Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ισόπαλες Τσέλσι & Παρί Σεν-Ζερμέν

Τσέλσι και Παρί Σεν-Ζερμέν αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 σε φιλικό στην Νέα Υόρκη. Οι Βραζιλιάνοι, Νενέ και Πιαζόν, τα γκολ, χορευτικό από Παστόρε (videos)


Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Τσέλσι και Παρί Σεν-Ζερμέν σε φιλικό προετοιμασίας στο "Yankee Stadium" της Νέας Υόρκης.
Οι Γάλλοι προηγήθηκαν στο 30' με το πλασέ του Νενέ, έπειτα από το δοκάρι του Χαβιέρ Παστόρε, ο οποίος πριν σουτάρει είχε... χορέψει την άμυνα των "μπλε".

Η ισοφάριση για την Τσέλσι ήρθε στο 82' με τον σκόρερ να είναι ξανά Βραζιλιάνος, καθώς ο 18άχρονος μεσοεπιθετικός, Λούκας Πιαζόν, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού είχε κάνει το "ένα-δύο" με τον συμπατριώτη του, Ραμίρες.
Ο Πιαζόν είχε αποκτηθεί πέρσι από την Σάο Πάουλο, τον Ιανουάριο πήρε εργασίας και έπαιζε με την 2η ομάδα.
Σε μερικά ματς της Premier League ήταν στον πάγκο, αλλά ποτέ δεν μπήκε ως αλλαγή, έτσι δεν έχει κάνει επίσημο ντεμπούτο.
  • Πως παρατάχθηκαν Τσέλσι και Παρί...

Τσέλσι - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-1


Τσέλσι - Παρί Σεν-Ζερμέν (0-1, Νενέ) από G.Pavlidis

Τσέλσι - Παρί Σεν-Ζερμέν (1-1, Πιαζόν) από G.Pavlidis

Περισσότερα »

Καλοκαιρινή φωτογράφιση Λαγουδάκη, Χρήστου, Καβαθά

Η Εύη Χρήστου (Πανναξιακός), η Στέλλα Λαγουδάκη (ΖΑΟΝ) και Άννα Καβαθά (Ολυμπιακός) φωτογραφήθηκαν για τον "καλοκαιρινό" φακό του Κουρκούτι.


Οι δύο ακραίες έκαναν την σκληρή τους προετοιμασία για τα Masters του beach volley στη Βάρκιζα και η κεντρική του Ολυμπιακού σαν πιστή φίλη, τις στήριζε από τον πάγκο.

Το ζευγάρι Χρήστου-Λαγουδάκη είχε διακριθεί στα Juniors του 2005 (πρώτη θέση) και αποφάσισε φέτος να επιστρέψει στην ενεργό δράση. 

Κάποιοι τραυματισμοί και κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν επέτρεψαν στις δύο αθλήτριες να πραγματοποιήσουν τις εμφανίσεις που ήθελαν, με αποτέλεσμα να μην πλασαριστούν ψηλά στα ταμπλό. 

Τελευταίο ήρθε και το πρόβλημα της Εύης στο ισχίο και οι δυο τους δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρόν στο Masters της Κεραμωτής. Παρόλα αυτά, κοιτάζουν με αισιοδοξία την επόμενη σεζόν, ενώ εκκρεμούν και οι υποχρεώσεις τους στην σάλα.

Η διεθνής κεντρική Άννα Καβαθά έπαιξε τα τελευταία δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, ενώ αναμένεται να ανανεώσει για άλλη μια χρονιά το συμβόλαιό της.



 
Οι νεαρές αθλήτριες θέλουν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς (Ribbon and Lace, Bakis Resorts και Assodivers) για την στήριξή τους, ενώ η φωτογράφιση έγινε στο Yabanaki της Βάρκιζας.

Περισσότερα »

Καλό ντεμπούτο ο Ζέεντορφ...

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ δεν ήταν κακός στο ντεμπούτο του με την Μποταφόγκο, αλλά αυτή έχασε εντός έδρας από την Γκρέμιο.


Ο Κλάρενς Ζέεντορφ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μποταφόγκο, αλλά αυτή έχασε με 0-1 στην έδρα της από την Γκρέμιο.

Το μοναδικό τέρμα στο "Engenhão" του Ρίο ντε Ζανέιρο πέτυχε ο Βολιβιανός, Μαρσέλο Μάρτινς Μορένο, ο οποίος σκοράρει για 3ο σερί ματς και έχει ήδη 5 γκολ με την νέα του ομάδα (πρώην της Σαχτιόρ Ντόνετσκ).

Όσον αφορά στον Ζέεντορφ, ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε μέχρι το 70'.

Ο Ολλανδός ήταν αρκετά καλός, έκανε τελικές προσπάθειες, ενώ είχε μία καλή κίνηση που απέφυγε τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, μπήκε από αριστερά στην περιοχή και έκανε εξαιρετική σέντρα στον Έλκεζον, αυτός όμως αστόχησε με κεφαλιά.

Περισσότερα »

Έκλεισε Βάργκας η Ιντεπεντιέντε

Στην Αργεντινή και συγκεκριμένα την Ιντεπεντιέντε θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην άσος της ΑΕΚ Φαμπιάν Βάργκας.


Όπως φαίνεται ο 32χρονος άσος, που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην ΑΕΚ, Φαμπιάν Βάργκας, δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή θέλουν τον Βάργκας να έχει συμφωνήσει με την Ιντεπεντιέντε και το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση.

 Μάλιστα ο 32χρονος άσος θα έρθει πακέτο μαζί με άλλους δυο παίκτες που θεωρούνται κλεισμένοι από τους Avellaneda's Red Devils.

Περισσότερα »

Επιμένει ισπανικά, τι γίνεται με Μήτρογλου

Την ισπανική αγορά κοιτάζουν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης για τις επόμενες δυο μεταγραφές. Δύσκολη η περίπτωση του Μήτρογλου.


Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης ήταν επιτυχημένο, με τους Αρκάδες να αποσπούν ισοπαλία στην έδρα της Ίντερ Μπακού και πλέον να στρέφουν την προσοχή τους στα μεταγραφικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται δυο κινήσεις από την ομάδα του Αστέρα, με την πρώτη να βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Η μία είναι ήδη γνωστή κι έχει να κάνει με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Αλβάρο Γκαρσία Κάντο της Αλκογιάνο, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει αρκετά στα άκρα της επίθεσης.
Δεν αποκλείεται μάλιστα η επικείμενη απόκτηση του 25χρονου άσου να συνδυάζεται με ενδεχόμενη πώληση του Μπακασέτα, που ήδη απασχολεί πολλούς συλλόγους, κυρίως, από την Γερμανία.

Από εκεί και πέρα ίσως γίνει μία ακόμα κίνηση στα χαφ με παίκτη που θα παίζει τόσο στην κέντρο όσο και στην άμυνα και μάλιστα εξετάζουν περιπτώσεις πάλι από την Ισπανία.

Τέλος να πούμε πως η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου είναι στα υπόψιν, όμως το συμβόλαιο του 24χρονου άσου είναι αρκετά μεγάλο και μεγάλο ρόλο θα παίξει το αν θα περάσουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ οι Αρκάδες.

Τα εισιτήρια με Ίντερ

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για το ματς με την Ίντερ Μπακού. Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου για το Europa League μεταξύ του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της INTER 
 
BAKI FC θα διατίθενται ως εξής:Από Δευτέρα 23 Ιουλίου έως Τετάρτη 25 Ιουλίου στο εκδοτήριο της Πλατείας Αγίου Βασιλείου από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. και από τις 5.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται στο εκδοτήριο της Πλατείας Αγίου Βασιλείου από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. και στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 12.00 μ.μ. έως την έναρξη του αγώνα.

Την ημέρα του αγώνα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται μόνο το πρωί στο εκδοτήριο της Πλατείας Αγίου Βασιλείου. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15€ στη θύρα 2 και 25€ σε όλες τις υπόλοιπες θύρες.
  • Ημέρα Αγώνα: Πέμπτη 26 Ιουλίου
  • Ώρα Έναρξης: 8.00 μ.μ.
  • Άνοιγμα θυρών: 6.00 μ.μ.

Περισσότερα »

Και η Μπολόνια σκέφτεται Σαλπιγγίδη

Ακόμη ένα ξένο δημοσίευμα για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος φέρεται να απασχολεί τους Ιταλούς.


Συνεχόμενα τα δημοσιεύματα για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη... Το... νεότερο αφορά την Μπολόνια που φέρεται να τον έχει στα υπ' όψιν της, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα calcionews24.com.

Σε αυτήν γίνεται αναφορά του ονόματος του έμπειρου επιθετικού για την ιταλική ομάδα, αλλά και στο ότι η Φορτούνα Ντίσελντορφ εξετάζει τον ποδοσφαιριστή. 

Μάλιστα, όπως γράφει το συγκεκριμένο ΜΜΕ η τιμή του παίκτη υπολογίζεται στα 3 εκ. ευρώ.

Περισσότερα »

Η απορία και τα μπράβο του Βιεϊρίνια

Ο Πορτογάλος με δηλώσεις του "απάντησε" στις φήμες ότι κινδυνεύει η καριέρα του, ενώ συνεχάρη και τον Σταφυλίδη για τη μεταγραφή του στη Λεβερκούζεν.


Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού του Αντελίνο Βιεϊρίνια που θέτει σε κίνδυνο ακόμη και την καριέρα του.

Η συγκεκριμένη θέση απέχει πολύ από την πραγματικότητα, καθώς ο Πορτογάλος έχει ήδη ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και αύριο ταξιδεύει με την αποστολή της Βόλφσμπουργκ στην Κίνα για φιλικούς αγώνες.

Το ιστορικό της υπόθεσης έχει ως εξής: Οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς έγιναν πολύ έντονες στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Βιείρίνια από τον Απρίλιο ακολούθησε ένα εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας για να το ξεπεράσει και γι΄αυτό το λόγο ο Φέλιξ Μάγκατ του έδωσε άδεια να μην συμμετάσχει στα δύο πρώτα, από τα συνολικά τέσσερα στάδια προετοιμασίας της γερμανικής ομάδας.

Μάλιστα, από τις αρχές Ιουλίου, σε συνεννόηση με τους γιατρούς της Βόλφσμπουργκ, αποφασίστηκε να ακολουθήσει ένα τελικό στάδιο θεραπείας με τη χρήση ειδικού μηχανήματος στη Θεσσαλονίκη, αφού είχε εγκαταλειφθεί η λύση της επέμβασης που θα τον άφηνε τρεις μήνες εκτός γηπέδων. Επί τρεις εβδομάδες ο Βιεϊρίνια ακολούθησε πιστά αυτό το ξεχωριστό πρόγραμμα και μάλιστα κάθε Δευτέρα μετέβαινε στη Γερμανία για τον παρακολουθούν οι γιατροί της Βόλφσμπουργκ.

Πλέον είναι έτοιμος για να μεταβεί στην Κίνα, αύριο, με την αποστολή της γερμανικής ομάδας.

"Απορώ πώς γράφουν τέτοιες σαχλαμάρες χωρίς να έχουν μιλήσει ποτέ μαζί μου ή με την ομάδα. Απορώ πώς κυκλοφορούν τέτοιες φήμες για μένα, είμαι πλέον σχεδόν 100% έτοιμος. Δηλαδή έχω ξεπεράσει το πρόβλημα που είχα και πλέον πρέπει να προλάβω την υπόλοιπη ομάδα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Εχω βγάλει και βίζα για την Κίνα, όπου θα φύγουμε με την ομάδα την Τρίτη για κάποια φιλικά. 

Ο Μάγκατ ήθελε να είμαι μαζί με την ομάδα σε αυτό το ταξίδι. Μέχρι το πρώτο επίσημο ματς που είναι για το Κύπελλο Γερμανίας στις 17 Αυγούστου θα είμαι σίγουρα 100% έτοιμος. Και μετά στις 26 Αυγούστου αρχίζει το πρωτάθλημα με εκτός έδρας ματς στη Στουτγάρδη...", δήλωσε σχετικά στα "ΣΠΟΡ του Βορρά".

Ο Πορτογάλος άσος σχολίασε και τη μεταγραφή του Σταφυλίδη στη Λεβερκούζεν, λέγοντας:  

"Ο ΠΑΟΚ μετακομίζει στην Μπουντεσλίγκα σιγά - σιγά... Μπράβο στο Σταφυλίδη. Είναι μεγάλο ταλέντο και έχει σπουδαίες προοπτικές. Μόνο οι Γερμανοί μπορούν να δώσουν τα χρήματα που παίρνει ο ΠΑΟΚ για τον Σταφυλίδη. Ο ΠΑΟΚ έχει κι άλλα σπουδαία ταλέντα τα οποία πιστεύω ότι θα αναδειχθούν τα επόμενα χρόνια...".

Περισσότερα »

Συμφωνία για Όσκαρ!

Tο σίριαλ με τον ταλαντούχο Βραζιλιάνο Όσκαρ οδεύει κατά τα φαινόμενα προς το τέλος του, αφού η Τσέλσι συμφώνησε με την Ιντερνασιονάλ!

 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη χώρα του παίκτη, η συμφωνία είναι πλέον οριστική, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Τζιοβάνι Λουίτζι. «Υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των συλλόγων, αλλά πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να ετοιμαστούν τα συμβόλαια. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συναντηθούν οι δικηγόροι μας για να ολοκληρωθεί το θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Όσκαρ πάντως βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο με την Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας και αναμένεται επί τη ευκαιρία να... περάσει και από ιατρικές εξετάσεις, αν και δεν είναι δεδομένο ότι ο Ντι Ματέο θα τον πάρει στο ρόστερ ή θα τον αφήσει για μια ακόμα χρονιά στην Ιντερνασιονάλ.


Περισσότερα »

Διαψεύδουν για Μαλεζά

Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε πως η Φορτούνα Ντίσελντορφ έχει βάλει στο... μάτι τον Στέλιο Μαλεζά, ωστόσο από την πλευρά του Δικεφάλου το διαψεύδουν.

 
Το συμβόλαιο του Μαλεζά λήγει του χρόνου και είναι λογικό να υπάρχουν σενάρια, όπως αυτό με την γερμανική Φορτούνα. Την συγκεκριμένη φήμη πάντως δεν την επιβεβαιώνουν στον ΠΑΟΚ, τη στιγμή που στον Δικέφαλο λέγανε ότι είναι στις προθέσεις τους η επέκταση του συμβολαίου του 27χρονου αμυντικού, όπως και του Φωτάκη.

Περισσότερα »

«Νιώθει πληγωμένος o κόσμος του ΠΑΟΚ»

O Ζήσης Βρύζας μίλησε για την νέα ομάδα του ΠΑΟΚ που χτίζεται, αναφέρθηκε στην επιλογή του Δώνη, καθώς και στον Ιβάν Σαββίδη και τον κόσμο του «δικέφαλου».

  Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε στου απεσταλμένους του Τύπου στην Ολλανδία, όπου και διεξήχθη το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Δεν θέλησε να πει πολλά για τον Σαββίδη, ενώ τόνισε ότι από τη φετινή ομάδα θα λείπει μόνο η εμπειρία.

Αποσπάσματα των δηλώσεών του:


  • Ξεκινώντας ποδοσφαιρικά, ποια είναι τα συμπεράσματά σας για την ομάδα που παρουσιάζεται στο γήπεδο;

«Είδα τα αναμενόμενα. Μια ομάδα με ταλέντο, με νέα παιδιά, στην οποία έχει μείνει ένας βασικός κορμός έμπειρων, με όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που μπορεί να υπάρχουν. Θα έχουμε μια ομάδα με ενέργεια, με θέληση, με πολύ ταλέντο, αλλά και με απειρία. 


Η απειρία είναι κάτι που καλείται ο προπονητής να χειριστεί σωστά,για να έχουμε αποτελέσματα».
 Επιλέξατε τον Γιώργο Δώνη για συγκεκριμένους λόγους. Αυτοί εμφανίστηκαν μέχρι τώρα;

«Ναι. Η επιλογή προπονητή έγινε και με κριτήριο την προώθηση νέων παιδιών. Ηταν απαραίτητο να βρούμε έναν άνθρωπο που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, έναν που να μπορούμε να επικοινωνούμε και να καταλαβαίνει τη κουλτούρα μας. Πάνω σε αυτή την κατεύθυνση βαδίζουμε».


  • Επειδή είστε ο μόνος που έχει προσωπική επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη, μπορείτε να μας πείτε πού έχει φτάσει η υπόθεση; Τι γίνεται;

«Υπάρχει μια σοβαρή προσέγγιση ενός ανθρώπου που έχει σοβαρές προϋποθέσεις για να επενδύσει στον ΠΑΟΚ. Στο ποδόσφαιρο, όμως, όλα είναι ρευστά μέχρι την τελευταία στιγμή. Η προσέγγιση ήταν σοβαρή και όλοι περιμένουμε μέχρι τις 16 Αυγούστου που θα καταλήξει η ιστορία».


  • Όσον αφορά την τελική του απόφαση, τον προβληματίζει η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, στη χώρα ή κάτι άλλο;

«Ξέρω τι συμβαίνει, αλλά αυτά πρέπει να μείνουν μεταξύ μας».


  • Πού ακριβώς βρίσκεται το θέμα με την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ;

«Είναι μια διαδικασία στην οποία είμαστε σε δύσκολη θέση λόγω της τιμωρίας. Γι' αυτό και έχουμε ελέγχους, οι οποίοι δεν είναι οι τακτικοί. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ είναι ίσως η μοναδική μεγάλη ομάδα που έχει ανταποκριθεί σε αυτό το πρόβλημα, η μοναδική ομάδα που έχει κάνει θυσίες παικτών με αξία. 


Και επειδή παρουσιάζεται διαφορετικά το θέμα, σας λέω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που δείχνει υπευθυνότητα, που δουλεύει πάνω σε ρεαλιστικά πλάνα και δεν μπορεί να δεχτεί για κανέναν άλλον, που δεν έχει προσπαθήσει, να παίρνει τα ίδια».

  •  Τι σας λένε τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας;

«Από τη μία όλοι ξέρουμε την κατάσταση της χώρας και στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι δυσκολότερα, καθώς την ίδια περίοδο ήρθαν τα μέτρα της ΟΥΕΦΑ και η αύξηση της φορολογίας. Είναι λογικό κατά έναν βαθμό να υπάρχει μείωση στα εισιτήρια, καθώς ο κόσμος δε μπορεί να αντεπεξέλθει. Εγώ όμως δεν μπορώ να αντέξω να δω τον ΠΑΟΚ να παίζει μπροστά σε 3.000 φιλάθλους».


  • Δεν δέχεστε ότι ο κόσμος είναι πικραμένος απ' ό,τι συνέβη στην ΠΑΕ;


«Ίσως έχετε δίκιο. Νιώθει πληγωμένος και προδομένος. Σε ό,τι αφορά εμένα και τη διοίκησή μου, πάντως, η διαχείριση και οι κινήσεις που γίνονται είναι κάτω από απόλυτη διαφάνεια και με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ. Στη συνάντηση-συγκέντρωση της Πέμπτης θα ειπωθούν πολλά σε σχέση και με τα οικονομικά».  

  • Θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Κώστα Σταφυλίδη, όπου η ρήτρα έπαιξε σημαντικό ρόλο;

«Είχα πει πριν από λίγο καιρό ότι προτεραιότητά μας δεν είναι η πώληση παίκτη. Είπα ότι θα γίνει αν φτάσουμε στο έσχατο σημείο. Δυστυχώς τα έσοδα δεν ήταν τα αναμενόμενα. 


Από εκεί και πέρα σε μια τέτοια διαδικασία όλοι οι παίκτες έχουν μάνατζερ και δικηγόρο, και όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι όταν υπάρχει ένα νεαρό παιδί που λύνει το θέμα της ζωής του, με απολαβές 2,2 εκατ. ευρώ για πέντε χρόνια, πρέπει και εσύ να έχεις τη δύναμη να τους δώσεις μια ανάλογη πρόταση».

Περισσότερα »