Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Σε συζητήσεις με Ιγκουαΐν η Γιουβέντους

Δημοσίευμα της "AS" αναφέρει πως Φάμπιο Παρατίτσι βρέθηκε την Πέμπτη (17/5) στη Μαδρίτη για να έρθει σε επαφή με την πλευρά του Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Διαβάστε το ρεπορτάζ.


Σε συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρίσκεται η Γιουβέντους σύμφωνα με την "AS".

Οι "μπιανκονέρι" έχουν ως πρώτο στόχο την απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά και ο Αργεντινός είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Αντόνιο Κόντε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας ο Φάμπιο Παρατίτσι, αθλητικός διευθυντής των "μπιανκονέρι", ήταν την Πέμπτη (17/5) στη Μαδρίτη και ήρθε σε επαφή τόσο με τον πατέρα όσο και με τον αδερφό του Ιγκουαΐν. Στη συνάντηση των δύο πλευρών ο Παρατίτσι ξεκαθάρισε πως ο Ιγκουαΐν είναι προσωπική εισήγηση του Κόντε, αφήνοντας να εννοηθεί με αυτό τον τρόπο πως ο 24χρονος θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής στην ιταλική ομάδα.

Συν τοις άλλοις, η πλευρά της Γιούβε ενημέρωσε τον Ιγκουαΐν πως είναι διατεθειμένη να του διπλασιάσει σχεδόν τις ετήσιες αποδοχές του. Αυτή τη στιγμή ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αμείβεται με 3,8 εκατομμύρια, ενώ από το συμβόλαιο που του πρότεινε η Γιουβέντους τα κέρδη του παίκτη θα ανέρχονται στα 6 εκατομμύρια ετησίως.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει τονίσει κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης του Ιγκουαΐν, εκτός κι αν μία ομάδα κάνει πρόταση ισόποση της ρήτρας του παίκτη, ήτοι 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Περισσότερα »

"Θρίλερ" με Σόλσκιερ για τον πάγκο της Άστον Βίλα

Στον αστερισμό του Όλε Γκούναρ Σόλκσκιερ κινείται η ποδοσφαιρική Νορβηγία, καθώς εικάζεται πως ο τεχνικός της Μόλντε επιβιβάσθηκε σε ιδιωτικό αεροσκάφος με προορισμό την Αγγλία προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την Άστον Βίλα.


Η διοίκηση των πρωταθλητών Νορβηγίας, επιβεβαίωσε τις επαφές του 39χρονου τεχνικού με την διοίκηση των "χωριατών". 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο άλλοτε σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έδωσε το παρών στην πρωινή προπόνηση της MFK.

Όπως αναφέρει ο νορβηγικός Τύπος, ο πρόεδρος της Άστον Βίλα, Ράντι Λέρνερ ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο Κρίστιανσουντ προκειμένου να συναντηθεί με τον Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός τεχνικός φέρεται να ταξίδεψε από κοινού με τον Λέρνερ με προορισμό την Αγγλία προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις.

"Η διοίκηση της Μόλντες παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με τον ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει η Άστον Βίλα τις τελευταίες μέρες" σχολίασε ο γενικός διευθυντής των "bla-hvit".

O Σόλσκιερ φέρεται ως ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Άλεξ ΜακΛις που απολύθηκε πρόσφατα. Υποψήφιοι για τον πάγκο της Άστον Βίλα είναι επίσης, ο Ρομπέρτος Μαρτίνεθ της Σουόνσι, ο Πολ Λάμπερτ της Νόριτς και ο Μπρένταν Ρότζερς της Σουόνσι.

Περισσότερα »

Ανοιχτή σε προτάσεις για Φαλκάο η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Κερέζο, δήλωσε πως κάθε πρόταση που θα γίνει για τον Ρανταμέλ Φαλκάο θα εξεταστεί. Διαβάστε το ρεπορτάζ.


Ανοιχτή στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Ρανταμέλ Φαλκάο εμφανίστηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός στο Γιουρόπα Λιγκ, βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων και τα πάντα είναι ρευστά όσον αφορά το μέλλον του.

Μπορεί ο ίδιος να έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στους "ροχιμπλάνκος", όμως, Ενρίκε Κερέζο, πρόεδρος της Ατλέτικο, γνωστοποίησε μέσω του Caracol Radio πως κάθε πρόταση που θα φτάσει στα γραφεία του συλλόγου θα εξεταστεί.

"Πάντα βγαίνουν ψεύτικα σενάρια το καλοκαίρι και ως τον Αύγουστο θα δούμε πάρα πολλά. Ο Φαλκάο έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τέσσερα χρόνια ακόμα και αυτή τη στιγμή της χρονιάς υπάρχουν πάντα προτάσεις".

"Το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη κινείται πολύ γρήγορα, επομένως, αν υπάρχουν προτάσεις, θα τις μελετήσουμε. Αν όχι, δε θα γίνει κάτι".

Περισσότερα »

Βολές Χιώτη κατά Σάντος!

Ο Διονύσης Χιώτης σχολίασε με καυστικό τρόπο τη μη κλήση του από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ελλάδας για το Euro 2012. Διαβάστε τι έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο γκολκίπερ του ΑΠΟΕΛ.


Οι περισσότεροι περίμεναν ότι ο Διονύσης Χιώτης θα βρισκόταν μέσα στους 25 "εκλεκτούς" του Φερνάντο Σάντος που θα ταξιδέψουν στην προετοιμασία της Εθνικής στην Αυστρία, ενόψει του Euro 2012, όμως το μεσημέρι της Πέμπτης (17/5) διαψεύστηκαν.

Και αυτό γιατί ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "γαλανόλευκης" επέλεξε ως τριάδα τερματοφυλάκων τον Μιχάλη Σηφάκη του Άρη, τον Κώστα Χαλκιά του ΠΑΟΚ και τον Αλέξανδρο Τζόρβα της Παλέρμο.

Το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Χιώτη, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει μάλιστα τη φετινή σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, με τον 35χρονο τερματοφύλακα να εύχεται μέσω Facebook καλή επιτυχία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αλλά και να αφήνει αιχμές για τον αποκλεισμό του.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΠΟΕΛ.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πετύχω τον μεγαλύτερο προσωπικό στόχο που είχα φέτος. Πλέον στην Ελλάδα η λέξη αξιοκρατία έχει αντικατασταθεί με τις λέξεις δημόσιες σχέσεις.

Όπως και να έχει θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά της Εθνικής γιατί πάνω απ'όλα είναι η Ελλάδα", έγραψε χαρακτηριστικά στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Περισσότερα »

O Nτέιβιντ Μπέκαμ στο Football-ista...

Το Football-ista κατάφερε να συναντήσει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στο περιθώριο της παρουσίας του στην Αθήνα για την τελετή παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας. "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ" ήταν τα λόγια του Άγγλου σούπερ σταρ που έδειχνε να απολαμβάνει σύντομη διαμονή του στη χώρα μας.


Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας αφίχθη υπό άκρα μυστικότητα χθες το μεσημέρι στο "Ελ. Βενιζέλος".

Μπορεί να μην έγινε αντιληπτός, ωστόσο προδόθηκε από την πολυτελή λιμουζίνα που τον μετέφερε.

Φωτορεπόρτερ και παπαράτσι καταδίωξαν το πολυτελές όχημα μέχρι το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει, ωστόσο δεν μπόρεσαν να τον προσεγγίσουν καθώς τους απαγορεύτηκε η είσοδος.

Έπειτα από λίγες ώρες ξεκούρασης ο "Μπεκς" μετέβη στην Αγγλική Πρεσβεία, λίγο προτού κατευθυνθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την τελετή παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 του Λονδίνου., της οποίας ηγήθηκε η πριγκίπισσα Άννα.

Ο Μπέκαμ μία μόλις μέρα μετά τα πειράγματα του προέδρου Ομπάμα στον Λευκό Οίκο,  παρά την έντονη βροχόπτωση έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές στο Καλλιμάρμαρο, μοιράζοντας χαμόγελα στους περίπου 40.000 παρευρισκόμενους που τον αποθέωσαν κατά την είσοδο του στο ιστορικό στάδιο.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Γκάλαξι δεν επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει αλλά παρακάθισε σε γεύμα προς τιμήν της βρετανικής αντιπροσωπείας.

Περισσότερα »