Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Απίστευτη τριπλή απόκρουση ( video )

Ο Πολωνός τερματοφύλακας, Σολίνσκι, πραγματοποίησε τρεις αποκρούσεις στην ίδια φάση, η μία εκ των οποίων είναι από τις κορυφαίες που έχουμε δει ποτέ


Jarota Hotel Jarocin - Rozwój Katowice 0-0 - 90' από G.Pavlidis

Ποιος θα το περίμενε; Να δεις μία τέτοια φανταστική απόκρουση σε αγώνα για την τρίτη κατηγορία του πολωνικού πρωταθλήματος!

Το ματς λοιπόν ήταν ανάμεσα στην Katowice με την arota Jarocin με το ρολόι να δείχνει το 90ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι σε μία από τις τελευταίες φάσεις βγήκαν στην αντεπίθεση και θα είχαν σκοράρει, αν ο Σολίνσκι δεν έλεγε τρεις φορές "όχι"! 

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Ο Νεϊμάρ, το τζετ, οι 18 ώρες και ο σούπερμαν ( video + pic )

Ο Νεϊμάρ νοίκιασε ιδιωτικό τζετ με σκοπό να προλάβει το παιχνίδι της Σάντος, στο οποίο πέτυχε μία γκολάρα, κάνοντας έτσι συνολικό ταξίδι 18 ωρών σε δυο ημέρες 

Πολλά ακούγονται για τον νεαρό άσο της Σάντος. Πως έχει χάσει την αυτοσυγκέντρωση του στους αγώνες, πως σκέφτεται μία μεταγραφή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού κτλπ.

Ο ίδιος ωστόσο με πράξεις δείχνει την πίστη του στην Σάντος και μάλιστα έφτασε στο σημείο να νοικιάσει ιδιωτικό τζετ, για να προλάβει ένα παιχνίδι της!


 Ο Νεϊμάρ αγωνίστηκε σε έξι αγώνες σε 14 μέρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στη συνέχεια ταξίδεψε μέχρι την Σουηδία για φιλικό ματς και αμέσως νοίκιασε το τζετ για να επιστρέψει στην Βραζιλία για το ματς της Σάντος με την Φιγκεϊρένσε !

Δηλαδή μιλάμε για ένα ταξίδι 18 ωρών τις τελευταίες δυο ημέρες! Μάλιστα τα ξένα ΜΜΕ χαρακτήρισαν ως... σούπερμαν τον 19χρονο άσο, εξαιτίας των πολλών ωρών που πέρασε στον αέρα.

Ο ίδιος δημοσίευσε και μία φωτογραφία του στο twitter, την ώρα της πτήσης. 


Golaço de Neymar - Figueirense 1 x 3 Santos -... από G.Pavlidis

Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »

Μαγική εμπειρία το Λονδίνο! ( Video )

Η Βίκυ Αρβανίτη γράφει στο blog, που διατηρεί στο Sport24.gr μαζί με τη συμπαίκτριά της, Μαρία Τσιαρτσιάνη, για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά και για το τι έπεται στη συνέχεια. 


Τελείωσαν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Μοιάζει παράξενο τώρα πια και μακρινό καθώς ήδη επιστρέψαμε στους συνήθεις ρυθμούς.
Τα τελευταία 2 χρόνια που είχε ξεκινήσει η Ολυμπιακή πρόκριση ήταν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όλους και κυρίως εμάς που αγωνιζόμασταν για την πρόκριση.


Beach volleyball fans in London από G.Pavlidis

Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »

Γκαρσία παρών στη ρεβάνς με Ραπίντ

Ο Πάμπλο Γκαρσία θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί, έστω και λίγο, στο πρώτο ματς με την Ραπίντ στην Τούμπα


Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρώτη κρίσιμη αναμέτρηση με την Ραπίντ Βιέννης στα πλαίσια των πλέι οφ του Europa League.

Το μεγαλύτερο από αυτά δεν είναι άλλο από τον τραυματισμό του Πάμπλο Γκαρσία που, παρά το εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί, είναι απίθανο να προλάβει να αγωνιστεί έστω και ως αλλαγή στο μ,ατς της άλλης Πέμπτης.

Ο Ουρουγουανός καθημερινά έχει συνομιλίες και με το γιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλλη και με το τεχνικό τιμ, διαπιστώνεται, όμως, ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση α΄ προς β΄ βαθμό στο δεξί τετρακέφαλο, σουβενίρ από το ματς με τη Μπνέι στο Ισραήλ.

Έτσι, ο Γιώργος Δώνης είναι αναγκασμένος να προετοιμάζει τα πλάνα του για την πρώτη από τις δύο κόντρες με τη Ραπίντ χωρίς τον φυσικό ηγέτη και αρχηγό της ομάδας, την ίδια ώρα που έχει να αντιμετωπίσει την ανετοιμότητα των Λόρενς και Βιβιάν (κυρίως) και την ελλιπή προετοιμασία που έκαναν Σαλπιγγίδης και Φωτάκης

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

O Jason ανάβει φωτιές !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ από τον PNS (18-08-2012) : "Κολόνα" η ΚΠΡ! 


  • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΚΠΡ - ΣΟΥΟΝΣΙ 1
ΚΟΥΠΙΟ - ΛΑΧΤΙ 1
ΜΠΑΣΤΙΑ - ΡΕΜΣ 1
ΜΠΡΕΝΤΑ - ΤΒΕΝΤΕ 2
ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΓΑΝΔΗ 2

Πηγή: Στα Άδυτα


Περισσότερα »

"Φαρσοκωμωδία με τους ίδιους πρωταγωνιστές"

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 για την απόφαση της Superleague και της Football League όσον αφορά το μέλλον της ομάδας.


"Δυστυχώς και σήμερα παίχθηκε ένα ακόμη επεισόδιο της νέας φαρσοκωμωδίας που αυτή τη φορά ονομάσθηκε "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ", το οποίο μαζί με τα άλλα δύο επεισόδια ("ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ" και τα "ΠΛΑΣΤΑ") συνθέτουν την τριλογία με ακριβώς τους ίδιους σεναριογράφους και πρωταγωνιστές:

-Υπουργοί, που η μόνη επιρροή που έχουν είναι στο περίπτερο της γειτονιάς τους (και αυτό με επιφύλαξη). Παραιτηθήτε ΤΩΡΑ!

- Βουλευτές, που δηλώνουν ότι αν ήταν Υπουργοί θα έλυναν το ζήτημα σε  10´...
- Πρόεδρος, ημιθανής, που στέλνει Πιλάτιες "συμβουλευτικές" επιστολές σε κομπάρσους, το θέατρο των οποίων αυτός διοργανώνει (πρωτάθλημα)...
- Κομπάρσοι, ιδιοκτήτες ομάδων, που δεν πρόκειται να γίνουν ΠΟΤΕ πρωταγωνιστές, διότι έτσι βολεύονται...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ, όμως ως Διοίκηση, έπρεπε να εξαντλήσουμε κάθε  πιθανότητα να σας ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ για μία ακόμη φορά στο φίλαθλο κόσμο, που νομίζετε ότι τον κοροϊδεύετε...

Οπαδέ και φιλαθλε του ΗΡΑΚΛΗ, ξέρουμε και νιώθουμε την ταλαιπωρία και την αγανάκτησή σου. Δεν περιμέναμε τίποτα από αυτους, όπως και εσύ! Για το λόγο αυτό δρούμε ανεξάρτητα από το δικό τους παραμύθι. Νομικά θα κυνηγήσουμε και το τελευταίο χαρτί και του τελευταίου φακέλου κάθε ομάδας της S.League και της F.League.

Πρόσφατα ιδρύθηκε η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, νέα και πεντακάθαρη! Το μετοχικό κεφάλαιο ανοικτό για τον κόσμο από την πρώτη μετοχή, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Νέα άφθαρτη Διοίκηση, με λάθη αλλά τεράστιο ΠΑΘΟΣ!
Έτσι προχωράμε...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ".

 Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »

"Έξω οι μισθοφόροι!" ( Video )

Μερίδα οργανωμένων οπαδών της Αθλέτικ Μπιλμπάο προχώρησε σε ανάρτηση πανό εναντίον του Φερνάντο Γιορέντε και του Χάβι Μαρτίνεθ.


Javi Martínez y Llorente από G.Pavlidis

"Προδοσία" θεωρούν οι οπαδοί της Αθλέτικ Μπιλμπάο τη στάση των Φερνάντο Γιορέντε και Χάβι Μαρτίνεθ. Κι από ότι φαίνεται είναι αποφασισμένοι να τους κάνουν τη ζωή δύσκολη τη φετινή σεζόν.

Μερίδα των οργανωμένων οπαδών του συλλόγου βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο στη Λεθάμα και κρέμασε πανό που έγραφε "έξω οι μισθοφόροι!" (mercenarios kanpora στα βάσκικα).

Οι δύο ποδοσφαιριστές κοίταξαν καλά καλά το πανό και ξεκίνησαν την προπόνηση τους. Έκλεισαν τα αυτιά τους στα συνθήματα "έξω οι μισθοφόροι" και "αυτή τη φανέλα δεν θα την πουλήσετε".

Ο Γιορέντε θέλει να αποχωρήσει από την Αθλέτικ στο τέλος της σεζόν όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, με προορισμό άλλο σύλλογο ή ξένο πρωτάθλημα (Ιταλία & Γιουβέντους), όπου θα μπορέσει να διεκδικήσει τίτλους.

Όσο για τον 23χρονο Χάβι Μαρτίνεθ τον διεκδικεί η Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο το κόστος της απόκτησης του είναι δυσθεώρητο ακόμα και για τη Μπάγερν Μονάχου. Πάντως μπορεί σύντομα να αναχωρήσει από το Μπιλμπάο, αφού όλοι εκτός από τους οπαδούς της Αθλέτικ, επιζητούν την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Ο Ατρόμητος επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 στην πρόβα τζενεράλε για την αναμέτρηση της ομάδας των Δυτικών Προαστίων με την Νιουκάστλ. Το γκολ που έκρινε τη φιλική αναμέτρηση πέτυχε ο Δημούτσος στο 63ο λεπτό.

  •  Οι συνθέσεις
  • Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας (78' Μπάλλας), Λαζαρίδης (78' Ταυλαρίδης), Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (78' Καλλέργης), Μπρίτο, Δημούτσος (78' Νάστος), Επστάιν (83' Αθανασίου), Μπέλιτς, Καραμάνος.
  • Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ (77' Γεωργακόπουλος), Γιαλούσης, Πιπίνης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι (85' Ρούσσης), Κουρμπέλης, Έγκον, Χουανίτο, Φραγκουλάκης, Μπακασέτας, Ντινιωτάκης.
 Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »

Σφίγγει τα δόντια ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θέλει να παίξει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μάλαγα και τονίζει στο περιβάλλον του πως θα είναι έτοιμος την Κυριακή.


Ο 25χρονος άσος του Παναθηναϊκού στάθηκε άτυχος μέσα στην εβδομάδα, αφού υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και όπως όλα δείχνουν θα χάσει το πρώτο ματς με την Μάλαγα.

Ο ίδιος ωστόσο δεν το βάζει κάτω και σύμφωνα με τα όσα λέει στους δικούς του, θα κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμος ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης.

"Είμαι ήδη πολύ καλύτερα. Δεν είναι κάτι το τρομερό. Πιστεύω ότι η Κυριακή θα είναι η κρίσιμη μέρα. Αν προπονηθώ, δε θα το χάσω με τίποτα το παιχνίδι" είπε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός των πράσινων.

Η εκτίμηση του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού είναι πως ο Χριστοδουλόπουλος θα χρειαστεί περίπου 5-6 μέρες για να μπει σε φουλ ρυθμούς, με τον ίδιο να περιμένει την προπόνηση της Κυριακής.

Αν τα καταφέρει ή ανεβάσει ρυθμούς, τότε όλα είναι πιθανά. Βέβαια ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θέλει να ρισκάρει σε ενδεχόμενη υποτροπή, οπότε δύσκολα θα τον δούμε στην Ισπανία.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Αρνητικός για Σίτι ο Ντε Ρόσι

Μπορεί η Ρόμα να έχει στα χέρια της πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι που φτάνει στα 35 εκ. ευρώ για τον Ντανιελε Ντε Ρόσι, ο ίδιος ωστόσο εμφανίζεται αρνητικός στην προοπτική των «πολιτών».


Δημοσιεύματα της Παρασκευής στον βρετανικό Τύπο εμφάνιζαν τον αρχηγό των «τζιαλορόσι» να βρίσκεται κοντά στην μετακίνησή του στην Σίτι, ωστόσο ο παίκτης δεν δείχνει να... ενθουσιάζεται στο ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ.

Μάλιστα οι Βρετανοί ανέφεραν ότι βρισκόταν ήδη στην Αγγλία ο μάνατζέρ του για συζητήσεις, γεγονός που αναμφίβολα ισχυροποιούσε τα συγκεκριμένα σενάρια. Όπως πάντως ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Σέρχιο Μπέρτι, μπορεί όντως να βρέθηκε στο «Νησί», αυτό ωστόσο έγινε για θέμα του Αλεξάντερ Κολάροφ, ο οποίος είναι επίσης πελάτης του.

Από εκεί και πέρα παραμένει άγνωστο αν οι Ρωμαίοι κάνουν δεκτή την πρόταση των πρωταθλητών Αγγλίας, η οποία βέβαια κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητη είναι. Ακόμα ωστόσο και αν οι άνθρωποι της Ρόμα πουν το «si», το θέμα είναι αρκετά πιθανό να «κολλήσει» στον ίδιο τον Ιταλό μέσο, που δεν δείχνει «ζεστός» στο ενδιαφέρον της Σίτι.  

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Καλημέρα Primera!

Ώρες απομένουν για το ξεκίνημα του πιο θεαματικού πρωταθλήματος στον κόσμο και το Gazzetta.gr παρουσιάζει τους 20 ταυρομάχους στην αρένα της Primera Division.

 
Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα, μία κόντρα που παρακολουθεί από κοντά όλος ο πλανήτης. Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον Λέο Μέσι. Μάχη τιτάνων, μάχη των καλύτερων συνόλων και των μεγάλων αστεριών. 

Πέρα από τα clasico, τον «πόλεμο» για τον τίτλο και το δίδυμο Μουρίνιο-Βιλανόβα, υπάρχει μεγάλη ποιότητα. Παικταράδες με μεγάλη φήμη, ομάδες που τα τελευταία χρόνια γνώρισαν την ευρωπαϊκή δόξα, ρίχνονται στην αρένα της Primera Division. 

Βαλένθια, Σεβίλλη, Ατλέτικο, Μπιλμπάο υπόσχονται να βάλουν δύσκολα στους δύο μεγάλους, που ακόμα δεν έχουν ταράξει τα νερά μεταγραφικά. Το Gazzetta.gr αναλύει έναν-έναν τους 20 ταυρομάχους στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα του κόσμου...

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

This is football!

Αναμονή τέλος! Το πρωτάθλημα ξεκινά στη χώρα που «γέννησε» το ποδόσφαιρο και το το gazzetta.gr παρουσιάζει ξεχωριστά τους είκοσι μονομάχους της Πρέμιερ Λιγκ!

   
Η συναρπαστική περσινή εξέλιξη του αγγλικού πρωταθλήματος και το πάρε-δώσε στο παζάρι του καλοκαιριού αφήνουν υποσχέσεις για μία εξίσου εντυπωσιακή χρονιά. Θα αλλάξει τις ισορροπίες ο Φαν Πέρσι; 

Θα  μεταμορφώσει τη Λίβερπουλ ο Ρότζερς; Θα διατηρηθεί στο ίδιο επίπεδο η Μάντσεστερ Σίτι; Αυτά και ακόμα πολλά ερωτήματα των φίλων της Πρέμιερ Λιγκ θα απαντηθούν μέσα στα γήπεδα και οι απαντήσεις αρχίζουν από το Σάββατο (18/08)! 

Το gazzetta.gr σας βάζει στο κλίμα, παρουσιάζοντας ξεχωριστά κάθε ομάδα, αν και υπάρχουν περιθώρια για μεταγραφές που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, η σειρά είναι ανάλογα με τη θέση που τερμάτισαν στο πρωτάθλημα της περσινής  σεζόν.

 Πηγή: Gazzetta.GR

Περισσότερα »

«Στην κορυφή του Ολύμπου ο ΠΑΟΚ»

Μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ έστειλε ο Ιβάν, τονίζοντας ότι στόχος του είναι να φτάσει την ομάδα στην κορυφή του ποδοσφαιρικού Ολύμπου, ενώ μίλησε και αναζήτηση ρωσικών χορηγιών.

 
Ο μεγαλομέτοχος των «δικεφάλου του βορρά» αναφέρει με νόημα ότι για τον ίδιο δεν υπάρχει στόχος να είναι δεύτερος, προσθέτοντας ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την υπομονή των φιλάθλων του, για να μπορέσει να πετύχει.
  • Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιβάν Σαββίδη:
«Μια εξαετής ιστορία για την απόκτηση του ΠΑΟΚ μπορούμε να πούμε ότι ολοκληρώθηκε. Αγοράσαμε το πλειοψηφικό πακέτο του 51 % της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Η ποδοσφαιρική ομάδα έχει πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία έχουν ήδη πολύ μακρά ιστορία.

 Για μένα ήταν κάτι πολύ συμβολικό, γιατί αισθάνθηκα όχι τη θέρμη του ενός μεμονωμένου οπαδού, αλλά το πάθος αυτής της στρατιάς των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Και θέλω να πω ότι όπως εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι η ομάδα είναι «θρησκεία», έτσι κι εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση».

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »