Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Οι "καυτές" διακοπές του Ματέους! (Pic)

Ο Λόταρ Ματέους συνεχίζει να τροφοδοτεί τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ. Αυτή τη φορά επειδή επέλεξε τη Μύκονο ως τόπο ολιγοήμερων διακοπών έχοντας δίπλα του "εκρηκτικό" μοντέλο. 


Λόταρ Ματέους χωρίς  όμορφη γυναίκα στο πλευρό του δεν... γίνεται. Ο Γερμανός πρώην άσος του ποδοσφαίρου, ο οποίος είναι γνωστός τοις πάσοι για την αδυναμία του στο ωραίο φύλο, επέλεξε τη Μύκονο ως τόπο ολιγοήμερων διακοπών έχοντας μαζί του την εντυπωσιακή Τζοάνα Τουτσίνκα.

Ο λόγος για το 27άχρονο μοντέλο από την Πολωνία, η οποία δεν είχε πρόβλημα να τραβήξει πάνω της τα φλας των παπαράτσι, κατά τη διάρκεια της παραμονής του ζεύγους στο ελληνικό νησί την περασμένη εβδομάδα.



Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »

"Ολα είναι ανοιχτά για Ντρέντε..."

Ο ατζέντης του Ρόιστον Ντρέντε, Αντόνιο Σαλέρνο, παραδέχθηκε εμμέσως τις επαφές με ΠΑΟΚ μιλώντας στο Sport24.gr


Το φλερτ του Ρόιστον Ντρέντε με τον ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις εντός Ελλάδας γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φροντίζει να τονίζει ότι, παρότι προτάθηκε, σ' αυτή τη φάση δεν υπάρχουν επαφές, ωστόσο στην Ευρώπη τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον του "Δικεφάλου" σχετικά με τον 25χρονο Ολλανδό διαδέχονται το ένα το άλλο.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με έναν εκ των εκπροσώπων του έγχρωμου ποδοσφαιριστή, τον Αντόνιο Σαλέρνο, προκειμένου να μάθει περισσότερα για αυτή την... περίεργη υπόθεση.

Στην ερώτησή μας αν για τον πελάτη του ο ΠΑΟΚ αποτελεί μία ανοιχτή υπόθεση, ο κ. Σαλέρνο μας απάντησε: "Ο Ντρέντε βρίσκεται σε φάση συζητήσεων με διάφορες ομάδες και δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω με λεπτομέρειες...".

Όταν επιμείναμε, ζητώντας να μάθουμε αν είναι πιθανό ο Ντρέντε να μπει σε τελικές διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ μας απάντησε: "Ναι, υπάρχει πιθανότητα, ωστόσο δεν θέλω να πω τώρα περισσότερα. Όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του...".

Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »

Μπαρτσελόνα - Σπαρτάκ 3-2

Η Σπαρτάκ έκανε ανατροπή μέσα στο "Καμπ Νόου", αλλά με δύο γκολ του Μέσι έκανε και η Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με 3-2. Στο 0-0 Σέλτικ και Μπενφίκα .


Με δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι στο 72' και το 80' η Μπαρτσελόνα έκανε ανατροπή και νίκησε με 3-2 την Σπαρτάκ στο "Καμπ Νόου".

Η ομάδα της Μόσχας είχε κάνει νωρίτερα αυτή ανατροπή, καθώς στο γκολ του Τέγιο ήρθε η απάντηση με αυτογκόλ του Ντάνι Άλβες και ο Ρόμουλο στο 59' είχε δώσει προβάδισμα στους Ρώσους.

Ο Νταβίντ Βίγια τελικά δεν ήταν στην αρχική 11άδα της Μπαρτσελόνα (ανέτοιμος για 90άλεπτο) και ο Τέγιο που ήταν στην 3άδα της επίθεσης μαζί με Μέσι και Πέδρο, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 14' με καταπληκτικό πλασέ, αριστερά λίγο έξω από την περιοχή (αλά... Ανρί).

Η ισοφάριση για την Σπαρτάκ Μόσχας ήρθε στο 29', με τον Ντάνι Άλβες να πετυχαίνει αυτογκόλ με κάτι σαν "τακουνάκι", στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα προ του Άρι, μετά την σέντρα του Εμενίκε από δεξιά.
Στο 59' ο Ντίκαν έκανε σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Μέσι, αλλά αμέσως μετά η Σπαρτάκ έφυγε στην αντεπίθεση και ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Ο Άρι από αριστερά βρήκε τον ΜακΓκίτι στον άξονα και ο Ιρλανδός έκανε την ασίστ δεξιά στον Ρόμουλο, με τον Βραζιλιάνο με ψύχραιμο πλασέ να περνά την μπάλα κάτω από το σώμα του Βίκτορ Βαλντές για το 1-2.
Από και πέρα ανέλαβε δράση ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος με δύο γκολ έκανε την ανατροπή για την Μπαρτσελόνα αυτήν την φορά.

Ο Αργεντινός ισοφάρισε στο 72' με κοντινό πλασέ έπειτα από όμορφη προσπάθεια του Τέγιο αριστερά, ενώ στο 80' έκανε το 3-2 με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Αλέξις Σάντσες.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Όσκαρ και για την Κυρία!

Τα δύο γκολ του Οσκάρ (το 2ο φοβερό) δεν ήταν αρκετά για την Τσέλσι, καθώς η Γιουβέντους έφυγε με το 2-2 από το Λονδίνο. Η Σαχτάρ νίκησε 2-0 την Νόρτζελαντ με Μχιταριάν .


Στο 31' άνοιξε το σκορ ο Οσκάρ και ο 20άχρονος διεθνής Βραζιλιάνος στο 33' έκανε το 2-0 με ένα φανταστικό γκολ, δείχνοντας το ταλέντο του.
Στην άλλη αναμέτρηση του 5ου ομίλου η Σαχτάρ νίκησε 2-0 στο Ντόνετσκ την Νόρτζελαντ με δύο γκολ του Χένρικ Μχιταριάν.

Η ισοφάριση για την "κυρία" του ιταλικού ποδοσφαίρου ήρθε στο 80', με τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα να νικά στο τετ-α-τετ τον Τσεχ, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του, ενώ τον είχε τροφοδοτήσει ιδανικά ο Κλάουντιο Μαρκίζιο.


Λίγο έλειψε μάλιστα η "Γιούβε" να φύγει νικήτρια από το Λονδίνο, καθώς στο 87' ο Κουαλιαρέλα σούταρε από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε λίγο και στον Τέρι για να χτυπήσει εν συνεχεία στο οριζόντιο δοκάρι του Τσεχ.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »