Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Στην εθνική Αργεντινής για το ματς με Βραζιλία ο Σκόκο

Στην εθνική Αργεντινής κλήθηκε ο Νάτσο Σκόκο, για το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Βραζιλία στο "Μπομπονέρα" του Μποένος Άιρες.


Golazo de Scocco. Newell's 2 - Arsenal 1... από Footballista

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ (2008-2011) και νυν της Νιούελς Ολντ Μπόις φιγουράρει στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα Apertura με 9 τέρματα και με δεδομένο ότι ο Αλεχάντρο Σαμπέγια μπορεί να καλέσει μόνο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ήπειρο, δεν θα μπορούσε να τον αφήσει εκτός επιλογών.

Η φιλική αναμέτρηση των 2 υπερδυνάμεων της Νότιας Αμερικής είναι η 2η μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά "Superclásico de las Américas". Το προηγούμενο παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στην Γκοϊάνα της Βραζιλίας, είχε λήξει 2-1 υπέρ της "σελεσάο".

Contra.GR

Περισσότερα »

Τέλος εποχής για τον Μπέκαμ στους LA Galaxy

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν και μετά την αναμέτρηση με την Houston Dynamo θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, δεσμευόμενος όμως πως στο μέλλον σκοπεύει να συμμετέχει στα διοικητικά της ομάδας .

  •  Στη σχετική τοποθέτησή του, ο Βρετανός σταρ του ποδοσφαίρου τόνισε:
"Στα πέντε χρόνια της παρουσίας μου στο Λος Άντζελες πέρασα υπέροχα, αλλά έχω ακόμα μια πρόκληση να αντιμετωπίσω στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Το αντίο, όμως, δεν θα είναι οριστικό, αφού σκοπεύω να συμμετέχω στα διοικητικά της ομάδας στο μέλλον.

Κάθε χρόνο, από την ημέρα που υπέγραψα στους Galaxy, το αμερικανικό ποδόσφαιρο σημείωνε πρόοδο και γινόταν πιο δημοφιλές. Κατέκτησα τρόπαια, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο σε όλες της Πολιτείες της Αμερικής. Το ποδόσφαιρο της χώρας μπορεί να προοδεύσει ακόμα περισσότερο και θέλω να είμαι μέρος της ανάπτυξής του".

Contra.GR

Περισσότερα »

"Σύντομα θα αποφασίσουμε για Βιεϊρίνια"

Ο νέος γενικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Άλοφς αφήνει ανοιχτό παράθυρο στον ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια.


Πριν λίγες μέρες η Βόλφσμπουργκ απέκτησε νέα αθλητικό διευθυντή. Δαπανώντας αρκετά χρήματα πήρε τον Κλάους Άλοφς, άλλοτε μεγάλη δόξα του γερμανικού ποδοσφαίρου, από τη Βέρντερ. 

Η πρώτη αποστολή του είναι να μειώσει το μεγάλο σε αριθμό ρόστερ της Βόλφσμπουργκ και φαίνεται πώς στη συγκεκριμένη διαδικασία συζητείται και το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Κλάους Άλοφς έκανε δηλώσεις για το θέμα στο "Metrosport" αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πορτογάλου το Γενάρη και αυξάνοντας έτσι τις ελπίδες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

"Οπωσδήποτε είναι μεγάλο το ράστερ και αυτό μπορεί να προκαλεί και αδικίες για κάποιους ποδοσφαιριστές. Είμαστε υποχρεωμένοι να πουλήσουμε παίκτες για να μειωθεί το ράστερ της ομάδας" τόνισε αρχικά και πρόσθεσε σχετικά με τον Βιεϊρίνια: "Δεν μπορώ να σας απαντήσω αυτή τη στιγμή. 

Πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με τον προπονητή μας, κ. Κέστνερ, και να αποφασίσουμε για τους παίκτες που πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα. Αναμφίβολα όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν παίζει, είναι λογικό να προβληματίζεται και αυτός και η ομάδα. Όμως δεν μπορώ να σας πω αν θα παραχωρηθεί ο Βιεϊρίνια ή κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής. 

Αυτό θα το αποφασίσουμε σύντομα. Νομίζω ότι σε μερικές ημέρες θα μπορούμε να είμαστε πιο σίγουροι, όμως να είστε σίγουροι ότι ο πρώτος που θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις θα είναι ο ποδοσφαιριστής".

* Να σημειωθεί ότι προς αποχώρηση από την Βόλφσμπουργκ είναι και ο Σωτήρης Κυριάκος.

 Contra.GR

Περισσότερα »