Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Έκανε το... repeat η Ίντερ (vids)

Η Ίντερ ήταν η νικήτρια του Trofeo TIM 2012 με δύο νίκες επί των Γιουβέντους (1-0) και Μίλαν (2-1), κάνοντας το... repeat. Χωρίς νίκη η Μίλαν, με... απώλειες οι μπιανκονέρι.

 
Ακόμη μία σεζόν ξεκινάει παραδοσιακά με το Trofeo TIM, που φέτος φιλοξενήθηκε στο Μπάρι. Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν αναμετρήθηκαν σε μονούς αγώνες διάρκειας 45' έκαστος, με τους νερατζούρι να κάνουν δύο νίκες και να κατακτούν το τρόπαιο για δεύτερη σερί σεζόν.
  • «Δώρο» από Λούσιο
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του τουρνουά η Ίντερ επιβλήθηκε της Γιουβέντους 1-0 χάρη στη λανθασμένη εκτίμηση του Λούσιο, που έδωσε την ευκαιρία στον Κουτίνιο να σκοράρει από κοντά. 

Εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά, πάντως, ήταν οι μπιανκονέρι με τον Κουαλιαρέλα να απειλεί δύο φορές στα πρώτα 90" και τον Χαντάνοβιτς να είναι σταθερός. 

Στο 11' οι νερατζούρι πήραν το προβάδισμα στην πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Ζόναθαν να φτάνει κοντά στο 2-0 λίγο μετά. Μαρόνε και Βιδάλ δεν αποδείχθηκαν εύστοχοι, ενώ ο Χαντάνοβιτς έπεσε στα πόδια του Κουαλιαρέλα για να σώσει την Ίντερ. 

Ο Ιταλός επιθετικός συνέχισε να προσπαθεί, όμως ό,τι και να έκανε έβρισκε τον γκολκίπερ των Μιλανέζων μπροστά του με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.



  • Νίκη με... απώλειες
Στο δεύτερο παιχνίδι η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Μίλαν και αυτή τη φορά πήρε τους 3 βαθμούς. Ο Αντόνιο Κόντε διατήρησε ίδια την άμυνά του, αλλάζοντας παίκτες σε μεσαία γραμμή και επίθεση, με τους ροσονέρι να απειλούν πρώτοι με τους Ταϊβό και Ελ Σαραουί. Από την άλλη πλευρά ο Παντοΐν δεν ήταν ψύχραιμος και σπατάλησε μία καλή ευκαιρία, ενώ όσο περνούσε η ώρα ο αγωνιστικός χώρος χειροτέρευε και τα νεύρα έκαναν την εμφάνισή τους. 

Ο Τραορέ ανέτρεψε τον Βούτσινιτς εντός περιοχής και ο Μαυροβούνιος νίκησε τον Αμέλια από την άσπρη βούλα για το 1-0 στο 31'. Ο μέσος της Μίλαν παραλίγο να «σβήσει» το λάθος του, όμως η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ Μπόατενγκ και Ρομπίνιο δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Λεάλι για την ισοφάριση. 

Ο Βούτσινιτς αποχώρησε με πρόβλημα, για να δώσει τη θέση του στον Μάτρι, ο οποίος φαίνεται να αποτελεί στόχο της Μίλαν, ενώ ο Ρομπόνιο έχασε την τελευταία σημαντική ευκαιρία στις καθυστερήσεις και την Γιουβέντους να φτάνει στη νίκη 1-0. 

Εκτός του Βούτσινιτς τραυματίες αποχώρησαν και οι Πέπε και Κάσερες, για τον οποίο υπάρχουν φόβοι για σοβαρό πρόβλημα...



  • Repeat με ανατροπή η Ίντερ
Στο τελευταίο παιχνίδι Ίντερ και Μίλαν αναμετρήθηκαν στο ντέρμπι του Μιλάνο. Οι ροσονέρι έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ με τον Μπόατενγκ, όμως ο Μπέλετς του είπε «όχι», με το παιχνίδι να έχει καλό ρυθμό και τον Κουτίνιο να απειλεί τον Αμέλια, πριν ο Παλάσιο στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 16' η Μίλαν άνοιξε το σκορ με τον Ελ Σαραουί, όμως οι νερατζούρι είχαν την απάντηση. Στο 25' ο Παλάσιο έδωσε την ασίστ στον Γκουαρίν και ο Κολομβιανός με δυνατά κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι παίκτες του Στραματσιόνι πήρα το προβάδισμα στο 34', όταν ο Παλάσιο πέρασε τον Ατσέρμπι και έκανε το τελικό 2-1, δίνοντας το τρόπαιο για δεύτερη σερί χρονιά στην Ίντερ.

Περισσότερα »

Το νέο φλερτ του Μάριο (pics)

Η Γαλλιδούλα Βανέσα Λόρενς εμφανίζεται ως το νέο φλερτ του Μάριο Μπαλοτέλι στην Ιμπιζα. Ο Σούπερ Μάριο... παίζει τη στιγμή που η σύντροφος του εγγυμονεί...

 
Τη στιγμή που η σύντροφος του Ραφαέλα Φίκο τον ενημέρωνε πως είναι έγκυος, ο Μάριο Μπαλοτέλι έλεγε δημοσίως πως θα ζητήσει τεστ πατρότητας και φλέρταρε με καινούργια μοντέλα στην Ιμπιζα. Η μορφονιά που εμφανίστηκε μαζί του να συζητούν και να κάνουν τζετ σκι, είναι η Γαλλιδούλα αστέρι του μόντελινγκ, Βανέσα Λόρενς. Η ίδια όπως αναμενόταν είπε πως είναι απλά φίλοι. Αυτό που λένε φίλοι, φίλοι...
  
  • Fhoto Gallery


Περισσότερα »

Γερμανοί κοιτάνε «Σάλπι»

Ο μάνατζερ του Σαλπιγγίδη πήγε στην Ολλανδία, τη στιγμή που επαφές παίκτη και διοίκησης συνεχίζονται ενώ υπάρχουν και... μάτια από την Γερμανία.

 
Το θέμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη είναι αυτό που απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται ενώ και ο μάνατζερ του παίκτη βρέθηκε στο Άρνεμ. Πάντως στο φιλικό του Δικεφάλου με την Μαγιόρκα βρέθηκαν σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων και μπορεί ο «Σάλπι» να μην έπαιξε, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα.
Λέγεται πως μεταφέρθηκε στην πλευρά του ποδοσφαιριστή το ενδιαφέρον δύο γερμανικών ομάδων και είναι πιθανό να υπάρξει πρόταση.

Περισσότερα »

Θωρηκτό από τη Σερβία

Ο Νεμάνια Μάτιτς φέρεται να είναι ένας από τους εκλεκτούς του Ζαρντίμ για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού και το Football-ista σας τον παρουσιάζει.


  Ο Σέρβος μέσος της Μπενφίκα μπορεί να προφέρει λύσεις τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι και τα σωματικά του προσόντα έχουν κερδίσει τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος άσος έχει ύψος 1,94 και το χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του είναι ο συνδυασμός της δύναμής με την καλή τεχνική κατάρτιση.


Γεννήθηκε την 1η Αυγούστου του 1988 στην πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία και τα παιδικά του χρόνια συνέπεσαν την περίοδο που η πατρίδα του βρισκόταν σε εμπόλεμη κατάσταση. Ο μικρός Νεμάνια όπως και πολλά άλλα παιδιά της χώρας του βρήκε διέξοδο στο ποδόσφαιρο προκειμένου να του δοθεί η δυνατότητα για μια καλύτερη ζωή.


Στα 16 του κιόλας έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη σέρβικη Κολουμπάρα. Εκεί έμεινε για τρεις σεζόν παίζοντας συνολικά σε 16 παιχνίδια. Τότε οι άνθρωποι της σλοβάκικης Κόζιτσε διέκριναν το ταλέντο του και τα σπάνια σωματικά προσόντα του νεαρού μέσου και με συνοπτικές διαδικασίες τον ενέταξαν στο δυναμικό της.


Στα δύο χρόνια που έμεινε στη Σλοβακία, ο Μάτιτς έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Κόζιτσε. Αγωνίστηκε σε 66 ματς και σημείωσε 4 τέρματα, βοηθώντας την ομάδα του να τερματίσει στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος της περιόδου 2008/09. Εκείνη τη σεζόν οδήγησε την Κόζιτσε στην κατάκτηση του Κυπέλλου, με αντίπαλο την Αρτμένια.


Το σλοβάκικο πρωτάθλημα ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσει το νέο ανερχόμενο αστέρι της Σερβίας και οι σειρήνες από την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ άρχισαν να ηχούν. Αρχικά η Μίντλεσμπρο έφτασε κοντά στην απόκτησή του για να προκύψει στην πορεία το ενδιαφέρον της Τότεναμ και της Τσέλσι. Τελικά στις 18 Αυγούστου του 2009 οι «μπλε» του Λονδίνου καταφέρνουν να τον κάνουν δικό τους αντί του ποσού του 1,5 εκτατ. λιρών.


Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» πάντως, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τον νεαρό Σέρβο καθώς καλείται να διεκδικήσει μια θέση στη μεσαία γραμμή ανάμεσα σε ονόματα όπως αυτά των Εσιέν, Μίκελ, Λάμπαρντ, Μπάλακ και Ντέκο. Επιπλέον ένας τραυματισμός τον αφήνει πίσω και καταφέρνει να παίξει μόλις σε 2 παιχνίδια ως αναπληρωματικός με τη φανέλα της Τσέλσι. Παρόλα αυτά πανηγυρίζει την κατάκτηση του νταμπλ.


Στο τέλος της σεζόν η αγγλική ομάδα αποφασίζει να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην ολλανδική Φίτεσε, η οποία τον εμπιστεύεται αμέσως και του δίνει φανέλα βασικού. Πραγματοποιεί μια γεμάτη σεζόν στην Ολλανδία με 27 αγώνες και 2 γκολ. Επιστρέφει στην Τσέλσι αλλά δεν μένει για πολύ καθώς μετακομίζει στην Μπενφίκα. Παίζει 16 αγώνες, πετυχαίνει ένα γκολ. Με την εθνική Σερβίας είναι διεθνής από το 2008 και έχει 5 συμμετοχές.
  • Δείτε τον Μάτιτς σε δράση


Περισσότερα »

Interim Bantamweight Champion ο Βarao

Ο Renan Barao αναδείχθηκε Interim Bantamweight Champion επικρατώντας του Urijah Faber στο main event του UFC 149.


ΤΟ UFC για πρώτη φορά ταξίδεψε στο Κάλγκαρι του Καναδά. Οι θεατές παρακολούθησαν ορισμένες αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Στο main event o Barao συμπλήρωσε 29 σερί νίκες πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και εκμεταλλευόμενος ενοχλήσεις του Faber (26-6) στο αριστερό πόδι. O Βραζιλιάνος έφτασε δίκαια στη νίκη, έπειτα από 25 αγωνιστικά λεπτά.

Απογοητευτικό ντεμπούτο έκανε ο Hector Lombard (31-3-1), οπότε δίκαια ηττήθηκε από τον Tim Boetsch (16-4), ο οποίος διατήρησε το αήττητο στους Middleweights.

Εύκολη νίκη πήρε ο Cheick Kongo (18-7-2), αλλά δεν έπεισε κόντρα στον Shawn Jordan (13-4).Με πλειοψηφική απόφαση επικράτησε ο James Head (9-2) του Brian Ebersole (50-15-1).

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Matt Riddle (7-3) και τελείωσε τον Chris Clements (11-5) με εντυπωσιακό arm-triangle choke στον τρίτο γύρο.

Ο τελευταίος Καναδός του προγράμματος, Nick Ring κατέβαλε τον Court McGee (13-3) με ομόφωνη απόφαση.

Γρήγορο και θεαματικό νοκ άουτ πέτυχε ο Francisco Rivera (9-2) επί του Roland Delorme (8-2).

Από την πλευρά του, ο Bryan Caraway (17-5) υπέταξε τον Mitch Gagnon (8-2) στον τρίτο γύρο. Ο Antonio Carvalho έκανε νοκ άουτ 71 δευτερολέπτων επί του Daniel Pineda (17-9).

Τέλος, ο Anton Kuivanen (17-5) επικράτησε του Mitch Clarke (9-2) με πλειοψηφική απόφαση των κριτών.
  • Oλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ο Renan Barao (ΒΡΑ) κέρδισε τον Urijah Faber (ΗΠΑ) με ομόφωνη απόφαση και έγινε Interim Bantamweight Champion.

Ο Tim Boetsch (ΗΠΑ) κέρδισε τον Hector Lombard (ΚΟΥ) με πλειοψηφική απόφαση.

Ο Cheick Kongo (ΓΑΛ) κέρδισε τον Shawn Jordan (ΗΠΑ) με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

O James Head (ΗΠΑ) κέρδισε τον Brian Ebersole (ΗΠΑ) με πλειοψηφική απόφαση.

Ο Matt Riddle (ΗΠΑ) κέρδισε τον Chris Clements (ΚΑΝ) με υποταγή στο 2:02 του τρίτου γύρου.

O Nick Ring (ΚΑΝ) κέρδισε τον Court McGee (ΗΠΑ) με ομόφωνη απόφαση.

Ο Francisco Rivera (ΗΠΑ) κέρδισε τον Roland Delorme (ΚΑΝ) με νοκ άουτ στο 4:19 του πρώτου γύρου.

Ο Ryan Jimmo (ΚΑΝ) κέρδισε τον Anthony Perosh (ΑΥΣ) με νοκ άουτ στο 0:07 του πρώτου γύρου.

Ο Bryan Caraway (ΗΠΑ) κέρδισε τον Mitch Gagnon (ΚΑΝ) με υποταγή στο 1:39 του τρίτου γύρου.

Ο Antonio Carvalho (ΚΑΝ) κέρδισε τον Daniel Pineda (ΗΠΑ) με νοκ άουτ στο 1:11 του πρώτου γύρου.

Ο Anton Kuivanen (ΦΙΝ) κέρδισε τον Mitch Clarke (ΚΑΝ) με πλειοψηφική απόφαση.

Περισσότερα »

Η παράξενη εμφάνιση της Ουέλβα

Η Ούελβα παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της σεζόν και η προσοχή όλων έπεσε στην εκτός έδρας με τα περισσότερα σχόλια να είναι χλευαστικά! Περί ορέξεως φυσικά...


"Ωωωωω Θεέ μου", "Μοιάζει με πυτζάμα", "Κλόουν", "Απαίσια", "Tour de France?", είναι μερικά από τα διαδικτυακά σχόλια για τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Ουέλβα.

Η ομάδα από την Ανδαλουσία επέλεξε κόκκινη φανέλα με άσπρες ...βούλες για τη δεύτερη εμφάνιση που θα φοράει στα γήπεδα της β' κατηγορίας της Ισπανίας.

Όπως είδατε, τα περισσότερα σχόλια αγγίζουν τα όρια του χλευασμού. Λίγοι ήταν αυτοί που την υποδέχθηκαν θετικά όπως ''παράξενη αλλά μου αρέσει'', ενώ κάποιοι τη σύγκριναν με την πρώτη της Man.Utd.

''Νόμιζα ότι αυτή της man.utd ήταν άσχημη αλλά δείτε αυτή!!!'' ή ''χάλια εμφάνιση αλλά της man.utd παραμένει η χειρότερη!", γράφτηκε στο διαδίκτυο.
  • Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση της φανέλας:


Περισσότερα »

Ζέμαν: "Μπορεί πρωτάθλημα η Ρόμα"

Την πεποίθηση πως η Ρόμα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία εξέφρασε ο Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πορεία της προετοιμασίας της ομάδας του. Διαβάστε αναλυτικά.


Αρκετά αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν εμφανίστηκε ο Ζντένεκ Ζέμαν.

Μπορεί η περασμένη χρονιά να μην άφησε και τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά ο διάδοχος του Λουίς Ενρίκε εκτιμά πως η Ρόμα μπορεί να φτάσει και ως την κατάκτηση του τίτλου.


"Αν μπορεί η Ρόμα να πάρει το πρωτάθλημα; Ναι, το πιστεύω. Έχουμε πολλούς παίκτες στην ομάδα μας, αλλά για μένα είναι θέμα ποιότητας και όχι ποσότητας", δήλωσε αρχικά ο Τσέχος στην "Corriere dello Sport" και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, κατά τη διάρκεια της οποίας φροντίζει να κάνει αρκετά καψόνια στους παίκτες του:

"Μπορούμε ακόμα να βελτιωθούμε ως ομάδα. Είμαστε στα μισά της προετοιμασίας και τα παιδιά δεν έχουν ακόμα αφομοιώσει πλήρως τις μεθόδους μου. Υπέφεραν λίγο, αλλά πρέπει να μάθεις να υποφέρεις στο ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος με την πρόοδο που έχουμε κάνει".

Περισσότερα »

Ινιέστα: "Σε Ισπανό η χρυσή μπάλα"

Ο Αντρές Ινιέστα δήλωσε πως θα ήθελε η χρυσή μπάλα να καταλήξει σε χέρια Ισπανού, ενώ χαρακτήρισε θρυλική αυτή την ομάδα της "φούρια ρόχα".


Μπορεί τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της χρυσής μπάλας να είναι οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως, αν ήταν στο χέρι του Αντρές Ινιέστα κανένας εκ των δύο δε θα την έπαιρνε.

Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος συγκαταλέγεται επίσης στους υποψήφιους, δήλωσε πως θα ήθελε να το εν λόγω βραβείο να καταλήξει σε χέρια συμπατριώτη του μετά την κατάκτηση και του φετινού Euro από τη "φούρια ρόχα".

"Ελπίζω να πάρει τη χρυσή μπάλα ένας από τους συμπαίκτες μου στην εθνική ομάδα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι και θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί" είπε αρχικά και στη συνέχεια έκανε το ακόλουθο σχόλιο για την εθνική Ισπανίας:

"Αυτή η ομάδα έγραψε ιστορία και είναι θρυλική. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι κάναμε τους Ισπανούς να χαρούν. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι".

Περισσότερα »

Τα δεδομένα για Φαν Πέρσι

Οι οικονομικές απαιτήσεις της Άρσεναλ έχουν "φρενάρει" τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους στην υπόθεση της απόκτησης του Ρόμπιν φαν Πέρσι. Διαβάστε το ρεπορτάζ.


Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκεται το θέμα του Ρόμπιν φαν Πέρσι τις τελευταίες μέρες.
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Άρσεναλ και των ενδιαφερόμενων ομάδων έχουν αρχίσει και τα βλέμματα των περισσότερων έχουν στραφεί σε αυτές.


Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει αναίμακτα τον Ολλανδό και σε αυτό το πλαίσιο ήταν και η δήλωση που έκανε περί επιθυμίας του να παραμείνει ο Φαν Πέρσι στην ομάδα.  

"Ο Φαν Πέρσι είναι από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου, αν όχι ο καλύτερος, και η επιθυμία μου είναι να παραμείνει στον σύλλογο. 

Θα κάνω ό,τι είναι καλύτερο για την Άρσεναλ", είπε χαρακτηριστικά ο Αλσατός.

Ο ποδοσφαιριστής, από την πλευρά του, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, και έχει καταστήσει σαφές στους ανθρώπους της Άρσεναλ πως θα ήθελε να πάρει μεταγραφή. Καμία, όμως, εκ των τριών προτάσεων που έφτασαν στα γραφεία των Λονδρέζων δεν τους ικανοποίησε.
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επιβεβαίωσε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μία από τις ομάδες που επιχείρησαν να έρθουν σε συμφωνία με την Άρσεναλ, ωστόσο, τα δημοσιεύματα στο Νησί αναφέρουν πως δεν είναι διατεθειμένος να δώσει πάνω από 26 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που η Άρσεναλ δε θέλει να πέσει κάτω από τα 30 εκατομμύρια λίρες (39 εκατομμύρια ευρώ).
  • Γιουβέντους
Οι απαιτήσεις των "κανονιέρηδων" κάνουν και τη Γιουβέντους να εξετάζει εναλλακτικές λύσεις. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, η οποία είναι έτοιμη να κάνει τον Φαν Πέρσι τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της προσφέροντάς του πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, δεν είναι διατεθειμένη να δώσει το προαναφερθέν ποσό για έναν παίκτη που την επόμενη χρονιά μένει ελεύθερος όσο και αν τον θέλει και γι' αυτό το ενδιαφέρον της έχει παγώσει.
  • Μάντσεστερ Σίτι
Όσον αφορά τη Μάντσεστερ Σίτι, την τρίτη ενδιαφερόμενη, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Οι "πολίτες" μπορεί να έχουν την οικονομική δυνατότητα να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της Άρσεναλ, όμως, αρχικά θα πρέπει να παραχωρήσουν τουλάχιστον δύο επιθετικούς τους. 

Ο λόγος για τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, η μεταγραφή του οποίου στην Τότεναμ έχει κολλήσει, και τον Ρόκε Σάντα Κρουζ. Επίσης, θεωρείται δεδομένο πως θα παραχωρηθεί και ο Τζον Γκουϊντέτι με τους πρωταθλητές Αγγλίας να θέλουν να τον πουλήσουν αυτή τη φορά και όχι να τον δανείσουν.

Πάντως, όσο η Άρσεναλ συνεχίζει να μην πέφτει κάτω από τα 30 εκατομμύρια λίρες για έναν ποδοσφαιριστή που σε έξι μήνες θα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει και ο οποίος τον επόμενο μήνα γίνεται 29 ετών, τότε πολύ δύσκολα θα βρεθεί αγοραστής. 

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, πως υπάρχουν δημοσιεύματα που ισχυρίζονται πως οι Λονδρέζοι μετά από λίγο καιρό ίσως αναγκαστούν να αποδεχτούν κάποια πρόταση και κοντά στα 20 εκατομμύρια λίρες (26 εκατομμύρια ευρώ).

Περισσότερα »

Στον Πανθρακικό ο Κυβελίδης

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε το Σάββατο (21/7) την απόκτηση του Λεωνίδα Κυβελίδη. Τι δήλωσε ο 26χρονος επιθετικός


Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε το Σάββατο (21/7) ο Πανθρακικός ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λεωνίδα Κυβελίδη.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Κυβελίδη διάρκειας 1 έτους. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θα πάρει μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του", ανέφερε η ανακοίνωση.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Λεωνίδας Κυβελίδης δήλωσε: 

"Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή του Πανθρακικού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. 

Ο Πανθρακικός είναι γνωστός από την οργάνωση, το πολύ καλό κλίμα αλλά και από τις αθλητικές εγκαταστάσεις τις οποίες επισκέφτηκα και με εντυπωσίασαν.

Από τις πρώτες συζητήσεις υπήρχε ταύτιση απόψεων και επιθυμία ώστε να γίνω μέλος της οικογένειας του Πανθρακικού. Τα υπόλοιπα παιδιά μπορεί να έχουν ολοκληρώσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας αλλά θα δουλέψω σκληρά για να καλύψω το χαμένο έδαφος".

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1986 και σε ηλικία 19 ετών πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Γ' Εθνική με την φανέλα του Πιερικού. Τον Ιανουάριο του 2006 μετακόμισε από την Κατερίνη στο Αιγάλεω και από εκεί στο Χαϊδάρι για 2 χρόνια.

Επέστρεψε στο Αιγάλεω στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2007-2008 όπου και παραμένει για 1,5 χρόνο. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας η Παναχαϊκή με την οποία σε 3 χρόνια έχει 65 εμφανίσεις και 33 τέρματα.
Τελευταία του ομάδα ήταν η Δόξα Δράμας με την οποία αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια της Super League σημειώνοντας 4 τέρματα.

Περισσότερα »

Τα δίνει όλα για Μπεσέρα

Παρά την σφιχτή οικονομική πολιτική η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι έτοιμη να κάνει την υπέρβαση για τον Λεάντρο Μπεσέρα.


Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Αργεντίνο μέσο καθώς υπήρξε καθοριστική η συμβολή στην παραμονή της ομάδας την προηγούμενη σεζόν.

Οι απολαβές του είναι 180.000 ευρώ ακατέβατες και η διοίκηση του ΠΑΣ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα. Μάλιστα, η πρόταση που θα γίνει θα αφορά διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Μπεσέρα αναμένεται να είναι η τρίτη ανανέωση για τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά τους Πάντο και Τζημόπουλο. Εφόσον ανανεώσει θα είναι ο ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα και τη νέα σεζόν.

Περισσότερα »

Γκαρσία: "Τιμή να γίνω αρχηγός, δουλεύουμε σωστά"

Ο Πάμπλο Γκαρσία μιλά για το νέο ΠΑΟΚ, το δικό του ρόλο στην ομάδα και παίρνει θέση για την πώληση Σταφυλίδη, τα μειωμένα διαρκείας και την προώθηση νέων παικτών.


Με το θάρρος της γνώμης που τον διακρίνει τοποθετείται ο Πάμπλο Γκαρσία σε συνέντευξη που παραχώρησε από την Ολλανδία, λίγο πριν την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα.

Ο Ουρογουανός μιλά για όλα και κυρίως για το δική του παρουσία μέσα στην ομάδα.
  • Αναλυτικά, όσα δηλώνει:
  • Ο Γκαρσία συγκρίνει προετοιμασίες
-Για τις εντυπώσεις του από την φετινή προετοιμασία:  

"Πιστεύω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Και το λέω αυτό χωρίς να θέλω να γίνει κάποια παρεξήγηση ή να υποτιμήσω την δουλειά των προηγούμενων προπονητών. Νομίζω όμως ότι μετά τις προετοιμασίες με τον Φερνάντο Σάντος, η φετινή είναι από τις καλύτερες που έχω παρακολουθήσει. 

Και λέω ξανά πως δεν το λέω με σκοπό να υποτιμήσω τη δουλειά των προπονητών που βρίσκονταν στον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Το λέω με βάση το πώς βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο.

Εγινε καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Και στον τομέα της φυσικής κατάστασης και στον τομέα της τακτικής. Επιπλέον, δουλεύει πολύ σωστά και ο γυμναστής. Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι σήμερα, η δουλειά που έχει γίνει είναι σωστή. 

Αυτό βέβαια, θα το δείξουν βέβαια τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Όπως είπα και πριν, είναι η καλύτερη προετοιμασία μετά από αυτές με τον Σάντος. Γίνεται σωστή δουλειά και όταν συμβαίνει αυτό, συνήθως την κάνεις με καλή διάθεση και όρεξη".
  • Ο Γκαρσία και οι νέοι
-Για το αν αισθάνεται διαφορετικά με τόσους νέους παίκτες στην ομάδα:  

"Κάθε χρόνο που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, αισθάνομαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Όντως υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες στην ομάδα, με πολλή όρεξη και μεγάλη επιθυμία να κάνουν σωστά τα πράγματα. Έχουν πολλή όρεξη στην προπόνηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό"

-Για το αν αισθάνεται ότι αποτελεί παράδειγμα για τους νέους:  

"Όπως έχω πει και παλιότερα, δεν είμαι παράδειγμα για κανέναν. Αρμόδιος για να τους βοηθήσει περισσότερο είναι ο προπονητής μέσα από τη δουλειά του. 

Δεν μου αρέσει να περνάω πάνω από κανέναν. Αν χρειαστεί βέβαια, θα δώσω κάποια συμβουλή σε νεαρό. Μόνο και μόνο, όμως, προς την κατεύθυνση να προσθέσουμε παραπάνω πράγματα στον ίδιο και στη διάθεσή του"
  • Περί Δώνη
-Για την άποψη που έχει σχηματίσει για το Δώνη:  

"Πιστεύω πως δεν ήταν σωστό να τον κρίνω. Νομίζω πως ιδανικοί για αυτό είστε εσείς. Βλέπετε, άλλωστε, την δουλειά που κάνει. 

Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι η δουλειά που έχει κάνει στον Ατρόμητο είναι πολύ καλή και πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους και σε όλα που κάνουμε. Μέχρι στιγμής τα πράγματα έχουν γίνει σωστά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι βήμα προς βήμα"

-Για το αν θεωρεί ότι του ταιριάζει ο ρόμβος:  

"Έχω παίξει πολλά συστήματα στην καριέρα μου, με ρόμβο ή χωρίς. Αυτό όμως που έχει τη μεγαλύτερη σημασία και αυτό που είναι σημαντικό, είναι αυτό που είναι το καλύτερο για την ομάδα. 

Δεν έχει σημασία αν ένα σύστημα είναι καλό για μένα. Αρκεί να είναι σωστό για την ομάδα. Πρέπει να γίνει ό,τι είναι καλό για την ομάδα, όχι για τους ποδοσφαιριστές"
"Ζω για το ποδόσφαιρο"

-Για το που βρίσκει την όρεξη για ποδόσφαιρο μετά από μία τόσο γεμάτη καριέρα:  

"Το έχω πει πολλές φορές και θα το πω και τώρα. Εγώ ζω για το ποδόσφαιρο και προσπαθώ σε όλα τα επίπεδα να προστατεύω τον εαυτό μου. Όταν δεν κάνω προπονήσεις και είμαι εκτός, εξακολουθώ να νιώθω πάρα πολύ χάλια".

-Για το αν η φετινή είναι η τελευταία του χρονιά στον ΠΑΟΚ:  

"Ακόμα έχω μέσα μου τη φλόγα που με κάνει να παίζω ποδόσφαιρο και να μου αρέσει. Όταν αύριο ή μεθαύριο, δεν αισθανθώ μέσα μου αυτή τη φλόγα, θα σταματήσω.

 Προς το παρόν, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Προσπαθώ να κάνω τα πράγματα με τον καλό τρόπο και να παίζω ποδόσφαιρο. Τίποτα άλλο. Μέρα με την ημέρα, ζω για το ποδόσφαιρο".

-Για το τη σχέση του με την ελληνική γλώσσα:  

"Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά την ελληνική γλώσσα. Αλλά σίγουρα δυσκολεύομαι να μιλήσω ελληνικά. Γενικά δεν είναι στην προσωπικότητά μου να μιλάω πολύ και ίσως αυτό να συμβαίνει και για καλό".

-Για το αν θα είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ:  

"Μέχρι στιγμής δεν μου έχει πει ο προπονητής κάτι επίσημα. Θα περιμένουμε συνεπώς την απόφασή του. Αν όμως μου πει να πάρω το περιβραχιόνιο, θα είναι μεγάλη τιμή για μένα να είναι αρχηγός του ΠΑΟΚ. Ακόμα όμως και αυτό να γίνει, δεν θα με αλλάξει σε τίποτα"
"Χαρούμενοι όλοι για Σταφυλίδη"

-Για τη μεταγραφή Σταφυλίδη:  

"Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά για μένα αυτό που συνέβη στο παιδί. Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής και έχει μπροστά μου μια ευκαιρία να κάνει ένα βήμα στην καριέρα του. 

Μακάρι όλοι οι νεαροί που βρίσκονται στην ομάδα, να έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα στην καριέρα τους. Να έχουν τον Σταφυλίδη ως παράδειγμά τους. Να παίξουν καλά στον ΠΑΟΚ και να μπορέσουν και αυτοί στο ίδιο σημείο"

-Οι στόχοι του ΠΑΟΚ Για το αν επηρεάζει τον ΠΑΟΚ η φυγή νεαρών παικτών:  

"Εντάξει, δεν θα φύγουν και όλοι. Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα εκεί που είναι τώρα. Πάντα θα υπάρχει. Έχουν φύγει παίκτες και προπονητές και έχουν έρθει άλλοι. Κάποια στιγμή εμείς που βρισκόμαστε τώρα στην ομάδα θα φύγουμε από αυτή, αλλά ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει. 

Ο Σταφυλίδης  είναι ένας παίκτης δικός μας, που βγήκε μέσα από την ομάδα. Του δόθηκε η ευκαιρία και η ομάδα από την πλευρά της θα βγει ωφελημένη μιας και θα μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία της. Πρέπει νομίζω να είμαστε όλοι χαρούμενοι για τον Σταφυλίδη".

-Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει τίτλο, μετά από τόσες αποχωρήσεις παικτών:  

"Μακάρι να κατακτήσουμε φέτος έναν τίτλο, αν ο Θεός θελήσει να γίνει κάτι τέτοιο. Το σημαντικό είναι να έχουμε μια πολύ δεμένη ομάδα και όλοι μας να είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για αυτόν τον τίτλο"
  • Η στάση του κόσμου

-Για τη μικρή κίνηση στα διαρκείας:  

"Είναι γεγονός πως για μας μία Τούμπα γεμάτη, είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα. Η υποστήριξη που έχουμε από τον κόσμο μας, είναι εξίσου σημαντική. Είναι λυπηρό να αγωνιστούμε σε ένα άδειο γήπεδο. 

Είμαι σίγουρος όμως πως όταν έρθει η στιγμή, ο κόσμος θα είναι και πάλι μαζί μας. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων από τις ακαδημίες μας. Πρέπει λοιπόν να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να βοηθήσουμε την ομάδα"
  • Περί παρελθόντος
-Για το τι έγινε την περασμένη περίοδο:  

"Το περασμένο είναι και θαμμένο. Δεν κάνουμε τίποτα αν βλέπουμε προς τα πίσω. Πρέπει να βλέπουμε μόνο μπροστά και να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε ξεκινήσει, να δουλεύουμε δηλαδή σωστά και καλά. Τίποτα άλλο"

-Για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να διδάσκεται από τα λάθη του παρελθόντος:  

"Πάντοτε πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Αλλά όπως είπα, υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες στην ομάδα, υπάρχει ένα καινούργιο προπονητικό τιμ με άλλες ιδέες και πρέπει να δούμε μόνο αυτόν τον δρόμο τώρα"

Περισσότερα »