Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

4αδα Ταμειου...Μερος Β'

Αποκλειστικα απο το Footballista Sports για σημερα κυριακη μια ακομα 4αδα με στοχο το ταμειο οπως εγινε και εχθες !!!!

Παμε να δουμε τις επιλογες

  • Ιντερ Vs Κατανια
Θα προτιμησουμε το Over σε αυτο το παιχνιδι μιας και η γηπεδουχοι ειναι αναξιοι εμπιστοσυνης ... η κατανια εκτος εδρας παιζει ελευθερα και η βαθμολογικη της θεση 7η , βοηθαει ωστε να γινει ενα ανοιχτο παιχνιδι με πολλες φασεις και φυσικα τερματα.

Over στο 1.60

  • Κασιμπασα Vs Μερσιν 
Πτωταθλημα Τουρκιας με την νεωφοτηστει Κασιμπασα να ειναι παραπανω απο καλη ... απο την αλλη η ποιο εμπειρη Μερσιν παραπαιει προς το παρον και αν δεν αφυπνίση ο κοουτς την ομαδα θα εχει περιπετειες ... λογικη επιλογη το Goal/Goal και θα το τιμησουμε δεωντος.

G/G στο 1.60

  • Ουντινεσε Vs Πεσκαρα  
Ολα θα εξαρτηθουν απο την γηπεδουχο ομαδα αν το θελει θα το παρει .... ουτως η αλλος η διαφορα δυναμικοτητας ειναι τεραστια .

Ασσος στο 1.40

  • Εσπανιολ Vs Βαγιεκανο  
Ασχημο ξεκινημα για την Εσπανιολ που ομως δεν ειναι για τελευταια θεση ... Στηριζουμε λοιπον τους γηπεδουχος και αυτο βοηθαει στο οτι η "Βαγιεκας"  εκτος εδρας χανουν πολη απο την δυναμικη τους (καθαρα ομαδα εδρας) .

Ασσος στο 1.75

Συνολικη Αποδοση 4αδας : 6.2

Footballista Sports  

Περισσότερα »

Θρίαμβος για Γιουβέντους....Μίλησε στο Φινάλε (Video)

Μετά από ένα σκληρό και μέτριο παιχνίδι, η Γιουβέντους επικράτησε 2-0 της Νάπολι σκοράροντας και τις δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι πρωταθλητές βρίσκονται, πλέον, μόνοι στην κορυφή της Serie A και ακολουθεί από κοντά η Λάτσιο.


Serie A - week (8) : Juventus VS. Napoli 2-0 από Footballista

Η Νάπολι άντεξε για 80 λεπτά στο Τορίνο, αλλά η Γιουβέντους πήρε εκδίκηση για την ήττα στον τελικό κυπέλλου (η μοναδική από το Μάιο του 2011) και νίκησε 2-0 στο ντέρμπι κορυφής της Serie A. Οι αναμετρήσεις στο νεότευκτο "Juventus Stadium" περιλαμβάνουν, συνήθως, πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, εν προκειμένω όμως, οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας επιδόθηκαν σε ένα συντηρητικό παιχνίδι με ελάχιστη φαντασία από τα αστέρια τους.

Ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν κακός, αλλά οι εκατέρωθεν επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ μετρημένες. Η σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 27ο λεπτό από πλευράς Νάπολι, με τον Καβάνι να σημαδεύει το δοκάρι του Στοράρι.

Στο πρώτο ημίωρο του δευτέρου μέρους οι φίλαθλοι της αναμέτρησης προσπάθησαν με δυσκολία να κρατήσουν ανοικτά τα μάτια τους, αφού το θέαμα ήταν κάκιστο, αλλά το τελευταίο δεκάλεπτο τους αποζημίωσε και με το παραπάνω.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πίρλο στο 80', ο Κάσερες με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στη Γιουβέντους, ενώ δύο λεπτά αργότερα, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος όταν ο Πογκμπά με υπέροχο μονοκόμματο σουτ, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ντε Σάνκτις.
 
Contra.GR

Περισσότερα »

Νίκη στο φεστιβάλ...(Video)

Λα Κορούνια και Μπαρτσελόνα σκόραραν κατά ριπάς στο "Ριαθόρ", με τους Καταλανούς να αναδεικνύονται νικητές με 5-4 για την 8η αγωνιστική της Primera Division.


Deportivo La Coruna 4-5 Barcelona από Footballista

Η Λα Κορούνια έγινε η πρώτη ομάδα μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης (Μάρτιος 2009) που σημειώνει 4 γκολ κατά της Μπαρτσελόνα, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό. 

Οι "μπλαουγκράνα" επικράτησαν με 5-4 στο "Ριαθόρ" σε ένα φεστιβάλ τερμάτων και εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πιο εύκολα γι' αυτούς εάν κρατούσαν το προβάδισμα 3 τερμάτων που πήραν μόλις στο 18ο λεπτό (Τζόρντι Άλμπα, Κρίστιαν Τέγιο, Λιονέλ Μέσι) ή εάν ο διαιτητής έβλεπε ορθότερα το καθαρό μαρκάρισμα έξω από την περιοχή του Σέρχιο Μπουσκέτς στο Ρίκι, το οποίο μετατράπηκε σε πέναλτι και γκολ από τον Πίτσι. 

Το τέρμα του Άλεξ Μπεργαντίνιος λίγο αργότερα έβαλε ξανά τους γηπεδούχους στο παιχνίδι, αν και ο Μέσι στο 43' επανέφερε τη διαφορά στα 2 γκολ. 

 Στο 47' ο Πορτογάλος Πίτσι μείωσε ξανά στο γκολ, με το συναρπαστικό ρυθμό να διακόπτεται από τον Τσάβι στο 49', όταν η Μπαρτσελόνα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χαβιέρ Μαστσεράνο.

 Οι Γαλιθιάνοι κέρδισαν ορισμένα μέτρα, αλλά ο Μέσι βρισκόταν σε μεγάλα κέφια και με το 59ο γκολ μέσα στο 2012 (έσπασε το ρεκόρ του 2010 με 58) και με το 23ο χατ-τρικ στην Μπαρτσελόνα, έγραψε το 5-3 στο 77ο λεπτό. 

Ένα κωμικό αυτογκόλ του Άλμπα λίγο αργότερα, όμως, επανέφερε το χαρακτήρα θρίλερ στο ματς, αλλά οι "μπλαουγκράνα" άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων και πήραν το "τρίποντο".

Contra.GR 

Περισσότερα »

Κερδίζει και... χωρίς προπονητή

Ακόμα και... χωρίς προπονητή στον πάγκο, ακόμα και χωρίς καλή απόδοση, ακόμα και με τον Σαλπιγγίδη και τον Γκαρσία εδώ και καιρό εκτός βασικής 11άδας, ο ΠΑΟΚ κερδίζει και αρχίζει να το συνηθίζει.


Οι ομάδες με μεγάλους στόχους φαίνονται όταν είναι αποτελεσματικές ακόμα και στην κακή τους μέρα, όπως ήταν χθες ΠΑΟΚ. Και τις ομάδες με μεγάλους στόχους τις βγάζουν από την δύσκολη θέση στην κακή τους μέρα, οι παίκτες ποιότητας που διαθέτουν, όπως είναι Αθανασιάδης.

Ο Κλάους με ισχυρό ένστικτο μέσα στην μεγάλη περιοχή και υψηλή αυτοπεποίθηση, όχι μόνο βάζει γκολ, αλλά είναι και ωραία. Θα επαναλάβω το πασιφανές: ο ΠΑΟΚ βρήκε σέντερ φορ μέσα από τις ακαδημίες του για την επόμενη δεκαετία, εκτός και εάν πληρώσει αδρά και τον πάρει κάποια ευρωπαϊκή ομάδα στο εγγύς μέλλον.

Πέραν τούτων, ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε και χθες πως θα είναι από τους αναμφισβήτητους πρωταγωνιστές της σεζόν. Έπαιξε, βέβαια, απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο, αλλά φέτος, ούτως ή άλλως, οι περισσότερες ομάδες είναι αδύναμες.

Contra.GR

Περισσότερα »

Παμε Στοιχημα...Μερος 2ο !!!

Πολυ καλα τα πηγαμε εχθες με το 4/4 να επαληθευεται εστω και οριακα και να μας χαριζει μια αξιοπρεπεις αποδοση 4,8....


Για σημερα το Footballista Sport θα κανει ακομα μια αναρτηση με μια 4αδα ταμειου...

Μεινετε συντονισμενοι !!!!

Περισσότερα »