Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Γουέλμπεκ πενταετίας στο "Ολντ Τράφορντ"

Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνίζεται την επόμενη πενταετία ο Ντάνι Γουέλμπεκ σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης.


Ο 21χρονος επιθετικός προέρχεται από μία σπουδαία σεζόν, στην οποία ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον χρησιμοποίησε ουκ ολίγες φορές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Εξάλλου, σημείωσε το νικητήριο γκολ της Αγγλίας στο συναρπαστικό αγώνα με τη Σουηδία για τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Η νέα συμφωνία του Ντάνι Γουέλμπεκ με τους "κόκκινους διαβόλους" θα του αποφέρει 75.000 λίρες εβδομαδιαίως.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Στο δικαστήριο Ριμπερί και Μπενζεμά

Οριστικό τέλος στην πολύκροτη υπόθεση που εμπλέκει τους Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά με μία ανήλικη ιερόδουλη, αναμένεται να μπει μέσα στους επόμενους μήνες.


Πριν από περίπου δυόμισι χρόνια, η Ζαχία Ντεχάρ είχε αποκαλύψει πως συνευρέθηκε ερωτικά με τους δύο Γάλλους διεθνείς, οι οποίοι έχουν καταθέσει πως δεν γνώριζαν την ηλικία της νεαρής.

Ο άσος της Μπάγερν είχε παραδεχθεί πως είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της, ενώ εκείνος της Ρεάλ αρνείται κατηγορηματικά όσα υποστηρίζει η ιερόδουλη: ότι δηλαδή συνευρίσκονταν από τότε που ήταν μόλις 16 ετών.

Ένας εκ των ερευνητών της υπόθεσης, ο Αντρέ Ντάντο δήλωσε:  "Κάποιοι από τους κατηγορούμενους αντιμετωπίζουν την κατηγορία της μαστροπείας. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποιος ακριβώς αυτή την στιγμή".

Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση είχε εμπλακεί και ο Σιντνέ Γκοβού. Η Ζαχία Ντεχάρ είχε υποστηρίξει πως συνευρέθηκε με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού όταν όμως είχε ενηλικιωθεί (εκείνος το αρνήθηκε).

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Δανείστηκε Βαλδές

Με τη φανέλα της Βαλένθια θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Νέλσον Βαλδές όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης.


Η ισπανική ομάδα έφτασε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ρούμπιν Καζάν για μονοετή δανεισμό του 29χρονου επιθετικού, με δικαίωμα αγοράς.

Μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού ο αθλητικός διευθυντής των "νυχτερίδων", Μπραούλιο Βάθκεθ δήλωσε αρχικά: "Ήταν δύσκολο να φτάσουμε σε συμφωνία γιατί ο Νέλσον χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τη διοίκηση της Ρούμπιν".

Και προσέθεσε: "Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τα πλάνα μας και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός με τους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς της ομάδας. Διαθέτει δύναμη, πάθος, ταχύτητα και ξεχωρίζει όταν είναι πιο προωθημένος. Τι άλλο να ζητήσουμε; Του έχουμε εμπιστοσύνη, θα βάλει γκολ".

Ο Νέλσον Βαλδές έχει εμπειρία από την Primera Division, αφού τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε στη νεοφώτιστη τότε Έρκουλες, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε 25 συμμετοχές και σημείωσε 8 γκολ.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Έκλεισε ο Κοντρέρας

Ο Πάμπλο Κοντρέρας παραχώρησε αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου και, σύμφωνα με τους Χιλιανούς, πήρε το αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο παίκτης βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον Ολυμπιακό.


Ο 34χρονος αμυντικός ευχαρίστησε την Κόλο Κόλο και τους οπαδούς της ομάδας, ενώ τόνισε πως στην ηλικία που βρίσκεται το δέλεαρ της συμμετοχής του στο Champions League έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.

"Φεύγω με μεγάλη λύπη που δεν μπορώ να βοηθήσω. Δουλέψαμε καταπληκτικά με το τεχνικό τιμ. Σκοπός μου ήταν πάντα να μπορώ να βοηθώ την Κόλο Κόλο. Η ελληνική κρίση με βοήθησε να έρθω εδώ. Αλλά επιμένω πως η ευκαιρία που μου δίνεται σε αυτή την ηλικία να παίξω στο Champions League υπερισχύει. Μου είναι πολύ δύσκολο... Μου ζήτησαν να μείνω.

Τις καλύτερες ευχές μου στην ομάδα. Η γυναίκα και τα παιδιά μου ανυπομονούν να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και πήραν κι εκείνοι επίσης την απόφαση. Για την ηλικία μου, η ευκαιρία είναι μεγάλη. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που το έκανε πράξη", τόνισε αρχικά ο αρχηγός της εθνικής Χιλής.

Και συνέχισε:"Δεν είχα ποτέ καμία διαφωνία με τους οπαδούς. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να συνεισφέρω πραγματικά και ζητώ συγνώμη για αυτό. Εκεί που πηγαίνω, θα εξακολουθώ να είμαι οπαδός της Κόλο Κόλο".

Μόλις ο Κοντρέρας ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, τον λόγο πήρε ο αθλητικός διευθυντής της Κόλο Κόλο, Χουάν Γκουντιέρες, υποστηρίζοντας τα εξής:

"Μιλήσαμε με τον Ομάρ (σ.σ. Ομάρ Λαμπρούνα, προπονητής της Κόλο Κόλο) και φυσικά θα ήθελε να τον δει να συνεχίζει, αλλά επίσης κατανοεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη ζωή. Η ευκαιρία να παίξει στο Champions League ήταν μεγάλη για τον Πάμπλο".

Πηγή: Contra.GR

Περισσότερα »

Μπηχτές Λουκακού κατά Τσέλσι

Ο Ρομελού Λουκακού έφυγε από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού και σε δηλώσεις του για την επιλογή να αποχωρήσει άφησε αιχμές κατά των Μπλε.


Το προηγούμενο καλοκαίρι η Τσέλσι έκανε ένα σπουδαίο deal με τη μεταγραφή του 18χρονου άσου της Άντερλεχτ, Ρομελού Λουκακού, έναντι του ποσού των 18 εκ. ευρώ.
Ένα χρόνο μετά τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα τα περίμεναν οι δυο πλευρές, με τον Λουκακού να δίνεται δανεικός στην Γουέστ Μπρομ.

Σε δηλώσεις του για την επιλογή να αφήσει την Τσέλσι, ο Λουκακού μίλησε με όχι και τόσο καλά λόγια για τους Μπλε, τονίζοντας πως στην Τσέλσι έχασε την όρεξη του για ποδόσφαιρο.

"Δεν μπορούσα να με δω στην Τσέλσι με τίποτα. Θυσίασα ένα χρόνο από την καριέρα μου μαζί τους και δεν θέλω να επαναληφθεί το ίδιο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είμαι ευχαριστημένος που βρέθηκε λύση. Πήγε στον προπονητή την πρώτη μέρα της προετοιμασίας και του είπα πως θέλω να φύγω. Ο Ρομπερτό μου τόνισε πως δεν υπάρχουν πολλοί επιθετικοί και θα πάρω ευκαιρίες, όμως δεν το σκέφτηκα. Αρρώστησα με το να βλέπω τους άλλους από τον πάγκο. Έπαιξα μόλις 12 ματς και όταν έκανα καλή εμφάνιση με έκαναν αλλαγή"!

Κλείνοντας, τόνισε: "Έχασα την όρεξη του για ποδόσφαιρο πέρσι, όμως η πρόταση και η ευκαιρία της Γουέστ Μπρος είμαι σαν απελευθέρωση για μένα".

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Νέα πρόταση 18 εκ. ευρώ για Σονγκ η Μπαρτσελόνα

Τα ρέστα της παίζει η Μπαρτσελόνα στην υπόθεση μεταγραφής του Άλεξ Σονγκ, προσφέροντας 18 εκ. ευρώ στην Άρσεναλ.


Μπορεί ο Αρσέν Βενγκέρ να δήλωσε πρόσφατα πως δεν έχει σκοπό να πουλήσει παίκτες, μιας και η Αρσεναλ πάει για τον τίτλο, όμως μία πρόταση 18 εκ. ευρώ δεν μπορεί ν αφήσει ασυγκίνητο κανέναν.
Αυτό είναι το ποσό που προσφέρει η Μπαρτσελόνα στους "κανονιέρηδες" σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, για τον 25χρονο αμυντικό μέσο.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Μαρτομέου, βρίσκεται ήδη στην Αγγλία για τις διαπραγμεύσεις με τον αγγλικό σύλλογο, έτσι ώστε να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το deal.

Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »

Είχε ρυθμό, "κέρδισε" παίκτες ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Skoda Ξάνθης με 2-1 σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (14/8) στην Τούμπα. Σκόρερ χρίστηκαν ο Ονουάτσι στο 49', ο Γεωργιάδης στο 71' και ο νεαρός Δεληγιαννίδης στο 87'.


Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε γρήγορος, με άκρως επιθετικές τάσεις στον φιλικό αγώνα κόντρα στην Ξάνθη (2-1) και "κέρδισε" παίκτες εν όψει της συνέχειας, όπως τον Λόρενς, τον Σταφυλίδη που επανήλθε και τον νεαρό Δεληγιαννίδη που σκόραρε στο 87'.

Ο "Δικέφαλος", αρχικά, ισοφάρισε με τον Γεωργιάδη στο 71' το γκολ που πέτυχε ο Ονουάτσι στο 49'. Ντεμπούτο του Λόρενς με την φανέλα των "ασπρόμαυρων"

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Φωτάκη δεξιά στο 4-4-2 και τον Γεωργιάδη να πλαισιώνει τον Γιάννου στην γραμμή κρούσης. Ο "Δικέφαλος" είχε ρυθμό, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία της Ξάνθης, όμως, παρουσίασε και πάλι κάποια αμυντικά κενά, τα οποία επέτρεπαν στους παίκτες των φιλοξενουμένων να βγαίνουν με αξιώσεις στην επίθεση.

Ο Γιώργος Δώνης, πάντως, κέρδισε παίκτες εν όψει της συνέχειας, όπως ο Λόρενς που έδειξε έτοιμος, ο Σταφυλίδης που επανέκαμψε μετά τον τραυματισμό του και ο Δεληγιαννίδης που σημείωσε ένα γκολ.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

«Πατάει» Μαδρίτη ο Μόντριτς

Θέμα ημερών... αν όχι ωρών είναι όπως φαίνεται να βρεθεί επί ισπανικού εδάφους ο Λούκας Μόντρις, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης.


Μόνο τα διαδικαστικά απομένουν για να ολοκληρωθεί ένα από τα πιο ηχηρά deal του φετινού καλοκαιριού, αφού οι «μερένχες» τα έχουν βρει σε όλα με την Τότεναμ, για την αγορά του Κροάτη άσου. Η «χρυσή» τομή τελικά βρέθηκε τελικά στα 32 εκ. ευρώ, έπειτα και από τις πιέσεις που δέχτηκαν οι Λονδρέζοι από τον παίκτη τους, ενώ θα υπάρχουν και κάποια μπόνους ακόμα, το ποσό των οποίων φτάνει στα 5 εκ. ευρώ.

Άμεσα μάλιστα, πιθανώς και την Πέμπτη, ο 26χρονος μέσος θα μεταβεί στην ιβηρική χερσόνησο, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει με τους πρωταθλητές Ισπανίας. 

Η έλευση πάντως του Μόντριτς είναι πολύ πιθανό να δρομολογήσει εξελίξεις και στο θέμα του Κακά, που δείχνει να μην υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο, την στιγμή που έντονο είναι το ενδιαφέρον της Μίλαν.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Και τώρα... Μουντιάλ

Στον αστερισμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου αρχίζει να κινείται πλέον η Εθνική μας ομάδα, που ξεκινάει την προετοιμασία της για τα προκριματικά του Σεπτεμβρίου, από το φιλικό με την Νορβηγία (21:00, ΟΤΕ Sport 1).

 
Το Euro και η εξαιρετική πορεία της «γαλανόλευκης» που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, ανήκουν πια στο παρελθόν, καθώς για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανοίγει πλέον ένας νέος κύκλος. Η γραμμή... εκκίνησης βρίσκεται στο Όσλο, εκεί που σήμερα το βράδυ η Εθνική θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τους Νορβηγούς, με τον Φερνάντο Σάντος να έχει αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή, αλλά και μία ηχηρή απουσία.

Ο μεγάλος απών δεν είναι άλλος από τον αρχηγό Γιώργο Καραγκούνη, που βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση ομάδας, ωστόσο Βελλίδης, Μαυρίας και Δημούτσος παίρνουν για πρώτη φορά το... χρίσμα στην Εθνική Ανδρών.

Το... αγαπημένο 4-3-3 του Πορτογάλου τεχνικού πιθανότατα δεν θα αλλάξει, με την ενδεκάδα να απαρτίζεται από τους: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης, Μανιάτης, Νίνης, Σαμαράς και Σαλπιγγίδης. Πάντως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο στο δεύτερο μέρος του αγώνα, το σύστημα να γυρίσει σε 4-4-2.

Από την άλλη πλευρά οι Νορβηγοί θα παίξουν επίσης με 4-3-3, με τους εκλεκτούς του Έγκιλ Όλσεν να είναι εκτός απροόπτου οι: Γιόρσταϊν (τέρμα), Ρούουντ, Χάνγκελαντ, Ντέμιντοφ, Ρίισε (άμυνα από δεξιά προς αριστερά), Γένσεν (μπροστά από τους αμυντικούς), Χένρικσεν, Πέντερσεν, Ελγιουνούσι, Χούσεκλεπ, Αμπντελάουε (επίθεση). Παράλληλα στην αποστολή βρίσκονται και οι Χέγκλι, Πέτερσεν, Ρόγκνε, Εϊκρεμ, Γκρίντχαϊμ, Νόρντβαϊτ, Μπράατεν και Σέντερλουντ.

Το ρεκόρ των 104 συμμετοχών του Τόρμπορν Σβένσεν ισοφαρίζει σήμερα ο Γιον ΆΡν3ε Ρίισε.
  • Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιρλανδός Άλαν Κέλι και βοηθοί του Όλι ΜακΓκρέιθ, Ντάγκλας, με 4ο τον Νορβηγό Χάγκλουντ.
 Πηγή: Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Αφεντικό κι επίσημα ο Σαββίδης

Σε ρυθμούς... Σαββίδη κινούνται κι επίσημα πλέον στον ΠΑΟΚ, αφού ο ομογενής επιχειρηματίας είναι και τυπικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

 
Ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί με την διοίκηση του συλλόγου στον ειδικό λογαριασμό για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να λαμβάνουν και την σχετική ενημέρωση. Αυτό σημαίνει ότι ο πλέον είναι και με την... βούλα το αφεντικό των «ασπρόμαυρων», αφού έχει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Από εκεί και πέρα άπαντες σηκώνουν άμεσα... μανίκια, για να τρέξουν όλα τα θέματα -αγωνιστικά και μη- που αφορούν τον «δικέφαλο του βορρά». Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Ζήσης Βρύζας θα συνεχίσει να είναι ο επικεφαλής, έχοντας άλλωστε κι εξαιρετικά δείγματα γραφής από την μέχρι τώρα προσφορά του στον προεδρικό θώκο της ομάδας.

Σχετικά με τα μεταγραφικά, δύσκολα θα γίνουν όπως όλα δείχνουν περαιτέρω κινήσεις, σημαντικό ωστόσο ζήτημα είναι αυτό του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ήδη έχει υπάρξει μία κατ' αρχήν συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον παίκτη, η οποία και προβλέπει 600.000 ευρώ για την επόμενη τριετία και 400.000 ευρώ για τον τέταρτο χρόνο, ωστόσο είναι πολύ πιθανό οι νέες συζητήσεις που θα γίνουν να θέσουν το θέμα επί διαφορετικής βάσης.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Τα... σκάει για Μιραλάς η Έβερτον

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, η Έβερτον είναι έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα του Μιραλάς και να πάρει τον Βέλγο στο Μέρσεϊσάιντ τις επόμενες ώρες.

 
«Η Έβερτον είναι έτοιμη άμεσα να επενδύσει ένα μέρος των χρημάτων που πήρε από την πώληση του Τζακ Ρόντγουελ ολοκληρώνοντας μια μεταγραφή ύψους 5,3 εκατ. λιρών για τον Κέβιν Μιραλάς», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της dailymail με την μεταγραφή του Ρόντγουελ στη Σίτυ να έχει στοιχίσει 12 εκατομμύρια λίρες στους πρωταθλητές Αγγλίας.
Επιπλέον το δημοσίευμα αναφέρει: 

«Ο Μιραλάς αυτή την στιγμή είναι με την εθνική ομάδα του Βελγίου για το φιλικό παιχνίδι με την Ολλανδία αλλά, μετά το παιχνίδι, αναμένεται να ταξιδέψει για το Μέρσεϊσάιντ μέσα στις επόμενες 24 ώρες για να ολοκληρώσει την μεταγραφή περνώντας τις ιατρικές εξετάσεις».

Παράλληλα γίνεται λόγος πως ο Μιραλάς ήταν ο mvp και ο πρώτος σκόρερ του περσινού ελληνικού πρωταθλήματος και το σημαντικό είναι πως μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις στην επίθεση. Φυσικά αναφέρεται και το ενδιαφέρον που έχει δείξει η Άρσεναλ, αλλά το γεγονός πως το αφεντικό της Έβερτον είναι έτοιμο να πληρώσει την ρήτρα στον Ολυμπιακό, εμφανίζει ως σίγουρη μεταγραφή για τα «ζαχαρωτά» τον Βέλγο επιθετικό.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »