Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Δεύτερη αναβολή στην απολογία Αθανασιάδη

Η αποχή των δικηγόρων σε όλη την Ελλάδα από τις δραστηριότητές τους οδήγησε το νομικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, να στείλει επιστολή με την οποία ενημερώνει την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ για την δικαιολογημένη απουσία του κατά την απολογία του Στέφανου Αθανασιάδη για το περιβόητο "τιτίβισμα" (σ.σ. "σεξ και βία") παραμονές του ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.


Το πιθανότερο είναι η υπόθεση να εξεταστεί την επόμενη εβδομάδα (μάλλον Πέμπτη), εκτός κι αν κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις των δικηγόρων με νέα αποχή ή και απεργία διαρκείας. Δεν αποκλείεται, εν τέλει, η υπόθεση του "Κλάους" να εξεταστεί μ' αυτή του Έτο, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα για τα παράπονα που έκανε μέσω twitter για την αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ από τη διαιτησία και τις ευθύνες της Ομοσπονδίας στους ορισμούς.  

Contra.GR

Περισσότερα »

Ο Κάκος στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

  
Contra.GR

Περισσότερα »

Ζημιά με Κοντρέρας εν όψει Μονπελιέ

Τα νεότερα δεδομένα από το ιατρικό και προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού θέλουν τον Πάμπλο Κοντρέρας να χάνει τα παιχνίδια με ΟΦΗ και Μονπελιέ, εξαιτίας του σοβαρού αιματώματος στη γάμπα. Ρίσκο υποτροπής ενέχει η συμμετοχή του, ο Δημήτρης Σιόβας προορίζεται για αντικαταστάτης του.


Ο "πυλώνας" της αμυντικής γραμμής των νταμπλούχων Ελλάδας αισθάνεται ενοχλήσεις όταν κάνει εκτάσεις στη δεξιά γάμπα, όταν σπριντάρει και όταν ανεβαίνει σκαλιά, με συνέπεια να ακολουθεί διάφορες θεραπείες.

Το αιμάτωμα δεν υποχωρεί και όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να είναι έτοιμος για τις αναμετρήσεις με ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Super League (9η αγωνιστική) και Μονπελιέ στο Champions League (4η αγωνιστική).

Ως εκ τούτου, δημιουργείται σοβαρό ζήτημα για τον Πορτογάλο προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ. Η χρησιμοποίηση του Χιλιανού κεντρικού αμυντικού Πάμπλο Κοντρέρας -κυρίως- στο ματς με τους Γάλλους (6/11, 21:45), όπου κρίνονται πολλά όσον αφορά στην πρόκριση ή στην 3η θέση του 2ου ομίλου του Champions League, ενέχει τον κίνδυνο υποτροπής και μεγαλύτερης ζημιάς.

Contra.GR

Περισσότερα »

Spanish Copa del Rey

SD Eibar vs. Athletic Bilbao

  • Link 1 : HD ( Canal + Liga )   Here
  •  Link 2 : SD ( Digi Sport )  Here

 Footballista Sports

Περισσότερα »