Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αποχωρεί Ο Κριστιάνο Ρονάλντο..

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε συνάντηση την Παρασκευή με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης …και του ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο!


Ο 27χρονος σούπερ σταρ υποστήριξε ότι πλέον δεν αισθάνεται καλά στην ομάδα και αισθάνεται μόνος του, αφού δεν μιλάει με τους συμπαίκτες του.Μόλις έριξε την… βόμβα ο CR7, οι άνθρωποι της Ρεάλ επικοινώνησαν άμεσα με τον μάνατζερ του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες. Εκείνος τους μετέφερε ότι δεν είχε ιδέα για όλα αυτά και δεν γνώριζε ότι ο Ρονάλντο ήθελε να φύγει.

Το ποτήρι φαίνεται πως ξεχείλισε για τον Ρονάλντο, όταν τα «έσπασε» και με τον Μαρσέλο, που ήταν ο κολλητός του. Ο λόγος φέρεται να είναι ότι ο Βραζιλιάνος υποστήριξε πως θα προτιμούσε τον Ίκερ Κασίγιας να πάρει τη Χρυσή Μπάλα. Αυτό ενόχλησε πολύ τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αμέσως μετά ήρθε σε ρήξη και με τον Πέπε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κριστιάνο τα έχει «σπάσει» λίγο – πολύ με όλους τους συμπαίκτες του και στα αποδυτήρια, αλλά και τις προπονήσεις η κατάσταση έχει γίνει πλέον αφόρητη για εκείνον, αφού δεν μιλάει σχεδόν με κανένα και είναι μόνος του!

Αρκετοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι σήμερα κιόλας θα τελειώσει το θέμα. Προφανώς του θέματος θα επιληφθεί ο Μουρίνιο.

Πηγή:  My Channel.GR

Περισσότερα »

"Να γυρίσει στη Λεωφόρο ο ΠΑΟ"

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του Παναθηναϊκού στο "Απόστολος Νικολαϊδης", τόνισε ότι μπορεί να χτυπήσει τον τίτλο και αναφέρθηκε στη δυστοκία των επιθετικών.

  • Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο διεθνής επιθετικός στην εφημερίδα "Πράσινη":
Για την επιστροφή στη Λεωφόρο: «Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένα δικό του γήπεδο. Το ΟΑΚΑ δεν είναι ποδοσφαιρική έδρα. Για να γεμίσει πρέπει να σπεύσει εκεί η μισή Αθήνα. Το ιδανικό είναι να επιστρέψει η ομάδα στην Λεωφόρο».

Για την νέα ομάδα του Παναθηναικού: «Θέλει χρόνο ακόμη η ομάδα. Αποκτήθηκαν αρκετοί νέοι παίκτες, αποχώρησαν κάποιοι άλλοι πιο έμπειροι όπως ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης. Και μόνο η παρουσία του Γιώργου θα ήταν θετική για τα νέα παιδιά. Εκτιμώ ότι είναι θέμα χρόνου να δέσουν και να αποδώσουν καλύτερα».

Για την επιθετική αστοχία: «Δεν μπορώ να πω. Το γκολ είναι θέμα ημέρας. Σε τι κατάσταση είναι οι επιθετικοί. Δεν μπαίνει η μπάλα μέσα... δεν μπορώ να πω τι συμβαίνει».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι ικανός να χτυπήσει τον τίτλο από τον Ολυμπιακό: «Είναι αναγκασμένος να το κάνει. Δεν υπάρχει άλλος στόχος για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι αχτύπητος. Δεν είναι η περσινή ομάδα. Βασικοί ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται πλέον στο ρόστερ του. Άλλαξε προπονητή, άλλαξε φιλοσοφία, υπάρχουν και σ΄αυτόν πλέον αρκετά νέα παιδιά. Εκτιμώ ότι και το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δύο ταχυτήτων. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ένα βαθμολογικό προβάδισμα στο ξεκίνημα, όμως βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή. Τα δεδομένα εύκολα αλλάζουν».

Για τον αποκλεισμό του Τριφυλλιού από το Champions League: «Όπως είπα και πριν, πρόκειται για μια νέα ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Δεν διαθέτει την εμπειρία που διέθετε πιο παλιά. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στον αποκλεισμό της ομάδας από το Champions League. H Μάλαγα δεν διαθέτει την ιστορία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, αλλά διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε στα δύο παιχνίδια και στο φινάλε την πρόκριση στη φάση των ομίλων. Στην ενδεκάδα της υπήρχαν παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε τελικό Champions League. Αυτό μόνο φτάνει».

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να διακριθεί στο Europa League: «Εξαρτάται από τη μαχητικότητα των παικτών. Στα παιχνίδια υψηλού επιπέδου πρέπει να παλέψεις και να έχεις τη διάθεση να τα παλέψεις. Αν δεν μπεις αποφασισμένος για να παλέψεις δεν θα καταφέρεις να κερδίσεις κανένα. Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε σε έναν δύσκολο όμιλο, επιπέδου Champions League θα έλεγα. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Διαθέτουν ποιότητα, τόσο σαν σύνολα όσο και σαν μονάδες. Η Τότεναμ και η Λάτσιο είναι οι δύο πιο ισχυρές. Η Μάριμορ είναι η αδύναμη του ομίλου. Δεν θα είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό, όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Νταμπό: "Ο Μπάρτον είναι αλήτης, προδότης"(Video)

Δριμεία επίθεση κατά του Τζόι Μπάρτον εξαπέλυσε ο Ουσμάν Νταμπό, με αφορμή τη μεταγραφή του Άγγλου μέσου στη Μαρσέιγ.


Barton hits Tevez and than Agüero (Amazing) από G.Pavlidis

Οι 2 ποδοσφαιριστές υπήρξαν συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Σίτι πριν 5 χρόνια και ο Γάλλος μέσος θυμάται ένα (ακόμα) βίαιο περιστατικό, με θύτη τον οξύθυμο Μπάρτον: "Ο Τζόι Μπάρτον ενήργησε εσκεμμένα στο προπονητικό κέντρο εκείνη τη μέρα. Είναι απίστευτο, με σοκάρει".

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πρωτομαγιά του 2007, όταν ο Μπάρτον επιτέθηκε στο Νταμπό και βιαιοπράγησε εναντίον του, με συνέπεια ο Γάλλος να διακομισθεί αναίσθητος στο νοσοκομείο, με πολλαπλά πλήγματα στο κεφάλι. Η μήνυση που άσκησε εναντίον του συμπαίκτη του, οδήγησε τον (τότε) 25χρονο διεθνή άσο στο δικαστήριο, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή.

"Υπήρξε μία παρεξήγηση. Μου έκανε ένα τάκλιν κι εγώ απάντησα με τάκλιν. Μαλώσαμε και βρεθήκαμε τετ-α-τετ. Δεν είχα πρόθεση να παλέψω, έσπρωξα, αλλά δεν χτύπησα. Γύρισα την πλάτη μου και με χτύπησε στο κεφάλι. Έχασα τις αισθήσεις μου, όταν έπεσα στο έδαφος. Εκείνος πήδηξε επάνω μου και με χτύπησε στο πρόσωπο πολλές φορές. Λέει ότι είναι άντρας, ένα κακό παιδί, αλλά είναι ένας δειλός", εξηγεί στην "Equipe" ο βετεράνος ποδοσφαιριστής.

"Μην μπερδευτείτε με τον Μπάρτον. Τώρα χειρίζεται καλά το επικοινωνιακό κομμάτι. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Όταν κλώτσησε το γόνατο του Αγκουέρο, ήταν από πίσω. Δεν το θεωρώ αντρικό αυτό. Είναι ένας αμείλικτος προδότης, ένας πολύ βίαιος παίκτης, μακριά από την εικόνα που έδωσε όταν έφτασε στη Μασσαλία".

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Ο... κακός δαίμονας Μπάγεβιτς

Ο ΠΑΟΚ από την συνεργασία του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει να θυμάται το Κύπελλο του 2001, ως αντίπαλος όμως διατηρεί μια... εφιαλτική παράδοση απέναντι στον έμπειρο τεχνικό σε εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος


H συνεργασία του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον ΠΑΟΚ μόνο στα... ψιλά δεν μπορεί να περάσει μιας και με την παρουσία του στον πάγκο του "Δικεφάλου", οι "ασπρόμαυροι" είχαν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας του 2001 απέναντι στον Ολυμπιακό. Ετσι ο νυν τεχνικός του Ατρομήτου είναι ένας... ιδιαίτερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ λόγω ακριβώς αυτής της επιτυχίας που "γράφτηκε" πριν από 11 χρόνια.

Ο Σερβοέλληνας προπονητής τίθεται αντιμέτωπος του "Δικεφάλου" στο σημερινό ματς που θα ξεκινήσει στις 20.30, με τους "ασπρόμαυρους" να μην έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις με αντίπαλο τον Μπάγεβιτς. Ρίχνοντας μια ματιά στα εκτός έδρας ματς που έχει αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τις ομάδες του έμπειρου τεχνικού, διαπιστώνει πως ο τελευταίος αποτελεί τον κακό δαίμονα του "Δικεφάλου".

Συγκεκριμένα απέναντι στους "ασπρόμαυρους" σε 20 ματς πρωταθλήματος μετρά 16 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Αυτή η ήττα είχε "έρθει" την σεζόν 2002-03, όταν ο ΠΑΟΚ με τέρματα των Οκκά (2), Φρούσου και Νάστου είχε φτάσει στην νίκη με 3-4, την επόμενη σεζόν του... ντροπιαστικού 6-2 με το οποίο ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ από την "Ενωση" με τον Μπάγεβιτς να είναι σε εκείνο το ματς προπονητής του "Δικεφάλου" (ήταν το τελευταίο του ματς στους "ασπρόμαυρους"). 

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Άνετα το "δύο στα δύο" ο Αστέρας

Πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας επικράτησε 3-0 της Κέρκυρας στην Τρίπολη και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Καταφανώς ανώτεροι οι Αρκάδες, νίκησαν δίκαια. 

  • Εικόνα του αγώνα 
Παράδοση για παράδοση δεν θα αφήσει χωρίς να σπάσει ο Αστέρας φέτος. Μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ επι της ΑΕΚ η ομάδα του Σάκη Τσιώλη νίκησε στο ρελαντί την Κέρκυρα στην Τρίπολη κάτι που δεν είχε καταφέρει να πετύχει πέρυσι και βέβαια διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

Όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο ωστόσο οι γηπεδούχοι μόνο άνετα δεν έφτασαν στο ευρύ αυτό 3-0. Χρειάστηκε να περάσει μια ώρα αγώνα (61') και να βάλει το κεφάλι του ο Χαμπλ στο απευθείας φάουλ από πολύ πλάγια του Ράγιος για να σπάσει την πολυπληθή άμυνα των Φαιάκων.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η εικόνα του παιχνιδιού στα πρώτα 60 λεπτά δικαιολογούσε κάποια άλλη εξέλιξη. Η ομάδα της Τρίπολης ήταν αυτή που υπερτερούσε σε όλους του τομείς, ενώ η Κέρκυρα κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και θα είχε υποστεί ακόμη πιο "βαριά" ήττα αν ο γνώριμος στα λημέρια της πελοποννησιακής ομάδας Νίκος Αναστασόπουλος δεν είχε κάνει σωτήριες επεμβάσεις με σημαντικότερη αυτή του20' στο σουτ του Μπακασέτα. 

Ο μικρός του Αστέρα ήταν όλα τα λεφτά και αναστάτωσε πολλές φορές  την άμυνα της Κέρκυρας. Μάλιστα θα είχε χριστεί σκόρερ στο 28΄αν η μπάλα δεν σταματούσε δυο φορές στα δοκάρια του Αναστασόπουλου αρχικά στο κάθετο και στη συνέχεια στο οριζόντιο.

Έμελλε ωστόσο με την έξοδο του από το παιχνίδι η ομάδα του να ανοίγει το σκορ χάρις το αυτογκολ του Χαμπλ. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους παίκτες του Τσιώλη και στο 73' ο Περόνε με τη "βοήθεια" του Βενέτη έφτασε στο 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε τρία λεπτά μετά ο Πιπίνης που μετουσίασε σε γκολ την εκπληκτική πάσα του Ράγιος  και σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Αστέρα.     

Από την άλλη η Κέρκυρα δικαίως υποχρεώθηκε στην 2η ήττα της στο πρωτάθλημα αφού ποτέ δεν απείλησε την εστία του Φούλοπ με εξαίρεση το 44ο λεπτό όταν η λάθος απόκρουση του Σανκαρέ με κεφαλιά βρήκε το δοκάρι της ομάδας του.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Άρης - ΟΦΗ 0-0

Ούτε ο Άρης ούτε ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, έμειναν άσφαιροι για δεύτερο σερί παιχνίδι και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι τέλους στο "Κλ.Βικελίδης". Δοκάρι είχε ο Κουτσιανικούλης για την ομάδα του Ηρακλείου.

  • Εικόνα του αγώνα
Το βασικό ζητούμενο σ' ένα παιχνίδι μεταξύ ομάδων που αναζητούν ακόμη ομοιογένεια και αγωνιστική ταυτότητα ήταν να ελέγξουν το ρυθμό. Ο ΟΦΗ επεδίωξε με ταχύτητα στις πτέρυγες να προκαλέσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, μετά το πρώτο 20λεπτο όμως ο Άρης πάτησε καλύτερα στο γήπεδο.

Οι Γιαννιώτας, Καζναφέρης και Καπετάνος ανέλαβαν πρωτοβουλίες, ο Κοέλιο βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας στον κεντρικό άξονα και η ομάδα του Κατσαβάκη δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να προηγηθεί. Το αποτέλεσμα όμως δεν άλλαξε, παρά τις ευκαιρίες του Καπετάνου στο 28' και στο 45', με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να ισορροπήσει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Αναστόπουλος δεν χρειάστηκε να αλλάξει κάτι. Απλώς ο Κουτσιανικούλης μπήκε περισσότερο στο πνεύμα του αγώνα, ο Σίσιτς κρατούσε την μπάλα, ενώ ο Παπάζουγλου τροφοδοτήθηκε με μεγαλύτερη συχνότητα. Στο 57' ο Έλληνας εξτρέμ στάθηκε άτυχος, αφού στο σουτ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Διούδη, ενώ στο 70' ο υψηλόσωμος φορ απείλησε με διαγώνιο σουτ που πέρασε άουτ.

Ο Κατσαβάκης με τις κινήσεις από τον πάγκο ανακάτεψε την τράπουλα, άλλαξε πρόσωπα και συστήματα και στο τελευταίο 20λεπτο βοήθησε τον Άρη να επανακτήσει τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή και να ψάξει το γκολ. Ο Γιαννιώτας προσπάθησε για το απρόβλεπτο, ο Σουνάς δοκίμασε τα πόδια του, ενώ ο Καπετάνος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 94'. Ο Γουναρίδης όμως "φρέναρε" την επιθετικότητα του Άρη και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Πλατινί για ΑΕΚ: "Xωρίς λεφτά, δεν παίρνεις Ferrari"

Ο Μισέλ Πλατινί τοποθετήθηκε σχετικά με την τιμωρία της ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά και για ανάλογες περιπτώσεις ομάδων, τονίζοντας με νόημα ότι κάθε ομάδα καλείται μόνη της να βρει τις κατάλληλες λύσεις για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της.


"Δεν είναι ευχάριστο να τιμωρείς μια ομάδα και να την αποκλείεις από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά πλέον υπάρχει αυτός ο κανονισμός, τον θεωρούμε όλοι επιβεβλημένο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι κανονισμοί θα πρέπει να εφαρμόζονται. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο", δήλωσε στο Goal ο πρόεδρος της UEFA.

Για την αναγκαστική στροφή της ΑΕΚ σε νέους ποδοσφαιριστές και το αν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να ξεπεράσει τα προβλήματα, είπε: "Ως πρόεδρος της UEFA δεν θα έκανα ποτέ κανένα σχόλια για την επιλογή μιας ομάδας. Η ΑΕΚ είναι αυτή που θα πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον της και να βρει τον τρόπο να επανέλθει. 

Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν πράττει σωστά ή λάθος. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όταν δεν έχεις λεφτά, δεν αγοράζεις Ferrari. Κάθε ομάδα καλείται μόνη της να βρει τις κατάλληλες λύσεις για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της".

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Ο Ζαρντίμ, το συν 4 και η αλγερινή μελωδία...

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δείχνει σφιγμένος, αισθάνεται την (επιπλέον, λόγω και της «σκιάς του Βαλβέρδε» που πλανάται ακόμα πάνω από τον Ολυμπιακό) πίεση και αυτό είναι φανερό και στον τρόπο που κινείται μπροστά από τον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων και στους πανηγυρισμούς των τερμάτων. 


Όσο πιο έγκαιρα, όμως, καταφέρει να περάσει στους ποδοσφαιριστές τη φιλοσοφία του και πολύ περισσότερο όσο πιο σύντομα κατορθώσει να δώσει στους «ερυθρόλευκους» αγωνιστική ταυτότητα και, παράλληλα, διαχειριστεί κατάλληλα το υλικό που έχει στα χέρια του, τόσο θα πιο γρήγορα θα φτάσει στον στόχο του.
Ο Πορτογάλος προπονητής ήξερε εκ των προτέρων ότι θα έμπαινε στη ζυγαριά της σύγκρισης με τον προκάτοχό του. 

Γνώριζε πως θα πέσει αρκετά μεγάλο φορτίο στους ώμους του και ότι θα έπρεπε να σηκώσει ψηλά τα μανίκια. Εκείνο που ίσως δεν περίμενε, αρχικά, είναι η τόσο σημαντική διαφοροποίηση του ρόστερ, η απώλεια ορισμένων ποιοτικών παικτών που χάθηκαν στην πορεία και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ομάδα την περασμένη περίοδο. Γεγονός που, σε συνδυασμό με την αλλαγή αγωνιστικής φιλοσοφίας που θέλει να περάσει στην ομάδα, δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο το έργο νεαρού τεχνικού.

Είναι φανερό ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται χρόνο και δουλειά για να φτάσει πάλι σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο για τα στάνταρ φυσικά της Ευρώπης και δη του επιπέδου του Champions League, διότι στο ελληνικό πρωτάθλημα κερδίζει έχοντας ακόμη τις μηχανές στο ρελαντί…

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »