Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Εκτέλεση πέναλτι επιθετικού για γέλια και για κλάματα [video]

Μία από τις χειρότερες εκτελέσεις πέναλτι όλων των εποχών έκανε ο Τζόναθαν Σοριάνο της Σάλτσμπουργκ στην εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Ραπίντ Βιέννης. Ο Ισπανός επιθετικός πήρε φόρα και έστειλε την μπάλα στα...
ουράνια, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει το σκορ, προσφέροντας όμως γέλιο σε όποιον την είδε.

  • Η εκτέλεση πέναλτι του Σοριάνο μετά το 0:45 του βίντεο.

Περισσότερα »

Επιβεβαιώνει η Γιουβέντους για Γιορέντε

Η διοίκηση της Γιουβέντους επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την απόκτηση του Φερνάντο Γιορέντε.


Ο Βάσκος επιθετικός μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη φιναλίστ του περυσινού Europa League, ωστόσο δεν προτίθεται να το ανανεώσει, αφού σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα είναι δυσαρεστημένος με τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο τελευταίος δήλωσε πρόσφατα ότι επιθυμεί "το καλύτερο για την ομάδα και τον παίκτη", κάτι που σημαίνει ότι η Αθλέτικ θα προσπαθήσει να τον "μοσχοπουλήσει", καθώς αν παραμείνει και τη νέα σεζόν ο σύλλογος δεν θα βγει κερδισμένος οικονομικά.

Μετά την αποτυχία προσέγγισης των Ρόμπιν φαν Πέρσι, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Λουίς Σουάρες και Στέβαν Γιόβετιτς, η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 20 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον 27χρονο άσο.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή των "μπιανκονέρι" Μπέπε Μαρότα, οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Μπιλμπάο κάθε άλλο παρά εύκολες είναι επειδή η τελευταία δεν θέλει να τον πουλήσει.

Εξάλλου, η ισπανική "AS" αναφέρει ότι ενδιαφέρον για τον Γιορέντε έχει εκδηλώσει και η Τότεναμ, η αλήθεια όμως είναι πως ο παίκτης ενδιαφέρεται να αγωνιστεί σε ομάδα επιπέδου Champions League.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Συμφώνησε με Λόρενς

Στο πρόσωπο του Λίαμ Λόρενς ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Στο μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Ματέους Βίβιαν.


Η διοίκηση του "δικεφάλου" έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ιρλανδό μεσοεπιθετικό, ο οποίος αναμένεται σύντομα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Λίαμ Λόρνες γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1981 και άρχισε την καριέρα του από την Μάνσφιλντ. Μετά από πέντε σεζόν πήρε μεταγραφή έναντι 175.000 λιρών στη Σάντερλαντ, την οποία βοήθησε να ανέβει στην Premiership. 

Την επόμενη σεζόν η Σάντερλαντ υποβιβάστηκε και ο παίκτης δόθηκε δανεικός στη Στόουκ, από την οποία αποκτήθηκε έναντι 500 χιλ. λιρών. Το 2007-08, μάλιστα, κέρδισε το βραβείο του παίκτη της χρονιάς στη Στόουκ.

Το 2008 σημείωσε το πρώτο γκολ της Στόουκ στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο είχε σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο στη συνέχεια, όταν σκόνταψε πάνω στο λαμπραντόρ του. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση για να επανέλθει με κάποια γκολ στο τέλος της περιόδου. 

Τον Ιούλιο του 2009 κέρδισε καινούριο συμβόλαιο στην Στόουκ (με διάρκεια έως τον Ιούλιο του 2013), ωστόσο στις αρχές της επόμενης σεζόν πήγε αρχικά δανεικός και έπειτα με μεταγραφή στην Πόρτσμουθ.
Εκεί, όμως, μετά από λίγο καιρό άρχισαν να εμφανίζονται οικονομικά προβλήματα τα οποία έγιναν ιδιαίτερα σοβαρά πέρyσι, οπότε και δημιουργήθηκε χάσμα στις σχέσεις των δύο πλευρών. 

Ο Λόρενς μιλούσε δημόσια για το γεγονός ότι οι παίκτες ήταν αρκετό διάστημα απλήρωτοι, ενώ η πλευρά της Πόρτσμουθ, άφηνε αιχμές για σοβαρό τραυματισμό του Ιρλανδού στο γαστροκνήμιο. ο Λόρενς πήγε δανεικός στην Κάρντιφ στην οποία έκανε 13 συμμετοχές έχοντας και ένα γκολ.

Πηγή: Contra.GR

Περισσότερα »