Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Νέο μυθικό συμβόλαιο σε Ρονάλντο

Η διοίκηση της Ρεάλ εμφανίζεται διατεθειμένη να προσφέρει 16.000.000 ευρώ τον χρόνο στον Κριστιάνο Ρονάλντο για τον κρατήσει στο "Μπερναμπέου". Διαβάστε λεπτομέρειες.


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο "άναψε φωτιές" πριν από περίπου 10 ημέρες στη Ρεάλ Μαδρίτης με τη δήλωση-βόμβα πως δεν είναι πια ευτυχισμένος μέσα στην ομάδα και οι άνθρωποι των "μερένγκες" κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες που διέρρευσαν από την πορτογαλική εφημερίδα "A Bola", ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκέφτεται να κάνει μια γενναιότατη αύξηση αποδοχών στον "CR7" ώστε να απομακρύνει τις τάσεις φυγής που υπάρχουν στον Πορτογάλο σούπερ σταρ και να τον πείσει πως το μέλλον του είναι στη "βασίλισσα".

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει ότι ο Πέρεθ θα καλέσει την Τετάρτη στο γραφείο του τον Ρονάλντο, αφού ο δεύτερος θα έχει επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Πορτογαλίας (προκριματικά Μουντιάλ 2014) για να του προτείνει -παρουσία και του Ζοζέ Μουρίνιο- να υπογράψει νέο ηγεμονικό συμβόλαιο.

Αυτό θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2015 με ετήσιες αποδοχές 16.000.000 ευρώ το χρόνο, ποσό που φαντάζει αστρονομικό αν αναλογιστεί κανείς ότι το υπάρχον συμβόλαιο του αποφέρει 10.000.000 ευρώ...

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »