Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα «όργια» Σκόκο στην Αργεντινή (videos)

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του με την Νιούελς Ολντ Μπόις.


Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σημείωσε δύο γκολ στο 3-3 της ομάδας του με τη Ρίβερ Πλέιτ, αποτέλεσμα που την έφερε στη δεύτερη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος με 12 βαθμούς, έναν πίσω από την πρωτοπόρο Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Σκόκο πήρε την ισοπαλία για τη Νιούελς με δύο προσωπικά τέρματα στο 70’ με πέναλτι και το 72’ με σουτ, μετατρέποντας το 3-1 σε 3-3. Στα αξιοσημείωτα, ότι ο 27χρονος άσος έχει πετύχει τα 4 από τα επτά γκολ της Νιούελς στο πρωτάθλημα.
  • Δείτε τα τα δύο γκολ του Σκόκο και θυμηθείτε ένα εντυπωσιακό δικό του εδώ:




Περισσότερα »

ΣΟΚ: Τερματοφύλακας διαμέλισε και τάισε την ερωμένη του στα σκυλιά!

Δράστης ενός αποτρόπαιου εγκλήματος φέρεται να είναι ο Βραζιλιάνος πρώην τερματοφύλακας, Μπρούνο Φερνάντεζ ντε Σόουζα, ο οποίος σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, αφού βασάνισε και σκότωσε την ερωμένη του, την τάισε στους σκύλους του!


Την κοινή γνώμη της Βραζιλίας και όχι μόνο έχει συγκλονίσει η φρικιαστική δολοφονία του 25χρονου μοντέλου Ελίζα Σαμούδιο, η οποία έκανε το λάθος να αποκτήσει παιδί με έναν παντρεμένο. Τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερό της, Μπρούνο Φερνάντεζ, ο οποίος έχει καθίσει κάτω από τα δοκάρια των Ατλέτικο Μινέιρο, Κορίνθιας και Φλαμένγκο.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας αφού απήγαγε την κοπέλα φέρεται να τη μετέφερε στο εξοχικό του, όπου έβαλε έναν πρώην αστυνομικό να τη βασανίσει και να τη σκοτώσει, ενώ ακολούθως τον βοήθησε να διαμελίσει το πτώμα της, πριν πετάξει μερικά από τα κομμάτια ως τροφή στα σκυλιά του (ράτσας ροτβάιλερ) και τα υπόλοιπα τα θάψει σε τσιμέντο!

Αξιοσημείωτο δε είναι πως για να μην ακούγονται οι φωνές της Σαμούδιο, οι δράστες είχαν βάλει τη μουσική στη διαπασών!
Η τρομακτική ιστορία εξελίχθηκε πριν από μερικούς μήνες και λίγο αφότου η άτυχη Ελίζα έφερε στον κόσμο τον καρπό του παράνομου έρωτά της με τον Φερνάντεζ, προειδοποιώντας τον πως αν δεν αναγνωρίσει το παιδί θα κινηθεί νομικά εναντίον του.
 

Εκείνος ωστόσο φοβόταν ότι η αποκάλυψη θα έβλαπτε την εικόνα και την καριέρα του, σχεδιάζοντας έτσι τη δολοφονία της μαζί με άλλα οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων ο έφηβος ανιψιός του και η σύζυγός του, Νταγιάν!
Με την τελευταία μάλιστα είχαν αποφασίσει να βγάλουν από τη μέση την ερωμένη και να μεγαλώσουν το παιδί, λέγοντας ότι το υιοθέτησαν από κάποιον άπορο συγγενή τους που δεν είχε τη δυνατότητα να το μεγαλώσει…

Ο Φερνάντεζ καταδικάστηκε, το Δεκέμβριο του 2010, σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για την απαγωγή, ενώ τώρα αναμένεται να δικαστεί και για το φόνο. Το συμβόλαιο του με την Φλαμένγκο, όπως ήταν φυσικό, λύθηκε μετά την καταδίκη του, ενώ ο ίδιος δείχνει να μην έχει μετανιώσει για την πράξη του, δηλώνοντας πως όχι μόνο «η Σαμούδιο ήταν μία πόρνη που δεν θα λείψει σε κανέναν», αλλά ισχυρίζεται πως είναι αθώος και με καθαρή τη συνείδησή του…

Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »

Πήραν στο... κυνήγι τον Τζεμπούρ! (video+photos)

Ήταν μία από τις σπάνιες φορές που ο Ράφικ Τζεμπούρ υπήρξε το… θύμα στα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Αλγερίας με τη Λιβύη, ωστόσο ο ίδιος διαβεβαίωσε πως είναι καλά στην υγεία του.


Οι Λίβυοι δεν μπόρεσαν να… χωνέψουν την ήττα από την Αλγερία που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τους αφήνει εκτός Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν πρώτα στον επιθετικό του Ολυμπιακού και εν συνεχεία σε όλους τους παίκτες των Αλγερινών, με τους οποίους και συνεπλάκησαν. Παρόλα αυτά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, ωστόσο ο Τζεμπούρ πρόλαβε να φάει μια… ψιλή πριν τον πάρουν στο κυνήγι!

«Είμαι καλά δόξα τω Θεώ», αποκρίθηκε ο «τρομοκράτης» με το εκρηκτικό ταπεραμέντο, ερωτηθείς σχετικά με το περιστατικό κατά την επιβίβασή του στο πούλμαν της ομάδας, ενώ ο προπονητής του, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, συμπλήρωσε:

«Ο Τζεμπούρ ήταν από τους παίκτες που χτυπήθηκαν, ενώ εμένα με έσπρωξαν. Ο Καντίρ και ο Φεγκούλι έχουν αμυχές στο λαιμό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Αν σκοράραμε νωρίτερα ίσως να μην τελείωνε ποτέ το παιχνίδι. Οι παίκτες μου έπεσαν στην παγίδα των προκλήσεων και είχαμε πολλές αποβολές».

Οι Λίβυοι πάντως εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι οι Αλγερινοί οπαδοί αυτοί που προκάλεσαν, καθώς προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο με φωτογραφίες του Μουαμάρ Καντάφι, γεγονός που τους εξόργισε ακόμα περισσότερο, δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα...

Από την πλευρά του ωστόσο ο υπουργός αθλητισμού της Λιβύης, Φετί Τερμπέλ έσπευσε να καταδικάσει τα επεισόδια, ζητώντας συγγνώμη από την αποστολή της Αλγερίας για τη... φιλοξενία των συμπατριωτών του!


Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »

Τις παραιτήσεις όλων των εργαζομένων ζήτησε ο Σαββίδης!

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να επαναξιολογήσει το δυναμικό του συλλόγου και ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των εργαζομένων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Την απόφαση του Σαββίδη μετέφερε στους εργαζομένους ο διευθυντής των γραφείων, Μάκης Γκαγκάτσης και τους έδωσε και εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη πρόταση. Όπως τονίστηκε, οι παραιτήσεις δεν σημαίνουν αυτόματα και αποχώρηση, αλλά γίνονται στο πλαίσιο της επαναξιολόγησης όλων των στελεχών.
Οι εργαζόμενοι, όπως ήταν λογικό, αντέδρασαν, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα είχαν δικαίωμα να διεκδικήσουν αποζημίωση. 

Έτσι, το αίτημα για παραιτήσεις ανακλήθηκε και έγινε σε όλους γνωστό ότι πλέον μπαίνουν σε μία περίοδο αξιολόγησης, ενώ ζητήθηκαν από όλους τα βιογραφικά.
Παράλληλα, ο ομογενής επενδυτής θα προχωρήσει άμεσα σε διοίκηση Πρωτοδικείου με πρόεδρο κατά πάσα πιθανότητα τον Ιβάν Σαββίδη. 

Αυτό γίνεται λόγω της ρύθμισης των χρεών που δεν έχει διευθετηθεί ακόμα. Εκτός αυτού ο Σαββίδης φέρεται να ζήτησε και τις παραιτήσεις όλων των μελών του ΔΣ για να προχωρήσει σε σχηματισμό νέου.

Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »

«Να ελέγξουμε τον ρυθμό και να δώσουμε το 100%»

Ο έλεγχος του παιχνιδιού και η προσπάθεια όλων των παικτών στο 100% των δυνατοτήτων τους, είναι τα «κλειδιά» που θα οδηγήσουν την Εθνική μας στην δεύτερη νίκη της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου του 2014 κόντρα στη Λιθουανία, σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος.


Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού (11/9) αγώνα με αντίπαλο τη Λιθουανία στο «Γ. Καραϊσκάκης», τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να ελέγξουν απόλυτα τον ρυθμό του παιχνιδιού, δίνοντας παράλληλα τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »