Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Champions League " Όλα τα αποτελέσματα " (Video)


Με 2 γκολ στα τελευταία 3 λεπτά, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη νίκη 3-2 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Καταιγιστική η Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου κι η Μάλαγα κόντρα σε Ζενίτ. "Λευκή" ισοπαλία για Μίλαν με Άντερλεχτ, θρίαμβος Πόρτο στο Ζάγκρεμπ.


www.peru-teve.com από Footballista Sports

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκαμψε με χαρακτηριστική άνεση την αντίσταση της Ντιναμό Κιέβου (4-1) και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο εφετινό Champions League.


www.golazohd.blogspot.com από Footballista Sports  

  • Άκυρη ήταν η εκκίνηση της Μίλαν στον Γ' Όμιλο του Champions League, μένοντας στο 0-0 με την Άντερλεχτ στο Σαν Σίρο.


  • Καταιγιστική στο πρώτο τέταρτο η Μάλαγα, πήρε κεφάλι στη μάχη της πρόκρισης χάρη στην επιβλητική νίκη (3-0) επί της Ζενίτ.

Με το αριστερό άρχισε τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" ηττήθηκαν 2-1 στο "Καραϊσκάκης" από την ανώτερη Σάλκε φανερώνοντας πολλές αδυναμίες στο δημιουργικό κομμάτι. Το γκολ του Ολυμπιακού, ο οποίος ισοφάρισε προσωρινά, ο Αμπντούν. 


www.futgolhd.blogspot.com από Footballista Sports  

Η Αρσεναλ απάντησε άμεσα στο γρήγορο γκολ της Μονπελιέ, έφυγε νικήτρια από τη Γαλλία (2-1) και μαζί με τη Σάλκε είναι στην πρώτη θέση του β' ομίλου.


Montpellier - Arsenal 1:2 από Footballista Sports  


Περισσότερα »