Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

1η αγ.: Ήττα-σοκ για τη Ρούμπιν (Vid)

Η Ρούμπιν ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο εφετινό πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε 2-1 από την Κράσνονταρ.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    VIDEO

[www.online-soccer.ru] FK Krasnodar 2-1 Rubin... από G.Pavlidis

Περισσότερα »

Πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Μαλεζά

Ο ΠΑΟΚ απορρίπτει την πρόταση των 400.000 ευρώ της Φορτούνα για την παραχώρηση του Στέλιου Μαλεζά και αντ' αυτού θα καταθέσει στον διεθνή στόπερ επισήμως πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του για άλλα δυο χρόνια με σχεδόν διπλασιασμό των αποδοχών του.


Το συμβόλαιο του Μαλεζά τελειώνει το 2013. Πέρυσι είχε αποδοχές 160.000 ευρώ και φέτος το κλιμακωτό συμβόλαιό του προβλέπει αποδοχές 180.000 ευρώ. 

Στην επίσημη έγγραφη πρόταση που θα του καταθέσει ο Γιώργος Γεωργιάδης στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (24/7) θα προβλέπεται επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2016 και μεγάλη αύξηση των αποδοχών του, που θα φτάνει σύμφωνα με πληροφορίες στο ύψος των 300.000 ευρώ τον χρόνο καθαρά.

Με την πρόταση επέκτασης συμβολαίου και θεαματικής αύξησης αποδοχών οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δείχνουν στον Μαλεζά ότι θέλουν να παραμείνει στην ομάδα και επιθυμούν επίσης να είναι ικανοποιημένος και χρηματικά. 

Ο διεθνής στόπερ αναμένεται ότι θα είναι θετικός στην πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του και έτσι το θέμα θα κλείσει, αφού ούτως ή άλλως θα ήταν αδιανόητο να παραχωρηθεί ο στυλοβάτης της άμυνας με ένα τόσο μικρό ποσό.

Περισσότερα »

Malaysia vs. Arsenal

Φιλικός Αγώνας (16:45)


Ζωντανή Μετάδοση απο το FOOTBALL-ISTA.



Περισσότερα »

Σιγουριά για τα ονόματα

Οι ρεβάνς του πρώτου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ κυριαρχούν στο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει και αναμετρήσεις από τo Σουνταμερικάνα και τη Β΄Βραζιλίας. Στο "σεντόνι", σε αρκετές αναμετρήσεις οι αγορές βλέπουν με σιγουριά τα φαβορί προσφέροντας πολύ χαμηλές αποδόσεις στις νίκες τους. 


Με 1-0 κέρδισε η Λίμπερετς στον πρώτο αγώνα την Σαχτιόρ Καραγκαντί ένα αποτέλεσμα που άφησε ανοιχτή την υπόθεση της πρόκρισης παρότι οι Τσέχοι ήταν πολύ μεγάλο φαβορί για την πρόκριση λόγω ανωτερότητας. 
Το διπλό της Λίμπερετς άνοιξε στο 1.90 και στη συνέχεια ξεπέρασε το 2.00. Με 3-0 κέρδισε η Μόλντε τη Βένσπιλς στη Νορβηγία και δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο θέμα της πρόκρισης στη ρεβάνς της Λετονίας. Το διπλό της Μόλντε φτάνει στο διαδίκτυο και στο 1.65.

Η Χαποέλ Κιριάτι πάλεψε στη Σλοβακία αλλά προς το τέλος υπέκυψε στην πίεση της Ζιλίνα και έχασε 1-0 όμως με τη βοήθεια των οπαδών της θα επιδιώξει να ανατρέψει το σκορ και να πάρει την πρόκριση. 
Ο άσος των ισραηλινών άνοιξε στο 1.90 και στη συνέχεια έπεσε στο 1.80. Μεγάλο φαβορί η Σeρίφ Τιρασπόλ στο 1.30 που κέρδισε με 1-0 στην Αρμενία και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Με 3-0 έχασε στο Αζερμπαϊτζάν η Ζεσταφόνι και δεν έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης. Η ομάδα της Γεωργίας αναμένεται να επιδιώξει κυρίως μια νίκη γοήτρου και στις αγορές ο άσος δέχτηκε πιέσεις και υποχωρεί στο 2.20 και το 2.10. 
Ανοιχτή η ρεβάνς του 0-0 ανάμεσα στην Εκρανάς και την Σάμροκ με τον άσο να ανεβαίνει και στο 2.35 ενώ στο Ζελέζνιτσαρ-Μάριμπορ οι τιμές παραπέμπουν σε τριπλή παραλλαγή με τους Βόσνιους να θέλουν αρχικά μια νίκη γοήτρου μετά το 1-4 του πρώτου αγώνα.

Σε πολύ χαμηλά επίπεδα προσφέρονται οι νίκες της Βασιλείας και της Παρτιζάν που έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση μετά τις εκτός έδρας άνετες νίκες τους. Μόλις στο 1.10 παίζει η Σάλτσμπουργκ και μόλις στο 1.20 η Ντεμπρέτσεν που έχασαν με 0-1 στα πρώτα ματς αλλά οι αγορές εκτιμούν ότι λόγω έδρας θα ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση. 
Σε ένα περίεργο ματς η Ρέικιαβικ θα υποδεχτεί το Ελσίνκι που κέρδισε με 7-0 στη Φινλανδία όμως το διπλό στο διαδίκτυο άνοιξε στο 2.00 μια απόδοση υπερβολικά μεγάλη με βάση τα όσα έγιναν στο πρώτο ματς και τα οποία τροφοδοτούν  διάφορα σενάρια.

Στη Σουνταμερικάνα κινήθηκε πτωτικά στο 2.40 ο άσος της Τακουάρι στο ματς με την Κομπρελόα ενώ ο άσος της Ντανούμπιο στο ματς με την Ολίμπια Ασουνσιόν παίζει στο 2.30. Υποχωρεί στο 2.75 το διπλό της φορμαρισμένης Γκοϊας στο ματς με την κατώτερη ΑΣΑ ενώ ο άσος της ασταθούς Τζόινβιλ στο ματς με την Αμέρικα Νατάλ προσφέρεται στο 1.90.

Περισσότερα »

Παρουσιάζει την φανέλα

Ο Παναθηναϊκός σήμερα το απόγευμα (17:00) θα παρουσιάσει τις φανέλες του για τη σεζόν 2012-13. Πρόκειται για την πράσινη, την μαύρη και την άσπρη.

 
Η εκδήλωση θα γίνει στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία με τις νέες εμφανίσεις να έχουν δει με... καλό μάτι οι φίλοι της ομάδας. Από τα τρία χρώματα που θα κυκλοφορήσουν, τα... βλέμματα έχει τραβήξει η μαύρη φανέλα!

Οποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθεύεται τις νέες εμφανίσεις του τριφυλλιού από όλα τα καταστήματα με τα επίσημα προϊόντα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Περισσότερα »

Τραυματισμός 400.000 ευρώ για Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι δε θα δώσει το παρών στο φιλικό της Μπαρτσελόνα με το Αμβούργο και αυτό θα στοιχίσει στους Καταλανούς 400.000 ευρώ. Διαβάστε αναλυτικά.


Χωρίς τον  Λιονέλ Μέσι θα παραταχθεί κόντρα στο Αμβούργο η Μπαρτσελόνα.
Ο Αργεντινός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και θα χάσει το φιλικό με τη γερμανική ομάδα, η οποία κλείνει σε λίγες μέρες 125 χρόνια ζωής.

Αυτό φυσικά έχει ενοχλήσει όλους στο Αμβούργο με τον διευθυντή του τμήματος μάρκετινγκ να δηλώνει: "Φυσικά και είμαστε απογοητευμένοι από την απουσία του Μέσι στο σημερινό παιχνίδι.  Όλοι ανυπομονούσαν για την άφιξή του εδώ και πολύ καιρό, όπως και για άλλους παίκτες της Μπαρτσελόνα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, σίγουρα οι οπαδοί μας θα απογοητευτούν".

Ωστόσο, οι Γερμανοί δε θα αφήσουν το περιστατικό να περάσει έτσι, καθώς σύμφωνα με την "AS" δε θα δώσουν στην Μπαρτσελόνα 400.000 ευρώ  από τα χρήματα που είχαν υποσχεθεί, αφού είναι δεδομένο πως πλήττονται εμπορικά με την απουσία του Μέσι. Να σημειωθεί πως με την αποστολή των Καταλανών δε θα ταξιδέψουν και πρωταθλητές Ευρώπης Ισπανοί.

Περισσότερα »

"Όχι" σε Μίλαν για Σάντσες

Αρνητική ήταν η απάντηση που έλαβε από την Μπαρτσελόνα η Μίλαν σε κρούση για τον δανεισμό του Αλέξις Σάντσες σύμφωνα με το goal.com. Διαβάστε αναλυτικά.


Την πόρτα της Μπαρτσελόνα για τον Αλέξις Σάντσες χτύπησε η Μίλαν σύμφωνα με το goal.com.
Οι "ροσονέρι" μετά την πώληση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αναζητούν ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή και η περίπτωση του Χιλιανού μόνο αδιάφορη δεν τους αφήνει.

Ο Σάντσες αγωνιζόταν μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι στην Ουντινέζε και γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Συν τοις άλλοις πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμφίβολα θα έδινε λύσεις.

Ωστόσο, οικονομικά αυτή τη στιγμή είναι απλησίαστος για τη Μίλαν, η οποία έκανε κρούση απλώς για τον μονοετή δανεισμό του. Η απάντηση που εισέπραξε πάντως ήταν αρνητική με τους Καταλανούς να ξεκαθαρίζουν πως ο 23χρονος είναι στις επιλογές του Τίτο Βιλανόβα.

Περισσότερα »

Άρσεναλ για Καθόρλα

Σε συμφωνία με την Άρσεναλ αποκαλύπτει η "Guardian" πως έχει έρθει ο Σάντι Καθόρλα, ο οποίος θέλει να φύγει από τη Μάλαγα που του χρωστάει χρήματα. Διαβάστε αναλυτικά.


Ο Σάντι Καθόρλα είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της Άρσεναλ σύμφωνα με την "Guardian".
Ο Ισπανός μέσος είναι δυσαρεστημένος στη Μάλαγα, ο Αρσέν Βενγκέρ θεωρεί πως η περίπτωσή του είναι εφικτή και γι' αυτό έχει ήδη έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Οι "κανονιέρηδες" έχουν ήδη προσεγγίσει τη Μάλαγα και φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν 20 εκατομμύρια ευρώ. Η πρώτη αντίδραση της ισπανικής ομάδας ήταν να κατατεθεί πρόταση ισόποση της ρήτρας του ποδοσφαιριστή, ήτοι 45 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνει ο Βενγκέρ.

Άλλωστε τα οικονομικά προβλήματα της Μάλαγα είναι τόσο σοβαρά που δεν της επιτρέπουν αυτή τη χρονική στιγμή να προβάλλει μεγάλες αξιώσεις. Ο ποδοσφαιριστής είναι απλήρωτος και επιθυμεί να φύγει από τους "γαύρους" παρόλο που έχει μόλις έναν χρόνο εκεί και η ομάδα του κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός του Καθόρλα ήδη στην ένωση των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο ισπανικό πρωτάθλημα έχουν διαμαρτυρηθεί και οι Ρουν φαν Νίστελροϊ, Σάλομον Ροντόν και Γιόρις Ματάισεν και σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι δραστικά τότε η ισπανική λίγκα είναι πολύ πιθανό να απαγορεύσει τις μεταγραφές στη Μάλαγα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλ Τανί, ιδιοκτήτης του συλλόγου, έχει την οικονομική δυνατότητα να ανατρέψει από τη μία στιγμή στην άλλη τα δεδομένα, αλλά αυτή τη στιγμή δείχνει να μην είναι διατεθειμένος να ενισχύσει οικονομικά τον σύλλογο.

Περισσότερα »

"Ωωωω θεέ μου ο Μπέκαμ!!!"

Ανυποψίαστοι πελάτες σε κατάστημα αθλητικών ειδών σε εμπορικό κέντρο στη Βρετανία φωτογραφίζονταν για μία καμπάνια ώσπου στο χώρο μπήκε ξαφνικά ο...


Έκπληξη Μπέκαμ από G.Pavlidis

Οι πελάτες σε κατάστημα της Adidas στο εμπορικό κέντρο Westfield Stratford City ούτε που φανταζόντουσαν τι επρόκειτο να συμβέι όταν έμπαιναν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της καμπάνιας takethestage.
Την ώρα που ήταν έτοιμοι να βγάλουν φωτογραφίες, έμπαινε στο χώρο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ! 

  • Highlight ο πιτσιρικάς που φωτογραφίζεται ανυποψίαστος με τη μητέρα του...

  •  ...ξεσπάει σε κλάματα από το "σοκ" της εμφάνισης του Μπέκαμ...

  •   ...ο οποίος του χαρίζει μια ζεστή αγκαλιά...
  • ..για να φωτογραφηθούν όλοι μαζί στο τέλος!

Περισσότερα »

Έρχονται μήνες δύσκολοι…

Σε δύο ημέρες από σήμερα η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για το Τσέστερ της Αγγλίας με τον Βαγγέλη Βλάχο να ελπίζει, να εύχεται, να κάνει τάματα ότι τελικά θα του χαμογελάσει η τύχη ώστε οι Παναγιώτης Λαγός και Ρότζερ Γκερέιρο να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας! Όπως ακριβώς το διαβάζετε…





Οι δύο μέχρι πρότινος ανεπιθύμητοι λόγω της αναγκαιότητας για το ξεφόρτωμα όσο το δυνατόν περισσότερων συμβολαίων, θα είναι την επόμενη σεζόν όχι απλώς οι άξονες, αλλά οι σταρ της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ, εφόσον ασφαλώς παραμείνουν στο ρόστερ της όπως προσδοκά ο προπονητής της!

Ο Γιώργος Παυλίδης γράφει για την πιο «άγνωστη» ΑΕΚ όλων των εποχών, την ομάδα που θα δίνει μάχη σε κάθε αγώνα για να μην ηττάται και που, κακά τα ψέματα, κινδυνεύει πλέον να μεταφερθεί σε μία άλλη ποδοσφαιρική διάσταση μεταξύ των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.


Ο απαξιωμένος Βραζιλιάνος ο οποίος είχε εξαναγκαστεί σε σημείο να προπονείται μόνος του ένα ολόκληρο καλοκαίρι προκειμένου να πειστεί σε παραίτηση από το  πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του. 

Και ο άτυχος λόγω οδυνηρών τραυματισμών και δέκτης σκληρής κριτικής Έλληνας που από τον επόμενο ηγέτη της ομάδας (σκεπτικό με το οποίο αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2006) μεταλλάχθηκε σε έναν παίκτη-πασπαρτού για διάφορες δουλειές, όποτε η ομάδα τον είχε ανάγκη…
  • Ουδέποτε θεωρούσα ως…
… κατάντια το να δίδονται ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν διαφόρων ειδών αναποδιές στις καριέρες τους. Άλλωστε ο Γκερέιρο και ο Λαγός είχαν εξαιρετικές συστάσεις όταν «προσγειώθηκαν» στην ΑΕΚ, δεν εμφανίστηκαν από το πουθενά. Είναι ωστόσο μία ομολογουμένως μελαγχολική παραδοχή το να διαπιστώνεις ότι είναι απαραίτητοι επειδή όλοι όσοι βρίσκονται πίσω τους στερούνται βασικής παιδείας σε θέματα τεχνικής και τακτικής.

Το πνεύμα του Βλάχου, η πίστη στη δουλειά του, η προσπάθειά του να πείσει όλους όσοι δοκιμάζονται στα Σπάτα ότι έχουν δυνατότητες (ακόμα κι αν σε κάποιους αυτές είναι εμφανώς περιορισμένες), ακόμα και οι λίγο βιαστικές μεγαλοστομίες του, ομολογώ ότι μου άρεσαν. Έτσι θέλω να σκέφτεται ο προπονητής της ΑΕΚ, όχι μίζερα και αναμασώντας την προβληματική κατάσταση που παρέλαβε, (επαγγελματική) επιλογή του (καθενός) ήταν άλλωστε.

Ωστόσο αυτό δεν συνεπάγεται ότι πείθομαι κιόλας. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ που δημιουργείται πάνω σε αυτές τις (αναγκαστικά) πρόχειρες βάσεις που στήθηκαν για να στηρίξουν το οικοδόμημα της νέας σεζόν, θα είναι μία ομάδα που θα δίνει μάχη σε κάθε αγώνα για να μην ηττάται. Και η εικόνα αυτή δεν νομίζω ότι θα αλλάξει ιδιαίτερα ακόμα κι αν προστεθούν στο ρόστερ οι Μάντζιος και Μόρας.
  • Κοντολογίς…
… έρχονται μήνες δύσκολοι για την ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (το Football-ista θα δώσει το παρών
μεταφέροντάς σας όλα όσα θα εκτυλίσσονται για 14 ημέρες στο Τσέστερ) θα φανεί αν αυτά τα παιδιά που επελέγησαν πολλά εκ των οποίων σε άλλες εποχές θα στελέχωναν μόνο τη β’ ομάδα διαθέτουν εκτός από φλόγα και επιθυμία και τις δυνατότητες να σταθούν επαξίως.

Αν προσεγγίσουμε αμιγώς αγωνιστικά την κατάσταση, η Ένωση διανύει την πλέον οριακή φάση της ιστορίας της. Ακροβατεί σε ένα τεντωμένο σχοινί για το αν θα καταφέρει να διατηρηθεί στην πρώτη πεντάδα της Σούπερ Λίγκας (κάτι που με τις υπάρχουσες συνθήκες θα θεωρηθεί επιτυχία - όσο φτωχό κι αν ακούγεται ως ενδεχόμενο για την ΑΕΚ) ή αν θα υποχωρήσει στο γκρουπ δεύτερης ταχύτητας.

Υ.Γ.  Η καταγραφή της πραγματικότητας είναι σκληρή. Ως και απαισιόδοξη, ωστόσο είναι καλύτερα να κρατάμε χαμηλά τον πήχη όταν ακούμε ονόματα όπως ο Αρκούδας, ο Κουτρουμπής, ο Βλάχος, ο Φέτσης, ο Κοτσαρίδης, ο Τομαράς… 

Δεν φταίνε ασφαλώς τα παιδιά που κυνηγούν το όνειρό τους. Ωστόσο κάποιους από αυτούς δεν τους είχαμε ξανακούσει. Και ποιος δεν θα ήθελε να αποδειχθούν άξιοι και «μπαλαδόροι». Όλοι θα χαμογελάσουμε με μία ΑΕΚ ικανή για μία μικρή επανάσταση. Ως τότε όμως, ας μην παραμυθιαζόμαστε…

Περισσότερα »