Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Κερδίστε 8 προσκλήσεις για το Παναθηναϊκός-Άρης

Το Onsports συνεχίζει τους διαγωνισμούς και προσφέρει 8 προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε από κοντά το Παναθηναϊκός-Άρης στο ΟΑΚΑ.


Κάντε LIKE στη σελίδα του Onsports στο Facebook και δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό, ο οποίος ολοκληρώνεται στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης.

OnSports.GR

Περισσότερα »

Οι φρυγανιές του Μέσι...

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας, όχι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και εκτός αυτού. Για τον λόγο αυτό, μια εταιρία παραγωγής φρυγανιών και παξιμαδιών, ζήτησε από τον Αργεντινό άσο να διαφημίσει το προϊόν της.


Nuevo Spot Pan Bimbo Tostado 100% Natural, con... από Footballista

Όπως βλέπετε στο σχετικό video ο Λιονέλ Μέσι στρογγυλοκάθεται στο τραπέζι και απολαμβάνει το πρωινό του με τις αγαπημένες του φρυγανιές! 

Contra.GR 

Περισσότερα »

Η... ήρεμη δύναμη του ΠΑΟΚ

Η επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στην αγωνιστική δράση μπορεί να προσδώσει στον ΠΑΟΚ ηρεμία στον χώρο του κέντρου, που ενδεχομένως, κάλλιστα, να "μεταφραστεί" σε καλύτερες αμυντικές αποδόσεις.


Η εξήγηση είναι η εξής: Ο Γιώργος Δώνης μπορεί το διάστημα που απουσίαζε ο Ουρουγουανός να πήρε από τον Κάτσε την μαχητικότητα, τον δυναμισμό και τις σωστές μεταβιβάσεις του Γκαρσία, αλλά, όπως και να έχει, δεν βρέθηκε ο παίκτης που θα κρατήσει την μπάλα και θα ηρεμήσει το παιχνίδι της ομάδας. Είτε όταν ο "Δικέφαλος" επιτίθονταν, είτε όταν αμύνονταν και σταματούσε η προσπάθεια των αντιπάλων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλές φορές να προκαλείται... τρικυμία στα μετόπισθεν και σε αρκετές περιπτώσεις να δίνονται στον αντίπαλο στημένες φάσεις, που ως γνωστόν δεν αποτελούν το... φόρτε του ΠΑΟΚ, αφού δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος να ανασυνταχθούν οι παίκτες και να πάρουν τις θέσεις τους στην αμυντική γραμμή.

Contra.GR

Περισσότερα »

Τούρτα για τον Κατσουράνη

Το κεράκι για τις 100 συμμετοχές έσβησε στην πτήση της επιστροφής από τη Μπρατισλάβα ο Κώστας Κατσουράνης. 


Οι άνθρωποι της εθνικής είχαν φροντίσει να προμηθευτούν τούρτα για την περίσταση, και η νίκη επί των Σλοβάκων δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα προκειμένου ο αρχηγός της εθνικής να γιορτάσει παρέα με τους συμπαίκτες του αυτό το επίτευγμα.  
Ο Κατσουράνης άκουγε συνεχώς συγχαρητήρια για τις 100 συμμετοχές τόσο από τους συμπαίκτες όσο και από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.

Contra.GR

Περισσότερα »

Η ανατροπή του αιώνα (Video)

Η Σουηδία ανέτρεψε το 4-0 στο Βερολίνο και απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας από τη Γερμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.


Η ανατροπή της σεζόν σημειώθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, όπου η Γερμανία απώλεσε προβάδισμα 4 γκολ μέσα σε 30 λεπτά και περιορίστηκε στην ισοπαλία 4-4 με τη Σουηδία

Κι ενώ όλα άρχισαν με 2 γκολ του Μίροσλαβ Κλόζε στο πρώτο τέταρτο του αγώνα και με το σχολιαστεί της τηλεόρασης να λέει χαρακτηριστικά πως "αυτή η ομάδα κάνει τους πάντες να μοιάζουν με την Ιρλανδία". 

Κανείς δεν μπορούσε να τον ψέξει, αφού ακολούθησε ένα γκολ του Περ Μέρτεζακερ (39') κι ένα του Μεσούτ Οζίλ (56'), με συνέπεια όλα να θυμίζουν τον προ ημερών θρίαμβο με 6-1 επί της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο. 

Ως εκ τούτου, δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή στο γκολ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με εξαιρετική κεφαλιά (62'), ενώ ακόμα και το 4-2 από τον Μίκαελ Λούστιγκ στο 64' συγχωρέθηκε στον Χόλγκερ Μπάντστουμπερ που φέρει μεγάλη ευθύνη. 

Όταν ο Γιόχαν Ελμάντερ έκανε το 4-3 στο 76ο λεπτό, όμως, μετά από ακόμα μία κακή αμυντική λειτουργία, τα πράγματα σοβάρεψαν για τα "πάντσερ". Οι Σουηδοί πίστεψαν ξανά στον εαυτό τους κι έχοντας το ψυχολογικό πλεονέκτημα, έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ράσμους Ελμ στο 93'.


4_4 από Footballista

Contra.GR 

Περισσότερα »