Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Κίνδυνος αποχώρησης του Άσλεϊ Κόουλ

Η νέα πολιτική του ιδιοκτήτη της Τσέλσι για τους παίκτες άνω των 30 ετών φέρνει, στην πόρτα της εξόδου τον Άσλεϊ Κόουλ!


Το συμβόλαιο του Άσλεϊ Κόουλ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και όπως είναι λογικό ο 31χρονος άσος, που τότε θα έχει κλείσει τα 32 του χρόνια, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.
Ο ίδιος ζητά την ανανέωση της σύμβασης του με την Τσέλσι για τουλάχιστον δυο με τρία χρόνια ακόμα, όμως η νέα πολιτική της διοίκησης τον έχει βάλει ακόμα και σε σκέψεις αποχώρησης. 

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει αποφασίσει να προσφέρεται συμβόλαιο ενός έτους σε ποδοσφαιριστές που έχουν ξεπεράσει τα 30 τους χρόνια, έτσι ώστε να υπάρχει εξτρά κίνητρο.
Αυτό δεν αρέσει στον διεθνή Άγγλο αριστερό μπακ, που θεωρεί την πρόταση προσβλητική! Ο ίδιος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είχε πολύ καλή παρουσία στο EURO 2012 με τα χρώματα των λιονταριών.

Έτσι τον Γενάρη είναι πιθανό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Τσέλσι, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να τον... γλυκοκοιτάει.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Στην Γκοΐας ο Ντουντού

Στην Γκοΐας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντουντού Σεαρένσε, μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Ατλέτικο Μινέιρο.


Η καριέρα του πρώην άσου του Ολυμπιακού έχει πάρει την κάτω βόλτα, αφού ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μινέιρο, έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιούνιο.
Για τρεις μήνες δεν μπορούσε να βρει ομάδα, με την Γκοΐας ωστόσο να του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας. 

Ο 29χρονος άσος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενός έτους και ελπίζει πως θα μπορέσει να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο μετά από τρία χρόνια. 

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Θέλει νέα Τούμπα και δυνατή ομάδα!

Ο Ιβαν Σαββίδης ζήτησε να παρθούν μέτρα κατά της βίας στην Τούμπα, συζήτησε για το νέο γήπεδο, μίλησε με τον Δώνη και του υποσχέθηκε ηχηρή μεταγραφή, ενώ κάλεσε τους παίκτες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις: «ματώστε την φανέλα και θα ανταμειφτείτε».


Μετά από ένα γεμάτο τρίωρο σε Τούμπα και Μεσήμβρια ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε τα πρώτα του μηνύματα για το πώς σκέφτεται και θέλει τον ΠΑΟΚ της δικής του εποχής. Στο διοικητικό συμβούλιο το μεγαλύτερο κομμάτι της κουβέντας αναλώθηκε σε δύο ζητήματα στην λήψη μέτρων για να εκλείψουν τα φαινόμενα βίας στην Τούμπα αλλά και το θέμα ενός νέου γηπέδου. Με αφορμή τα επεισόδια με την Ραπίντ είπε: «Δεν πρέπει να αφήσουμε να ξανασυμβεί στο μέλλον κάτι ανάλογο. Πρέπει να πάρουμε άμεσα προληπτικά μέτρα».

Στην συνέχεια και αφού συζήτησαν για τα οικονομικά, αλλά και για το θέμα της μπουτικ έκανε μαζί με τα στελέχη της διοίκησης μια βόλτα σε όλους τους χώρους του γηπέδου, από τις σουίτες μέχρι και τα αποδυτήρια. Αυτό που αντίκρισε δεν του άρεσε και αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα άνοιξε θέμα για την νέα Τούμπα. Ρώτησε για το που πρέπει να γίνει το νέο γήπεδο, για να εισπράξει την απάντηση «στον υπάρχον χώρο».

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Ούτε λέξη για Ρονάλντο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μίλησε καθόλου για τον Κριστιάνο Ρονάλντο παρότι του ζητήθηκε, συνεχίζοντας το θέμα CR7 στη Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο Πορτογάλος προπονητής της «Βασίλισσας» φιλοξενήθηκε στην ισπανική εφημερίδα As και αφού απάντησε για τα πάντα όπως την Μπαρτσελόνα, αποκαλύπτοντας πως πήγε στην Ισπανία απλά και μόνο για να κοντράρει τους Καταλανούς.

Ο Special One αναφέρθηκε στο Fair Play, το Τσάμπιονς Λιγκ και την Πριμέρα Ντιβιζιόν, δεν είπε κουβέντα για τον Ρονάλντο και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην επιμένουν.
Ζοσέ, με τη διπλή ιδιότητα του προπονητή και του διευθυντή πως θα αντιμετωπίζατε την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο;
  • «Αφήστε με να σκεφτώ για μερικά λεπτά... Αυτό είναι ένα θέμα που δεν πρέπει και δεν μπορώ να μιλήσω».
Γιατί έτσι;
  • «Δεν θέλω να πω τίποτα για αυτό το θέμα».
Δεν απαντάς επειδή θέλεις πρώτα να μιλήσεις κατ ιδίαν με τον Ρονάλντο;
  • «Συγνώμη αυτή η συνέντευξη είναι ενδιαφέρουσα. Είμαι πρόθυμος να μιλήσω για τα πάντα. Απαντάω πάντα καλά και ειλικρινά. Αλλά μην με ρωτήσετε για τον Κριστιάνο. Αν καταλαβαίνεται. Σας ζητώ να μην επιμένετε».
Αν μη τι άλλο, είναι περίεργη η στάση του Ζοσέ Μουρίνιο δείχνοντας πως η υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κλείσει και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συνεχίζει να έχει... θέμα την πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Και το όνομα αυτής… Brazuca!

Η FIFA ανακοίνωσε το όνομα της μπάλας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, το οποίο θα είναι Brazuca.


Στην ανακοίνωση της ονομασίας της μπάλας που θα… κλωτσούν οι μεγάλοι αστέρες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 προχώρησε η FIFA. Μετά από ψηφοφορία στο επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής οι ποδοσφαιρόφιλοι του κόσμου προτίμησαν το όνομα «Brazuca» που συγκέντρωσε το 70% των ψήφων. Στη δεύτερη θέση ήταν το «Bossa Nova» και στην τρίτη η Carnavalesca. Η μορφή της μπάλας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα κάτι που αναμένεται το 2013, όταν και θα παρουσιαστεί στο κοινό.

Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »

"Όνειρο του Φαλκάο η Ρεάλ Μαδρίτης"

"Πρόδωσε" το μυστικό του γιου του ο πατέρας του Ρανταμέλ Φαλκάο, Ρανταμέλ Γκαρσία, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο αρχισκόρερ της Ατλέτικο Μαδρίτης ονειρεύεται να αγωνιστεί στη Ρεάλ.


تشيلسي 1 : 4 أتلتيكو مدريد από G.Pavlidis

"Το όνειρό του είναι να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από τον καιρό που ήταν μικρός, πάντα ήθελε να παίξει εκεί. Υπάρχουν ομάδες στην Ευρώπη, όπως η Τσέλσι κι η Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Εάν δεν μπορεί να αγωνιστεί στη Ρεάλ, τότε θα παίξει για μία ομάδα στην Αγγλία", τόνισε στην τηλεοπτική εκπομπή "El Gran debate de Todelar".

"Φυσικά και θέλει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, αλλά προτεραιότητά του είναι να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης", συνέχισε ο Γκαρσία, ο οποίος υποστήριξε πως ο γιος του "θα αλλάξει ομάδα στο τέλος του χρόνου".

Η μετακίνηση του σκόρερ 3 τερμάτων στον τελικό του σούπερ καπ Ευρώπης θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί πριν το ματς της Ατλέτικο με την Τσέλσι και γι' αυτό ο παίκτης ειδοποίησε τον πατέρα του να μην ταξιδέψει στο Μονακό.

Συμμαζεύει τα ασυμμάζευτα ο Φαλκάο ,το βράδυ της Τετάρτης (05/09), ο Κολομβιανός επιθετικός επιχείρησε να... ανασκευάσει τις δηλώσεις του πατέρα του, δηλώνοντας πιστός στους "ροχιμπλάνκος": "Για όλο τον κόσμο το ξεκαθαρίζω: Το όνειρό μου είναι να συνεχίσω να κατακτώ τίτλους με την Ατλέτικο Μαδρίτης και να προκριθώ με την Κολομβία στο Μουντιάλ".

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

"Παιχνίδι λάσπης σε βάρος μου"

Μέσω δήλωσης στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Θόδωρος Ζαγοράκης πήρε θέση για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος. "Πράσινο φως" από Σαββίδη για μεταγραφές τον Ιανουάριο. Βιολίδης: "Θα λάμψει η αλήθεια και θα τελειώσει η φαρσοκωμωδία".

  • Αναλυτικά η δήλωση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
"Έχοντας πλήρη συναίσθηση του παιγνιδιού που παίχτηκε εις βάρος μου και της σκοπιμότητας που εξυπηρετούσε η εκτόξευση λάσπης προς το πρόσωπο μου, δηλώνω με ικανοποίηση, πως επιτέλους η ελληνική δικαιοσύνη –σύμφωνα με δημοσιεύματα- στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, θ' αποφανθεί για όλα και υποχρεωτικά πλέον θα δοθεί ένα οριστικό τέλος στην υπόθεση που ταλαιπωρεί προσωπικά εμένα αλλά και την οικογένεια του ΠΑΟΚ".

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

"Είχα κι άλλες προτάσεις"

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για τη νέα περιπέτεια της Ελλάδας που ξεκινά την Παρασκευή από τη Ρίγα και δήλωσε αισιόδοξος πως στο τέλος της διαδρομής η Ελλάδα θα έχει πάρει την πρόκριση για τα γήπεδα της Βραζιλίας. Παράλληλα αποκάλυψε ότι πριν συμφωνήσει να ανανεώσει με την Εθνική, είχε κι άλλες προτάσεις.

  • Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος στην Sportday:
Πρεμιέρα αύριο στη Ρίγα, όπου δεν νικήσαμε στα προηγούμενα προκριματικά. Εχετε άλλο σχέδιο τώρα;
  • "Το πλάνο δεν αλλάζει, το ίδιο και η φιλοσοφία. Αυτό που θέλω είναι να σκεφτούμε τι δεν κάναμε σωστά τότε και να το αλλάξουμε. Δεν είχαμε μπει καλά στο πρώτο μέρος τότε, τώρα πρέπει να μπούμε". 
Εναρξη της διαδρομής στη Ρίγα, φινάλε στη Βραζιλία; Το πιστεύετε;
  • "Ναι, το πιστεύω. Αν δεν το πίστευα, δεν θα ήμουν εδώ".
Περιμένετε ασφαλτοστρωμένο δρόμο μέχρι τον τελικό προορισμό;
  • "Οχι, θα είναι ένας δρόμος με πολλές δυσκολίες, εμπόδια και σκαμπανεβάσματα, αλλά στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε".
Η ΕΠΟ αλλάζει διοίκηση τον Οκτώβριο. Το σχόλιό σας;
  • "Θα είναι μια νέα κατάσταση. Εγώ από τη δική μου πλευρά είμαι διαθέσιμος να ακούσω οτιδήποτε κι αν αποφασίσει ο νέος πρόεδρος. Προφανώς όταν εκλεγεί, θα έχουμε μια συζήτηση οι δυο μας. Να μπορέσω να μάθω το δικό του σκεπτικό και να μάθει το δικό μου".
Πλέον είστε σε φάση αναμονής για την εκλογή της διάδοχης κατάστασης;
  • "Ναι, και να πω και κάτι ακόμα: αν η νέα ηγεσία για τον άλφα ή βήτα λόγο κρίνει ότι ο κ. Σάντος δεν είναι η πρώτη της επιλογή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Να τα ξεκαθαρίζουμε όλα, διότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Πιστεύω πάντως ότι θα πάνε όλα καλά".
Μετά το Euro 2012 χτύπησε το τηλέφωνό σας από άλλους ενδιαφερόμενους; Με απλά λόγια, είχατε άλλη πρόταση την οποία προφανώς απορρίψατε;
  • "Ναι, είχα προτάσεις, αλλά βρίσκομαι εδώ γιατί πάνω απ' όλα σέβομαι τον λόγο του. Είναι φυσιολογικό να έχω αρκετές προτάσεις. Κάποιες μάλιστα σε οικονομικά δυσθεώρητα ύψη, πέντε φορές πιο πάνω από εδώ".
Εκτός Ευρώπης;
  • "Ναι, εκτός Ευρώπης. Είχα και κάποιες από την Ευρώπη. Είχα δώσει όμως τα χέρια με την ΕΠΟ και πάντα σέβομαι τον λόγο μου. Αν οποτεδήποτε στο μέλλον αλλάξουν τα πράγματα, θα δούμε τι θα γίνει".
Αυξάνονται και πληθαίνουν οι Πορτογάλοι στην Ελλάδα. Μετά τον Φερέιρα ήρθε και ο Ζαρντίμ. Εχετε επαφές;
  • "Με τον Φερέιρα είμαστε φίλοι χρόνια, συναντιόμαστε συχνά και τα λέμε. Τον Ζαρντίμ δεν τον ξέρω προσωπικά, διότι όταν ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, εγώ ήμουν ήδη στην Ελλάδα. Εχω, όμως, φίλους που τον γνωρίζουν καλά και μου λένε τα καλύτερα. Μπορεί να μην έχει τύχει μέχρι στιγμής να βρεθούμε, αλλά είναι φυσιολογικό να συμβεί αυτό κάποια στιγμή".
Αν η νέα διοίκηση της ΕΠΟ σάς έλεγε ότι θέλει απο τώρα να επεκτείνει το συμβόλαιό σας για άλλα δύο χρόνια, τι θα απαντούσατε;
  • "Εξαρτάται πολύ από το πώς θα μου το έθεταν, δηλαδή ποιο πλάνο θα είχαν στο μυαλό τους γι' αυτά τα τέσσερα χρόνια. Αν το πλάνο τους είναι συμβατό με το δικό μου, δεν θα είχα λόγο να πω "όχι". Βέβαια, στα συμβόλαια η συζήτηση είναι διμερής και όχι μονομερής, συνεπώς σε τέτοια περίπτωση οι δύο πλευρές κουβεντιάζουν για όλα και για τους παράγοντες που υπεισέρχονται σε τέτοια ζητήματα. Γιατί όχι όμως".
Ένα σχόλιο για την περίπτωση του Καραγκούνη, δηλαδή αφενός για την παρουσία του στο Euro 2012 και αφετέρου για την παρούσα και μέλλουσα φάση;
  • "Οσον αφορά την παρουσία του στα τελικά και τα προκριματικά, όλοι την είδαμε. Το πόσο σημαντικός ήταν. Γι' αυτό και ήταν σε όλες τις αποστολές. Μπορεί και κάποιοι να μη συμφωνούν, αλλά για μένα δεν έχει σημασία. Εχει καταπληκτική πορεία όλα αυτά τα χρόνια στις Εθνικές ομάδες.
  • Απλώς για μένα -σε ό,τι αφορά την έναρξη και τη λήξη- κάποτε πλησιάζει η στιγμή που και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να καταλάβει ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα τέλος και η ζωή συνεχίζεται. Πάγια αρχή μου είναι ότι όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν έχει σύλλογο, δεν μπορεί να είναι στην Εθνική. Επιπλέον, όμως, έχω πει ότι όποιος Ελληνας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κάπου, έχει τις δικές του πιθανότητες να κληθεί".
 Πηγή: Contra.GR 

Περισσότερα »