Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

CSKA Moscow vs. Paris Saint Germain

International Friendly Matches


Channel : Sport 1 Russia - HD -

Περισσότερα »

"Μπαμ" με Αρμέρο η Γιουβέντους

Μετά τους Ίσλα και Ασαμόα, η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά και σε τρίτο παίκτη από την Ουντινέζε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, τον Πάμπλο Αρμέρο. Διαβάστε λεπτομέρειες.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιντερνετικής έκδοσης της Tuttosport (πάντα καλά ενημερωμένη όσον αφορά σε θέματα των Τορινέζων), η μετακίνηση του Πάμπλο Αρμέρο από την Ουντινέζε στη Γιουβέντους δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί αλλά είναι ουσιαστικά θέμα χρόνου να γίνει.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα, ο Κολομβιανός αριστερός εξτρέμ θα πάρει μεταγραφή στους πρωταθλητές Ιταλίας με τη μορφή δανεισμού, ενώ η "βέκια σινιόρα" θα έχει οψιόν ανανέωσης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ουσιαστικά, η Γιουβέντους θα κάνει το ίδιο ακριβώς που έπραξε και στις περιπτώσεις των Σιμόνε Πέπε και Μάρκο Μότα, τους οποίους απέκτησε τα προηγούμενα χρόνια και πάλι από τους "φριουλάνι".

Ουσιαστικά ο Αρμέρο θα διεκδικήσει μαζί με τον Ντε Τσέλιε τη φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της Γιουβέντους, αντικαθιστώντας τον Μαρσέλο Εστιγκαρίμπια που θα επιστρέψει στη Ρίβερ Πλέιτ.

Περισσότερα »

Αθωώθηκε ο Τζον Τέρι

Μετά από τέσσερις ημέρες ακροαματικής διαδικασίας, το δικαστήριο του Λονδίνου απάλλαξε τον Τζον Τέρι από τις κατηγορίες εις βάρος του για ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ.


Τελικά... αθώος. Οι κατηγορίες για φραστική επίθεση με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του Άντον Φέρντιναντ κρέμονταν ως δαμόκλεια σπάθη πάνω από το κεφάλι του Τζον Τέρι από τις 23 του περασμένου Οκτωβρίου (όταν είχε γίνει το ΚΠΡ-Τσέλσι), όμως το δικαστήριο του Λονδίνου αποφάσισε την απαλλαγή του.

Ο αρχηγός της Τσέλσι κατηγορείτο πως κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του "Λόφτους Ρόουντ" είχε χαρακτηρίσει "γαμ***** μ**** π***" ("f****** black c***") τον Φέρντιναντ, με τον δικαστή, Χάουαρντ Ριντλ, να κρίνει όμως αβάσιμα τα αποδεικτικά στοιχεία και να παίρνει απόφαση υπέρ της αθώωσης του Άγγλου στόπερ.

Από την πλευρά του ο Τζον Τέρι είχε υποστηρίξει προηγουμένως στο δικαστήριο πως επανέλαβε στο γήπεδο αυτά που νόμιζε ότι είχε ακούσει από τον Φέρντιναντ και ότι απλά αντάλλαξαν βρισιές.


Άντον Φέρντιναντ και Τζον Τέρι στον περιβόητο αγώνα της 23ης Οκτωβρίου στο "Λόφτους Ρόουντ"

Το εντυπωσιακό είναι ότι στο άκουσμα της απόφασης ακούστηκαν ζητωκραυτές έξω από το δικαστήριο, με μερικούς οπαδούς της Τσέλσι να έχουν κάνει την εμφάνισή τους για να στηρίξουν ψυχολογικά τον άσο της ομάδας τους.


Δυναμική η συμπαράσταση στον Τζον Τέρι από τους οπαδούς των Λονδρέζων...

Υπενθυμίζεται ότι η δικαστική εμπλοκή του Τέρι είχε οδηγήσει την αγγλική FA στην απόφαση να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού (μετέπειτα δεν ήταν μέσα στις επιλογές του Ρόι Χόντσον για την τελική φάση του Euro 2012), γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να διακόψει τη συνεργασία του με τα "λιοντάρια" ο Φάμπιο Καπέλο.

 Ο Τζον Τέρι κατά την προσέλευσή του στο δικαστήριο, λίγο πριν την ανακοίνωση της απόφασης...


... και κατά την έξοδό του από το Westminster Magistrates' Court

Περισσότερα »

Η απογοήτευση του Μπέκαμ

Την απογοήτευσή του για ακόμα μια φορά εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για το "κόψιμο" του από την Ολυμπιακή ομάδα της Αγγλίας αλλά και πάλι δήλωσε ότι θα υποστηρίξει την ομάδα και την χώρα του.


Με δηλώσεις που έκανε ο Άγγλος σταρ τόνισε και πάλι την απογοήτευσή του που δεν θα βοηθήσει την χώρα του.

Ο 37χρόνος Μπέκαμ είχε δηλώσει την πίστη του και την θέληση του να αγωνιστεί για ακόμα μια φορά με τα χρώματα της χώρας του αλλά ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας Στιούαρτ Πίρς δεν του "έκανε το χατίρι".

Ο Μπεκάμ δεν βρέθηκε στις τελικές επιλογές και αυτό τον έχει επηρεάσει κάτι το οποίο δεν δίστασε να δηλώσει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Όλοι ξέρουν πόσα σημαίνει για εμένα να αγωνίζομαι για την χώρα μου, έτσι θα ήταν τιμή μου να ήμουνα μέρος της Ολυμπιακής ομάδας της Αγγλίας."

"Φυσικά και είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά δεν θα υπάρχει μεγαλύτερος υποστηρικτής της ομάδας από εμένα."
"Και όπως ο καθένας, θα εύχομαι ότι θα κατακτήσουν το χρυσό."

Να σημειωθεί ότι πολλοί Άγγλοι έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στο "κόψιμο" του "Μπέκς" από την Ολυμπιακή ομάδα.

Περισσότερα »

Πρέμιερ Λιγκ ή τίποτα για Όουεν

Μόνο σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του ο Μάικλ Όουεν ή σε σύλλογο του εξωτερικού, θεωρώντας μπορεί ακόμα να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.


Πρόταση από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θα περιμένει όλο το καλοκαίρι ο Μάικλ Όουεν.
Ο Άγγλος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος και θα ήθελε να αγωνιστεί μόνο στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας του, ή σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα του εξωτερικού.

"Αν έρθει μία καλή πρόταση τότε ας είναι. Αυτή τη στιγμή στην καριέρα μου θα πρέπει να έρθει κάτι καλό, το οποίο να με ενθουσιάσει" έγραψε στο Twitter και προσέθεσε:
"Δε θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού όταν λέω πως δε θα έπαιζα στην Τσάμπιονσιπ. Ανέκαθεν έλεγα πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε χαμηλότερα πρωταθλήματα".

"Γνωρίζω πως μπορώ ακόμα να προσφέρω σε αυτό το επίπεδο. Το αποδείκνυα σχεδόν κάθε φορά που αγωνιζόμουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα 32 μου έχω ακόμα μερικά χρόνια".

Περισσότερα »

Tέλος εποχής για τον Γκούτι

Στην απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 35 ετών οδηγήθηκε ο Γκούτι.


Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης εγκατέλειψε την ενεργό δράση έχοντας 582 συμμετοχές και 89 γκολ στην καριέρα του.
Ο Γκούτι κατέκτησε τρεις φορές το Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της "βασίλισσας" αλλά και πέντε πρωταθλήματα Ισπανίας.

Ο πρώην διεθνής είχε μείνει δίχως ομάδα από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν έλυσε τη συνεργασία του με την Μπεσίκτας.
Πρόσφατα διαπραγματευόταν με την Γουέστ Χαμ προκειμένου να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ δίχως ωστόσο οι επαφές του να τελεσφορήσουν.   

Ο Γκούτι αγωνίστηκε 14 φορές στην εθνική Ισπανίας.

Περισσότερα »

Οι "καυτές" διακοπές του Μπαλοτέλι στην Ιμπίθα!

Τα αγγλικά ΜΜΕ έχουν πάθει... ψύχωση με τον Μάριο Μπαλοτέλι και τον ακολούθησαν μέχρι την Ιμπίθα, όπου τον "ξετρύπωσαν" να κάνει τζετ-σκι με την συντροφιά "καυτής" ξανθιάς (photos)!


Η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε έξτρα άδεια στον Μάριο Μπαλοτέλι μετά τη συμμετοχή του στον τελικό του Euro 2012 με την Εθνική Ιταλίας και ο "Σούπερ Μάριο" φροντίζει να απολαμβάνει κάθε στιγμή από τη φετινή καλοκαιρινή του νιρβάνα.
Η τελευταία στάση του 21χρονου Ιταλού επιθετικού φαίνεται πως είναι στην Ιμπίθα (γνωστή ως Ίμπιζα) της Ισπανίας, με τους παπαράτσι της Daily Mail να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και να απαθανατίζουν άκρως ενδιαφέρουσες φωτογραφίες του μαζί με την ξανθιά αιθέρια ύπαρξη πάνω σε τζετ-σκι.
  
 Αυτό είναι ουσιαστικά το τρίτο μέρος της δημοσιογραφικής "παράκρουσης" που επικρατεί στο Νησί αναφορικά με τον Μπαλοτέλι, μετά τις αποκαλύψεις της Mirror για τις "καυτές" διακοπές του Μπαλοτέλι στο Σεν Τροπέ αλλα και το κείμενο της Sun για την επίσκεψή του στο πάρκο ψυχαγωγίας του Γκάρνταλαντ.

"Η πρώην σύντροφός του είναι έγγυος και επιμένει ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της. Αυτό όμως δεν εμποζίζει τον Μάριο Μπαλοτέλι από το να διασκεδάζει.
Ο Ιταλός επιθετικός συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του στο τουριστικό θέρετρο της Ιμπίθα και έχει μπόλικη γυναικεία παρέα.

Εντοπίστηκε μάλιστα την Πέμπτη να έχει δίπλα του αρκετές αιθέριες υπάρξεις σαν να μην τον απασχολούσε τίποτα άλλο στον κόσμο", έγραψε χαρακτηριστικά σε σημερινό της δημοσίευμα η Daily Mail.

Πρόταση 1.000.000 λιρών για γυμνή φωτογράφηση στη Φίκο
Όσον αφορά στη Ραφαέλα Φίκο, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Βενετία μαζί με τον αδερφό και τη μητέρα της, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Star" θα έχει χρόνο να σκεφτεί μία άκρως δελεαστική πρόταση που της έγινε.

Συγκεκριμένα, αγγλικό περιοδικό επικοινώνησε με τους ατζέντηδές της και προσέφερε το ποσό 1.000.000 λιρών για να εμφανιστεί η 27χρονη Ιταλίδα σε ένα εξώφυλλο "αλά Ντέμι Μουρ", δηλαδή γυμνή με την φουσκωμένη κοιλιά της σε πρώτο πλάνο (κάτι που είχε κάνει πριν αρκετά χρόνια η Αμερικανίδα ηθοποιός).

  • Η Ραφαέλα Φίκο στη Βενετία (pics)

Περισσότερα »

Η Ρέιντζερς στην τέταρτη κατηγορία!

Γροθιά στο στομάχι η απόφαση της σκωτσέζικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τη Ρέιντζερς, με τους ιστορικούς "διαμαρτυρόμενους" να παίρνουν το δρόμο για την τέταρτη τη τάξει κατηγορία.


Η Ρέιντζερς αποτελεί τον σύλλογο με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη (54), όμως το γεγονός αυτό δεν στάθηκε αρκετό να σώσει την ιστορική ομάδα της Γλασκώβης από τον ντροπιαστικό εξευτελισμό λόγω οικονομικών χρεών.

Η σκωτσέζικη Football League συνεδρίασε την Παρασκευή αναφορικά με το μέλλον της Ρέιντζερς, με την απόφαση να είναι καταδικαστική για αυτήν καθώς την υποχρεώνει να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Irn-Bru Third Division, ήτοι την τέταρτη κατηγορία!

Αρχικά οι σύλλογοι της SPL δεν έδωσαν έγκριση για τη συμμετοχή των "διαμαρτυρομένων" στο νέο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα η ομάδα της Γλασκώβης να προσφύγει στη Football League ώστε να της επιτραπεί η άδεια συμμετοχής στην δεύτερη κατηγορία (First Division).

Oύτε όμως εκεί μπόρεσαν να "στεριώσουν", καθώς από τις 30 ομάδες που απαρτίζουν τις τρεις κατηγορίες της σκωτσέζικης Football League (Division 1, Division 2, Division 3) οι 25 αποφάσισαν ψήφισαν για... παραπομπή της Ρέιντζερς στην τέταρτη κατηγορία.

Όσο για τους αντιπάλους που θα έχουν τη νέα σεζόν οι "τζερς" σε αυτή την κατηγορία, αυτοί είναι οι: Annan Athletic, Berwick, Clyde, East Stirling, Elgin, Montrose, Peterhead, Queens Park, Stirling, Stranraer...

Περισσότερα »

"Ο Ίμπρα είναι σαν την Τζοκόντα"

Ο μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα, παρομοίασε τον πελάτη του με τη... Τζοκόντα, λέγοντας πως ελάχιστοι μπορούν να τον αποκτήσουν. "Έκλεισε" για 3 χρόνια στην Παρί ο Ίμπρα!


Μετά από το "si" που είπε η Μίλαν για την παραχώρηση των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 62.00.000 ευρώ, όλα δείχνουν πως οι Παριζιάνοι απέσπασαν το "Οk" και από τον Σουηδό σούπερ σταρ.

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", ο μάνατζερ του Σουηδού άσου, Μίνο Ραϊόλα, είχε τρίωρη συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, στα γραφεία της ομάδας στο "Πάρκο των Πριγκήπων", με την ολοκλήρωσή της να βρίσκει τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Ο Ιμπραχίμοβιτς θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίες με ετήσιες αποδοχές 12.500.000 ευρώ, ενώ αν θα υπάρχουν και μπόνους που μπορεί να φτάσουν τα κέρδη του για κάθε χρόνο συνεργασίας σε 14.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο και ο Σουηδός αναμένεται μέχρι το βράδυ στο Παρίσι για να περάσει από εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο ηγεμονικό συμβόλαιο που του ετοίμασαν οι Παριζιάνοι.

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν ξεκινήσει το ραντεβού του με τον Λεονάρντο, ο Μίνο Ραϊόλα παραχώρησε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του, όπου παρομοίασε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη... Τζοκόντα!

"Υπάρχουν άτομα που μπορούν να θαυμάσουν έργα τέχνης από απόσταση και να μένουν άφωνοι.
Υπάρχουν όμως και άλλοι, όπως η Παρί και η Μάντσεστερ Σίτι που έχουν τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν.

Ο Ζλάταν είναι όπως η Τζοκόντα και η Παρί μπορεί με την απόκτησή του να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο για αυτήν", τόνισε ο μάνατζερ του 30άχρονου φορ και πρόσθεσε:

"Πολλοί σύλλογοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα όπως η Μίλαν, η Μπαρτσελόνα και άλλοι. Είναι η πραγματικότητα σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι".

Περισσότερα »

Όλες οι μεταγραφές στο Football-ista !!

Πήρε Φάμπιο Μπορίνι η Λίβερπουλ, Ντάνιελ Πράνιτς η Σπόρτινγκ, Μπουράκ Γιλμάζ η Γαλατάσαράι, Μαϊκοζουέλ η Ουντινέζε και Κουμόρτζι η Γκενκ.


Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε η Λίβερπουλ, καθώς απέκτησε τον 21άχρονο διεθνή Ιταλό στράικερ, Φάμπιο Μπορίνι, από την Ρόμα με 13.300.000 ευρώ.

Η Ρόμα πριν λίγες μέρες με 4.900.000€ είχε αποκτήσει από την Πάρμα το υπόλοιπο 50% του Μπορίνι από την Πάρμα, η οποία πέρσι τον είχε αποκτήσει ως ελεύθερο (από την Τσέλσι)!

Παρελθόν αποτελεί από την Λίβερπουλ ο Μάξι Ροντρίγκες που πήρε στην Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ ο Πάολο Γκερέρο άφησε το Αμβούργο και πήγε στην Κορίνθιανς (επίσημα).
Στην Σπόρτινγκ ο Πράνιτς

Ο 30άχρονος διεθνής Κροάτης μέσος, Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου, υπέγραψε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Και Μπουράκ Γιλμάζ η Γαλατάσαράι

Μετά τους Νορντίν Αμραμπάτ και Χαμίτ Αλτιντόπ την Πέμπτη, η Γαλατάσαράι απέκτησε την Παρασκευή και τον Μπουράκ Γιλμάζ.

Πρόκειται για τεράστια μεταγραφή, η οποία κόστισε μόλις 5.000.000 ευρώ, καθώς αυτή ήταν η ρήτρα του συμβολαίου! Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Τραπεζούντας είναι να έχει 25% αν πουληθεί ο 26άχρονος στράικερ.

Ήταν στην Μπεσικτάς από το 2006 μέχρι το 2008 και στην Φενέρμπαχτσε από το 2008 μέχρι το 2010 (ενδιάμεσα 6 μήνες στην Μανίσασπορ) χωρίς επιτυχία, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια στην Τράμπζονσπορ έγινε απλά ο καλύτερος Τούρκος στράικερ, ενώ πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 33 γκολ.

Ο Νορντίν Αμραμπάτ πάντως ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ ο Χαμίτ Αλτιντόπ υπέγραψε το συμβόλαιό του έκανε την πρώτη του προπόνηση, ενώ η Ρεάλ πήρε για την παραχώρησή του 3.500.000 ευρώ.


  • Μαϊκοζουέλ στην Ουντινέζε
Η Ουντινέζε έφερε πίσω στην Ευρώπη τον Μαϊκοζουέλ, καθώς τον απέκτησε από την Μποταφόγκο με 5.500.000 ευρώ.

Ο 26άχρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος είχε παίξει την περίοδο 2009-2010 στην Χόφενχαϊμ και μετά από δύο χρόνια στην Μποταφόγκο, επιστρέφει στην Ευρώπη.
Στην Γκενκ ο Κουμόρτζι

Ο πρώην του Πανιωνίου, Μπέναρντ Κουμόρτζι, θα συνεχίσει την καριέρα του Βέλγιο. Ακόμη δεν είναι επίσημο, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γκενκ με 700.000 ευρώ απέκτησε τον 27άχρονο Γκανέζο μέσο από την Ντιζόν.
Γενικά στοιχεία

Σε αυτό το κομμάτι ενημερώνεστε καθημερινά για κάθε μεταγραφική κίνηση, ενώ έχετε πάντα στην διάθεσή σας αναλυτική λίστα με όλες τις κινήσεις.

Σε αυτήν την λίστα αναφέρονται όλες οι ομάδες από τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Γερμανίας και Γαλλίας, όπως και οι σημαντικότερες ομάδες από Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία.

Πέραν από το αρχικό κείμενο στο οποίο θα γίνεται μια γενική αναφορά στην δραστηριότητα της ημέρας, στην αναλυτική λίστα θα ξεχωρίζουν εύκολα οι σημερινές μεταγραφές, καθώς θα έχουν κόκκινο χρώμα.

Περισσότερα »

Παπαδόπουλος για τη θέση του Τιάγκο Σίλβα

Τον Κυριάκο Παπαδόπουλο βλέπουν ως έναν από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τιάγκο Σίλβα στην Μίλαν.


Δια στόματος Σίλβιο Μπερλουσκόνι μάθαμε πως Τιάγκο Σίλβα και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πρέπει να θεωρούνται παίκτες της Παρί Σαν Ζερμέν.

Το κενό που αφήνουν βέβαια είναι τεράστιο, αφού ο πρώτος ήταν μέσα στους δυο κορυφαίους αμυντικούς του Καμπιονάτο και ο δεύτερος πέτυχε 27 γκολ την περσινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Δημοσιεύματα τόσο από την Αγγλία όσο και από την Ιταλία, θέλουν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να είναι από τα φαβορί για να αντικαταστήσουν τον Βραζιλιάνο αμυντικό, με τους ανθρώπους της Μίλαν να παρακολουθούν την εξέλιξη του εδώ και αρκετό καιρό.

Ουσιαστικά ο Παπαδόπουλος εξαργυρώνει τις πολύ καλές εμφανίσεις του τόσο με την Σάλκε όσο και στο Euro 2012 με την Ελλάδα.

Το συμβόλαιο του ανανεώθηκε πρόσφατα και τελειώνει το 2015, με την Σάλκε να ζητά περισσότερα από 8-10 εκ. ευρώ για τον 20χρονο άσο.

Περισσότερα »

Επιμένουν για Καπίνο οι Άγγλοι

Η Ρέντινγκ επιμένει για τον Καπίνο και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του μήνα να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του στον Παναθηναϊκό.


Το φλέρτ ανάμεσα στον 18χρονο τερματοφύλακα και την αγγλική ομάδα δεν είναι καινούργιο, αφού και πριν 3-4 μήνες είχαμε γράψει ένα άρθρο για το γεγονός πως τον παρακολουθούσαν.

Όπως φαίνεται όμως η Ρέντινγκ έχει αποφασίσει πως θα κινηθεί για την απόκτηση του και δεν αποκλείεται να δούμε άμεσα επίσημη πρόταση.

Ο Παναθηναϊκός ζητά τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ για τον διεθνή τερματοφύλακα που πήγε με την Εθνική Νέων στον τελικό του U19 και θα βρει απέναντι του την Ισπανία (ο ίδιος δεν παίζει στον τελικό γιατί είναι τιμωρημένος, όμως ήταν βασικός σε όλα τα άλλα ματς).

Σε περίπτωση βέβαια που η Ελλάδα κερδίσει το τρόπαιο δεν αποκλείεται οι πράσινοι να ζητήσουν περισσότερα χρήματα, αφού ο νεαρός τερματοφύλακας έχει ανεβάζει πολύ τις μετοχές του.

Περισσότερα »

Προπόνηση με Αλαφούζο

Υπό τη παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου διεξήχθη η προπόνηση του Παναθηναϊκού το Σάββατο. Ο απεσταλμένος του Football-ista, Δημήτρης Τσιρώνης, μεταφέρει όλα τα νέα...


  • Αποστολή στο Σάλτσμπουργκ: Δημήτρης Τσιρώνης
Την πρωινή προπόνηση του Τριφυλλιού παρακολούθησε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο εμπνευστής της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", ο οποίος βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στην Αυστρία, πήγε στην προπόνηση και την παρακολούθησε από κοντά. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στους παίκτες με τους οποίους αναμένεται να έχει συνομιλία.

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν ανέβασε τους ρυθμούς αφού το απόγευμα υπάρχει και φιλικό. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τρέξιμο και διατάσεις. Στη συνέχεια οι πράσινοι έπαιξαν κορόιδο πέντε εναντίον δύο, ενώ στο τελευταίο στάδιο της προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός έριξε το βάρος στις στημένες φάσεις.

Σε ό,τι αφορά το μέτωπο των τραυματιών, ο Στέργος Μαρίνος όπως και την Παρασκευή ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα. 

Το ίδιο συνέβη και με τους Πίντο και Βελάσκες με τη συμμετοχή του στο φιλικό να είναι στο χέρι του Φερέιρα. Αντίθετα, Μπουμσόνγκ και Σο συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Περισσότερα »

Best Seller η αυτοβιογραφία του Νικοπολίδη

Ένα μήνα βρίσκεται η αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη στα βιβλιοπωλεία και ήδη έγινε best seller και ετοιμάζεται η νέα έκδοση. Αναμένεται και το βιβλίο του Μπατίστ!


Τι κι αν δεν βρίσκεται πλέον στα γήπεδα, οι επιτυχίες του Αντώνη Νικοπολίδη συνεχίζονται!
Μόλις ένας μήνας έχει περάσει από την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του παλαίμαχου τερματοφύλακα και ήδη το βιβλίο έγινε best seller!

"Ο αγώνας της ζωής μου", όπως τιτλοφορείται το βιβλίο, έγινε best seller σ' ένα μήνα (14/6-14/7),  σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής βιβλίων στην Ελλάδα, "Αθ. Χριστάκης Α.Ε.".

Η αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη, πούλησε ήδη 3.000 αντίτυπα και πάει για δεύτερη έκδοση, που θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία την επόμενη εβδομάδα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός μήνα από την κυκλοφορία του βιβλίου, τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, και στις 20.00 ο Αντώνης Νικοπολίδης, θα βρεθεί στο κατάστημα του Public στον Πειραιά και στο χώρο του Publicafe. 

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους φίλους του αθλητισμού, να επισκεφθούν το χώρο του Public, να επικοινωνήσουν μαζί με τον Αντώνη Νικοπολίδη, να φωτογραφηθούν και να εξασφαλίσουν υπογεγραμμένα αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το επόμενο διάστημα αναμένεται να δούμε και την αυτοβιογραφία του Μάικ Μπατίστ, κάτι που αποδεικνύει πως... αθλητισμός και βιβλίο πάνε μαζί.

Περισσότερα »

Φιλικό τεστ για τρεις

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αποκαλύπτονται το Σάββατο το απόγευμα σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, με τους δυο πρώτους να κάνουν πρόβα ενόψει Ευρώπης.


Τρία φιλικά παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο το απόγευμα και τα οποία θα μεταδοθούν τηλεοπτικά, οπότε θα έχουμε μία πρώτη εικόνα για την κατάσταση του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Ειδικά στην περίπτωση των δυο τελευταίων είναι και μία μίνι πρόβα ενόψει των προκριματικών αγώνων για Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα. 

  • ΠΑΟΚ - Μονς (18:00 OTES1)
Δυνατό τεστ για την ομάδα του ΠΑΟΚ που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις αρχές Αυγούστου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στο συγκεκριμένο ματς θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Γιώργο Δώνη να εφαρμόζει καλύτερα το 4-4-2, όπως και την κατάσταση των Κουμαλό, Μπαρνς και Μπανγκουρά. Μάλιστα οι δυο τελευταίοι θα κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Τα προβλήματα δεν λείπουν βέβαια, αφού Παπάζογλου και Γκαρσία έχουν μικροτραυματισμούς και ο Γιώργος Δώνης δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους.
  • Παναθηναϊκός - Κράσνονταρ (19:00  OTES2)
Δεύτερο φιλικό παιχνίδι και για τον Παναθηναϊκό που θα έχει πολλές απουσίες στην άμυνα. Πίντο και Μπουμσόνγκ είναι σίγουρα εκτός, ενώ Βελάσκες είναι αμφίβολος κι όλα θα εξαρτηθούν στην πρωινή προπόνηση. Σο και Μαρίνος προπονήθηκαν και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. 

Τα βλέμματα όλων φυσικά είναι στραμμένα πάνω στον Σισοκό και το αν θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι του σε σχέση με το προηγούμενο ματς, όμως και στον Γιούρκα Σεϊταρίδη, που δείχνει αναγεννημένος.

Να θυμίσουμε πως οι πράσινοι δίνουν στα τέλη του μήνα το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 
  • Ολυμπιακός - Σταρτάκ Μόσχας (19:00 NS1)
Πρώτο φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να μην έχει ουσιαστικά πολλά από τα βασικά στελέχη της μεσαίας του γραμμής. Φουστέρ και Ιμπαγάσα είναι τραυματίες, ενώ ο Μανιάτης έχει άδεια λόγω της συμμετοχής του στο Euro 2012.

Ο πορτογάλος τεχνικός "έδειξε" ενδεκάδα στην πρωινή προπόνηση με τους Κάρολ, Καραγκούνη, Παπάζογλου, Μανωλά, Σιόβα, Σουμπίνιο, Τάτο Φέισα, Αμπντούν, Χαβίτο και Τζιμπούρ να έχουν πολλές πιθανότητες για να ξεκινήσουν. Δεν αποκλείεται βέβαια να δούμε τον Βλαχοδήμο στη θέση του Χαβίτο και τον Ντιελνά στα αριστερά.

Περισσότερα »