Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Το απίστευτο βίντεο του Ρεμί Γκεγιάρ για την Μονπελιέ

Ο Ρεμί Γκεγιάρ δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με το πρώτο πρωτάθλημα της αγαπημένης του Μονπελιέ. Απολαύστε το εκπληκτικό του video..


Foot 2012 (Rémi GAILLARD) από George Pavlidis

Εδώ και 13 χρόνια "αναστατώνει" τον κόσμο με τις ευφάνταστές του φάρσες και "τρελαίνει" το διαδίκτυο με τις θεάσεις που έχουν τα βίντεο που ανεβάζει.
Αυτή τη φορά ο Ρεμί Γκεγιάρ πήρε μια μπάλα, βγήκε στους δρόμους και δημιούργησε ένα εκπληκτικό βίντεο για χάρη της Μονπελιέ.

Περισσότερα »

Χωρίς Βίγια η Ισπανία

Ο Νταβίντ Βίγια ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο Euro 2012 με την Ισπανία, καθώς δεν βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του


Οριστικά χωρίς τον Νταβίντ Βίγια θα αγωνιστεί η Ισπανία στο Euro 2012, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα αργά το βράδυ της Τρίτης.
Θυμίζουμε πως είχε σπάσει το πόδι του τον περασμένο Δεκέμβρη και είχε επιστρέψει στην προπονήσεις εδώ και έναν μήνα, αλλά φυσικά δεν πρόλαβε να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει για να είναι στην αποστολή.

Πάντως, το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα δεν αποκλείεται να του επιτρέψει να αγωνιστεί για λίγα λεπτά στον τελικό του κυπέλλου με την Μπιλμπάο την Παρασκευή.

Την ανακοίνωση ο Βίγια την έκανε μέσω twitter και συγκεκριμένα έγραψε: "Προσπάθησα μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφερα να είμαι 100% έτοιμος για το Euro 2012. Πήρα τηλέφωνο τον ομοσπονδιακό προπονητή και του το είπα, ήταν το πιο τίμιο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω".

"Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να επιστρέψω και να παίξω με την Μπαρτσελόνα και την εθνική ομάδα το συντομότερο δυνατό".
  • Την Κυριακή η αποστολή
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Βιθέντε ντελ Μπόσκε, θα ανακοινώσει την Κυριακή την 23άδα για το Euro 2012, στην οποία λόγω τραυματισμού δεν θα βρίσκεται και ο Κάρλες Πουγιόλ.

Θυμίζουμε πως είχε ανακοινώσει 21 ονόματα και πρόσθεσε σε αυτούς τους Μάτα και Τόρες από την Τσέλσι, αλλά από τους 23 αυτούς πολλοί δεν θα μπουν στην τελική 23άδα, καθώς από την προεπιλογή λείπουν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα και της Μπιλμπάο που παίζουν τελικό κυπέλλου την Παρασκευή.

Περισσότερα »

Πρόταση από το Κατάρ

Ενδιαφέρον από ομάδα του Κατάρ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία υπάρχει για τον Γιώργο Δώνη.


Ο Γιώργος Δώνης πρόκειται να δεχτεί μία πολύ δελεαστική πρόταση από ομάδα του Κατάρ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", ο ατζέντης του προπονητή του Ατρομήτου Πέρι Οβρίμ, συναντήθηκε μαζί του και συζήτησαν το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Δώνης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο καθώς τα χρήματα είναι πολύ καλά και δεν πρόκειται να τα βρει σε ελληνική ομάδα.

Οριστική απάντηση αναμένεται να δοθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας όταν ο Δώνης θα έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του απέναντι στον Ατρόμητο.

Στο μεταξύ, φουντώνουν οι φήμες για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με "πηγές" έχει γίνει μία πρώτη προσέγγιση αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Φερέιρα.

Περισσότερα »

Πήρε... διαζύγιο με το γκολ

Η στατιστική ανάλυση της κάκιστης παρουσίας του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, η σύγκριση με τους Παναθηναικό, ΑΕΚ και Ατρόμητο και η... υπερπροσπάθεια των παικτών του "Δικεφάλου" να πετύχουν τέρμα. Διαβάστε λεπτομέρειες.


Αν εξαιρέσει κανείς την αξιόλογη πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών (π.χ. Σταφυλίδης), μάλλον τίποτε άλλο θετικό δεν υπάρχει από την φετινή σεζόν.

Αφότου οι "ασπρόμαυροι" δημιούργησαν αρνητικό ρεκόρ 15ετίας στην Τούμπα καθώς από την περίοδο 1996-97 ποτέ δεν είχαν "πετάξει" 18 βαθμούς (σ.σ. φετινή συγκομιδή στην κανονική περίοδο) στην έδρα τους, "κατάφεραν" να τερματίσουν τελευταίοι στα πλέι οφ, κάτι που δεν συνέβη ποτέ στις τρεις ακόμη φορές που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος. Και πως να μην τερματίσει τελευταίος ο ΠΑΟΚ, όταν έβλεπε το γκολ με το... κιάλι.

Βλέποντας τα συνολικά στατιστικά των ομάδων που συμμετείχαν στα φετινά πλέι οφ, διαπιστώνουμε πως η μεγάλη πληγή του ΠΑΟΚ ήταν η επιθετική δυστοκία. Ο "Δικέφαλος" σημείωσε μόλις τρία γκολ, ενώ η ΑΕΚ επτά, ο Ατρόμητος έξι και ο Παναθηναικός πέντε. Και είναι χαρακτηριστική η δυσκολία για να πετύχει κάποιο τέρμα ο ΠΑΟΚ. Οι "ασπρόμαυροι" έκαναν αρκετές τελικές προσπάθειες (61 και ήταν δεύτεροι στην συγκεκριμένη κατηγορία), όμως το κάθε γκολ ερχόταν με... κόπο.

Αυτό το λέμε γιατί η ομάδα του Μπόλονι πετύχαινε ένα τέρμα ανά 20.3 προσπάθειες για γκολ! "Υπερπροσπάθεια" δηλαδή από τους παίκτες των "ασπρόμαυρων" για να πετύχουν κάποιο τέρμα... Από την άλλη η ΑΕΚ ανά 7.6 προσπάθειες έβρισκε τον δρόμο για τα δίχτυα, ο Ατρόμητος πανηγύριζε γκολ ανά 9.7 και ο Παναθηναικός ανά 14.8.

Από εκεί και πέρα στις υπόλοιπες κατηγορίες στατιστικής ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ο χειρότερος (π.χ. ήταν ψηλά στα κλεψίματα, στις πάσες και στις αποκρούσεις), αλλά το θέμα είναι πως αν δεν μπορείς να πετύχεις -εύκολα- γκολ, δεν παίρνεις και αποτελέσματα. Και αυτό τελικά "πλήρωσε" ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ (σ.σ. εάν δεν σταθούμε σε διαιτητικές αποφάσεις)...

Περισσότερα »

Στην Αυστρία η Εθνική

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (22/5) στην Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του EURO 2012. Video



Στην Αυστρία βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (22/5) η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας, όπου και όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του EURO 2012.
Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έφτασε περίπου στις 18.30 στο Σάλτσμπουργκ, χωρίς προβλήματα και στην συνέχεια μετέβη στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και από την Τετάρτη (23/5) θα αρχίσουν οι προπονήσεις.


Στην Αυστρία η Εθνική μας θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με την Σλοβενία (26/05, 21.30) και την Αρμενία (31/05, 21.30).
Το κλίμα στην Εθνική μας είναι πολύ καλό, κάτι που φάνηκε στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" πριν την αναχώρηση. Η αποστολή έφτασε στις 15.00 στο αεροδρόμιο και αμέσως τα μέλη της αποστολής περάσαν από το check in για να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.
Κατά την διάρκεια της αναμονής δεν έλειψαν τα γνωστά πηγαδάκια με τους διεθνείς μας να είναι ευδιάθετοι, ενώ αρκετοί από τους παρευρισκόμενους έσπευσαν να ζητήσουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες.

Περισσότερα »