Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Στη λίστα ο Σαπουνάρου

Μετά τη δήλωση αποχώρησης του Βασίλη Τοροσίδη οι Πειραιώτες αναζητούν τον επόμενο δεξιό τους μπακ, με τον Ρουμάνο άσο της Σαραγόσα να είναι ψηλά στη λίστα.


Ο Κριστιάν Σαπουνάρου είναι ανάμεσα στις περιπτώσεις παικτών που εξετάζει ο Ολυμπιακός για να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνάς του, από τη στιγμή που ο Τοροσίδης έκανε γνωστό πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα υπόψη τους τον παίκτη της Σαραγόσα και είναι πολύ πιθανό να κινηθούν από τώρα για να αποσπάσουν την υπογραφή του, από τη στιγμή που ο 29χρονος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο Σαπουνάρου έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Πόρτο ενώ φέτος βρίσκεται στη Σαραγόσα με την οποία έχει παίξει σε 15 ματς της Primera Division, πετυχαίνοντας ένα γκολ, και σε 5 ματς για το ισπανικό κύπελλο. Το κασέ του πάντως είναι αρκετά υψηλό και στον Ολυμπιακό θα κάνουν μια διερευνητική επαφή πριν εξετάσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση, έχοντας στο μυαλό τους κι άλλες επιλογές.

Μια από αυτές είναι κι ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο αρχηγός του Ατρόμητου βρέθηκε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό λίγο καιρό πριν, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε. Δεν αποκλείεται όμως να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των Πειραιωτών. 

Πάντως, δύσκολα θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε μεταγραφή παίκτη τώρα, ακόμα κι αν αποχωρήσει ο Τοροσίδης, και το κενό θα καλυφθεί εκ των έσω αν ο «Τόρο» φύγει από τον Ιανουάριο. Ο αντικαταστάτης θα έρθει το καλοκαίρι, άσχετα αν υπάρξει συμφωνία μαζί του από τώρα.

OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου