πλέϊ οφς!

Ο Γιώργος Παυλίδης αναλύει στο blog του την άποψή του για το πώς πρέπει ΕΠΟ και Λίγκα να κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρον το ελληνικό πρωτάθλημα, βάζοντας και τον Ολυμπιακό στη διαδικασία των πλέϊ οφς!

Ήθελα να το γράψω εδώ και πολύ καιρό αυτό το κομμάτι, αλλά κάθε φορά με προσπερνούσε η επικαιρότητα.

Και ήθελα να το γράψω, γιατί πραγματικά νομίζω ότι μας αξίζει ένα πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε καλές ομάδες. Βλέπουμε τον Ολυμπιακό πόσο το παλεύει στην Ευρώπη, με κάθε αντίπαλο, σχεδόν κάθε χρόνο. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύει κάθε αντίπαλο στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός κι η ΑΕΚ δεν ξέρω τι θα είναι αύριο μεθαύριο, αλλά είναι πάντοτε Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Θέλω να πω ότι με τις ομάδες που έχουμε, μπορούμε να δούμε ένα ακόμη πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Δε νοείται λοιπόν όλες οι χώρες της Ευρώπης να ψάχνουν πως θα δυναμώσουν το πρωτάθλημά τους κι εμείς να μένουμε σε αυτή την χαζή ιδέα των πλέϊ οφς για το ποιος θα έρθει δεύτερος! Δεν υπάρχει αυτό που κάνουμε εμείς πουθενά στην Ευρώπη.

Έξω είτε έχουμε τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τις 38 αγωνιστικές της Αγγλίας και της Ισπανίας και της Γαλλίας η, έστω τις 34 της Γερμανίας και της Ολλανδίας, είτε έχουμε όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα με πλέϊ οφς η, με τρεις γύρους. Όλα, όμως, με το ίδιο κοινό χαρακτηριστικό σημείο: να παίζεται ο τίτλος του πρωταθλητή.

Μόνο οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης έχουν πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών, γιατί εκεί ο χειμώνας είναι βαρύς και κάνουν μεγάλο «διάλειμμα».

Όλοι ψάχνονται να βελτιώσουν το πρωτάθλημά τους. Η Πορτογαλία το κάνει τώρα από 30 σε 34 αγωνιστικές. Η Τουρκία κάνει πλέϊ οφς με τέσσερα γκρουπ. Το ίδιο και το Βέλγιο. Η Ρωσία άλλαξε κι αυτή το σύστημα και έχει περισσότερες αγωνιστικές. Η Κύπρος το άλλαξε. Η Σκωτία το ίδιο. Εδώ;

Θα μείνουμε έτσι; Με αυτά τα πλέϊ οφς ανέκδοτο; Δεν είναι πιο ωραίο να βλέπουμε τέσσερα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού τη σεζόν; Τέσσερα Παναθηναϊκού-ΑΕΚ η, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ η, ΠΑΟΚ-Άρη η, ΑΕΚ-Ολυμπιακού; Γιατί να μην αλλάξει ο τρόπος αυτός των πλέϊ οφς και να μην μπει στο παιχνίδι κι ο πρώτος της κανονικής διάρκειας της σεζόν; Με τα όποια πλεονεκτήματα φυσικά έχει η πρωτιά. Δεν είναι δυνατόν να μπει ίσα κι όμοια ο πρώτος π.χ. με τον τέταρτο της βαθμολογίας.

Κι εγώ ειλικρινά περιμένω από τον Ολυμπιακό να είναι σύμφωνος σε κάτι τέτοιο. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο μεγάλη και η πιο υγιής δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από αυτόν εγώ περιμένω να αλλάξει προς το καλύτερο το πρωτάθλημα. Ώστε να βοηθηθεί κι ο ίδιος για την Ευρώπη. Όχι να πάει να παίζει Τσάμπιονς Λιγκ 15 Σεπτεμβρίου και το αμέσως προηγούμενο επίσημο παιχνίδι του να είναι 4,5 μήνες πριν, στα τέλη Απρίλη!!! Άντε κι ένα η, δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, τέλη Αυγούστου κι αρχές Σεπτέμβρη.


Κανονικά, βέβαια, δεν είναι θέμα ενός συλλόγου, για να είμαι δίκαιος. Η ΕΠΟ και η Λίγκα πρέπει να κινηθούν προς αυτή την νομίζω κατά κοινή ομολογία σωστή κατεύθυνση. Ας το κάνουν. Ας αλλάξουν το πρωτάθλημα προς το καλύτερο.

Περισσότερα »

Δηλητηριώδης σκορπιός!

Το καλοκαίρι η AEK προσπάθησε να τον αποκτήσει. Δεν τον έπεισε πάντως να μην την τιμωρεί! Το FOOTBALL SPORT HD παρουσιάζει τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος ως γνήσιος σκορπιός, επιλέγει που θα ρίξει το δηλητήριό του.

Το ποδοσφαιρικό χωριό...

Για το Μητρούσι, έναν δήμο που αριθμεί περί τους 2.500 κατοίκους, και βρίσκεται έντεκα χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας του νομού Σερρών, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν αποτέλεσε ποτέ την εξαίρεση και η πορεία του απλά έρχεται ως μια ακόμα επιβεβαίωση του ποδοσφαιρικού κανόνα που υπάρχει στο μικρό αυτό κομμάτι της Ελλάδας.

Η οικογένειά του Γιώργου, ομοίως με το χωριό του, είναι άκρως ποδοσφαιρική. Ο Κώστας Γεωργιάδης έπαιξε για δώδεκα χρόνια στο Μητρούσι και για δύο χρόνια στον Μαγνησιακό, ο Δημήτρης Πιπερτζής (πατέρας της μητέρας του) αγωνίστηκε για λίγο καιρό στον Πανσερραϊκό, ενώ ο μικρός του αδελφός Δημήτρης (14 ετών) παίζει στον Αετό Σερρών. Μόνο η Χρυσούλα, η μητέρα της οικογένειας και η Λίλα, η κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη αδελφή του Γιώργου, ξέφυγαν από τη μοίρα της ασπρόμαυρης μπάλας. Ακόμα και η μικρή του αδελφή, ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο.


«Όσες προσπάθειες κι αν κάναμε να την αποτρέψουμε, εκείνη δεν άκουγε κανέναν», λέει χαριτολογώντας ο Γεωργιάδης για την 12χρονη Ιωάννα, η οποία πριν πάρει μεταγραφή στην Πανσερραϊκή, προπονούταν μόνο με αγόρια στον Αετό Σερρών. Εκεί ξεκίνησαν τα όνειρα και για τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ήταν περίπου οκτώ ετών, όταν ο νυν άσος του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στις ακαδημίες του χωριού του. Και πέντε χρόνια μετά, θα ερχόταν η ώρα να βγει στο δρόμο...

Περισσότερα »