Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Κι άλλος Ρώσος στην Τούμπα

Ο Ιβάν Σαββίδης ενισχύει το τιμ των στενών συνεργατών του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρνοντας έναν ακόμα Ρώσο.


Ο Ιβάν Σαββίδης με τις δημόσιες τοποθετήσεις του ειχε αναφερθεί στη συγκρότηση ενός κέντρου αποφάσεων το οποίο θα συγκροτούν στενοί συνεργάτες του.

Προφανώς η έλευση χθες το βράδυ, όπως αναφέρουν τα "ΣΠΟΡ", στενού συνεργάτη του στη Θεσσαλονίκη, με εντολή να εγκατασταθεί στην Τούμπα και να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνει η Μαρία Γκοντσαρεβα είναι μέρος της υλοποίησης αυτού του πλάνου.

Ο Ρώσος συνεργάτης του Σαββίδη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν θα έχει θέση στη νέα διοίκηση.

Sport24.GR

Περισσότερα »

Δείτε Europa League Μέσω Δορυφόρου !!

Η Ομάδα του Footballista  σας δίνει όλα τα Ελέυθερα Δορυφορικά κανάλια που θα μεταδώσουν τους Αγώνες Europa League για Σήμερα  8-11-2012.

  • Anzi - Liverpool  ( NTV Russia )
  • Fenerbahce - AEL Lemessol ( STAR Turkey )
  • Napoli - Dnipro ( 2 + 2 Ukraine )
  • B. Leverkusen - R. Vienna ( Kabel Eins Dutch )
  • Athletic Bilbao - Lyon ( Idman Azerbaijan ) 
  • Partizan - Inter ( Italia 1 )
 Footballista Sports 

Περισσότερα »

Δάκρυα του Ροντ Στιούαρτ μετά τη νίκη της Σέλτικ (Video)

Η ιστορική νίκη της Σέλτικ επί της Μπαρτσελόνα στη Γλασκώβη δημιούργησε έντονα συναισθήματα στους οπαδούς της ομάδας του Γιώργου Σαμαρά. Ο Ροντ Στιούαρτ, με δεδομένη την αγάπη του για τη Σέλτικ, ξέσπασε σε κλάματα με τη λήξη του αγώνα.


Rod Stewart cries after Celtic beat Barcelona από Footballista

Ο διάσημος τραγουδιστής με μόνιμη θέση στο "Σέλτικ Παρκ" παρακολούθησε δια ζώσης της μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Σέλτικ κόντρα στην Μπαρτσελόνα κι όταν ήρθε η νίκη ξέσπασε... 

Contra.GR 

Περισσότερα »

Bhoys και Σαμαράς έτοιμοι για «16»!

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση Σαμαρά συγκεντρώνει το μένος των Ελλήνων πολιτών στο Σύνταγμα,


 ένας άλλος Σαμαράς, οδηγεί με το περιβραχιόνιο του αρχηγού τους «Bhoys» της Σέλτικ στους «16» του Champions League, βγάζοντας τους Σκωτσέζους για άλλο λόγο στους δρόμους - Πλούσιο και το δεύτερο πιάτο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων!

Την τύχη στα χέρια της κρατά η Σέλτικ, η οποία με αρχηγό τον Έλληνα διεθνή επιθετικό, επικράτησε 2-1 της Μπαρσελόνα στη Σκωτία για να στρογγυλοκαθίσει στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου με επτά βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Μπενφίκα, η οποία ξεπέρασε εύκολα (2-0) το εμπόδιο της Σπαρτάκ στην Πορτογαλία.

OnSports.GR

Περισσότερα »

Μπάζα Ολυμπιακού για Βιεϊρίνια...

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και δεν τον ξεχνούν οι οπαδοί, αλλά ούτε εκείνος ξεχνά την Τούμπα.


Την Τετάρτη ο Πορτογάλος άσος δέχτηκε επίσκεψη στην προπόνηση της Βόλφσμπουργκ από δύο φίλους του ΠΑΟΚ και μίλησε μαζί τους. Μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ που εδρεύει στο Ανόβερο πήγαν μέχρι το προπονητικό κέντρο των «λύκων» για δουν τον πρώην άσο της ομάδας τους. 

Με τη φράση «Που είστε ρε ΠΑΟΚάρες!» τους υποδέχτηκε ο Βιεϊρίνια, ενώ στη συνέχεια συνομίλησαν για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τούμπα, αλλά και το συνεχές πρέσινγκ του Ολυμπιακού. 

«Εγώ είμαι τώρα παίκτης της Βόλφσμπουργκ. Κάποια μέρα θα επιστρέψω», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Ολυμπιακό: «Ανά έξι μήνες μου κάνουν προτάσεις. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Αλλά, δε θέλω να πάω εκεί...», είπε χαρακτηριστικά στους δυο φίλους του ΠΑΟΚ από τον Ανόβερο ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

OnSports.GR

Περισσότερα »