Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

«Στήριξη στον ΠΑΟΚ χωρίς ακρότητες»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το ματς με τον Ολυμπιακό, θυμίζοντας τους τρόπους με τους οποίους η ομάδα μπορεί να τιμωρηθεί. Ανακοίνωση και από τους συνδέσμους.

 
Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι... υψηλής επικινδυνότητας και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το ξέρουν καλά. Γνωρίζοντας πως η ομάδα μπορεί εύκολα να τιμωρηθεί, ζήτησαν κόσμια συμπεριφορά από τους οπαδούς, χωρίς ακρότητες. Από την πλευρά τους, οι οπαδοί ανακοίνωσαν πορεία αλληλεγγύης για τους φυλακισμένους οπαδούς.
Αναλυτικά: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012-2013 θέλει να ζητήσει από τους φίλους της να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, χωρίς ακρότητες που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ποινές.
 
Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλει να επισημάνει τα εξής:
 
1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και μηχανημάτων laser.
 
2. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.
 
3. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν' αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.
 
4. Ειδικότερα όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τις θύρες 4 και 4Α παρακαλούνται να προσέλθουν όσον το δυνατόν νωρίτερα, λόγω των έργων που εκτελούνται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
 
5. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.
 
6. Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται.
 
7. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και της Super League
 
8. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.
 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους.
 
Φίλαθλοι, προστατεύστε τον Π.Α.Ο.Κ.
 
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.».
 
Η ανακοίνωση των οπαδών: «Οι Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. καλούν όλο τον κόσμο της ομάδας μας να παρευρεθεί στην πορεία αλληλεγγύης για τους αδίκως φυλακισμένους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ..
 
Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 16:00μ.μ. την Κυριακή 25/11 στην πλατεία Αριστοτέλους στο άγαλμα του Βενιζέλου και θα ακολουθήσει πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας.
 
Καλούνται οι σύνδεσμοι της επαρχίας να σταθμεύσουν τα λεωφορεία τους στο κέντρο ώστε να ενώσουν τις φωνές τους με όλους τους υπόλοιπους.
 
Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία προς τις φυλακές Διαβατών με σημείο εκκίνησης τον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Τούμπας.
 
Η συνάντηση των συνδέσμων της επαρχίας στον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Τριανδρίας ισχύει κανονικά με εκπροσώπηση κάθε συνδέσμου αυστηρά με ένα μέλος ώστε οι υπόλοιποι να συμμετάσχουν κανονικά στην πορεία».
 
Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Θύμα ξυλοδαρμού από τον άντρα της η Hope Solo!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση των τελευταίων ημερών, πως η Hope Solo δέχθηκε επίθεση από τον άντρα της, μία μόλις ημέρα πριν παντρευτούν!


Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ των αμερικάνικων ΜΜΕ, Ο 33χρονος Jerramy Stevens συνελήφθη μετά από καταγγελία του αδερφού της διεθνούς παίκτριας, πως ο αρραβωνιαστικός της την χτύπησε!

Η ίδια, βρέθηκε τραυματισμένη με μελανιές στον αγκώνα, ωστόσο ο προγραμματισμένος γάμος του πραγματοποιήθηκε κανονικά!

Πριν γίνει όμως, στον Stevens απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να αποφασιστεί τι θα γίνει σχετικά με την υπόθεσή του.

OnSports.GR

Περισσότερα »

Επίσημα στην ΚΠΡ ο Ρέντναπ

Ο Χάρι Ρέντναπ είναι ο νέος τεχνικός της ΚΠΡ, με τον λονδρέζικο σύλλογο να ανακοινώνει την συνεργασία τους για τα επόμενα 2,5 χρόνια.


Μία μόλις ημέρα μετά την απόλυση του Μαρκ Χιουζ, η ΚΠΡ κατέληξε στον αντικαστατάτη του Ουαλού για την άκρη του πάγκου της, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με τον Χάρι Ρέντναπ.

Ο 65άχρονος τεχνικός αναλαμβάνει έτσι το δύσκολο έργο να σώσει τους Λονδρέζους από τον υποβιβασμό (τελευταίοι στην Πρέμιερ Λιγκ με 4 βαθμούς, χωρίς νίκη μετά από 12 αγωνιστικές) ενώ όπως έγινε γνωστό θα βρεθεί σήμερα στις εξέδρες του "Ολντ Τράφορντ" για να παρακολουθήσει διά ζώσης την προσπάθεια της νέας του ομάδας κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Χαίρομαι που επιστρέφω στην προπονητική αναλαμβάνοντας τον καυτό πάγκο της ΚΠΡ. Όταν μίλησα με τους μετόχους και μου είπαν για τα πλάνα τους ήξερα ότι ήταν μία καλή ευκαιρία που δεν μπορούσα να απορρίψω", τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ, και συνέχισε:

"Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες, όμως για τον ένα ή τον άλλο λόγο τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα τα ήθελαν από το ξεκίνημα της σεζόν.
Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά και να αρχίσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα".

Να σημειωθεί ότι ο Ρέντναπ γίνεται ο πρώτος προπονητής που έχει αναλάβει πέντε διαφορετικές ομάδες στη μεγάλη κατηγορία από καταβολής της Πρέμιερ Λιγκ (1992).

* Λίγο μετά την είδηση της πρόσληψης Ρέντναπ στην ΚΠΡ, ευχήθηκε στον Άγγλο τεχνικό ο Τζόι Μπάρτον, ο οποίος αγωνίζεται τη φετινή σεζόν δανεικός από τους Λονδρέζους στη Μαρσέιγ.

"Καλή τύχη στον Χάρι και στην ΚΠΡ. Μεγάλη μάχη ενόψει", έγραψε χαρακτηριστικά.


 Sport24.GR

Περισσότερα »

Ο Γκουαρντιόλα θα αναλάμβανε αύριο κιόλας την Βραζιλία!

Η Εθνική Βραζιλίας ψάχνει τον επόμενο προπονητή που θα την αναλάβει και τα ΜΜΕ από την χώρα του καφέ αναφέρουν πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα υπέγραφε αύριο κιόλας! Διαβάστε το ρεπορτάζ...


"Ορφανός" έχει μείνει από την Παρασκευή (23/11) ο πάγκος της Εθνικής Βραζιλίας, μετά την απομάκρυνση του Μάνο Μενέζες.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας "χρέωσε" στον Βραζιλιάνο προπονητή τις κακές εμφανίσεις της ομάδας και έτσι απομακρύνθηκε μετά την φιλική ήττα από την μισητή Αργεντινή.

Τα σενάρια για τον διάδοχο του Μενέζες δίνουν και παίρνουν και τα ονόματα που έχουν ονομαστεί είναι αρκετά. Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι (παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλιά το 2002), ο Μουρίσι Ραμάλιο (Σάντος) και ο Τίτε (Κορίνθιανς) είναι μεταξύ των υποψηφίων, όμως υπάρχει και ένα όνομα έκπληξη.

Ο λόγος για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, που σύμφωνα με τα Βραζιλιάνικα ΜΜΕ θα έλεγε "ναι" στην πρόκληση της "σελεσάο" και θα ήταν η μοναδική ομάδα για την οποία θα ξεκινούσε την δουλειά αύριο κιόλας.

Συγκεκριμένα, άτομο δίπλα στον Ισπανό προπονητή δήλωσε στους Βραζιλιάνους πως: "Η Εθνική Βραζιλίας είναι η μόνη ομάδα στον κόσμο που ο Γκουαρντιόλα θα ξεκινούσε αύριο κιόλας την δουλειά και θα γινόταν παγκόσμιος πρωταθλητής".

Μένει να δούμε αν θα γίνει πρόταση στον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα και ισχύουν οι φήμες πως ο ίδιος είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την "σελεσάο" και να την βοηθήσει να επιστρέψει στην κορυφή. Αν συμβεί αυτό, πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία των Βραζιλιάνων.

Sport24.GR

Περισσότερα »