Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Νένε: "Θα φτάσουμε τις Μπάρτσα, Ρεάλ και Μπάγερν"

Ο Νενέ δήλωσε πως η Παρί Σεν Ζερμέν με τις επενδύσεις που κάνει θα καταφέρει να είναι στο εγγύς μέλλον ευθέως ανταγωνιστική προς τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.


Αισιόδοξος για το μέλλον της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Νενέ.
Ο Βραζιλιάνος θεωρεί πως με τις επενδύσεις που γίνονται στον σύλλογο δε θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα μπει στο γκρουπ των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η διοίκηση του συλλόγου έδωσε πολλά χρήματα για μεταγραφές και το ίδιο αναμένεται να κάνει και φέτος. Έτσι ο Νενέ θεωρεί πως σύντομα η ομάδα του θ' ανέβει επίπεδο και σταδιακά θα μπορεί να κοντράρει τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.

"Αυτή τη χρονιά κάναμε πολλές μεταγραφές και ο Λεονάρντο δε θα σταματήσει εκεί. Θέλει να φέρει κι άλλους παίκτες" είπε στο Arena SporTV και προσέθεσε: "Νομίζω πως θα γίνουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και θα μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μπάγερν".

Ακόμη για τους στόχους της επόμενης σεζόν είπε: "Ελπίζω την επόμενη σεζόν να παίξω τόσο καλά όσο και φέτος. Θέλουμε να πάμε μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ και ελπίζουμε πως θα κατακτήσουμε τον τίτλο στη Γαλλία".

Περισσότερα »

Νάνι: "Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις"

Το συμβόλαιο του Νάνι τελειώνει σε 18 μήνες, η Γιουνάιτεντ του έκανε πρόταση, όμως ο Πορτογάλος άσος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα του σερ Άλεξ.


Πέντε χρόνια βρίσκεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Νάνι, έχοντας κατακτήσει πρωταθλήματα, Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλα, φέτος ωστόσο ήταν μία από τις πιο μέτριες σεζόν του.
Βέβαια η αξία του είναι δεδομένη και στην Γιουνάιτεντ δεν θέλουν να τον χάσουν για ένα κομμάτι... παντεσπάνι, μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε 18 μήνες. 


Η πρόταση που έγινε λοιπόν ανεβάζει τις εβδομαδιαίες αποδοχές του από τις 115.000 ευρώ στις 145.000! Ο ίδιος ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμα και ρίχνει το μπαλάκι στην διοίκηση της Γιουνάιτεντ.

"Είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα κι έχω κατακτήσει τα πάντα. Είμαι ευτυχησμένος, όμως δεν θέλω να πω κάτι για το μέλλον μου. Είμαι ανοιχτός σε όλα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο Αγγλία και Ισπανία, μπορείς να παλέψεις για την επιτυχία και σε άλλες χώρες", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ο ατζέντης μου περιμένει νέα από την Γιουνάιτεντ. Έχουμε πρόταση στα χέρια μας, όμως όλα εξαρτώνται από την διοίκηση". 
 

Περισσότερα »

"Η τραγωδία του αγγλικού ποδοσφαίρου"

Το περιοδικό Time κυκλοφορεί με ένα απαισιόδοξο εξώφυλλο για την Αγγλία και το EURO έχοντας τον Ρούνεϊ στην πρώτη σελίδα: "Έλληνας ήρωας; Η τραγωδία του αγγλικού ποδοσφαίρου".


Η Αγγλία παρότι έχει για πολλούς το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο (σίγουρα το πιο ακριβό), ως Εθνική ομάδα δεν έχει κατακτήσει καμία φορά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης.
Ο τελευταίος μεγάλος τίτλος ήταν το 1966 και συγκεκριμένα το παγκόσμιο Κύπελλο. Από τότε τα "λιοντάρια" δεν έχουν καταφέρει να πάνε καν σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης!

Η ατυχία λοιπόν χτύπησε την Αγγλία, που είχε ως στόχο την πρώτη θέση στο EURO 2012, με τους τραυματισμούς των Ράντι (τερματοφύλακας), Μπάρι (μέσος) και Λάμπαρντ (μέσος).
Ειδικά οι δυο τελευταίοι ήταν από τα βασικά στελέχη της Αγγλίας και μαζί με τον Τζέραρντ θα δημιουργούσαν ένα ποιοτικό σύνολο στο κέντρο.
Το περιοδικό Time λοιπόν δεν είναι καθόλου αισιόδοξο για την πορεία των "λιονταριών" στο EURO και το... φωνάζουν. Δείτε το εξώφυλλο και θα καταλάβετε.



Περισσότερα »

Μπάγεβιτς κι επίσημα

 Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ομάδα του Ατρόμητου. "Ήρθα σε μία ανταγωνιστική ομάδα", δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.


Δεν προλάβαμε να γράψουμε για το διετές συμβόλαιο του κ. Μπάγεβιτς και λίγα λεπτά αργότερα ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Ατρόμητο!

 Μάλιστα ο Σερβοέλληνας τεχνικός έκανε δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας, δείχνοντας με το καλημέρα πως θέλει να αφήσει το στίγμα του στον Ατρόμητο.
  
"Συμφώνησα να αναλάβω τον Ατρόμητο, μια ομάδα στην οποία υπάρχουν οργάνωση και συνέπεια, συνθήκες που επιθυμώ αλλά και θεωρώ απαραίτητες. Μια ομάδα που αποδεικνύει ότι θέλει να είναι ανταγωνιστική και αυτό είναι σημαντικό. Στόχος μου είναι να δώσω στον Ατρόμητο τα στοιχεία της δικής μου δουλειάς", είπε ο νέος τεχνικός της ομάδας.
  •  Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης τεχνικός στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας έπειτα από την ολοκλήρωση του κύκλου των διαδοχικών επαφών με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο αλλά και την καταλυτική συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό".

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα αναχωρήσει για την πατρίδα του όπου θα μείνει για 10-15 μέρες, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας.

Περισσότερα »