Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

"Στην Παρί κατά 90% ο Λαβέτσι"

Σύμφωνα με τον ατζέντη Ερνέστο Μπροντσέτι η Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι πιθανότατα η νέα ομάδα του Εζεκιέλ Λαβέτσι, τον οποίο, όμως, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις παραχωρεί μόνο με πρόταση ισόποση της ρήτρας του.


Την πεποίθησή του πως ο Εζεκιέλ Λαβέτσι θα αγωνίζεται στη Παρί Σεν Ζερμέν γνωστοποίησε ο Ερνέστο Μπροντσέτι.
Ο Ιταλός ατζέντης, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στη γειτονική χώρα και είναι αναγνωρισμένος από τη ΦΙΦΑ, θεωρεί σχεδόν δεδομένο πως οι Παριζιάνοι θ' αποκτήσουν τον Αργεντινό.

"Κατά 90% ο Λαβέτσι θα μετακομίσει στο Παρίσι το καλοκαίρι. Ακόμα και αν υπάρχει ενδιαφέρον άλλων ομάδων, έστω και από την Κίνα, πιστεύω πως θα πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν" δήλωσε στο Radio Kiss Kiss Napoli ο Μπροντσέτι.

Την ίδια στιγμή για τον επιθετικό της Νάπολι μίλησε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος τόνισε μέσω του Sky Sport24: "Υπήρξε επαφή με ομάδες, αλλά όποιος τον θέλει θα πρέπει να δώσει ποσό ίσο με τη ρήτρα του. Ωστόσο, ενδιαφέρονται και ομάδες από την Κίνα. Είναι σημαντικό, όμως, τι θέλει και ο Εζεκιέλ".

Ο ισχυρός άνδρας των "παρτενοπέι" ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που συνδέουν την ομάδα του με τους Στέφαν Γιόβετιτς και Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο: "Μου αρέσουν και οι δύο, αλλά ποτέ δε θα έπαιρνα τον Γιόβετιτς, γιατί θα ήταν προσβλητικό για την οικογένεια Ντέλα Βάλε (σ.σ. στην οποία ανήκει η Φιορεντίνα). Ο Τζιοβίνκο από την άλλη φαίνεται να πηγαίνει στη Γιουβέντους".

Περισσότερα »

Σάντος: "Μέχρι στιγμής το πρόσημο είναι θετικό"

Ικανοποιημένος από την εξέλιξη της προετοιμασίας της Εθνικής δηλώνει ο Φερνάντο Σάντος. Σε ποιους άξονες κινήθηκε και τι πιθανότητες έδωσε για πρόκριση στον επόμενο γύρο.


Η προετοιμασία της Εθνικής βαδίζει σε σωστό δρόμο, σύμφωνα με δηλώσεις του ομοσπονδιακού μας προπονητή Φερνάντο Σάντος.
Στις δηλώσεις του ανέφερε ότι το πρόσημο είναι θετικό μέχρι στιγμής και τόνισε ότι η προετοιμασία κινήθηκε στο τελείωμα των φάσεων και στην διατήρηση της καλής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας.

Δεν θέλησε να σχολιάσει τις αποφάσεις του για την τελική 23αδα, ενώ χαρακτήρισε ανοιχτό τον όμιλο. Για τον αγώνα με την Αρμενία τόνισε, ότι θα συνεχίσει τους πειραματισμούς ενώ δήλωσε ότι έχει καταλήξει σε ένα κορμό 7-8 παικτών για το βασικό σχήμα της ομάδας. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:"Θέλουμε να κάνουμε μια αποτίμηση όλων αυτών που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες. Θέλω να πω πως ήθελα να εδραιώσουμε το κλίμα οικογένειας και συνόλου και ύστερα να βελτιωθούμε ως ομάδα. Στο αμυντικό κομμάτι, ήθελα να συνεχίσουμε να αμυνόμαστε τόσο καλά όσο ξέρουμε αλλά και να βελτιώσουμε την επιθετικότητα μας. Δουλέψαμε πάνω στις τοποθετήσεις των αντιπάλων με σκοπό να κερδίζουμε πιο πολλές φορές την μπάλα και ταυτόχρονα όταν την κλέβουμε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κάνουμε μια σωστή επίθεση.

Επίσης, δουλέψαμε στο τελείωμα των φάσεων αλλά και να είμαστε γρήγοροι και άμεσοι να ξανακερδίζουμε την μπάλα όταν την χάνουμε. Αυτοί ήταν κατά κύριο λόγο οι δύο άξονες που κινήθηκε η προετοιμασία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Αναφορικά με το πνεύμα της ομάδας, ο στόχος επετεύχθη απόλυτα.

Όσον αφορά στην ποιότητα του παιχνιδιού, υπάρχουν κάποιες μικροαμφιβολίες ωστόσο είχαμε δύο ανασταλτικούς παράγοντες. Την κόπωση των ποδοσφαιριστών και το μικρό διάστημα που είχαμε να δουλέψουμε μαζί. Σε κάθε περίπτωση, είδα βελτιώσεις στο πρώτο φιλικό και ελπίζω να δω και στο επόμενο.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες θα έχουν στην διάθεση τους δύο μέρες να ξεκουραστούν, να δουν τους δικούς τους, να φορτίσουν τις μπαταρίες του για να μπορέσουμε να φύγουμε για Πολωνία, όπου και θα δουλέψουμε σε συγκεκριμένα στοιχεία όπως είναι τα στημένα. Εκεί θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να δούμε και τον τομέα αυτό. Ταυτόχρονα πρέπει να προετοιμάσουμε τους ποδοσφαιριστές για να φανούν όσο πιο φρέσκοι γίνεται στο πρώτο ματς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Πολωνία. Μέχρι στιγμής το πρόσημο είναι θετικό!

Νομίζω πως αυτή την στιγμή δεν είναι ανάγκη να ασχοληθούμε με την τελική 23άδα. Με αυτόν τον τρόπο αποπροσανατολιζόμαστε από τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Σίγουρα καταλαβαίνω την ερώτηση σας αλλά από την στιγμή που πήρα τις αποφάσεις μου, έχοντας καθαρή την συνείδηση μου, το θέμα έχει τελειώσει και σκέφτομαι μόνο την ομάδα".
  • Για την κατασκοπεία των αντιπάλων της Εθνικής: "Χθες ο κ. Μήνου είδε το φιλικό της Ρωσίας, έχουμε ανθρώπους που μπορούν να δουν τα παιχνίδια. Ακόμη και στο Euro θα βλέπουμε τα παιχνίδια τους για να δούμε αν υπάρχουν διαφοροποιήσεις από αυτά που έχουμε δει".
  • Για τον όμιλο της Εθνικής στο Euro: "Έχω πει ότι είναι ο πιο ανοιχτός. Οι προϊστορίες δεν παίζουν ρόλο. Η Τσεχία είναι δυνατή, η Πολωνία παίζει στην έδρα της. Όλοι ξεκινάνε με 25% πιθανότητες για να περάσουν στην επόμενη φάση".
  • Για το αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι έτοιμο: "Αν είχαμε περισσότερο χρόνο, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θα φανεί στους αγώνες αν είμαστε έτοιμοι, πιστεύω ότι θα είμαστε. Είμαι σίγουρος ότι με την Πολωνία θα έχουμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Θα πρέπει να δούμε αν έχουν γίνει και αυτές οι διορθώσεις που κάναμε".
  • Για το αυριανό φιλικό με την Αρμενία: "Έχουμε σχεδιάσει τα παιχνίδια για να κάνουμε κάποιους πειραματισμούς σε πρόσωπα και να δούμε αν οι παίκτες ανταποκρίνονται. Αυτό θα γίνει και στο αυριανό παιχνίδι. Για τα επίσημα είναι νωρίς να πω ποιοι θα είναι αυτοί που θα παίξουν. Σίγουρα υπάρχει βασικός κορμός 7-8 παικτών, για τους υπόλοιπους δεν έχω καταλήξει. Θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές, ακόμη δεν έχω πει στους παίκτες. Αν το είχα πει, δεν θα είχα πρόβλημα να το πω και σε εσάς. Θα το μάθουν το πρωί, οπότε πάρτε τα τηλέφωνά σας το μεσημέρι και θα μάθετε".

Περισσότερα »

"Βόμβα" της Παρί για Ρούνεϊ!

Ο Λιονέλ Μέσι της έκλεισε την πόρτα και έτσι η Παρί στρέφεται πλέον στον Γουέιν Ρούνεϊ, για τον οποίο είναι έτοιμη να προσφέρει 150.000.000 ευρώ! Διαβάστε λεπτομέρειες.


Δύο χρόνια πριν ο Γουέιν Ρούνεϊ βρέθηκε κοντά στο να αλλάξει στρατόπεδο και να φορέσει τα γαλάζια της Μάντσεστερ Σίτι, με την μετακίνηση αυτή να μπλοκάρει λίγο πριν το τέλος και τον παίκτη να παραμένει πιστός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Τώρα, μία άλλη ομάδα φέρεται διατεθειμένη να κάνει το "κόλπο γκρόσο" και να τον αρπάξει από τους "κόκκινους διαβόλους" και αυτή είναι η Παρί Σεν Ζερμέν με τους πανίσχυρους οικονομικά Άραβες ιδιοκτήτες που είναι στο τιμόνι της.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής "Sport", οι πρωτευουσιάνοι της Γαλλίας δεν πτοήθηκαν από την άρνηση του Λιονέλ Μέσι και στράφηκαν στον Γουέιν Ρούνεϊ, για τον οποίο είναι έτοιμοι να προσφέρουν το μυθικό ποσό των 150.000.000 ευρώ στη Γιουνάιτεντ, συμπεριλαμβανομένων και των χρημάτων που θα πάρει ο 26χρονος φορ.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως στόχος των ιδιοκτητών της Παρί (Qatar Investment Authority) είναι να οδηγήσουν την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης εντός της ερχόμενης τριετίας και για το λόγο αυτό "χτυπούν" μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ώστε να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο που θα κοντράρει στα ίσια τα παραδοσιακά μεγαθήρια που πρωταγωνιστούν εδώ και χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Περισσότερα »

Αποκλείει την Μπεσίκτας από την Ευρώπη η UEFA

Με αποκλεισμό ενός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τιμωρήθηκε από την UEFA η Μπεσίκτας!


Η καμπάνα που επιβλήθηκε στους "Μαύρους Αετούς" ήταν απόρροια των οικονομικών ατασθαλιών τους.
Παράλληλα ο τουρκικός σύλλογος καλείται να καταβάλει πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ.

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης οφείλει χρήματα σε ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της στο παρελθόν, ενώ κατηγορείται για την προσκόμιση πλαστών εγγράφων.
Αρχικά επρόκειτο να της επιβληθεί διετής αποκλεισμός και πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ, ωστόσο η ποινή μειώθηκε. Ως εκ τούτου η Μπεσίκτας δεν θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ τη νέα σεζόν!

Πάντως, όπως ανακοίνωσε η τουρκική ομάδα θα προσφύγει στο CAS επιχειρώντας να ακυρώσει την απόφαση.

Περισσότερα »

Ενδιαφέρεται για Τζέκο η Μπάγερν Μονάχου

Την περίπτωση του Έντιν Τζέκο εξετάζει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την αγορά του. Διαβάστε το ρεπορτάζ.


Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο Έντιν Τζέκο.
Τόσο το Sky Sports όσο και το goal.com αναφέρουν πως οι Βαυαροί θα κινηθούν για την απόκτηση του Βόσνιου επιθετικού, με τη δεύτερη πηγή ενημέρωσης να ισχυρίζεται πως ο ατζέντης του παίκτη τον έχει ήδη προτείνει στους φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.


Ο Τζέκο δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε στη Μάντσεστερ Σίτι και γι' αυτό τον τελευταίο καιρό είναι πολλά τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται πως θα φύγει από το "Έτιχαντ". Ο εκπρόσωπός του προ ημερών είχε τονίσει πως ο 26χρονος θα παραμείνει στους "πολίτες", όμως, σε περίπτωση κατάθεσης πρότασης από τη Μπάγερν τα δεδομένα μπορεί ν' αλλάξουν.

Οι Βαυαροί θέλουν οπωσδήποτε να αποκτήσουν έναν επιθετικό περιοχής, παρόλο που πήραν τον Κλαούντιο Πισάρο, και έχουν κάνει επαφές και με άλλους παίκτες. Ένας εξ αυτών είναι ο Ολιβιέ Ζιρού της Μονπελιέ, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του Λουκ Ντε Γιονγκ. Σύμφωνα με το goal.com έχουν ήδη έρθει σε επαφές με τον ατζέντη του, αλλά ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος.

Ωστόσο, πρώτος στόχος φαίνεται πως είναι ο Τζέκο, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί η Μπάγερν και στο παρελθόν, με τον επιθετικό της Σίτι να προτιμά τότε τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Περισσότερα »

Προσέγγισε τον Κακά η Σάο Πάολο

Σύμφωνα με την "AS" άνθρωπος της Σάο Πάολο συναντήθηκε με τον Κακά την προηγούμενη εβδομάδα. Διαβάστε το ρεπορτάζ.


Oρατό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Κακά στη Σάο Πάολο μετά από εννιά χρόνια.
Σύμφωνα με την "AS" ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη (24/5) με τον Μάρκο Αουρέλιο Κούνα, και συζήτησε την πιθανότητα νέας συνεργασίας με τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε ρεστοράν του Σάο Πάολο, όπου ο άνθρωπος της ομάδας  εξέφρασε στον Κακά την επιθυμία του συλλόγου να τον επανεντάξει στο δυναμικό του. Ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να είναι καθόλου εύκολο, καθώς εκτός των άλλων ενδιαφέρον για τον 30χρονο έχει δείξει και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει μέσα στη σεζόν πως δεν πρόκειται να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν πετύχει πρώτα εκεί, όμως, οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες όσο στον πάγκο του συλλόγου βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος δεν εμπιστεύεται τον Κακά, ενώ δε θα ήταν αρνητικός και στο ενδεχόμενο πώλησής του.

Τέλος, μπορεί οι βραζιλιάνικες ομάδες τα τελευταία χρόνια και κυρίως να γίνονται όλο και πιο δυνατές οικονομικά, όμως, μόνο εύκολο δε θα είναι σύμφωνα με το δημοσίευμα να καλύψει τις απαιτήσεις των Μαδριλένων η Σάο Πάολο.

Περισσότερα »

Ανακοίνωσε Ρανιέρι η Μονακό

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα είναι ο νέος προπονητής της Μονακό, με τον γαλλικό σύλλογο να επιβεβαιώνει τη συμφωνία, η οποία θα έχει διετή διάρκεια και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.


Προπονητής της Μονακό και επίσημα είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι.
Ο Ιταλός τεχνικός ήταν το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Μονεγάσκων και αυτό επιβεβαιώθηκε από την ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο 60χρονος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη και θα προσπαθήσει να επαναφέρει τη Μονακό στο Σαμπιονά. Αναλαμβάνει άμεσα τα νέα καθήκοντά του, ενώ την Πέμπτη (31/5) θα παρουσιαστεί από το γαλλικό σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρανιέρι είχε συνδεθεί και με άλλες ομάδες όπως οι Λάτσιο και Γουέστ Μπρομ, αλλά αποφάσισε να μετακομίσει στο Μονακό, για αναλάβει τα ηνία γαλλικού συλλόγου για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Περισσότερα »

To 10% του κόσμου είναι Μαν.Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ανακοίνωσε πως βάσει έρευνας το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι οπαδοί της!


Ο αριθμός των υποστηρικτών του αγγλικού συλλόγου έχει διπλασιαστεί τα τελευταία πέντε χρόνια.
Εκτιμάται πως 659 εκατ. άνθρωποι δηλώνουν οπαδοί των "κόκκινων διαβόλων", νούμερο που αντιστοιχεί στο 10% του πληθυσμού της γης.

Η κυριότερη αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η Μπαρτσελόνα, ωστόσο η αγγλική ομάδα έχει το προβάδισμα κυρίως λόγω του μεγάλου πυρήνα οπαδών της στην Ασία.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 39 χώρες με την συμμετοχή 54.000 ποδοσφαιρόφιλων που απάντησαν σε σχετικό ερώτημα για το ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Ο εμπορικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρϊτσαρντ Άρνολντ τόνισε πως από το 2007 η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρουσιάζει σε ετήσια βάση, αύξηση των πωλήσεων της σε επίπεδα 10%.

Περισσότερα »

Μπαλοτέλι: "Αν μου πετάξουν μπανάνα θα τους σκοτώσω"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δήλωσε πως αν κάποιος του πετάξει μπανάνα στο EURO θα τον σκοτώσει, ακόμα κι αν πάει στη φυλακή!


Το EURO 2012 αρχίζει σε λίγες ημέρες και όπως σας έχουμε πει παλαιότερα υπάρχει ένα σοβαρό θέμα με τον ρατσισμό και τον χουλιγκανισμό, που απειλεί την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Ο Μάριο Μπαλοτέλι μίλησε για το συγκεκριμένο ζήτημα και από τα λόγια του φαίνεται πως το έχει πάρει πολύ σοβαρά.


"Αν μου πετάξουν μπανάνα στο δρόμο, θα πάει στη φυλακή γιατί θα σκοτώσω αυτόν που θα το κάνει", είπε αρχικά ο 21χρονος άσος της Ίντερ που μας έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Στη συνέχεια τόνισε: "Ο ρατσισμός είναι κάτι που δεν το αντέχω. Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο EURO, γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο να σηκωθώ και θα φύγω από το γήπεδο και θα επιστρέψω στο σπίτι μου.

Είμαστε στο EURO, δεν μπορού να συμβούν τέτοια πράγματα".
Πάντως ότι είναι να κάνει ο Μπαλοτέλι θα το κάνει.... έξυπνα, αφού δήλωσε πως είναι ιδιοφυΐα

Περισσότερα »

Καλύτερα "ΠΑΟΚτσής" παρά αντίπαλος...

Οι "ζημιές" που έχει κάνει ο Γιώργος Δώνης στον ΠΑΟΚ και το... ιδιαίτερο θετικό στοιχείο της συνεργασίας των δύο πλευρών. Διαβάστε αναλυτικά...


Από τους ικανούς και εξελίξιμους Ελληνες τεχνικούς ο Γιώργος Δώνης, έχει τις επιτυχίες του στα χρόνια που δουλεύει ως προπονητής. Κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΛ, αλλά και η εξαιρετική -ειδικά- φετινή πορεία με τον Ατρόμητο είναι δύο γεγονότα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.
Οπως και απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει το ότι ο ΠΑΟΚ πάντοτε τα έβρισκε πολύ σκούρα απέναντί του.

Δεν είναι μόνο οι φετινές "ζημιές" όντας τεχνικός των Περιστεριωτών που απέκλεισαν τους "ασπρόμαυρους" στο Κύπελλο, ενώ τους "έριξαν" στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Γενικότερα ο Δώνης τα πήγαινε αρκετά καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ, οι οποίος "χαμογέλασε" απέναντί του μόλις τέσσερις φορές.
  • Τέσσερις ήττες σε 16 ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Δώνης
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι θα σας αναφέρουμε πως σε 16 παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που κοουτσάρισε ο Δώνης και του ΠΑΟΚ, ο ίδιος μετρά έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Επί της ουσίας δηλαδή στα τρία από τα τέσσερα ματς με αντίπαλο τον "Δικέφαλο", ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου δεν χάνει! Και όσον αφορά μάλιστα τα παιχνίδια που έχουν γίνει στην Τούμπα, στα έξι από τα 9 ο Δώνης έχει φύγει αήττητος.
Ο τελευταίος θα είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, μένει απλά η σχετική ανακοίνωση από τον επίσημο "Δικέφαλο" για να οριστικοποιηθεί ο γάμος και με βάση την... κακή εμπειρία που έχουν οι "ασπρόμαυροι" απέναντι στον Δώνη, μπορεί να θεωρηθεί θετικό να τον έχει στον πάγκο του ο "Δικέφαλος" και όχι απέναντι του. Με λίγα λόγια καλύτερα "ΠΑΟΚτσής" ο 42χρονος προπονητής παρά σε πάγκο άλλης ομάδας λόγω -και- της προιστορίας...
  • O Δώνης κόντρα στον ΠΑΟΚ...
Σεζόν 2005-06

02/10/05 ΠΑΟΚ - Λάρισα 2-2

18/02/06 Λάρισα - ΠΑΟΚ 2-1


Σεζόν 2006-07

29/10/06 Λάρισα - ΠΑΟΚ 1-2

24/02/07 ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-3


Σεζόν 2007-08

06/01/08 ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-0

20/04/08 Λάρισα - ΠΑΟΚ 4-3



Σεζόν 2008-09

14/09/08 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1



Σεζόν 2009-10

27/09/09 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-0

30/01/10 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-0


Σεζόν 2010-11

28/11/10 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 0-1

20/03/11 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-2


Σεζόν 2011-12

10/12/11 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-1

25/01/12 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-2

08/04/12 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-0

07/05/12 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1

20/05/12 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 0-1

Περισσότερα »

Μιραλάς: "Επίσημο ενδιαφέρον από την Μπάγερν"!

Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε εκ νέου για το ενδιαφέρον της Μπάγερν, δίνοντας όμως άλλη διάσταση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως υπάρχει πρόταση.


Αυτό το καλοκαίρι αναμένεται "καυτό" για την ομάδα του Ολυμπιακού, αφού τα "μέτωπα" είναι πολλά και ανοιχτά.
Πρώτο και καλύτερο είναι το θέμα του προπονητή, μετά ακολουθούν οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, αλλά και Τοροσίδη, ενώ τέλος προέκυψε "πονοκέφαλος" με τον Μιραλάς.
 φωνα με την οποία το ενδιαφέρον της Μπάγερν είναι πραγματικό και... χειροπιαστό.
"Πρόταση από την Βαυαρία υπάρχει για μένα", είπε αρχικά ο 24χρονος άσος και συνέχισε: "Ακόμα όμως είμαι παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς δεν έχω υπογράψει κάτι άλλο".
  •  Θέλει το χρόνο του...
Όσον αφορά τις περιπτώσεις Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα, ο πρώτος θα απαντήσει όταν είναι... έτοιμος και η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό θα περιμένουν, όχι όμως για πάντα, αφού η πρόταση, σύμφωνα με την ομάδα του Πειραιά, είναι εξαιρετική.
Ο Αργεντινός από την πλευρά του θα εξετάσει την πρόταση με τον εκπρόσωπο του και στη συνέχεια ίσως έχουμε ένα παζάρι. Τέλος πρέπει να πούμε πως το συμβόλαιο του Βασίλη Τοροσίδη τελειώνει το άλλο καλοκαίρι, οπότε μετά το EURO θα μας απασχολήσει έντονα.

Περισσότερα »

Mπαλοτέλι: "Eίμαι ιδιοφυία και θα κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα"!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι χαρακτήρισε τον εαυτό του ιδιοφυή και όχι επαναστάτη σε συνέντευξή του στο France Football, τονίζοντας ότι ο μεγάλος του στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.


"Πιστεύεις ότι είσαι ένας ιδιοφυής επαναστάτης"; είναι το ερώτημα που τέθηκε στον Μάριο Μπαλοτέλι στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στο έγκυρο γαλλικό περιοδικό, με τον 21χρονο Ιταλό φορ να δηλώνει ευθαρσώς:
"Ναι, πιστεύω ότι είμαι ιδιοφυία. Δεν θεωρώ όμως τον εαυτό μου επαναστάτη. Πιστεύω ότι είμαι εξυπνότερος από το συνηθισμένο. Ορκίζομαι όμως ότι δεν με ενδιαφέρει να το δείξω".


Αυτό που σίγουρα ενδιαφέρει τον "Σούπερ Μάριο" είναι το βραβείο της Χρυσής Μπάλας... Τα λόγια του είναι ενδεικτικά:
"Οι μεγαλύτεροι παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου έχουν κερδίσει αυτή την ύψιστη αναγνώριση, εγώ που ονειρεύομαι να γίνω ένας από αυτούς γιατί να μην θέλω να το κατακτήσω;

Πιστεύω ότι έχω τεράστιες δυνατότητες αλλά αλλοίμονο σε όποιον με φωνάζει επαναστάτη. Είμαι απλά μία ιδιοφυία, με ένα ταλέντο που βελτιώνεται και καλλιεργείται με το πέρασμα του χρόνου."
Όσο για τις αρκετές επικρίσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, ήταν κατηγορηματικός:

"Λίγα άτομα έχουν το ταλέντο μου και για αυτό ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν το δικαίωμα να με κρίνουν αυτό που κάνω.
Το όνειρό μου είναι να γίνω ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Εάν αποφασίσω να σκοράρω, σκοράρω. Ξέρω να χτυπάω καλά τη μπάλα, ξέρω να ντριμπλάρω αλλά έχω πολλά ακόμα να βελτιώσω".

Περισσότερα »

Νέα αποκάλυψη για "στημένο" ματς!

Ο πρόεδρος της Σιένα, Μάσιμο Μετζαρόμα, είχε ζητήσει από τους παίκτες του να χάσουν ένα παιχνίδι επειδή ήθελε να στοιχηματίσει κόντρα στην ίδια του την ομάδα. Διαβάστε λεπτομέρειες.


Η ποδοσφαιρική Ιταλία συγκλονίζεται για δεύτερο σερί 24ωρο από αποκαλύψεις για χειραγωγημένους αγώνες και τα ολοένα και πιο "φρέσκα" στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν προβληματισμό στους φίλους του calcio.

Το τελευταίο αφορά την ομάδα της Σιένα, με την πρώην άσο της ομάδας Φίλιπο Καρόμπιο να φέρεται να έχει αποκαλύψει στην Εισαγγελία της Κρεμόνα ότι ο πρόεδρος της Σιένα, Μάσιμο Μετζαρόμα, είχε ζητήσει από τους παίκτες να κάτσουν να χάσουν τον αγώνα με την Βαρέζε (τη σεζόν 2010-2011 όταν ήταν προπονητής ο Αντόνιο Κόντε) καθώς ήθελε να ποντάρει εις βάρος της!

"Μερικές ημέρες πριν από το παιχνίδι Σιένα-Βαρέζε ο Φερντινάντο Κόπολα (σ.σ πρώην γκολκίπερ της Σίενα) μπήκε στα αποδυτήρια και μας είπε ότι λίγο πριν, έξω από τα αποδυτήρια, τον πλησίασε ένας άνθρωπος του προέδρου και τον ρώτησε αν υπήρχε πιθανότητα να χάσουμε το παιχνίδι.

Αυτό το άτομο -το όνομα του οποίου μου είχε πει ο Κόπολα αλλά δεν θυμάμαι- του είχε πει ότι ο πρόεδρος σκόπευε να στοιχηματίσει ή είχε στοιχηματίσει στην ήττα μας.

Αναφέρομαι στον πρόεδρο Μετζαρόμα. Η ομάδα ήταν κατηγορηματικά αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και είπε στον Κόπολα να πει στον μεσάζοντα πως δεν ήθελε να το αναφέρει στην ομάδα από τη στιγμή που δεν ήταν και αυτός σύμφωνος.

Ο Κόπολα δεν είχε την παραμικρή ανάμειξη στο στήσιμο του αγώνα. Στη συνέχεια έμαθα από τον Στελίνι (βοηθός του Αντόνιο Κόντε εκείνη την εποχή) πως η ίδια πρόταση είχε γίνει από τον Μετζαρόμα και στο τεχνικό τιμ και ότι την απέρριψαν.

Ήταν η πρώτη φορά που μας είχε διατυπωθεί τέτοια επιθυμία από πλευράς προέδρου", αναφέρει στη μαρτυρία του, όπως αυτή διέρευσε από τα ιταλικά ΜΜΕ.

Περισσότερα »