Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Καγκάουα

Την απόκτηση του Σίνζι Καγκάουα από την Ντόρτμουντ ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ενημέρωσε πως το μόνο που απομένει είναι να περάσει ο παίκτης από ιατρικές εξετάσεις και να πάρει άδεια εργασίας.


Τη μεταγραφή του Σίνζι Καγκάουα από την Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι "κόκκινοι διάβολοι" βρίσκονταν τον τελευταίο καιρό σε διαρκείς διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Γερμανίας, η χρυσή τομή βρέθηκε και ο 23χρονος αποκτήθηκε.


Ο Καγκάουα ήταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ με τον Σερ 'Αλεξ Φέργκιουσον να πηγαίνει για να τον δει από κοντά στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούσε διακαώς τη μετακίνησή του στην ομάδα του Μάντσεστερ και τελικά το θέλημά του έγινε πραγματικότητα.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να πάρει άδεια εργασίας, όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος με την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει πως συμφώνησε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και τον Σίνζι Καγκάουα για τη μεταγραφή του στο σύλλογο.

 Το μόνο που απομένει είναι να περάσει ο παίκτης από ιατρικές εξετάσεις και να πάρε άδεια εργασίας. Αυτές οι διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί ως το τέλος του Ιουνίου".


Περισσότερα »

Frank Ribery, από την κορυφή ως τον πάτο

Το ταξίδι του Φρανκ Ριμπερί από την κορυφή ως τον πάτο, ενδιαφέρουσες ιστορίες των "τρικολόρ" και τα σχέδια του Λοράν Μπλαν. Όλα αυτά στην παρουσίαση της Γαλλίας στο Experts' Network, το δίκτυο της Guardian στο οποίο συμμετέχει αποκλειστκά το Football-ista.


Το Football-ista συμμετέχει αποκλειστικά στο EURO 2012: THE EXPERTS’ NETWORK υπό τη διοργάνωση της Guardian, με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων των El Pais, La Stampa, So Foot, Irish Times...

 Η τελευταία φορά που ο Frank Ribery , έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα της Γαλλίας, φόραγε ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Αυτό ήταν πριν από δύο χρόνια, 19 Ιουνίου του 2010, δύο μέρες μετά από την ήττα με 2-0 από το Μεξικό σε ένα παιχνίδι για τον δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ν. Αφρική.

Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου , εμφανίστηκε στην παραλία με ενδυμασία συνοδού σε ένα γύρισμα για το Téléfoot, πρόγραμμα που αποτελεί την ναυαρχίδα των αθλητικών προγραμμάτων στην Γαλλία ,και πήρε το μικρόφωνο ώστε να μουρμουρίσει μια συγνώμη με φτωχά Γαλλικά: ”Μας έχει στοιχίσει” είπε σε μία προσπάθεια να κερδίσει άφεση αμαρτιών για την ομάδα μετά από μια ήττα που τα είχε όλα αλλά τους απέκλεισε από το τουρνουά, αλλά επίσης να δικαιολογήσει τα γεγονότα που είχαν συμβεί μέσα στην ομάδα, όπως η πρόσφατη φραστική επίθεση στον προπονητή Raymond Domenech από τον ο οποίος κάλεσε τον προπονητή του να πάει να γαμ@#$Φ, γεγονός που έλαβε χώρα στα αποδυτήρια της Ν. Αφρικής, Nikola Anelka ή την υπόθεση Zahia, η οποία έχει πάρει το όνομα της από της πόρνη πού πήρε μερικούς μήνες νωρίτερα ο ίδιος ο Ριμπερί αλλά και ακόμα ένας διεθνής, ο Sidney Govou.


Λίγες ώρες μετά την εκπομπή ο Ριμπερί, μαζί με τους συμπαίκτες του, αρνήθηκε να κάνει προπόνηση και εμφανίστηκε ως ένας από τους πρωτεργάτες της πιο γελοίας απεργίας στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Tο αποτέλεσμα: ένας αξιολύπητος αποκλεισμός στον πρώτο γύρο του τουρνουά για τους Γάλλους, και για τον Ριμπερί αποκλεισμός για τρία παιχνίδια, από την Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, για την συμμετοχή του στην “ανταρσία” της Knysna.

Σήμερα, ο Φράνκ Ριμπερί “ετοιμάζει τα παπούτσια του” και πάλι για την Γαλλία. Και, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του στα μέσα, οι οποίες τώρα εκφράζονται σε σωστά Γαλλικά, μάλλον έκανε μαθήματα επικοινωνίας.


Δεν είναι καθόλου βέβαιο, ωστόσο, ότι αυτό θα είναι αρκετό για να τον φέρει στην επικαιρότητα στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ακόμα και αν ο Ντούγκα, ο πρώην προπονητής της Βραζιλίας, τον περιέγραψε ως “το μεγαλύτερο ταλέντο στην γαλλική ομάδα, μαζί με τον Benzema” ο προπονητής του Laurent Blanc έχει πει πολλές φορές ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στην Γαλλική ομάδα για τον εξτρέμ της Μπάγερν: ”Η θέση αυτή δεν είναι δεσμευμένη από κανέναν. Όσο είμαι εγώ εκεί, η θέση του επιθετικού θα είναι ανοικτή για τον καλύτερο παίκτη. Malouda, Ribery ή ίσως ο Payet. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.”

Μια περίεργη ανάκαμψη , τότε, για έναν παίκτη πού ομόφωνα “υιοθετήθηκε” από την Γαλλική κοινή γνώμη κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 στη Γερμανία. Εκείνη την εποχή , ο Φράνκ Ριμπερί ήταν η ελπίδα για ένα χρυσό μέλλον για τους Γάλλους. Η Γαλλία που κάποτε είχε τον Platini και τον Zidane. Δεδομένου ότι ο τελευταίος είχε προγραμματίσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση μετά το τέλος του τουρνουά, η ομάδα θα μπορούσε να βασιστεί στον παίκτη από την Μασσαλία , ο οποίος τότε ήταν μόνο 23 χρονών.

Ο Ριμπερί είχε πολλά υπέρ. Είχε ήδη εξαιρετικό στυλ παιχνιδιού: ρομαντικό, ανέμελο, γενναιόδωρο, ακριβώς όπως αρέσει στους φιλάθλους. Κάποτε δήλωσε :”Πάντα τα δίνω όλα, ανεξαιρέτως αν είναι προπόνηση ή αγώνας”. Αλλά πάνω απ’ όλα, έχει μια υπέροχη προσωπική ιστορία-τυπική από τη φτώχεια στα πλούτη- αλα Γαλλικά , κάπου μεταξύ Emile Zola και Jules Ferry. “Ο Ριμπερί? Είναι αστείος” είπε ο Jean-Alain Boumsong στην τηλεόραση , περνώντας τα δάχτυλα του μέσα από τα μαλλιά του συμπαίκτη του…

Ο Ριμπερί μπορεί να ήταν αστείος αλλά ήταν αναμφισβήτητα εκτός των συνηθισμένων. Ο παίκτης μεγάλωσε στην γειτονία Chemin Vert, στην Boulogne-Sur-Me μια περιοχή στην νότια Γαλλία, όχι μακριά από την Outreau που μαστίζεται από την φτώχεια και ήρθε στην δημοσιότητα το 2004 μετά από μια διαβόητη υπόθεση κακοποίησης παιδιών. Είναι μια περιοχή όπου το ένα τρίτο του πληθυσμού είναι άνεργο.
Ο Φρανκ Ριμπερι είναι γιος ενός οικοδόμου και μιας νοικοκυράς. 

Όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος “ποτέ δεν πήγε διακοπές ως παιδί εκτός από μια φορά, στην Εurodisney στα προάστια του Παρισιού.” Με έναν ανεπιθύμητο-για συμβολισμό, τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο χαρακτηρίζονται από σημάδια τόσο βαθιά όσο αυτά στο πρόσωπο του, αποτέλεσμα ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος που συνέβη όταν ήταν 2 χρονών. “Ήμουνα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, και το παρμπρίζ εξερράγη στο πρόσωπο μου.”

Στα 16 του, είχε αποβληθεί από την ακαδημία της Lille εξαιτίας ενός καβγά στο σχολείο, και στα 20 πάλευε στον νότο της Γαλλία με την Ales, μια ομάδα τρίτης κατηγορίας ”ανήμπορος να τα καταφέρει απορρίφτηκε από τις Caen, Amiens, Guingamp, ο παίκτης τελικά βρήκε καταφύγιο στην Brest, το πρώτο βήμα μιας πλέον ακαταμάχητης ευκαιρίας για να λάμψει-Metz, Galatasaray, Marseille και τελικά Bayern Munich .

Ένα υπέροχο ταξίδι στο γαλλικό ποδόσφαιρο, το οποίο συνήθως ευνοεί το “βασιλικό μονοπάτι” των προπονητικών κέντρων –η πλειονότητα των Γάλλων διεθνών έρχονται από αυτά τα φυτώρια τα οποία καθορίζονται από τις επαγγελματικές ομάδες αλλά και το Γαλλική FA.


Ένα ακόμα πιο όμορφο παραμύθι είναι ότι, σε αντίθεση με τα σούπερ μόντελ τα οποία άλλοι παίκτες πάνε συνήθως, ο Φρανκ Ριμπερι παντρεύτηκε ένα “κανονικό” κορίτσι, την Wahiba, ούτε ιδιαίτερα όμορφη ούτε ιδιαίτερα πλούσια. “Την γνώρισα στα 16. Μέναμε στην ίδια γειτονία. Ήταν καλή για μένα με κάθε τρόπο. Δεν είναι επειδή είμαι επαγγελματίας τώρα αλλά έχω αλλάξει” δήλωσε το 2006, την εποχή που ξεκίνησε να φτιάχνει το όνομα του στον χώρο. Πράγματι, για το κοινό, ο Φρανκ Ριμπερι ήταν η τέλεια προβολή του εαυτού τους: η απόδειξη ότι κάποιος μπορεί να είναι κανονικός άνθρωπος και να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Εξάλλου, ο Ριμπερι δεν ήταν καν ο Ριμπερι. Για τους Γάλλους ήταν ο “Ti’Franck”, το στοργικό προσωνύμιο που δίνουν στο τοπικό αγόρι που έκανε κάτι καλό. Ακόμα καλύτερα , στο απόγειο της δόξας του, είχε ακόμα το δικό του αφιερωμένο τηλεοπτικό σόου “Τhe Ribery Show” στην Γαλλική τηλεόραση.

Ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτείται πλήρως από την Nike, οπού ο “Ti’Franck” κάλεσε όλους τους φίλους του –τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές, φίλους από τον Βορρά και την οικογενειά του, ή μάλλον, την οικογένεια της γυναίκας του, να φωνάξουν από τις κερκίδες του σταδίου της Lille όπου το σόου γυριζόταν, πριν μπουν στο στάδιο η Νike εφοδίασε όλους τους επισκέπτες πού έρχονται για να γιορτάσουν το είδωλο τους.

Μετά από αυτό, όλα ήρθαν ανάποδα. Δυστυχώς για τον Ριμπερι, οι Γάλλοι μετατράπηκαν από μια ομάδα νικητών (νικητές του Παγκόσμιου Κυπέλλου το ΄98, του Εuro 2000, και φιναλίστ το 2006 στο Παγκόσμιο Κύπελλο ) να έχουν χάσει την ποιότητα τους και να είναι ανίκανοι να περάσουν το πρώτο γύρο μιας διοργάνωσης (Εuro 2008, Παγκόσμιο Κύπελλο 2012) . Αυτό ήταν αρκετό για την κοινή γνώμη να φέρεται στους ήρωες του χθες σαν μηδενικά. Οι Γάλλοι παίκτες θεωρήθηκαν αλαζόνες, εγωιστές, υπερεκτιμημένοι, αποκομμένοι από μια χώρα που βυθίστηκε στην οικονομική κρίση.

Ακολουθώντας το πλήθος, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης άμεσα αποφάσισαν να πουν την άλλη ιστορία για τον Ριμπερι: όχι πια το παιδί με τα προβλήματα που τα κατάφερε ως την κορυφή, αλλά το κακό παιδί από το χωρίο. Wahiba? Ο Ριμπερι είχε τη Zahia, μια πόρνη, η οποία παραδόθηκε σπίτι του για να γιορτάσει τα 27 γενέθλια του. Με την βοήθεια του κουνιάδου του! Ωραία. Ο διεφθαρμένος-αλλά-προσφιλής χαρακτήρας.

Διαπιστώθηκε ότι ο Ριμπερι είχε αφήσει το Metz το 2004 γιατί είχε έναν καβγά σε ένα νυχτερινό κέντρο, όπου σωματικά απείλησε φιλάθλους όταν ήταν στην Marseille (“Θα γ… την μάνα σου φίλε, μην με δοκιμάζεις” είπε σε έναν φίλαθλο της ΟΜ δυσαρεστημένο με το αποτέλεσμα) και σχεδόν είχε έναν καβγά με έναν άλλο παίκτη σε ένα νυχτερινό κλαμπ λίγες εβδομάδες πριν την αποχώρηση του για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής-μέλη του περιβάλλοντος του εκείνο το βράδυ στο Milliardaire, ένα κλαμπ του Παρισιού, έβγαλαν όπλα “για να κάνουν εντύπωση στα πλήθη”. Ο γενναιόδωρος και ανιδιοτελής παίκτης. “Για να θεραπεύσεις τον Ριμπερι δεν πρέπει να είσαι γιατρός αλλά λογιστής” είπε ένας πρώην ατζέντης του. Για τους Γάλλους, ο “Ti’Franck” είχε γίνει Ribéry the Chav.

Περισσότερα »

"Δεν φοβόμαστε την Πολωνία"

O Στέλιος Μαλεζάς και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δήλωσαν έτοιμοι για την πρεμιέρα του EURO με την Πολωνία. Τι είπαν για το κλίμα στην ομάδα και τις προβλέψεις τους για το τουρνουά.


Έτοιμοι ενόψει της αναμέτρησης με την Πολωνία δηλώνουν οι διεθνείς μας. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου για το EURO.
Oι διεθνείς μας παρουσιάστηκαν αισιόδοξοι για το τουρνουά που ξεκινάει την Παρασκευή με τον αγώνα Πολωνία-Ελλάδα. Και οι δύο δήλωσαν έτοιμοι για τη νέα πρόκληση της καριέρας τους.

Στις δηλώσεις τους, μεταξύ άλλων, στάθηκαν στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και επισήμαναν ότι οι Πολωνοί δεν φοβίζουν τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Σ. Μαλεζάς: "Οι συνθήκες είναι ιδανικές για την προετοιμασία μας. Το ξενοδοχείο, ο αγωνιστικός χώρος, το προπονητικό κέντρο, τα πάντα. Το κλίμα δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Ειμαστε ένα μείγμα από έμπειρους και νέους παίκτες".

K. Παπαδόπουλος: "Ευχαριστούμε τους πάντες για την φιλοξενία. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές. Αλλά για εμάς, όποιες συνθήκες και να συναντούσαμε, ο σκοπός μας είναι ο ίδιος. Να πετύχουμε. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Και μετά, γιατί όχι, να πάμε ακόμα πιο ψηλά".

Για τον αγώνα με την Πολωνία: "Σεβόμαστε την Πολωνία, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν θέλω να μιλήσω για κανέναν παίκτη της Πολωνίας ξεχωριστά. Είμαστε δεμένη σαν ομάδα. Παλεύουμε ο ένας για τον άλλον. Δεν έχουμε άγχος, δεν φοβόμαστε κανέναν. Οι Πολωνοί παίζουν στην έδρα τους, αυτοί έχουν το άγχος. Εμείς τους σεβόμαστε όλους, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν", τόνισε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
  • Για τον οιωνό ότι παίζουμε με τον γηπεδούχο στην πρεμιέρα όπως το 2004.
Σ. Mαλεζάς: "Δεν πιστεύουμε στους οιωνούς. Ηρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Σε σχέση με το 2004, οι 3 παίκτες που είναι εδώ θα μας δώσουν την εμπειρία, την ώθηση για να πετύχουμε εδώ".
  •  H Ελλάδα είναι η πιο βαρετή ομάδα όπως λένε οι Πολωνοί.
Κ. Παπαδόπουλος: "Ναι, είμαστε η πιο βαρετή ομάδα του γκρουπ. Αλλά είμαστε σε σερί Euro. Η Πολωνία παίζει το πρώτο της. Να δούμε τι θα κάνει η Πολωνία και μετά ας μιλήσουν οι φίλαθλοί της".

Στις δηλώσεις τους, μεταξύ άλλων, στάθηκαν στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και επισήμαναν ότι οι Πολωνοί δεν φοβίζουν τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Σ. Μαλεζάς: "Οι συνθήκες είναι ιδανικές για την προετοιμασία μας. Το ξενοδοχείο, ο αγωνιστικός χώρος, το προπονητικό κέντρο, τα πάντα. Το κλίμα δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Ειμαστε ένα μείγμα από έμπειρους και νέους παίκτες".

K. Παπαδόπουλος: "Ευχαριστούμε τους πάντες για την φιλοξενία. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές. Αλλά για εμάς, όποιες συνθήκες και να συναντούσαμε, ο σκοπός μας είναι ο ίδιος. Να πετύχουμε. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Και μετά, γιατί όχι, να πάμε ακόμα πιο ψηλά".

 Για τον αγώνα με την Πολωνία: "Σεβόμαστε την Πολωνία, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν θέλω να μιλήσω για κανέναν παίκτη της Πολωνίας ξεχωριστά. Είμαστε δεμένη σαν ομάδα. Παλεύουμε ο ένας για τον άλλον. Δεν έχουμε άγχος, δεν φοβόμαστε κανέναν. Οι Πολωνοί παίζουν στην έδρα τους, αυτοί έχουν το άγχος. Εμείς τους σεβόμαστε όλους, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν", τόνισε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
  • Για τον οιωνό ότι παίζουμε με τον γηπεδούχο στην πρεμιέρα όπως το 2004.
Σ. Mαλεζάς: "Δεν πιστεύουμε στους οιωνούς. Ηρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Σε σχέση με το 2004, οι 3 παίκτες που είναι εδώ θα μας δώσουν την εμπειρία, την ώθηση για να πετύχουμε εδώ".

  • H Ελλάδα είναι η πιο βαρετή ομάδα όπως λένε οι Πολωνοί.
Κ. Παπαδόπουλος: "Ναι, είμαστε η πιο βαρετή ομάδα του γκρουπ. Αλλά είμαστε σε σερί Euro. Η Πολωνία παίζει το πρώτο της. Να δούμε τι θα κάνει η Πολωνία και μετά ας μιλήσουν οι φίλαθλοί της".

 Σ. Mαλεζάς: "Το ποδόσφαιρο δεν είναι καλλιτεχνίες. Εγώ θέλω να κερδίζω. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για το πως κερδίζω. Με νοιάζει μόνο να κερδίζω".
  • Για το αν θα ξεκινήσει βασικός ο Παπαδόπουλος: "Δεν μπορώ να το ξέρω. Είναι θέμα του προπονητή και θα το δούμε".
  • Aν το πρώτο παιχνίδι είναι καθοριστικό για τη συνέχεια.
Σ. Mαλεζάς: "Tο πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό. Για να είμαστε και πιο ήρεμοι στους επόμενους αγώνες. Αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλό πρέπει να είμαστε δυνατοί στην πρεμιέρα".

Κ. Παπαδόπουλος: "Συμφωνώ, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός".
  • Aν είναι έτοιμοι ψυχολογικά για την πρεμιέρα.
Σ. Μαλεζάς: "Το σημαντικό είναι να είμαστε πιο έτοιμοι από τους διοργανωτές. Αλλά πρέπει να κάνουμε ότι κάνουμε και στα άλλα ματς. Σίγουρα είναι ιδιαίτερο ματς καθώς είναι η πρεμιέρα".

Κ. Παπαδόπουλος: "Είμαστε όλοι έμπειροι στην ομάδα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε ούτε 60.000 Πολωνούς, ούτε 100.000".

Περισσότερα »

Το βάρος στα στημένα από τον Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος έριξε το βάρος στις στημένες φάσεις κατά τη διάρκεια του εσωτερικού διπλού στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης. "Δεν φοβόμαστε την Πολωνία", δήλωσαν οι Κ. Παπαδόπουλος και Μαλεζάς. Η συμβολική κίνηση με ...το ψωμί και το αλάτι!


 Παρουσία περίπου 400 ατόμων -ανάμεσά τους και πολλοί Έλληνες- διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης η προπόνηση της Εθνικής. Κατά τη διάρκειά της, ο Φερνάντο Σάντος έριξε αρχικά το βάρος σε ασκήσεις τακτικής ενώ στη συνέχεια και στο εσωτερικό διπλό έδωσε μεγάλη βάση στις στημένες φάσεις.


Οι Χαλκιάς, Τζαβέλλας, Α. Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης και ο μεταφραστής του Φερνάντο Σάντος, Αλέξης Μανιάτογλου, λειτουργούσαν ως μπαλαντέρ και βοηθούσαν στο παιχνίδι από τα πλάγια και κυρίως στις σέντρες.
Βέβαια ο Φερνάντο Σάντος ούτε και σήμερα φανέρωσε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα ενόψει του αγώνα με την Πολωνία.


Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της προπόνησης, οι διεθνείς υπέγραψαν  δεκάδες αυτόγραφα. Ενώ πριν από αυτήν, ο δήμαρχος του Λεγκιόροβο βράβευσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνοντας ...ψωμί, αλάτι και ένα κάδρο με το τοπίο της περιοχής.

Περισσότερα »