Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Χωρίς Χριστοδουλόπουλο κόντρα σε Μάλαγα

Άσχημα μαντάτα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τραυματίστηκε και θα χάσει το πρώτο ματς της ομάδας με την Μάλαγα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχέδια δίχως τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο καλείται να κάνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ο άσσος του "τριφυλλιού" υποβλήθηκε σε εξετάσεις και συγκεκριμένα σε μαγνητική τομογραφία, με τα αποτελέσματα να μην είναι ευχάριστα.

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού, κάτι σημαίνει πως δεν θα δώσει το παρών στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μάλαγα (Λα Ροσαλέδα 22/8).

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα καταβάλλει προσπάθειες να προλάβει την αναμέτρηση της πρεμιέρας της Superleague με τον Λεβαδειακό το Σάββατο 25 Αυγούστου, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι θα αγωνιστεί κανονικά στη ρεβάνς με την ισπανική ομάδα.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Στην Έβερτον με 7,6 εκατομμύρια ευρώ ο Μιραλάς

Στην Αγγλία για ιατρικές εξετάσεις ο Μιραλάς τις επόμενες 48 ώρες σύμφωνα με έγκυρο αγγλικό μέσο, το οποίο αποκαλύπτει πως το deal ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να παίρνει 7.6 εκατομμύρια ευρώ από την Έβερτον


Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Φιλιππίδης!

Μπορεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες να μην του «βγήκε», όμως ο Κώστας Φιλιππίδης πέτυχε τη μεγάλη επίδοση που ήθελε, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ στη Γερμανία.

  
Στο πλαίσιο του διεθνούς μίτινγκ στο Λαντάου, ο Έλληνας πρωταθλητής με 5.76μ, βελτίωσε κατά ένα εκατοστό (5.75μ) το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος από το 2005 και είχε ισοφαρίσει πέρυσι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νταεγού.

Ο Φιλιππίδης, ο οποίος κατετάγη 7ος στη μεγάλη διοργάνωση του Λονδίνου, είχε επίσης επιτυχημένα άλματα στα 5.41μ., 5.61μ, και 5.71μ.


Πηγή: Gazzetta.GR 

Περισσότερα »

Ψυχάρα ο Αβραάμ

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δίνει και την ψυχή του για τον Ολυμπιακό είτε αγωνίζεται είτε όχι. Ο Έλληνας διεθνής στόπερ που συνεχίζει την αποθεραπεία του παραμένει ακόμα και τώρα δίπλα στην ομάδα του.

 
Ο 28χρονος αμυντικός παρακολούθησε το πρόσφατο φιλικό με τους Νέους μαζί με τον γιατρό των «ερυθρολεύκων» Χρήστο Θέο, ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Τον εκτιμά απεριόριστα και βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που θα τον αφήσει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Πηγή: Gazzetta.GR

Περισσότερα »

«Είναι τρελοί αυτοί οι Παοκτζήδες»! ( Video )

Τι συζητούν δύο παίκτες της Τότεναμ με έναν Έλληνα δημοσιογράφο ενώ βλέπουν Λεμπρόν vs Γκασόλ; Για τους φωνακλάδες ΠΑΟΚτζήδες, έναν σβούρα με δύσκολο όνομα, Σαντορίνη, Olympiakos και Panathinaikos!

   
Αν η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη; Μόνο από τη μοίρα! Τελικός μπάσκετ ΗΠΑ-Ισπανία στην Ο2 Arena και ο υπογράφων, χάρη στην πρόσκληση της Sportingbet βρισκόταν για πρώτη φορά αντί για τα δημοσιογραφικά έδρανα 20 μέτρα πιο δεξιά, στη σουίτα όπου φιλοξενούνταν δύο ποδοσφαιριστές της Τότεναμ! Ο αμυντικός μέσος Τομ Χάντλστοουν και ο αριστερός ακραίος αμυντικός Ντάνι Ρόουζ.

Η πρώτη τους κουβέντα στη συζήτηση που ανοίξαμε έμοιαζε με σύσταση. «Πρώτη φορά βλέπουμε μπάσκετ. Η δική σας Εθνική γιατί δεν είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες;». Τι να τους εξηγήσεις τώρα; Ότι πήγαμε ως την άλλη άκρη του κόσμου για να χάσουμε από την μπασκετομάνα Νιγηρία; «Bad luck», ας πούμε.

Χωρίς καθόλου τουπέ, ευγενέστατοι και με χαμόγελο, προσπαθούσαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να λύσουν τις. πορτοκαλί απορίες τους πριν απευθύνουμε στον Τομ Χάντλστοουν τις δικές μας. «ΟΚ, από μπάσκετ δεν ξέρεις. 

Από ελληνικό ποδόσφαιρο όμως;». «Ε, δεν ξέρω και πολλά. Θυμάμαι μόνο ότι πέρυσι αποκλειστήκαμε από τον ΠΑΟΚ. Και εκείνο που μου έκανε εντύπωση, αν και ήμουν τραυματίας και βρισκόμουν στην εξέδρα, ήταν το πόσο φωνακλάδες ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Τρελοί».

Εκεί εξαντλήθηκαν οι γνώσεις του από τη Super League; «Όχι, ξέρω και τον Olympiakos και τον Panathinaikos. Είδα κι έναν αγώνα της Εθνικής σας ομάδας στο Euro, πολύ αμυντικά παίζετε». Και η Αγγλία, Τομ, που παίζει πολύ επιθετικά δεν έχει πάρει Euro ποτέ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...  
  • Ρόουζ για «Σάλπι»!
  Ντάνι Ρόουζ θυμόταν κάτι διαφορετικό από τον Χάντλστοουν... «Εκείνον τον κοντό, που έπαιζε στην πλευρά μου... Δεν θυμάμαι το όνομά του αλλά ήταν πολύ δυνατός και γρήγορος. Καλός παίκτης!». Ο Σαλπιγγίδης; «Ναι, ναι, αυτός... Δύσκολο όνομα, αλλά τον θυμάμαι από το παιχνίδι στο Λονδίνο». Και πώς να τον ξεχάσει, αφού ο «Σάλπι» ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο προς τον θρίαμβο..
    
Ο Σαλπιγγίδης; «Ναι, ναι, αυτός... Δύσκολο όνομα, αλλά τον θυμάμαι από το παιχνίδι στο Λονδίνο». Και πώς να τον ξεχάσει, αφού ο «Σάλπι» ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο προς τον θρίαμβο..

Ο Ρόουζ είχε αγωνιστεί στο White Hart Lane για 63 λεπτά, μέχρι τη στιγμή που αντικαταστάθηκε δηλαδή από τον Γκάρι Μπέιλ στην προσπάθεια του Ρέντναπ να ανατρέψει την κατάσταση. «Εκείνο που μου έχει μείνει από το παιχνίδι είναι οι φωνές των φανς του ΠΑΟΚ. Έτσι φωνάζουν πάντα;».

Στο video μπορείτε να θυμηθείτε πώς το Λονδίνο και το White Hart Lane έγιναν για ένα βράδυ... Black & White Hart Lane!
Ο Τομ Χάντλστοουν θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα project της επόμενης αγγλικής γενιάς, με συμμετοχή σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, τρεις από αυτές στην Εθνική ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και ορισμένες εντυπωσιακές εμφανίσεις, σε σημείο ώστε κάποιοι να τον χαρακτηρίσουν διάδοχο του μεγάλου Γκλεν Χοντλ (δείτε ορισμένα highlights του)



Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

O Jason και η καυτή 5αδα " Ταμείου "

Παιχνίδια για σήμερα 17/8


Nτροχέντα vs Σαμρόκ Ρόβερς 2
Λάνς vs Ντιζόν 1
Λίλ vs Νανσί 1
Κάρντιφ vs Χάντερσφιλντ 1
Μιράντες vs Ουέσκα 1

Πηγή: Στα Άδυτα

Περισσότερα »

Παίκτης της Σιόν ο Γκατούζο!

Την Πέμπτη ο Τζενάρο Γκατούζο ήταν ετοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γαλατασαράι, την Παρασκευή  όμως έγινε παίκτης της Σιόν!


Σας μπερδέψαμε; Δεν είναι δική μας η ευθύνη. Απλά, ο Ιταλός αμυντικός χαφ, ο οποίος αποχαιρέτησε τη Μίλαν μετά από 13 συνεχείς σεζόν παρουσίας, άλλαξε άποψη την τελευταία στιγμή και υπέγραψε συμβόλαιο με τους Ελβετούς.

Ισως να έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η Σιόν πρόσφερε διετές και μονοετές συμβόλαιο όπως οι Τούρκοι. Για έναν παίκτη που βρίσκεται στα 34 χρόνια και βαδίζει στη δύση της καριέρας του η λεπτομέρεια αυτή είναι σημαντική.

Η Σιόν επιχειρεί από την πλευρά της να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά από μία καταστροφική σεζόν που σημαδεύτηκε από την αποβολή της από το Europa League. 

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

"Μην σε δω, θα σε σκοτώσω"

Ποινή αποκλεισμού δέκα αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Άντις Γιάχοβιτς της ελβετικής Βιλ για τη εκτός ορίων συμπεριφορά του απέναντι σε διαιτητή.


Σε παιχνίδι της β' κατηγορίας, ο Σκοπιανός επιθετικός αποβλήθηκε, αλλά εκνευρισμένος από την απόφαση του ρέφερι ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Επιτέθηκε φραστικά στον άρχοντα της αναμέτρησης, τον εξύβρισε και τον απείλησε. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε στην έκθεσή του ο διαιτητής, ο Γιάχοβιτς του είπε πως "αν σε πετύχω ξανά, θα σε σκοτώσω".

Η ακραία αντίδραση του 26χρονου επιθετικού καταδικάστηκε από την αρμόδια πειθαρχική επιτροπή, η οποία δεν του χαρίστηκε και του επέβαλε εξοντωτική τιμωρία.  

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Πάρτι οργίων και σεξ στο Ολυμπιακό Χωριό!

Διαβάστε την απίστευτα καυτή ιστορία σεξ που αφηγήθηκε ένας Βρετανός αθλητής με τον φίλο του και δύο Ουκρανές. Όργια ανάμεσα σε αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό κάθε βράδυ. Στο Top-5 των ερωτικών αποστολών η Ελλάδα, τι έγινε στο πάρτι του Μπολτ!


Οι ισχυρισμοί της Χόουπ Σόλο (τερματοφύλακας στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου τις ΗΠΑ) για... πολύ σεξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου
επιβεβαιώθηκαν και στο Λονδίνο!

Συγκεκριμένα, η φιλοξενεί την μαρτυρία ενός Βρετανού αθλητή, που εξιστορεί αρκετές ερωτικές ιστορίες και αποδεικνύει πως τα 150.000 προφυλακτικά δεν έφτασαν στους αθλητές του Ολυμπιακού Χωριού!

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη, γιατί στη συνέχεια θα υπάρξει... αταξία! Κάθε αποστολή μένει σ' ένα κτίριο όπως είναι οι πολυκατοικίες και οι αθλητές από διάφορες χώρες συναντιούνται σε κοινόχρηστους χώρους, όπως είναι τα εστιατόρια.

Κάπου εδώ, ξεκινά η... πιπεράτη αφήγηση του Βρετανού αθλητή: "Τις πρώτες ημέρες οι αθλητές από διάφορες χώρες γνωρίζονται μεταξύ τους και ανταλλάσσουν pins ή εμφανίσεις. Όσο περνούν οι μέρες ξεκινάς με το να επισκέπτεσαι τα δωμάτια άλλων αθλητών και έτσι αλλάζεις τηλέφωνα και λοιπά στοιχεία. 

Την πρώτη εβδομάδα τα πράγματα είναι πολύ ήσυχα γιατί όλοι είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους. Μόλις τελειώνουν όμως κάποια αθλήματα ή αποκλείονται οι αθλητές από τη συνέχεια αρχίζει το... παιχνίδι και υπάρχει και ενέργεια που περισσεύει. Τη δεύτερη εβδομάδα όλα είναι πιο ωραία και συναρπαστικά".

Μετά την γνωριμία μας με τον κόσμο του Ολυμπιακού Χωριού, ας διαβάσουμε μια προσωπική ιστορία από τον ίδιο: "Εγώ και ένας συναθλητής μου συναντήσαμε κάποιες Ουκρανές από την ομάδα στίβου και αυτές ήθελαν να περάσουν την βραδιά τους στο νυχτερινό Λονδίνο. 

Πρόσθεσα τα ονόματά μας στην club list στο "Majiki" και τα κοκτέιλ... πετούσαν! Χορέψαμε, εγώ φίλησα μια κοπέλα από τις Ουκρανές. Ήταν όμορφη ξανθιά με μεγάλα μπλε μάτια. Τις καλέσαμε στο δωμάτιό μας και επιστρέψαμε γύρω στη μια.
  • "Το εκπληκτικό σώμα και τα λίγα ρούχα..."
Ανεβήκαμε πάνω στο δωμάτιο με τα κορίτσια και εγώ επέστρεψα κάτω για να δώσω pins στους ανθρώπους της ασφάλειας (δεν επιτρεπόταν να πάει ένας αθλητής στο δωμάτιο ξένης αποστολής, όμως οι άνθρωποι ασφαλείας "λαδώνονταν" με pins, μπλουζάκια, καπέλα κτλ).. Αρκετοί αθλητές είχαν περάσει στο δωμάτιο με διάφορα ποτά. 

Ο φίλος μου πήρε τη μια κοπέλα και πήγε στο δωμάτιο που μοιραζόμασταν, ενώ εγώ ήμουν στο καθιστικό και έδινα φιλιά στην άλλη κοπέλα. Διέθετε εκπληκτικό σώμα και δεν φορούσε πολλά ρούχα. Ένα καυτό σορτσάκι και ένα στενό top.

Μετά από λίγα λεπτά εκείνη έβγαλε τα ρούχα της, μου ζήτησε να βγάλω ένα προφυλακτικό και να κάνω μαζί της σεξ. Της είπα πως δεν μπορεί να μ' έχει ακόμα, γιατί λατρεύω να με... πειράζουν και να έχω τον έλεγχο. Εκείνη μου επανέλαβε πολλές φορές πως με θέλει.

"Οι Ουκρανές φιλιόντουσαν και χώθηκα ανάμεσά τους..."
Μετά από πέντε λεπτά βγήκε η άλλη κοπέλα από την κρεβατοκάμαρα και φορούσε το εσώρουχό της και ένα t-shirt. Μας κοίταξε και είπε: "μην ανησυχείτε για μένα, απλά θέλω ένα ποτό". Σκέφτηκα να ζητήσω κάτι παραπάνω και είπα στο κορίτσι αυτό να κάτσει. 

Τους ζήτησα να φιληθούν και έδειξαν ότι το ήθελαν. Ήταν πλέον εμφανές πως μια από τις Ουκρανές το είχε ξανακάνει αυτό. Τότε έπεσαν στο πάτωμα και εγώ πριν το καταλάβω κατάφερα και τρύπωσα ανάμεσά τους. Δεν χρειάζεται να σας δώσω λεπτομέρειες αλλά πέρασα πολύ ωραία. Και εκείνες το ίδιο.

Ο φίλος μου από την βρετανική ομάδα ήταν αρκετά νευρικός, αλλά μετά από λίγα λεπτά ξεκίνησε να φιλάει και να χαϊδεύει την κοπέλα που εγώ φιλούσα νωρίτερα".

Η συντάκτρια του κειμένου, υπογραμμίζει σ' αυτό το σημείο πως και οι τέσσερις αθλητές μπλέκονταν στο όργιο, ενώ το σεξ πάρτι δεν έγινε μονάχα μια φορά, καθώς επαναλήφθηκε, με άλλες αθλήτριες. Επίσης στέκεται στα 150.000 προφυλακτικά που ίσως να μην ήταν αρκετά!
"Κάθε βράδυ και με άλλη γυναίκα"

Ο Βρετανός αθλητής, υποστηρίζει επίσης πως ακόμα και άνθρωποι με σταθερό δεσμό παρασύρονται καθώς η ατμόσφαιρα είναι ερωτική: "Ακόμα και οι αθλητές που έχουν σταθερό δεσμό, δεν μπορούν να συγκρατηθούν. Μπορείς να κοιμηθείς με διαφορετική γυναίκα κάθε βράδυ. Ειδικά αν έχεις το δικό σου δωμάτιο, η επιτυχία είναι σίγουρη. Κάποιοι από τους πιο εγωκεντρικούς αθλητές, υποστηρίζουν πως κοιμούνται με διαφορετική γυναίκα κάθε βράδυ (17 μέρες)".

Το πάρτι του Μπολτ και οι... λυσσάρες Αμερικάνες
Σ' ό,τι αφορά στο πάρτι του Μπολτ, ο Βρετανός αθλητής αναφέρει: "Εκεί υπήρχαν αθλητές από όλες τις χώρες και τα αθλήματα. Στο club "Movida" εγώ και οι φίλοι μου πολιορκηθήκαμε από κολυμβήτριες των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Μας ζήτησαν να επιστρέψουμε στα δωμάτιά τους και να περάσουμε όμορφα, αλλά αρνηθήκαμε. Ήμασταν ακόμα με τις Ουκρανές και δεν ήταν σωστό να αλλάξουμε χώρα. Η ομάδα των ΗΠΑ ήταν αυτή που φλέρταρε περισσότερο. Στη συνέχεια οι Ανατολικοευρωπαίες ήταν... διαθέσιμες. Στο ίδιο πάρτι ο Μπολτ έδιωχνε τα κορίτσια που του την έπεφταν γιατί ήταν πολλά".

Ποιοι έχουν μεγάλη πέραση και ποιες είναι πιο ζωηρές
"Αυτοί που έχουν την καλύτερη τύχη είναι οι σπρίντερ, γιατί είναι οι πιο γνωστοί από τους υπόλοιπους. Οι άλλοι πρέπει να κάνουν προσπάθεια.

Οι κολυμβήτριες ήταν οι πιο... ξεσαλωμένες. Οι αθλήτριες κυνηγούν τους κολυμβητές, τους αθλητές του στίβου και τους πυγμάχους. Υπάρχουν κάποια αθλήματα που ο κύκλος είναι πιο κλειστός (η ιππασία, η κωπηλασία), γιατί σ' αυτά τα αθλήματα κυριαρχούν αθλητές ευκατάστατοι και από ιδιωτικά σχολεία. Να μείνετε μακριά από αμαζόνες και κωπηλάτες γιατί είναι πολύ μαζεμένες. Αυτές που θέλουν όλοι είναι οι παίκτριες του beach volley, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να τις πλησιάσεις.

"Δέχτηκα προτάσεις από πολλά κορίτσια και αγόρια"
Υπάρχει ένα site στο οποίο έγινα μέλος (Illicitencounters.com) και είναι γνωριμιών. Έχει 700.000 μέλη. Αυτό το site έκανε μια προσφορά κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, δωρεάν εγγραφή. 

Δέχτηκα πολλά mail από κορίτσια και αγόρια που ενδιαφέρθηκαν. Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες να ολοκληρώθηκαν αλλά οι αθλητές διατηρούν επαφή. Αυτή είναι η ομορφιά των social networking και όταν έρθουν οι αγώνες κοινοπολιτείας, η διασκέδαση θα ξεκινήσει ξανά".
  • Η Ελλάδα στο ερωτικό Top-5
 Η Ελλάδα πάντως μπορεί να μην τα πήγε καλά στα μετάλλια, όμως στο σεξ μπήκε πεντάδα ανάμεσα σε 204 χώρες: "Οι πέντε πιο... ερωτικές αποστολές των Ολυμπιακών Αγώνων είναι η Ουκρανία, οι ΗΠΑ, η Πολωνία, η Ελλάδα και η Σουηδία. Οι εκπρόσωποι αθλημάτων: 1 Στίβος, 2 Beach Volley, 3 Κολύμβηση, 4 Ενόργανη Γυμναστική και 5 Τρίαθλο".

  Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »