Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

«Δύο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ»! (vid)

Ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις της 10ης αγωνιστικής. Κάνει λόγο για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν υπέρ της ΑΕΚ, ενώ επισημαίνει πως ήταν καθαρό αυτό που δόθηκε για τον Ολυμπιακό.

 
Δείτε το βίντεο με τις επίμαχες φάσεις όλων των αγώνων της 10ης αγωνιστικής εκτός φυσικά από το Κέρκυρα-Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα.


Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Το τρομακτικό ατύχημα του Λορένθο (Video)

Ο Χόρχε Λορένθο απέτυχε να ολοκληρώσει τη σεζόν όπου κατέκτησε τον τίτλο με νίκη, εξαιτίας ενός τρομακτικού ατυχήματος που είχε με τη Yamaha του.
  • Δείτε το Video και θα καταλάβετε..

Moto GP 2012 Chute de Lorenzo à Valence από Footballista

Ο Ισπανός πρωταθλητής προηγείτο στον τελευταίο αγώνα της Βαλένθια, όταν βρέθηκε πίσω από τον εκ των ουραγών Τζέιμς Έλισον. Ο Λορένθο επιχείρησε να τον προσπεράσει, αλλά -όπως ισχυρίζεται- ο Βρετανός τον κοίταξε και επέστρεψε στην αγωνιστική γραμμή.

Ο 25χρονος αναβάτης αναγκάστηκε να κόψει απότομα ταχύτητα, με συνέπεια να χάσει τον έλεγχο της Yamaha του και να εξακοντιστεί στο έδαφος, χωρίς να τραυματιστεί.

Contra.GR

Περισσότερα »

Επεισοδιακή φιέστα για Φλουμινένσε (Video)

Το 4ο πρωτάθλημα στην ιστορία της Φλουμινένσε δεν πανηγυρίστηκε όπως θα ήθελαν οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το "Εστάδιο Μανοέλ Σβαρτς", οι οποίοι απόλαυσαν το τρόπαιο μόλις για 10 λεπτά.
  • Δείτε το Video

Η φιέστα στο Λαρανζέιρας από Footballista  

Η εκτός έδρας νίκη της "Φλου" επί της Παλμέιρας με 3-2 την έστεψε πρωταθλήτρια Βραζιλίας 3 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, ωστόσο η φιέστα αμαυρώθηκε από τον κακό προγραμματισμό των ιθυνόντων.

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν την έδρα του συλλόγου στο Λαρανζέιρας, πανηγυρίζοντας για αυτήν την επιτυχία και γρήγορα ο ενθουσιασμός μεταφέρθηκε κι εντός αγωνιστικού χώρου.


Οι ώρες περνούσαν και ο κόσμος ήταν ανυπόμονος. Ο συνωστισμός προκάλεσε και φαινόμενα ασφυξίας και πολλοί φίλαθλοι λιποθύμησαν. Δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες κάθε φορά που από τα μεγάφωνα γινόταν ενημέρωση πως οι πρωταθλητές πλησίαζαν στο γήπεδο.


Η αποστολή της ομάδας έφτασε από το Σάο Πάουλο στο Ρίο ντε Ζανέιρο μετά από 7 ώρες, αλλά μόνο ορισμένοι παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο της Φλουμινένσε, υπό το φόβο εκτρόπων λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού.

Ο "χρυσός σκόρερ" Φρεδ και οι Τιάγκο Νέβες, Γκουμ, Λεάντρο Εουζέμπιο, Ζεάν, Ρικάρντο Μπέρνα, Μάρκος Ζούνιιορ και Ματέους Καρβάλιο εμφανίστηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, αλλά έφυγαν μετά από 10 λεπτά για την αποφυγή κομφουζίου. 

Οι Φρεδ και Γκουμ, μάλιστα, μοίρασαν δώρα στους παρευρισκόμενους, αλλά η έλλειψη υπαλλήλων ασφαλείας τους ανάγκασε να είναι συγκρατημένοι στις εκδηλώσεις τους.


Contra.GR

Περισσότερα »

Ο άσχημος τραυματισμός του Ρονάλντο στο μάτι (Video)

Μία ακούσια αγκωνιά του Ντάβιντ Ναβάρο στον Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε ένα σοβαρό σχίσιμο στο αριστερό μάτι του Πορτογάλου επιθετικού, με συνέπεια το πρόσωπό του να πλημμυρίσει με αίμα.


Το περιστατικό σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό της εκτός έδρας συνάντησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λεβάντε, με τον σκόρερ του 1ου τέρματος των "μερέγκες" στο ματς να χρειάζεται ράμματα για να βγάλει το ημίχρονο.

Με το τελευταίο σφύριγμα για το 1ο ημίχρονο αντικαταστάθηκε, αφού, όπως αποκάλυψε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο Ρονάλντο "έχασε την όρασή του και στα 2 μάτια και δεν μπορούσε να συνεχίσει".

Δείτε το Video


Cristiano Ronaldo Injury Levante vs Real Madrid από Footballista

Contra.GR

Περισσότερα »