Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Μέσι και Φαλκάο τις οδηγούν (videos)

Αργεντινή και Κολομβία προελαύνουν στο προκριματικό γκρουπ της Λατινικής Αμερικής για τα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας με τους Μέσι και Φαλκάο να κλέβουν για ακόμη μια φορά την παράσταση.


Η πρωτοπόρος Αργεντινή δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει εντός έδρας το εμπόδιο της Ουρουγουάης, επικρατώντας με 3-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι, στο 66' και το 80', ενώ ενδιάμεσα, είχε κάνει το 2-0 ο Αγκουέρο.
Εξάλλου η Κολομβία με δύο τέρματα του Φαλκάο, πέτυχε ακόμη μια νίκη, φτάνοντας τους 16 βαθμούς στον όμιλο. Ο επιθετικός της Ατλέτικο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 52', ενώ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 89'.


Αργεντινή - Ουρουγουάη 3-0 από footballista


Κολομβία - Παραγουάη 2-0 από footballista

Contra.GR 

Περισσότερα »

Επιβεβαιώθηκε η θλάση του Μαλεζά, δεν παίρνει παίκτη ο Σάντος

Επιβεβαιώθηκε η θλάση (β' βαθμού) του Στέλιου Μαλεζά, ο οποίος χάνει το ματς της Τρίτης στη Σλοβακία. Ως έχει το ρόστερ στη Μπραντισλάβα, αφού ο Φερνάντο Σάντος δεν θα πάρει παίκτες να αντικαταστήσουν τους Μαλεζά και Βύντρα. Σχόλιο: Κι όμως, νικήσαμε.


Με το υπάρχον ρόστερ και τις ελλείψεις του θα πορευθεί ο Φερνάντο Σάντος ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τη Σλοβακία.
Ο Στέλιος Μαλεζάς υπέστη θλάση β' βαθμού (όπως επιβεβαιώθηκε από το ιατρικό επιτελείο το πρωί του Σαββάτου) και χάνει οριστικά τον αγώνα στη Μπραντισλάβα. Ωστόσο, ο Πορτογάλος προπονητής δεν πρόκειται να καλέσει άλλον παίκτη για να τον αντικαταστήσει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Λουκά Βύντρα.

Αυτό σημαίνει ότι στην αναμέτρηση της Τρίτης ενδέχεται να δούμε τον Δημήτρη Σιόβα δίπλα στον Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας (εξάλλου είναι ο μοναδικός πλέον κεντρικός αμυντικός της αποστολής), εκτός αν ο ομοσπονδιακός προπονητής δοκιμάσει ξανά αυτό που δοκίμασε στο ματς με τη Βοσνία μετά την αλλαγή του Μαλεζά: τον Κατσουράνη στόπερ και τον Καραγκούνη στα χαφ. Ιδωμεν...

Contra.GR

Περισσότερα »