Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

" Όργια Σκόκο " μέρος Β' (videos)

Με ιδανική κεφαλιά και εντυπωσιακό ανάποδο "ψαλίδι" ο Νάτσο Σκόκο πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την Νιούελς σε νίκη που την διατηρεί μόνη στην κορυφή.


Μετά από 3 ματς... ξηρασίας, ο Νάτσο Σκόκο πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ και οδήγησε την Νιούελς Ολντ Μπόις σε νίκη με 2-1 επί της Αρσενάλ Σαραντί.
Ο πρώην άσος της ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 5' με ιδανική κεφαλιά και στο 25' έκανε το 2-0 με φανταστικό ανάποδο "ψαλίδι".

Με αυτήν την νίκη η Νιούελς έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς διατηρήθηκε στην κορυφή, αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά, καθώς η 2η της βαθμολογίας, Ράσινγκ Κλουμπ, έχασε από την 3η, Βέλες Σάρσφιλντ, η οποία πέρασε έτσι αυτή στην 2η θέση.
  • Ο Σκόκο μάλιστα έφτασε τα 8 γκολ στο Apertura και βρέθηκε ξανά μόνος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς.


Νιούελς Ολντ Μπόις - Αρσενάλ Σαραντί (1-0, Σκόκο) από Footballista


Νιούελς Ολντ Μπόις - Αρσενάλ Σαραντί (2-0, Σκόκο) από Footballista

Sport24.GR 

Περισσότερα »

Νέο συμβόλαιο σε Μήτρογλου ετοιμάζει ο Μαρινάκης

Τα γκολ σε Λονδίνο (Άρσεναλ) και Μονπελιέ επισπεύδουν τις διαδικασίες της ανανέωσης του συμβολαίου του Κώστα Μήτρογλου.


Με το δεξί ξεκίνησε η χρονιά για τον Κώστα Μήτρογλου, καθώς μπορεί στα περισσότερα ματς να μην είναι στην αρχική ενδεκάδα, όμως έχει καταφέρει να σκοράρει και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Είναι ξεκάθαρο και γίνεται ακόμη πιο κατανοητό πως ο διεθνής άσος είναι ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός αυτή τη στιγμή και η σχέση του με το γκολ είναι άκρως... ερωτική.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν είναι άκρως ικανοποιημένοι από το ξεκίνημα του Κώστα Μήτρογλου με αποκορύφωμα το γκολ του στο Μονπελιέ και ήδη υπάρχουν οι σκέψεις για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής".

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον "πιστολέρο" είχε μιλήσει μαζί του για ανανέωση του συμβολαίου, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Τα γκολ του διεθνή επιθετικού στο Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται πως λειτούργησαν θετικά και για τις δύο πλευρές, αφού ο μεν Ολυμπιακός κέρδισε βαθμούς και ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Έλληνα άσο, ενώ ο δε Μήτρογλου θα ανταμειφθεί για την πολύτιμη προσφορά του.

Είναι δεδομένο και θα φανεί με πράξεις, πως ο Ολυμπιακός επενδύει πολλά στον Κώστα Μήτρογλου. Έναν ποδοσφαιριστή που είναι μόλις 24 χρονών και έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να διαπρέψει. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2014 και έχει ρήτρα αποδέσμευσης 8.000.000 ευρώ.

Sport24.GR

Περισσότερα »

Ξεκούρασε τους βασικούς και ετοιμάζει τρεις αλλαγές ο Φερέιρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε ανάσες για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στους παίκτες του ενώ έχει στο μυαλό του δυο, τρεις αλλαγές για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.


Τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν κάνει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να ανησυχεί για την κούραση των ποδοσφαιριστών του. Για αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα να ξεκουράσει τους παίκτες του, όσους ξεκίνησαν κόντρα στην Λάτσιο δίνοντας τους ανάσες.

Την ίδια ώρα σκέφτεται ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ την Δευτέρα να πραγματοποιήσει δυο με τρεις αλλαγές αλλά τα πλάνα του αναμένεται να τα ανοίξει την Κυριακή, στην τελευταία προπόνηση των πράσινων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε οι Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Πίντο, Βελάσκες, Φουρλάνος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Φορναρόλι να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποφόρτισης το Σάββατο και ίσως αυτό δείχνει ότι αν όχι όλοι οι περισσότεροι εξ αυτών θα είναι στο αρχικό σχήμα του Τριφυλλιού και την Δευτέρα στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Χαρακτηριστικά στη προπόνηση του Σαββάου στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα εναντίον της Λάτσιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος και Σο, ενώ ο Μπουμσόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία. Κάτι το οποίο δεν αλλάζει τα δεδομένα στο ιατρικό δελτίο των πράσινων ενόψει ΟΦΗ αλλά και της συνέχειας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα ο Φερέιρα δεν αποκλείεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους Τοτσέ, Μαρίνο ενώ θέση διεκδικεί και ο Κουίνσι με τους Φορναρόλι, Φουρλάνο και έναν εκ των Σισοκό, Χριστοδουλόπουλου να μένουν εκτός ενδεκάδας.

Sport24.GR

Περισσότερα »

Αεροσυνοδός μήνυσε τον Μάτζικ Τζόνσον

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Μάτζικ Τζόνσον και η Λατίνα Τόμας, 45χρονη αεροσυνοδός η οποία εργαζόταν μέχρι πρότινος στο ιδιωτικό αεροπλάνο του θρύλου του ΝΒΑ. 


Η Τόμας μήνυσε τον Μάτζικ καθώς όπως ισχυρίζεται, απολύθηκε λόγω μίας ασήμαντης εφτάλεπτης καθυστέρησης άφιξής της στο αεροπλάνο η οποία μάλιστα σημειώθηκε για να ικανοποιηθούν τα γευστικά γούστα του πρώην αστέρα των Λέικερς.

Η αεροσυνοδός τόνισε ότι καθυστέρησε σε σούπερ μάρκετ προκειμένου να προμηθευθεί το ειδικό τύπο κρέατος γαλοπούλας που θέλει ο Μάτζικ στα σάντουιτς.

Εκτός των άλλων, η Τόμας υποστηρίζει ότι μετά την επιστροφής από αναρρωτική άδεια, ο Τζόνσον άλλαξα εντελώς συμπεριφορά απέναντί της ενώ τον καταγγέλλει για απλήρωτες υπερωρίες και χαμένα διαλείμματα.

Contra.GR

Περισσότερα »

Ο Σαββίδης και η απόβαση των Ρώσων

Διαβάστε ενδιαφέρον θέμα οικονομικής εφημερίδας για τις επενδυτικές κινήσεις στην Ελλάδα και ο ρόλο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.


Η επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει φέρει στο προσκήνιο την προσπάθεια της Ρωσίας να "ρίξει" κεφάλαια στην Ελλάδα, προκειμένου να μπει μέσω της χώρας μας στην ευρωπαϊκή αγορά. Ένα ενδιαφέρον σχετικό θέμε φιλοξενεί η εφημερίδα "Κεφάλαιο', η οποία σημειώνει και το ρόλο του Ιβάν Σαββίδη. Διαβάστε χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

  • Οι επενδύσεις των Ρώσων και του Σαββίδη
  • Ενέργεια, τράπεζες, real estate 
  • Το κεφάλαιο Σαββίδη και οι σχέσες με τον Πούτιν 
   Contra.GR

Περισσότερα »

Επιστροφή στις νίκες για Ντόρτμουντ (video)

Ύστερα από δύο αποτυχημένα αποτελέσματα, η Ντόρτμουντ έκανε καλή εμφάνιση επί της Φράιμπουργκ επικρατώντας 2-0.


Την επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα πανηγύρισε η Ντόρτμουντ. Οι πρωταθλητές Γερμανίας είχαν μείνει αρκετά πίσω στη «μάχη» του τίτλου και προσπαθούν να ξεκινήσουν τη δική τους αντεπίθεση.

Η αρχή, έγινε στο «Μάγκε Ζολάρ» εκεί όπου αντιμετώπισε τη Φράιμπουργκ, επικρατώντας 2-0. Ο Σούμποτιτς στο 54’ άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» με τον Γκέτσε στο 83’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.


ф 0-2 д από Footballista

OnSports.GR 

Περισσότερα »

Ξεμπούκωσε η Βόλφσμπουργκ (video)

Η αλλαγή προπονητή στη Βόλφσμπουργκ είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα καθώς διέλυσε 4-1 τη Φορτούνα Ντίσελντορφ παίρνοντας την πρώτη της νίκη μετά την πρεμιέρα.


Από τις θέσεις του υποβιβασμού κατάφερε να ξεφύγει η Βόλφσμπουργκ η οποία με την αλλαγή προπονητή έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο παίρνοντας μία σπουδαία νίκη με 4-1.

Ο Ντοστ στο 50’ άνοιξε το σκορ για τους «λύκους» με τον Όλιτς στο 53’ να κάνει το 2-0 και να «καθαρίζει» το ματς. Όλα τελείωσαν στο 64’ όταν ο Ντοστ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λανγκενέκε στο 71’ μείωσαν σε 3-1, ωστόσο στο 77’ ο Φινκ αποβλήθηκε για τη Φορτούνα με τον Ντιέγκο ένα λεπτό αργότερα να διαμορφώνει το τελικό 4-1. 



OnSports.GR

Περισσότερα »

Νάτσο Σκόκο

Όλα τα πράγματα σβήνουν κάποτε, εκτός από τα μεταγραφικά σενάρια που σας φέρνουν τους επόμενους μήνες ξανά κοντά μας! 


Το γεγονός βεβαίως πως για να σας φορέσει την «κορδέλα» η Νιούελς Ολντ Μπόις και να προχωρήσει στην «υπερήφανη πώλησή» των δικαιωμάτων σας, θα πρέπει προηγουμένως να εισπράξει κάπου μεταξύ πέντε και δέκα εκατομμύρια ευρώ(!)

 Aσφαλώς και αποτελεί μια μικρή ασήμαντη λεπτομέρεια! Κι όπως λένε και οι Αμερικάνοι, «ποτέ μην αφήσεις μια λεπτομέρεια, να σου χαλάσει μία όμορφη ιστορία»!

OnSports.GR

Περισσότερα »

Τα είπαν σε καλό κλίμα Δώνης και Κάκος

Πίσω τους έχουν αφήσει τα όσα είχαν πραγματοποιηθεί στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, οι Γιώργος Δώνης και Τάσος Κάκος.


Ο Κερκυραίος διαιτητής ήταν «άρχοντας» της «μάχης» της 5ης αγωνιστικής στην Τούμπα και οι αποφάσεις του είχαν προκαλέσει την έντονη αντίδραση του τεχνικού ηγέτη του «Δικέφαλου του Βορρά».

Μάλιστα, οι δύο άνδρες είχαν έντονο διάλογο στα αποδυτήρια του γηπέδου της Θεσσαλονίκης, ενώ τα όσα είχαν πραγματοποιηθεί μεταξύ των δύο, έφεραν την τιμωρία του Γιώργου Δώνη, η οποία τον κράτησε εκτός πάγκου και στον αγώνα του Σαββάτου (27/10) με την Κέρκυρα στο νησί των «Φαιάκων».

Ο Έλληνας προπονητής βρέθηκε στα επίσημα του γηπέδου των νησιωτών και λίγα μέτρα πιο δίπλα ήταν ο Τάσος Κάκος. Οι δύο άνδρες είχαν χειραψία και ένα μικρό διάλογο σε πολύ καλό κλίμα.

OnSports.GR

Περισσότερα »

Έτο: «Ντροπή για την Ομοσπονδία»

Δριμύ κατηγορώ προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τη διαιτησία εξαπέλυσε ο Έτο.


Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία με την Κέρκυρα (0-0) μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο «twitter», εξέφρασε τα παράπονά του για την παρουσία του Μιχάλη Βοσκάκη στο παιχνίδι του Σαββάτου (27/10), τονίζοντας πως άπαντες είναι εναντίον του «Δικέφαλου».

«Η ελληνική Ομοσπονδία πρέπει να ντρέπεται για τους διαιτητές, οι οποίοι όλοι είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά θα τα ξεπεράσουμε όλα», ήταν το… τιτίβισμά του.

OnSports.GR

Περισσότερα »

Στο ρελαντί η Μπαρτσελόνα, 5-0 τη Ράγιο (video)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Μπαρτσελόνα πέρασε νικηφόρα 5-0 από το «Βαγιέκας» και τη Ράγιο Βαγιεκάνο.


Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας διατηρήθηκε η Μπαρτσελόνα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η οποία δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο «Βαγιέκας» απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο επικρατώντας με το άνετο 3-0.

Οι «μπλαουγκράνα» στο 20’ προηγήθηκαν στο σκορ με τέρμα του Βίγια. Ο Λιονέλ Μέσι στο 47’ έκανε το 2-0  και πλέον απέχει τρία γκολ από το απόλυτο ρεκόρ των 75 τερμάτων σε ένα ημερολογιακό έτος, που είχε πετύχει ο θρυλικός Πελέ, καθώς ήταν και αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 89΄.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι Καταλανοί ξέσπασαν και έφτασαν στη νίκη με 5-0. Ο Τσάβι στο 78’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να διαμορφωθεί το προσωρινό 4-0 από τον Φάμπρεγκας στο 80’, πριν ο Μέσι «γράψει» το τελικό αποτέλεσμα στο 89΄.


Rayo Vallecano 0-5 Barcelona footyroom.com από Footballista

OnSports.GR 

Περισσότερα »

Στάση… για τον «Δικέφαλο» στο νησί των «Φαιάκων»!

Μένοντας μακριά από το καλό του «πρόσωπο», ο ΠΑΟΚ έμεινε στο «λευκό» 0-0 με την Κέρκυρα στο νησί του Ιονίου και έχασε έδαφος στη «μάχη» για τον τίτλο. Οι «Φαίακες» έμειναν για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητοι.


Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε την υπεροχή, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο, έπεσε… πάνω στον εξαιρετικό Αναστασόπουλο, ο οποίος όποτε… χρειάστηκε φώναξε «παρών». 

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς έπεσαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς έφτασαν στους 17 πόντους, έναν λιγότερο από τον Πανιώνιο. Από την άλλη, οι νησιώτες έκαναν ακόμα ένα… βήμα για την σωτηρία, φτάνοντας τους εννέα βαθμούς σε οκτώ αναμετρήσεις…

OnSports.GR

Περισσότερα »