Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Σάντος: "Ανοίγει νέος κύκλος"

Για τη νέα εποχή στην εθνική ομάδα μίλησε ο Φερνάντο Σάντος, εξηγώντας τις επιλογές του για το φιλικό με τη Νορβηγία την Τετάρτη, 15/08, στο Όσλο. "Η πόρτα είναι ανοικτή για όλους", δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής για τη μετά Euro εποχή.


Η πόρτα είναι ανοικτή για όλους. Έχουμε ένα γκρουπ 30-35 παικτών πιο κοντά στην Εθνική. Αυτό το φιλικό μας εξυπηρετεί για να δούμε κάποιους ποδοσφαιριστές στο πώς θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Εθνικής

Πάνω στο πλάνο του Παγκοσμίου Κυπέλλου έγιναν οι συγκεκριμένες κλήσεις.
Από την προετοιμασία που είχε γίνει στην Αυστρία πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δώδεκα με δεκατρείς παίκτες δεν έχουν κληθεί σήμερα

Κάποιοι από αυτούς έχουν τελειώσει την καριέρα τους, όπως ο Χαλκιάς και ο Λυμπερόπουλος, και κάποιοι άλλοι δεν έχουν ομάδες, όπως ο Σηφάκης, ο Καραγκούνης και ο Γκέκας. Δεν μπορείς να κληθείς στην Εθνική, εάν δεν έχεις ομάδα.

Το έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι όποιος δεν ανήκει σε κάποιον σύλλογο, δεν έχει πιθανότητα να κληθεί στην Εθνική. Έχουμε ένα γκρουπ παικτών που μόλις τώρα ξεκίνησε προετοιμασία, όπως οι Τζαβέλλας, Φωτάκης και Τζόρβας

Ο Φετφατζίδης και ο Μαλεζάς δεν ήταν στις κλήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους υπολογίζω. Ήθελα να δω κάποια άλλα πρόσωπα στο συγκεκριμένο φιλικό. Ο Σιόβας έχει κληθεί ξανά, αν και δεν έχει παίξει, ενώ ο Αθανασιάδης έχει αγωνιστεί στην Εθνική. Ήθελα και τους δύο να τους δω.

Για πρώτη φορά κλήθηκαν οι Μαυρίας, Βελλίδης και Δημούτσος, επειδή τους έχω δει στο πρωτάθλημα και έχω μείνει ικανοποιημένος. Θέλω να τους δω και στην Εθνική. Υπάρχουν άλλωστε και δύο τραυματισμοί, του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Μάκου.

Είμαι σίγουρος ότι όποιος έχει έρθει στην Εθνική δείχνει αφοσίωση και διάθεση για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των προπονήσεων. Θα κάνουμε μόνο δύο προπονήσεις και δεν θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε στην τακτική

Θέλω οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν πολύ καλά. Ανοίγει ένας νέος κύκλος, μια νέα εποχή. Ο φάκελος του Euro έκλεισε με απόλυτη επιτυχία. Θέλω να ξεκινήσουμε καλά, πρώτα από όλα στο φιλικό με τη Νορβηγία και στη συνέχεια τα επίσημα ματς.

Σε ένα βαθμό είμαι ανήσυχος και προβληματισμένος. Θα πρέπει να προσπαθήσω να βρω λύσεις σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις, αν παραστεί ανάγκη σε κάποια επίσημα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι παίκτες θα δώσουν το 100% και όλοι μαζί θα πετύχουμε τον στόχο.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Ο Ρόσι επέστρεψε στη Yamaha

Δύο χρόνια μετά το "βελούδινο διαζύγιο" ο Βαλεντίνο Ρόσι επιστρέφει στη Yamaha. Ο Ρόσι θα αγωνίζεται δίπλα στον Χόρχε Λορένθο για τα επόμενα δύο χρόνια.


Το ιταλικό όνειρο της συνεργασίας της Ducati με τον Βαλεντίνο Ρόσι αποδείχθηκε εφιάλτης για όλους και η Dorna ανάσανε με ανακούφιση που ο διασημότερος οδηγός του πρωταθλήματος θα έχει και πάλι τη δυνατότητα να διεκδικεί νίκες.

Η Yamaha ανακοίνωσε την επιστροφή του εννέα φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στην ομάδα δύο χρόνια μετά το... συναισθηματικό διαζύγιο των δύο πλευρών.

Για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ρόσι θα αγωνίζεται με τη Yamaha με στόχο να κλείσει ένδοξα την καριέρα του στο MotoGP.
Τις επόμενες μέρες θα γίνει ξεκάθαρη η θέση του Ρόσι στη Yamaha εν συγκρίσει με τον Χόρχε Λορένθο, ο οποίος λογικά θα παραμείνει ως ο Νο1 οδηγός.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Κώστας Τσάνας κάλεσε 18 παίκτες στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για την φιλική αναμέτρηση με την Πολωνία (15/8) που θα γίνει στην Κοζάνη.


Τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίζουν την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων για την φιλική αναμέτρηση με την Πολωνία ανακοίνωσε ο Κώστας Τσάνας.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 παίκτες για το ματς που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης την προσεχή Τετάρτη (15/8, 19.00)
  • Στην αποστολή είναι οι: 
Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ), Ανδρέας Γιαννιώτης (Ολυμπιακός), Μανώλης Τζανακάκης (Εργοτέλης), Γιάννης Ποτουρίδης (Ολυμπιακός), Τάσος Λαγός (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (ΑΕΚ), Αλέξης Αποστολόπουλος (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Μπάλλας (Ατρόμητος), Θάνος Πέτσος (Γκρόιτερ Φιρτ), Πέτρος Μάνταλος (Skoda Ξάνθη), Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Ολυμπιακός), Απόστολος Βέλλιος (Έβερτον), Δημήτρης Πέλκας (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Διαμαντάκος (Ολυμπιακός), Γιώργος Κατίδης (Άρης), Θανάσης Καραγκούνης (Ατρόμητος), Μπάμπης Λυκογιάννης (Ολυμπιακός).

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων θα προπονηθεί στις 13 και 14 Αυγούστου (19.00) στο Βατερό, ενώ διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Πηγή:  Sport24

Περισσότερα »

Βελλίδης: "Πραγματοποιήθηκε το όνειρο μου"

Μάρκος Βελλίδης, Χάρης Μαυρίας και Ελίνι Δημούτσος αναφέρθηκαν στην πρώτη τους κλήση στην εθνική μας ομάδα για το φιλικό με την Πολωνία. Διαβάστε τι είπαν....


Για την πρώτη τους κλήση στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ενόψει του φιλικού με την Πολωνία μίλησαν οι Μάρκος Βελλίδης, Χάρης Μαυρίας και Ελίνι Δημούτσος.

Οι τρεις παίκτες με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τόνισαν πως είναι μεγάλη τιμή η πρόσκληση του Φερνάντο Σάντος και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τα μέγιστα.
  • Βελλίδης: "Είμαι πραγματικά πανευτυχής. Όλες οι προσπάθειές μου τον τελευταίο καιρό δικαιώθηκαν και το μεγαλύτερό μου όνειρο, αυτό της συμμετοχής μου στην Εθνική Ομάδα, πραγματοποιήθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάντος που με επέλεξε για αυτό το ματς. Στόχος μου είναι να αντεπεξέλθω στις μεγάλες απαιτήσεις της ομάδας και να μπορέσω να προσφέρω σ' αυτή τα μέγιστα".
  •  Μαυρίας: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση στην Εθνική Ανδρών. Είναι πανέμορφο το συναίσθημα να αγωνίζεται με το εθνόσημο στη φανέλα, πόσο μάλλον με την Εθνική Ανδρών. Θέλω να δουλέψω σκληρά για να βρίσκομαι συνέχεια σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο".
  • Δημούτσος: "Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα βρεθώ σε αυτή τη μεγάλη ομάδα και ότι η κλήση από τον κ. Σάντος αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα".
 Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »

Νέος στόχος ο Σκιλασί

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Ολυμπιακός εντόπισε το βασικό του στόχο μετά το "ναυάγιο" με τον Κανού και κινείται για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Σκιλασί.


Ο 32χρονος παίκτης έχει προταθεί στον Ολυμπακό και παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα ερυθρόλευκα, ενώ το κασέ του υπολογίζεται στις 800.000 με 900.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τις επαφές με το γάλλο στόπερ και κάποιες πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία. Το κόστος της μεταγραφής του Σκιλασί ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις.

Πάντως, οι ερυθρόλευκοι έχουν στα υπόψιν κι άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Μίλαν Μπίσεβατς, του Γκάμπριελ Χάιντσε και του Ονιέγου της Σπόρτινγκ, ο οποίος έχει ενημερωθεί να ψάξει για ομάδα.

Πηγή:  Sport.GR

Περισσότερα »

Τέταρτος ο Γιαννιώτης!

Ο Σπύρος Γιαννιώτης πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στα 10.000μ. ανοιχτής θάλασσας, αλλά έχασε το χάλκινο μετάλλιο στο... νήμα από τον καναδό, Βάιντερμπεργκερ. Χρυσός ο τυνήσιος, Μελούλι.


Ο έλληνας πρωταθλητής έκανε εξαιρετική κούρσα και στον τελευταίο γύρο έδειχνε να βαδίζει προς το χάλκινο μετάλλιο. Ωστόσο, στα τελευταία μέτρα έδειξε να κουράζεται και έχασε τη μάχη από τον Βάιντερμπεργκ.

Ο τυνήσιος Μελούλι πήρε με άνεση το χρυσό μετάλλιο (1:49:55.1), ενώ δεύτερος ήταν ο γερμανός Λουρτζ (1:49:58.5). O Βάιντερμπεργκερ που πήρε το χάλκινο μετάλλιο τερμάτισε σε 1:50:00.3, ενώ ο Γιαννιώτης έκανε 1.50.05.3.

Ο Γιαννιώτης έχασε την ευκαιρία να χαρίσει στη χώρα μας το πρώτο μετάλλιο στην κολύμβηση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 1896, αλλά η 4η θέση στην ανοιχτή θάλασσα είναι το καλύτερο πλασάρισμα έλληνα κολυμβητή στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και δικό του, μετά την 5η θέση που είχε κατακτήσει στα 1.500μ. ελεύθερο στους Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Πηγή:  Sport.GR

Περισσότερα »

«Σοβαρότητα αλλά δεν είμαστε φαβορί»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα χαρακτήρισε φαβορί την Μαλάγα και ξεκαθάρισε πως το πιο σημαντικό είναι η εξασφαλισμένη συμμετοχή του «τριφυλλιού» στην Ευρώπη.

  
Αναλυτικά η δήλωση του Πορτογάλου στο σάιτ της ΠΑΕ:
«Η Μάλαγα είναι μια καλή ομάδα. Πέρσι τερμάτισε 4η στο ισπανικό πρωτάθλημα και διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλά όχι και μεγάλη ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Εμείς όπως πάντα με ηρεμία θα κάνουμε την ανάλυση μας και θα καταστρώσουμε τα σχέδια μας ενόψει των δύο αναμετρήσεων.

Δεν θα έλεγα ότι είμαστε το φαβορί καθώς η Μάλαγα αγωνίζεται σε μια πολύ δυνατή λίγκα. Βέβαια γνωρίζουμε ότι τελευταία αντιμετωπίζει προβλήματα. Το σίγουρο είναι ότι θα αντιμετωπίσουμε τα δύο παιχνίδια με μεγάλη σοβαρότητα και το πιο σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη».

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Στα Μέτρα του..

Την Αυστριακή Ραπίντ Βιέννης θα αντιμετώπιση ο Δικέφαλος του Βορρά για την Επόμενη φάση του  Europa League.

Ας πάρουμε μια πρώτη γεύση από το πανέμορφο στάδιο στην πόλη της Βιέννης



Το πρωτάθλημα Αυστρίας έχει ειδή ξεκινήσει και βρίσκεται στην 3 αγωνιστική.
Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ σε 3 παιχνίδια έχει 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση
  • Τα Παιχνίδια :

Πηγή: Footballista

Περισσότερα »

Νέος τραυματισμός για Άλβες

Νέος τραυματισμός για τον Ντάνι Άλβες με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα πάντως να αισιοδοξούν πως ο Βραζιλιάνος θα προλάβει την πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.


Άτυχος για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες στάθηκε ο Ντάνιελ Άλβες.
Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξανά στον αστράγαλο και αναμένεται να μείνει εκτός για κάποιες μέρες.


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έσπασε την κλείδα του, μόνο που σύμφωνα με την Μπαρτσελόνα ο τραυματισμός του αυτή τη φορά πολύ πιο μικρός. Οι Καταλανοί δεν ανησυχούν και ελπίζουν πως θα τον έχουν στη διάθεσή τους στην πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Ρεάλ Σοσιεδάδ (19/8).

Ωστόσο, αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο είναι ο Άλβες να μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (23/8) για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Άλλωστε η πρώτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν αποκλείεται να αναβληθεί.

Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »

Επικυρώνεται η συμφωνία

Αυτή την ώρα συντάσσεται το μνημόνιο συνεργασίας Α.Σ. ΠΑΟΚ-Σαββίδη και σε λίγη ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία.


Κατέληξαν σε συμφωνία ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη στην διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, στο οποίο δίνει το παρών και ο οικονομικός διευθυντής των επιχειρήσεων του Σαββίδη, Αντον Κοντάρεφ.

Τελικά η πρόταση Σαββίδη (για ένα ποσό 600.000 ευρώ ετησίως που θα δίνει η ΠΑΕ στον Α.Σ.) γίνεται δεκτή και το μόνο που μένει είναι να ολοκληρωθεί η σύνταξη του μνημονίου συνεργασίας, κάτι που έχουν αναλάβει αυτή την ώρα οι δικηγόροι των δύο πλευρών.

Υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες λεπτομέρειες προς διευκρίνιση (για παράδειγμα ο Ερασιτέχνης προτείνει να δοθεί μεγαλύτερο ποσό την πρώτη από τις πέντε χρονιές που θα εφαρμοστεί η συμφωνία και να αφαιρεθεί ισομερώς από τις υπόλοιπες, πρόταση πάνω στην οποία αναμένεται η απάντηση της πλευράς Σαββίδη).

Το δεδομένο είναι πως υπάρχει συμφωνία και αναμένεται άμεσα να μπουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ τα πρώτα εκ. ευρώ από την πλευρά Σαββίδη και ο ομογενής επιχειρηματίας να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Το προφίλ της Μάλαγα

Από την "αραβική άνοιξη" στα δισεπίλυτα οικονομικά προβλήματα. Το θαύμα της Μάλαγα μετατράπηκε μέσα σε λίγες εβδομάδες σε εφιάλτη, με μοναδική διέξοδο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ.


Η ομάδα της Ανδαλουσίας διασώθηκε από χρεοκοπία πέρυσι, όταν την εξαγόρασε ο ζάμπλουτος Άραβας. Οι αθλητικές επενδύσεις έπιασαν τόπο κι η Μάλαγα τερμάτισε 4η παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό από Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβάντε, Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο. 

Στόχος ήταν, εντός λίγων ετών, η ομάδα να κοιτάξει στα μάτια το clasico, ωστόσο το Μάιο αποκαλύφθηκε το πρόβλημα που έκρυβαν επιμελώς οι ιθύνοντες κάτω από το χαλάκι: η αραβική στρόφιγγα είχε κλείσει. 

Οι παίκτες δεν λάμβαναν τους παχυλούς μισθούς τους και οι εξηγήσεις από το Κατάρ ήταν ξεκάθαρες: θα βάζουμε χρήματα, όταν ο σύλλογος μας αποφέρει χρήματα. Το μήνυμα εστάλη και μέσα σε λίγες εβδομάδες άρχισε η αποδόμηση του αξιόλογου συνόλου που έχτισαν Ζεσουάλδο Φερέιρα και Πελεγκρίνι. 

Τα μεγάλα "αστέρια" αναζητούν τρόπους να απεμπλακούν από το... american dream και τα πάντα είναι ρευστά, όσον αφορά στο μέλλον του συλλόγου.

Πηγή: Contra.GR

Περισσότερα »

Έτρεξε στα 4Χ400 με σπασμένο πόδι

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Αμερικανός σπρίντερ Μαντέο Μίτσελ κατάφερε να ολοκληρώσει την κούρσα στην προκριματική σειρά της σκυταλοδρομίας των 4Χ400 μέτρων των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, παρά το γεγονός πως στα μισά της κούρσας έσπασε το πόδι του.


Ο 25χρονος δρομέας, που ξεκίνησε πρώτος από την αμερικανική τετράδα την προκριματική κούρσα, μετά τα 200 μέτρα ένιωσε μια ενόχληση στο πόδι του, όμως δεν τα παράτησε. Συνέχισε και κατάφερε να παραδώσει την σκυτάλη στον επόμενο συναθλητή του, με τις ΗΠΑ να παίρνουν την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος.

Η είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Πέμπτης από την αμερικανική ομοσπονδία στίβου. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας Μαξ Σίγκελ, δήλωσε σχετικά: "Ο Μαντέο αποτελεί πηγή έμπνευσης και έγινε ήρωας για τους συναθλητές του. Χωρίς το κουράγιο του και την αποφασιστικότητά του να τερματίσει, η ομάδα των ΗΠΑ δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στον τελικό".

Ο Μίτσελ μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Ολυμπιακού Χωριού, όπου η ακτινογραφία έδειξε πως έχει σπάσει την περόνη του αριστερού του ποδιού.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Μόνο ΑΠΟΕΛ!

Οι Γαλαζοκίτρινοι έγιναν η μοναδική κυπριακή που προκρίνεται στα playoffs του Europa League μετά τη νίκη επί της Ααλεζουντ (0-1). Ηττα στα πέναλτι για Ομόνοια, διακοπή στο ματς της Ανόρθωσης!

  •  Πέρασε με δύο νίκες το ΑΠΟΕΛ
Το όνομα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μπει στην κληρωτίδα για τα playoffs του Europa League την Παρασκευή (10/08) μετά και τη δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά στην Νορβηγία επί της Ααλεζουντ με 0-1. Οι Γαλαζοκίτρινοι είχαν επικρατήσει και στον πρώτο αγώνα με 2-1 αν και είχαν βρεθεί να χάνουν και αυτό έκαναν και τώρα χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Αδόρνο στο 36'. 

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Στιούαρτ στο 5', όμως χωρίς το ΑΠΟΕΛ να πιάσει μεγάλα στάνταρ απόδοσης υποχρεώθηκαν να πουν «αντίο» στο αήττητο που διατηρούσαν στο Color Line Stadium για περίπου δύο χρόνια.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Πρόταση από ΤΣΣΚΑ για Μιραλάς

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ως γνωστόν ενδιαφέρεται για τον Κέβιν Μιραλάς και τον έχει καιρό σημαδεμένο στη λίστα της, φέρεται να ετοιμάζει επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό.

 
Μετά την Αρσεναλ και την Λίβερπουλ άλλη μια ομάδα φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι δύο Αγγλικές ομάδες έχουν αντίζηλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία παρουσιάζεται από τον Βρετανικό Τύπο διατεθειμένη να πληρώσει στον Ολυμπιακό τα οκτώ εκ. ευρώ της ρήτρας του Βέλγου στράικερ.

Σημειώνεται ότι η «ομάδα του στρατού» είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον παίκτη και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Ο Ολυμπιακός δεν παραχωρούσε τότε τον Μιραλάς, όπως και τώρα δεν ενδιαφέρεται να τον πουλήσει, ενώ και ο 24χρονος σταρ επιθυμούσε να παραμείνει στον Πειραιά.

Όπως φαίνεται όμως οι Ρώσοι ετοιμάζονται να επανέλθουν για τον ταχύτατο επιθετικό των ερυθρολεύκων, μετά το «ναυάγιο» με την περίπτωση του Ματίας Σουάρες.

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα οι Μοσχοβίτες ήταν πολύ κοντά στο να αποκτήσουν τον Αργεντινό στράικερ της Άντερλεχτ, ο οποίος όμως κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις λόγω προβλήματος στο γόνατο.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

"ΚΑΤΣΕ" ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ..(Pic)

Ποιος θα το περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα καρδιοχτυπήσει τους φίλους του, μετά από το 0-2 του πρώτου αγώνα στο Ισραήλ, με την απογοητευτική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου όπου εκτός του γκολ που δέχτηκε μόλις στο 7ο λεπτό από αδράνεια της άμυνας, κινδύνεψε να δεχτεί και δεύτερο στο 28', όταν ο Γλύκος έσωσε κυριολεκτικά την ομάδα μας αποκρούοντας το πλασέ του Εντλόβου που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ. 


Ποιος θα περίμενε όμως ότι ένα παίκτης από τις Ακαδημίες, θα μπορούσε να αλλάξει την κακή εικόνα της ομάδας μας και να την βοηθήσει όχι μόνο να ανατρέψει το σκορ, αλλά να μετατρέψει ένα αγχωτικό παιχνίδι σε περίπατο... 


Η είσοδος λοιπόν του Κάτσε με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου στη θέση του ανέτοιμου Φωτάκη και η παράλληλη αγωνιστική άνοδος όλων των παικτών του ΠΑΟΚ, έφεραν αυτό το 4-1, που συνοδεύτηκε από καλό ποδόσφαιρο και πολλές τελικές προσπάθειες.... 


Η παρουσία του Κάτσε έφερε την ηρεμία στο παιχνίδι του Λάζαρ που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, με τους μέτριους στο πρώτο ημίχρονο Γεωργιάδη και Ρομπέρ να τον ακολουθούν και να δημιουργούν πολλά ρήγματα στην άμυνα των Ισραηλινών, με τον Γάλλο να δείχνει την αποτελεσματικότητά του και στο σκοράρισμα. 


Πολύς καλός και ο Κλάους της επανάληψης που σημείωσε δύο γκολ, με το δεύτερο μάλιστα να το σημειώνει με εκπληκτικό τακουνάκι, ένα γκολ πραγματικά για highlight... 

Παρθενικό γκολ και για τον Δημήτρη Πέλκα στις καθυστερήσεις του αγώνα, που έδειξε ακόμα μια φορά ότι δεν είναι τυχαίο που του έδωσε τη φανέλα με το "10" ο Γιώργος Δώνης. Αν συνεχίζουν να δουλεύουν αυτά τα παιδιά και ακούνε τον προπονητή τους, θα τους καμαρώνουμε για πολλά ακόμα χρόνια...

Πηγή:  Fc-PAOK.GR

Περισσότερα »

Αστέρας ατυχίας

Ο Αστέρας Τρίπολης αποκλείστηκε από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ μετά την "λευκή" ισοπαλία με την Μαρίτιμο στην Πορτογαλία. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν ανώτερη, ενώ ο Τσίμο είχε δοκάρι.


Οι Αρκάδες υποχρεώθηκαν σε "λευκή" ισοπαλία και με το 1-1 του πρώτου αγώνα αποχαιρέτησαν την διοργάνωση.

Ο Αστέρας Τρίπολης πλήρωσε το γκολ που δέχθηκε στο ματς της Τρίπολης αφού σήμερα (9/8) ήταν ανώτερος της Πορτογαλικής ομάδας.

Η πίεση που άσκησε ήταν ασφυκτική ενώ η Μαρίτιμο μετά το 70' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρούμπεν Φερέιρα.

Μοιραίος παίκτης για την ελληνική ομάδα ήταν ο Τσίμο ο οποίος από πλεονεκτική θέση στο 81' δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.
  • Οι συνθέσεις των ομάδων:
  • Mαρίτιμο(Πέδρο Μάρτινς): Σαλίν, Μπριγκέλ, Ζοάο Γκιγέρμε, Ρομπέρζ, Ρούμπεν Φερέιρα, Ζοάο Λουίζ, Ραφαέλ Μιράντα, Ντανίλο Ντίας(60' Ροντριγκάο Αντόνιο), Έλντον(73 Ίγκορ), Σάμι, Φιντέλις(78' Αντίλσον).
  • Αστέρας Τρίπολης(Σάκης Τσιώλης): Φάλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Αλβάρες(62' Μπακασέτας), Ουσέρο(74' Φραγκουλάκης), Χουανίτο, Τσίμο, Ράγιος, Περόνε.
  • Κίτρινες: Zoάο Λούις, Ράγιο, Τσαμπούρης
 Πηγή:  Sport24

Περισσότερα »

"Χρυσός" και στα 200 μέτρα ο Μπολτ (Vid)

Ο Γιουσέιν Μπολτ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 200 μέτρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.


Ο Τζαμακαϊνός υπεραθλητής επέβαλε από την εκκίνηση το νόμο του, άφησε πίσω τους αντιπάλους του -κυρίως τους συμπατριώτες του- και τερμάτισε με χρόνο 19':32''. Δεν κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ του, καμαρώνει όμως για το "νταμπλ" των χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων στα 100 και στα 200 μέτρα δυο διοργανώσεων, κάτι που ουδείς άλλος σπρίντερ είχε επιτύχει στο παρελθόν. Όπως στο Πεκίνο το 2008 έτσι και στο Λονδίνο το 2012, ο Μπολτ είναι ο "άνθρωπος-αστραπή", ο ανίκητος σπρίντερ, ο ολυμπιονίκης των ολυμπιονικών!
Η κούρσα των 200 μέτρων στον ολυμπιακό στίβο του Λονδίνου θα μείνει στην ιστορία και για έναν επιπλέον λόγο: Και στις τρεις θέσεις του βάθρου θα ανέβουν Τζαμαϊκανοί. Ακριβώς πίσω από τον Μπολτ τερμάτισαν οι συμπατριώτες του Γιόχαν Μπλέικ και Γουόρεν Γουίρ.
  • Τα αποτελέσματα:
1. Γιουσέιν Μπολτ (Τζαμάικα)       19.32
2. Γιόχαν Μπλέικ (Τζαμάικα)        19.44
3. Γουόρεν Γουίρ (Τζαμάικα)        19.84
4. Γουάλας Σπίρμον (ΗΠΑ)           19.90
5. Τσουράντι Μαρτίνα (Ολλανδία)    20.00
6. Κριστόφ Λεμέτρ (Γαλλία)         20.19
7. Αλεξ Κινόνιες (Ισημερινός)      20.57
8. Ανάσο Γιομποντουάνα (Ν.Αφρική)  20.69
  •  Δείτε το Video 

telik_diakosia_astrapi από G.Pavlidis

Πηγή: Contra 

Περισσότερα »

Χρυσό με παγκόσμιο ρεκόρ ο Ρουντίσα

Ο Ντέιβιντ Ρουντίσα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος των 800 μέτρων και το απέδειξε για μία ακόμη φορά, αφού στον τελικό του Λονδίνου νίκησε με 1:40.91, σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ.


Το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ στον στίβο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου καταρρίφθηκε το βράδυ της Πέμπτης. 

Καμαρώνει γι' αυτό ο Κενυάτης Ντέιβιντ Λεκούτα Ρουντίσα, ο οποίος έτρεξε τα 800 μέτρα σε χρόνο ένα λεπτό, 40 δευτερόλεπτα και 91 εκατοστά, βελτιώνοντας την προηγούμενη -δική του- επίδοση (1:41.01 από το 2010).

Στη δεύτερη θέση ένας μόλις 18 ετών δρομέας από την Μποτσουάνα, ο Νάιτζελ Έιμος, ενώ η τρίτη θέση του βάθρου θα έχει έναν ακόμη Κενυάτη, τον Τίμοθι Χάτουμ.
  • Τα αποτελέσματα του τελικού:
1. Ντέιβιντ Ρουντίσα (Κένυα) 1:40.91
2. Νάιτζελ Άμος (Μποτσουάνα) 1:41.73
3. Τίμοθι Κίτουμ (Κένυα) 1:42.53
4. Ντουέιν Σόλομον (ΗΠΑ) 1:42.82
5. Νικ Σίμοντς (ΗΠΑ) 1:42.95
6. Μοχάμεντ Αμάν (Αιθιοπία) 1:43.20
7. Αμπουμπακέρ Κακί (Σουδάν) 1:43.32
8. Άντριου Οσάτζιε (Μεγάλη Βρετανία) 1:43.77

Πηγή: Contra

Περισσότερα »